-
Πλάκα με κάνεις !!!!!!!!!!!!!
http://www.wrc.com/news/drama-in-wales- ... ?fid=15778
-
Ο χρήστης velos έγραψε:
Πλάκα με κάνεις !!!!!!!!!!!!!http://www.wrc.com/news/drama-in-wales- ... ?fid=15778
Πληροφορίες ότι οδηγός του άλλου αυτοκινήτου ήταν ο
ελέγχονται ως ανακριβείς
-
Ο χρήστης velos έγραψε:
Πλάκα με κάνεις !!!!!!!!!!!!!http://www.wrc.com/news/drama-in-wales- ... ?fid=15778
Ευτυχώς που ο Άγγλος που έπεσε πάνω στον κοντό δε βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα πριν την εγκατάλειψη του Μίκο. Θα μιλούσαμε όλοι για συνωμοσία.
Ο Wilson και ο Hirvonen πρέπει ήδη να έχουν κόψει τις φλέβες τους. -
Το ολο σκηνικο θυμιζει κατι απο Rac του 1998....
-
O Λοεμπ είχε μετωπική με νοικιασμένο αυτοκίνητο δύο Ισπανών οπαδών του Σόρντο, οι οποίοι είχαν ξεχάσει ότι στην Αγγλία οδηγάνε ανάποδα!!!!!
Να ο τρόπος να χάσει το 9ο ο κοντός. Όσοι δεν τον χωνεύετε στήστε του ενέδρα σε καμία διασταύρωση στο Ακρόπολις.
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Το ολο σκηνικο θυμιζει κατι απο Rac του 1998....Να είμαι ειλικρινής,λόγω ηλικίας το RAC του 1998 δεν το θυμάμαι.Το φετινό σκηνικό πιο πολύ μου θύμησε το RAC του 2002 οπότε και είχε εγκαταλείψει ο Gronholm.Από τότε νομίζω έχει να εγκαταλείψει ο πρωταθλητής στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς.
-
Τελος και για φετος...με νικητη τον Latvala...και Citroen...Loeb...Το Double...και του Χρονου!!!!!!!!
-
@νασσ πιο φυσιολογικό μου φαίνεται το σημερινό ατύχημα από αυτό της ιορδανίας.Στην ιορδανία έγινε μεταξύ οδηγών αγώνων που λογικά λόγω οδηγικού επιπέδου θα έπρεπε να έχει αποφευχθεί.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
- σε μερικά χρόνια θα γράφετε μόνο στα στατιστικά και κανείς δεν θα θυμάται....
Αυτοί που ασχολούνται χαλαρά-περιστασικά σίγουρα.Ο Άλεν δεν έχει γράψει το ονομά του στον κατάλογο των πρωταθλήτων αλλά όλοι τον θαυμάζουμε και τον μνημονεύουμε.(δε θα πω άλλους γιατί είναι πολλοί και όλοι εδώ μεσα τους γνωρίζουμε).
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
O Λοεμπ είχε μετωπική με νοικιασμένο αυτοκίνητο δύο Ισπανών οπαδών του Σόρντο, οι οποίοι είχαν ξεχάσει ότι στην Αγγλία οδηγάνε ανάποδα!!!!!Ο οδηγός του νοικιασμένου αυτοκινήτου ήταν γυναίκα! Αρκεί μια γυναίκα οδηγός για να χαλάσει ολόκληρο WRC.
Αν δεν κάνω λάθος, και στο Ακρόπολις του 1992 ο Kenneth είχε τρακάρει στο Χαϊδάρι πάλι με γυναίκα... Τουλάχιστον τότε ευχαριστηθήκαμε θέαμα, καλή της ώρα.
-
τοτε κερδισε ολες η σχεδον ολες τις υπολοιπες ειδικες του αγωνα?
-
Ο χρήστης spir60s έγραψε:
τοτε κερδισε ολες η σχεδον ολες τις υπολοιπες ειδικες του αγωνα?Σχεδόν όλες. Όσον αφορά τους χρόνους, ήταν σε δικό του αγώνα, αν και τερμάτισε πολύ πίσω γιατί είχε χάσει πολύ χρόνο. Το θέαμα που προσέφερε εκείνο το ταξί, το Galant, ήταν από τα καλύτερα που έχουν υπάρξει στην ιστορία του Ακρόπολις.
-
Vive le Roi, **Vive Loeb!!!!**Vive le Citroen !!!
-
2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
-
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Vive le Roi, **Vive Loeb!!!!**Vive le Citroen !!!-
2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
-
Στην τηλεοπτική ss του ραλλυ Ουαλλίας (αν και προτιμώ RAC ) μου άρεσε πολύ η οδήγηση του Wilson. Μπορεί να μην κέρδισε αλλά κίνησε το αυτοκίνητο του σε κλασσικές ραλιτζιδικες γωνίες που τόσο μας έχουν λείψει.
Για την χρονιά θα πω ό,τι το σύστημα με την βαθμοδοσία στην τηλεοπτική ss έκανε πολύ καλό στην εξέλιξη του ανταγωνισμού (όπως είναι τώρα) αν και χαλάει την φιλοσοφία των ραλλυ, έφερε τον 'τελικό' στον τελευταίο αγώνα και κρίμα που δεν είδαμε στην θέση του Hirvonen τον Latvala (έκανε μια κοιλιά στην μέση της χρονιάς).
Για τον Loeb έχω να πω ό,τι μας 'κούρασε'
Ελπίζω με την είσοδο της VW να αλλάξουν τα πράγματα στον συναγωνισμό.
Τα καινούργια WRC μου άφησαν ανάμεικτα συναισθήματα... -
Να προσθέσω κάτι.
Αυτό που μου έλειψε για άλλη μια χρονιά τα τελευταία χρόνια είναι οι οδηγοί προσωπικότητες, επιπέδου Sainz, Kankkunen, κλπ κλπ.
Ο Loeb χωρίς άλλο είναι οδηγάρα, αλλά σταρ δεν είναι. Δεν τραβά τα μάτια των ειδικών και μη θεατών (κυρίως των δεύτερων). Όλοι αναφέρονται στον άθλο τους (8 πρωταθλήματα) αλλά έφτασε να κυκλοφορήσουν μερικά βίντεο των δοκιμών του POLO WRC με οδηγό τον Carlos Sainz για να καταλάβουμε την διαφορά.
Για τους υπόλοιπους δεν ασχολούμε καν. -
Μπορείς να το δεις και αλλιώς, αν δεν υπήρχε ο Λεμπ τότε θα είχε τρεις κούπες ο Σολμπεργκ και τρεις ο Χίρβονεν. Ναι, ναι ο Χίρβονεν θα ήταν θρυλος του WRC Ας μην είμαστε αχάριστοι λοιπόν.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ναι, ναι ο Χίρβονεν θα ήταν θρυλος του WRC
Ας μην είμαστε αχάριστοι λοιπόν. -
Klik --> Επάγγελμα...πρωταθλητής
-
Ο χρήστης tolis1 έγραψε:
Klik --> Επάγγελμα...πρωταθλητήςΠολυ καλο Τολη!
-
H γκαλλερύ μας δια χειρός Πασχάλη
WRC 2011 (All Rounds)