-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ (ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ) Ο LOEB ΣΤΟ S.P. ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ Ο MIKKO ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ LOEB ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ?+1000
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ (ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ) Ο LOEB ΣΤΟ S.P. ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ Ο MIKKO ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ LOEB ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ?
Καλά αυτό το τελευταίο δεν ισχύει, έχουν μια χαρά τηλεμετρία για να ξέρουν τη θέση και τα σπλιτς όλων των αντιπάλων τους. Σίγουρα ο Mikko ήξερε ότι ερχόταν ο Loeb αλλά καλώς ΙΜΗΟ επέλεξε να ξεκινήσει, τον αγώνα του έκανε και αυτός σιγά μην κάτσει να φάει στο κεφάλι άλλα 30'' (επιπλέον όσων είχε ήδη φάει).
+1
ειχε πεσει σιγη ασυρματου απο την φορντπροφανως τα νευρα του κοντου ηταν γιατι απομακρυνοταν ο Οζιε και δεν θα ειχε την δυνατοτητα να παιξει τον αγωνα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ (ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ) Ο LOEB ΣΤΟ S.P. ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ Ο MIKKO ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ LOEB ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ?
Καλά αυτό το τελευταίο δεν ισχύει, έχουν μια χαρά τηλεμετρία για να ξέρουν τη θέση και τα σπλιτς όλων των αντιπάλων τους. Σίγουρα ο Mikko ήξερε ότι ερχόταν ο Loeb αλλά καλώς ΙΜΗΟ επέλεξε να ξεκινήσει, τον αγώνα του έκανε και αυτός σιγά μην κάτσει να φάει στο κεφάλι άλλα 30'' (επιπλέον όσων είχε ήδη φάει).
ΤΟ ΞΕΡΩ ΝΑΣΟ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εσύ δεν μπορείς να το δεχτείς αλλά οι ομάδες με χαρά δέχτηκαν την κατάργηση του ATS (mousse) από το 2010.
Ισα-ίσα που χωρίς mousse μπαίνει στο παιχνίδι περισσότερο και το μυαλό του οδηγού, ότι κάπου πρέπει να 'αφήνει' κιόλας και να μην τα περνάει όλα τέρμα γκάζι. Δε νομίζω ότι μειώνεται το θέαμα... Ούτε νομίζω ότι φέτος τελικά έχουμε περισσότερο συναγωνισμό από πέρισι ίδια εποχή, βασικά είναι τελείως deja vu η φάση...ΝΑΣΟ,
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΜΕ (2008) ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ MOUSSE ΑΠΟ ΤΟΤΕ,ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ 'ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ' SCORPION ΤΗΣ PIRELLI ΠΟΥ ΔΕΝ 'ΜΑΣΑΓΑΝ' ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Για όποιον δεν βαριέται... και δεν νυστάζει... στις 4.00 μμ η τελευταία 'τηλεοπτική ss'.
http://www.livescorehunter.com/Livescor ... ports.html
http://www.fromsportcom.com/a-0/4/10/a-41040.html -
Εχεις δίκιο el-em, από το 2008... Βασικά από την πρώτη χρονιά της Pirelli που είχαμε Ακρόπολις στο Τατόι. Αυτό σκέφτηκα και μετά πήγα και έγραψα 2010
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εσύ δεν μπορείς να το δεχτείς αλλά οι ομάδες με χαρά δέχτηκαν την κατάργηση του ATS (mousse) από το 2010.
Ισα-ίσα που χωρίς mousse μπαίνει στο παιχνίδι περισσότερο και το μυαλό του οδηγού, ότι κάπου πρέπει να 'αφήνει' κιόλας και να μην τα περνάει όλα τέρμα γκάζι. Δε νομίζω ότι μειώνεται το θέαμα... Ούτε νομίζω ότι φέτος τελικά έχουμε περισσότερο συναγωνισμό από πέρισι ίδια εποχή, βασικά είναι τελείως deja vu η φάση...deja vu ως προς τα εργοστάσια, ως προς τους οδηγούς (όπως λες και εσύ όχι) και μάλλο ο 'κοντός' δεν την γουστάρει τόσο την φάση,, γιατί το χτυπηματάκι στον Hirvonen δείχνει ό,τι το παγερό του ταπεραμέντο έχει αρχίσει να λιώνει...
Θα δούμε και άλλα τέτοια φέτος κατά την γνώμη μου.Λύσε μου μια απορία.
Γιατί έχουμε αυτέ τις ακραίες συμπεριφορές (οπτικά) στις μεταφορές φορτίων του Citroen στις επιταχύνσεις και στις επιβρανδύσεις;
Ειδικά στην 1η sss στην άσφαλτο το Citroen κυριολεκτικά δείχνει να σουζάρει κυριολεκτικά στις επιταχύνσεις και να βυθίζεται με την μούρη στα φρεναρίσματα.
Έχει να κάνει με την διαδρομή των αναρτήσεων;Στο Ford και στο Mini (ειδικά σε αυτό) δεν βλέπω τόσο ακραία συμπεριφορά.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ισα-ίσα που χωρίς mousse μπαίνει στο παιχνίδι περισσότερο και το μυαλό του οδηγού, ότι κάπου πρέπει να 'αφήνει' κιόλας και να μην τα περνάει όλα τέρμα γκάζι. Δε νομίζω ότι μειώνεται το θέαμα... Ούτε νομίζω ότι φέτος τελικά έχουμε περισσότερο συναγωνισμό από πέρισι ίδια εποχή, βασικά είναι τελείως deja vu η φάση...deja vu ως προς τα εργοστάσια, ως προς τους οδηγούς (όπως λες και εσύ όχι) και μάλλο ο 'κοντός' δεν την γουστάρει τόσο την φάση,, γιατί το χτυπηματάκι στον Hirvonen δείχνει ό,τι το παγερό του ταπεραμέντο έχει αρχίσει να λιώνει...
Θα δούμε και άλλα τέτοια φέτος κατά την γνώμη μου.Λύσε μου μια απορία.
Γιατί έχουμε αυτέ τις ακραίες συμπεριφορές (οπτικά) στις μεταφορές φορτίων του Citroen στις επιταχύνσεις και στις επιβρανδύσεις;
Ειδικά στην 1η sss στην άσφαλτο το Citroen κυριολεκτικά δείχνει να σουζάρει κυριολεκτικά στις επιταχύνσεις και να βυθίζεται με την μούρη στα φρεναρίσματα.
Έχει να κάνει με την διαδρομή των αναρτήσεων;Στο Ford και στο Mini (ειδικά σε αυτό) δεν βλέπω τόσο ακραία συμπεριφορά.
ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΟΔΩΡΗ ΜΟΥ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ, ΤΟ SET UP ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
Η FORD ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΤΑ WRC ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αν και δεν είμαι fun του μικρού του Seb, ο τσόγλανος οδηγάει......μπράβο του.
Μπράβο και στον κύπριο οδηγό τον Παυλίδη με το Fiesta S2000 που αν θα προσέξατε έτρεχε με συνοδηγό με πολλά κάκκαλα (Denis Giraudet), καθ' ότι έχει κάτσει δίπλα στον τρελό.........για όσους θυμούνται το πλήρωμα αυτό.
Μπράβο στον νικητή του PWRC Paddon με SUBARU STI και αυτό γιατί ότι και να ναι κέρδισε τους μίτσους αλλά και 11ος γενικής.
Πάμε γι' άλλα τώρα........Καλά παιδιά παίζεται πολύ σφαγή φέτος και να ακούτε το WRC Web Radio live....οι αγγλάρες είναι απίστευτοι, είναι σαν να είσαι εκεί...
-
Άσχετο: μόνο σε εμένα μου φάνηκε τελείως γτπκ η υπερειδική? Θεατές δίπλα στην πίστα, άλλοι αραχτοί πίσω από τα τζέρσεϊς, φωτογράφοι να διασχίζουν το δρόμο και κερασάκι στην τούρτα ο ιπτάμενος τροχός.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άσχετο: μόνο σε εμένα μου φάνηκε τελείως γτπκ η υπερειδική? Θεατές δίπλα στην πίστα, άλλοι αραχτοί πίσω από τα τζέρσεϊς, φωτογράφοι να διασχίζουν το δρόμο και κερασάκι στην τούρτα ο ιπτάμενος τροχός.Αυτό με την ρόδα στο κεφάλι του θεατή ήταν λίγο τραγικό από την μία και αστείο από την άλλη, πάντως δεν ταίριαζε σε αγώνα του WRC.
Όμως και συνολικά όπως λες, η εικόνα ήταν λίγο (έως πολυ) ρέμπελη... -
-
Απορια ! Σε τι περιοχη στροφων δουλευουν τα wrc ;Φτανουν κοφτη δηλαδη;
-
Σαφως ψηλοτερα απο οτι τα παλιοτερα.
Συνηθως δουλευουν πανω απο τις 5500, ενω σε εκεινο το σημειο τα παλιοτερα μπορει και να ανεβαζαν σχεση καποιες φορες. -
Καραρχας ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Δηλαδη να πουμε απο 3500-5500 στροφες; Και οταν λεμε παλιοτερα πριν ποσα χρονια ; Ευχαριστω!!!!!!
-
Τα φετινά WRC (1600 turbo) έχουν κόφτη 8500 και συνήθως δουλεύουν 5500-8500
Τα παλιά WRC (2000 turbo) είχαν κόφτη 6500 και συνήθως δούλευαν 3500-6000 -
Με προλαβε ο nass!
Αν δεις και reviews αγωνων, σε καποιες ληψεις φορανε κι ενα (τηλεοπτικο) στροφομετρο που δινει μια ιδεα.EDIT: και παλιοτερα εννοουμε τα WRC μεχρι περσι, απο ποτε δεν ξερω ακριβως, σιγουρα το νεο μιλενιουμ ειχε τετοια χαρακτηριστικα παντως!
-
Ρε παιδια τα φετινα wrc τι διαφορες εχουν σε χρονους απο τα περσινα;
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
Ρε παιδια τα φετινα wrc τι διαφορες εχουν σε χρονους απο τα περσινα;ειναι λιγο πιο αργα απο τα περσινα σαν αυτοκινητα, αλλα λογω πιο καλων ελαστικων, σε πολλες ειδικες κανουν πιο γρηγορους χρονους.
-
Κι εγω θα ερθω να πω οτι ειναι πιο γρηγορα απο τα περσινα σαν αυτοκινητα σε σημεια που ειναι απο κλειστα εως μετρια-γρηγορα και πολυ κοντα στα περσινα σε γρηγοροτερα σημεια. Τα ελαστικα δεν νομιζω οτι κανουν τοσο την διαφορα σε αυτο το θεμα.
WRC 2011 (All Rounds)