-
-
DELETE
-
o solberg εχει προβλημα και στην τελευταια ειδικη το εδωσε στον πατερσον!!!!! ειναι θεος!!!
ο loeb μετα την ειδικη εχει προβλημα!!!δεν ξερω τι αλλα δεν μπορει να παει στο σερβις!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ!!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
o solberg εχει προβλημα και στην τελευταια ειδικη το εδωσε στον πατερσον!!!!! ειναι θεος!!!Επαθα πλακα οταν το ειδα!
-
Πρόβλημα είχε ο Solberg ή παρέδωσε μία θέση παραπάνω σε επίσημο αυτοκίννητο κατόπιν υψηλής Γαλλικής εντολής;
Κατά την γνώμη μου το δεύτερο... -
Λενε οτι δεν εχει αδεια οδηγησης ο Πεττερ επειδη ετρεχε στην απλη την Παρασκευη, Περασαν 48 ωρες και του την πηραν πριν προλαβει να κανει την τελευταια ειδικη!!!!! Δεν νομιζω να ειναι εντολη απο το εργοστασιο διοτι αν ηταν θα τον ριχνανε ακομη ενα λεπτο και κατι να περασει και ο Λεμπ.
-
Δεν ξέρω, εμένα μου μυρίζει βελούδινη επέμβαση και σε συδυασμό με το αποτέλεσμα του LOEB με βάζει σε σκέψεις μήπως η αλλαγή πρωταθλητή (σε Γαλλικό πάντα χρώμα) έχει αποφασισθεί για να γίνει από το φετεινό πρωτάθλημα.
Γνώμη μου πάντα... -
Τηλεοπτική κάλυψη για τα μπαζα κατά την γνώμη μου.
Οι Γάλλοι στο ΜΟΝΤΕ είχαν να διαχερισθούν ολόκληρο αγώνα (μεγάλο κομμάτι την νύχτα) και μας κράτησαν ένα τριήμερο στο πόδι.
Εδώ σε μια ειδική 4χλμ καλύπταν το κενό με ερωτευμένα Σουηδάκια! -
Ο χρήστης tan έγραψε:
Χαμός! Μέχρι το 3ο σπλιτ ο Ostberg έχει πάρει 3,2 από τον Hirvonen! Δύσκολο να καλύψει τη διαφορά, αλλά πόσο καιρό είχαμε να δούμε αγώνα να κρίνεται στην τελευταία ειδική;Μονο για περσι (2010) Νεα Ζηλανδια-Πορτογαλια-Ιαπωνια. Δεν μπορω να θυμηθω τωρα για τις αλλες χρονιες.
-
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,ΠΡΟΕΒΛΕΨΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο HIIRVONEN ΚΑΙ ΟΤΙ Ο LOEB 'ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΙ' ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
ΟΝΤΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο HIIRVONEN.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ (ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ) ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΕΝΝΝΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 2.48'.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ,ΠΗΓΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕ ΣΤΟ 1.41' ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 6ΟΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΜΠΑΡΙΣΕ Ο HENNING ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ BRYNILDSEN!!!
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ (ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ) ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΑΛΙ 6ΟΣ ΑΛΛΑ 3.26' ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΛΟΙΠΟΝ thanoziozias ΚΑΙ GO FOR POLE ????????????????????????????????????????????????????????
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης thanosziozias έγραψε:
Συμφωνώ με τον 'Go_For_Pole'!!!!
Ο LOEB είναι η κορυφή μακράν...
Ειναί αστείο να πιστεύουμε πως δεν μπορεί να οδηγήσει τα νέα WRC...αλλά πολύ αστείο όμως...
δηλαδή στις δοκιμές τι έκαναν.
Και τέλος πάντων τι σχέση έχει το χιόνι με το χώμα όταν ΧΙΟΝΙΖΕΙ (ως προς την καθαριότητα του δρόμου.Και στο 2ο loop πάλι τον δρόμο καθάριζε...)Αύριο που θα ξεκινάει 9ος θα γελάσουμε...
ΕΧΩ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΕΙΑ,ΦΙΛΕ ΘΑΝΟ,ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!
'ΕL-EM'
(δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει βέβαια, ούτε το εύχομαι...αλλά μην τρελαθούμε...)
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Τηλεοπτική κάλυψη για τα μπαζα κατά την γνώμη μου.
Οι Γάλλοι στο ΜΟΝΤΕ είχαν να διαχερισθούν ολόκληρο αγώνα (μεγάλο κομμάτι την νύχτα) και μας κράτησαν ένα τριήμερο στο πόδι.
Εδώ σε μια ειδική 4χλμ καλύπταν το κενό με ερωτευμένα Σουηδάκια!Σωστος!
Για Ελλαδα τελικα ο Σκαι εχει τα δικαιωματα; Το Woop εχει τις ανασκοπησεις της ημερας, με μετρια οπως παντα ποιοτητα. Καλα θα ειναι να δειχνει η τηλεοραση τουλαχιστον την τελικη ανασκοπηση των τριων ημερων. Η επιτυχια του Ακροπολις θα εξαρτηθει και απαυτο το θεμα. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Θα το πω τωρα που η κατασταση ειναι αναποδη: κακως ελπιζετε γιατι οι Γαλλοι εχουν το καλυτερο μπατζετ και το καλυτερο ταλεντο πισω απο το τιμονι (πιθανως επι δυο φετος). Αργα ή γρηγορα θα κουνησουν μαντηλι στη Φορντ ακομη και αν (που αμφιβαλω) το Φιεστα γεννηθηκε καλυτερο. Εξαλλου η μια ομαδα ειναι εργοστασιο και η αλλη εμπορος αγωνιστικων, καμια σχεση.AΡΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ,Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.
ΕΛΕΟΣ ! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ !!!!!'EL-EM'
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δεν ξέρω, εμένα μου μυρίζει βελούδινη επέμβαση και σε συδυασμό με το αποτέλεσμα του LOEB με βάζει σε σκέψεις μήπως η αλλαγή πρωταθλητή (σε Γαλλικό πάντα χρώμα) έχει αποφασισθεί για να γίνει από το φετεινό πρωτάθλημα.
Γνώμη μου πάντα...Συμφωνα με το wrc.com ο Πετερ ειχε υπερβει σε καποια απλη το οριο ταχυτητας και του αφαιρεσε η αστυνομια την αδεια οδηγησης και γιαυτο εβαλε τον Πατερσον να οδηγησει την τελευταια ειδικη.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ (ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ) ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΕΝΝΝΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 2.48'.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ,ΠΗΓΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕ ΣΤΟ 1.41' ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 6ΟΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΜΠΑΡΙΣΕ Ο HENNING ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ BRYNILDSEN!!! ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ (ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ) ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΑΛΙ 6ΟΣ ΑΛΛΑ 3.26' ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΛΟΙΠΟΝ thanoziozias ΚΑΙ GO FOR POLE?Εκανε μιση καλη μερα (την αλλη μιση τον κατεστρεψε η ομαδα του με τις πιεσεις, συμβαινουν αυτα) και μαζεψε απο τους πρωτους σχεδον ενα λεπτο, μετα το εβαλε στον αυτοματο γιατι δεν ειχε νοημα και τερματισε. Δε βλεπω που ακριβως ειχες δικιο, οταν πιεσε μια χαρα τα πηγε.
Θα το πω τωρα που η κατασταση ειναι αναποδη: κακως ελπιζετε γιατι οι Γαλλοι εχουν το καλυτερο μπατζετ και το καλυτερο ταλεντο πισω απο το τιμονι (πιθανως επι δυο φετος). Αργα ή γρηγορα θα κουνησουν μαντηλι στη Φορντ ακομη και αν (που αμφιβαλω) το Φιεστα γεννηθηκε καλυτερο. Εξαλλου η μια ομαδα ειναι εργοστασιο και η αλλη εμπορος αγωνιστικων, καμια σχεση.
AΡΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ,Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ΕΛΕΟΣ ! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ !!!!!
Ο εμπορος αγωνιστικων αυτοκινητων δεν ειχε και δε θα εχει ποτε τυχη απεναντι στους Γαλλους. Α και ειδικος στα ραλι μπα προτιμω τους θεσμους με πανω απο τεσσερις εργοστασιακες συμμετοχες.
-
Α, φαίνεται η F1 που είναι γεμάτη γκαραζιέρηδες (πέρισι 3, φέτος 2 'εργοστάσια') δεν είναι στις προτιμήσεις σου
Ουπς, το WTCC εδώ και χρόνια έχει τρεις
Α, το FIA GT1 δεν έχει καμίαΤέλος πάντων, επί του θέματος, χρόνια είχαμε να δούμε τόσο συναγωνισμό
Αλλά δε νομίζω ότι είναι αντιπροσωπευτικό του τι θα δούμε μέσα στη χρονιά... -
Το full grid των 24 της F1 απεχει αιωνες απο την ερημια του WRC nass, τι να κανουμε. Το FIA GT1 φτιαχτηκε για να μην εχει εργοστασιακες συμμετοχες οποτε ας το. Το WTCC περνα μια κριση αλλα τουλαχιστον οταν θελεις ανοιγεις το Eurosport και το βλεπεις και μαλιστα σε HD, το WRC;
-
πολυ καλος αγωνας με εντονο συναγωνισμο..ο ostebg πηγε φανταστικα και ελπιζω να συνεχισει ετσι..δικαιη νικη στον hirvo που παλεψε!ελπιζω να φυγει ο κακος του ευατος που κουβαλουσε περσι..ο loeb τελικα τι εκανε ρε παιδια?γυρισε στο σερβις???
για τον ken blog που ειναι μεγιστος καγκουρας και μονο που τον βλεπω να μιλαει σαν 15χρονο παιδαρελι μου ερχεται να του δωσω κατι μπουνιες! το σκουλαρικι στην γλωσα σε μαρανε..νομιζω τετοια ατομα δεν εχουν θεση στο wrc..
και μονο που εχουμε γεμισει 7 σελιδες για τον αγωνα πηγε καλα!
χαχα Λωρη εχεις πλακα! -
Εσύ είπες παλικάρι μου για 'τουλάχιστον 4 εργοστάσια', όχι εγώ
Αν στο grid της F1 μετράς και τις διάφορες HRT, ε τότε και ο Al Qassimi και ο Wilson μια χαρά μου φαίνονται.
Σε κάθε πρωτάθλημα σημασία δεν έχει πόσα 'εργοστάσια' υπάρχουν αλλά πόσοι συνδυασμοί παλεύουν για τις θέσεις διάκρισης και εν τέλει για το πρωτάθλημα.Μην τα ψάχνεις, έκανες άστοχη σύγκριση και ψιλο-flame bait να προσθέσω [Mod] ας το αφήσουμε εδώ είναι και off-topic.
-
οταν το wrc φτασει τους πεντε της περσινης f1 τοτε να το παρουμε στα σοβαρα λοιπον
WRC 2011 (All Rounds)