-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Συμφωνω το Clio & Ibiza αποκλειονται απο την επιλογη γιατι υπαρχει λογος.Οσο και εαν ειναι περιεργο.
Οσο για το 1.6 εαν διαβασες κατι για αποθηκες ελεγε οποτε μου φαινετε απιθανο να ειναι κατι προσφατο.Οσο για κατι αλλο,υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση 80 % στην τιμη για την ασφαλεια στο 1600 κιβ. στο 1400 ειναι 65 % με πιστωτική κάρτα οπότε θα υπάρχει θέμα εκεί το 1.6 δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να υπάρχει!Θες ατμοσφαιρικό ε?
Μαλλον
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1047032/
καλοταξιδο!!!Νομιζω ημουν 'κατηγορηματικος'
αν ειναι να δωσω 13500 ευρω,και σε δοσεις δινω και παιρνω ενα ολοκαινουργιο απο εταιρια μεσα και συγκεκριμενα το Corsa με πολλα εξτρα και ειδικα σε επιδοση η το Fiesta Sport.
Παρακαλω οι επομενες απαντησεις να ειναι λογικες με βαση αυτα που εγραψα αμεσως ποιο πανω για το τι μας εχουν πει η εταιριες.
αν διαβάζες το λινκ θα έβλεπες πως ειναι λογική η πρόταση
το λινκ (κ η τιμή) που σου εδωσα αναφέρεται σε καινούργια 207 σε όλη τη γκάμα των χρωμάτων
Tο αυτοκίνητο είναι καινούριο & προσφέρεται με έκπτωση 2270 ευρώ --- ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΣΕ ΛΕΥΚΟ Ή ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ KAI ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ(+450euro) !!!
στο κορσα ερχεται πολύ σύντομα το φεισλιφτ, γιαυτό οι προσφορές
για εμένα πάντως, δεν αξίζει η αγορά καινούργιου, να βάλεις 7χλρ δόσεις κ που μετά από 3 χρόνια θα έχει χάσει το 40 με 50% της τιμής του (δηλαδή αυτά που θα βάλεις σε δόσεις )http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1047032/
καλοταξιδο!!!Ας κανουν τις προσφορες αυτο επιζητω και εγω,οσο για αυτο που ειπες δεν διαφωνω καλη επιλογη αλλα γιατι να μην δωσω κατι σαν 500 ευρω πανω και να εχω δικια μου διαμορφωση ? γιατι 13500 δεν ειναι και λιγα.
κανεις κι ενα παζαρακι στην τιμη... Οσο για την ασφαλεια απ'οτι ξερω ασφαλιζεις αξια οχι κυβικα
Και γενικα οταν αγοραζεις αυτοκινητο τα κυβικα δεν ειναι το αρχικο κριτιριο εκτος απο ειδικες περιπτωσεις. Επισης αν ενας κινητηρας σου δινει περισσοτερα αλογα απο λιγοτερα κυβικα λογικο να τον πληρωσεις παραπανω απο εναν μεγαλυτερο αντιστοιχης ιπποδυναμης.
Απο αυτα που εχεις στη λιστα μακραν το φιεστα
Και ομως αυτοι αυτο κοιτανε επειδη ειμαι 23,εαν γραφτει στον αδερφο μου δεν ξερω εαν θα υπαρχει ρποβλημα σε περιπτωση ατυχηματος χτυπα ξυλο εαν το οδηγαω εγω εαν θα μας πιασει η ασφαλεια η δεν θα ισχυει επειδη το οδηγαω εγω και ειναι γραμμενο στον αδερφο μου.
-
Ο χρήστης Trolen έγραψε:
Συμφωνω το Clio & Ibiza αποκλειονται απο την επιλογη γιατι υπαρχει λογος.Οσο και εαν ειναι περιεργο.
Οσο για το 1.6 εαν διαβασες κατι για αποθηκες ελεγε οποτε μου φαινετε απιθανο να ειναι κατι προσφατο.Οσο για κατι αλλο,υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση 80 % στην τιμη για την ασφαλεια στο 1600 κιβ. στο 1400 ειναι 65 % με πιστωτική κάρτα οπότε θα υπάρχει θέμα εκεί το 1.6 δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να υπάρχει!Θες ατμοσφαιρικό ε?
Μαλλον
Μπράβο
Όρμα στο Fiesta ή στο Corsa τότε. -
Άστρα μτχ. Πολύ καλό αμάξι, ταξιδιάρικο, αλλά αυτό για την περίπτωση που κάνεις ταξίδια και με φορτωμένο χώρο αποσκευών.
Εναλλακτικά και κόρσα σε μτχ ή καινούργιο μία χαρά είναι. Και τα δύο είναι ψοφίμια είναι αλλά αφού δεν θες ούτε τούρμπο ούτε 1600 δεν βλέπω λύση σε μικρομεσαίο και λιγότερο σε σούπερ μίνι. Αξιοπρεπέστατο σε επιδόσεις 1400άρι ήταν η κορόλα αλλά κρατάει υπερβολικά καλά την τιμή για να το πάρεις μτχ.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μαλλον
Μπράβο
Όρμα στο Fiesta ή στο Corsa τότε.Mαλλον απο Δευτερα θα παω να μαθω προσφορες...
Άστρα μτχ. Πολύ καλό αμάξι, ταξιδιάρικο, αλλά αυτό για την περίπτωση που κάνεις ταξίδια και με φορτωμένο χώρο αποσκευών.
Εναλλακτικά και κόρσα σε μτχ ή καινούργιο μία χαρά είναι. Και τα δύο είναι ψοφίμια είναι αλλά αφού δεν θες ούτε τούρμπο ούτε 1600 δεν βλέπω λύση σε μικρομεσαίο και λιγότερο σε σούπερ μίνι. Αξιοπρεπέστατο σε επιδόσεις 1400άρι ήταν η κορόλα αλλά κρατάει υπερβολικά καλά την τιμή για να το πάρεις μτχ.
γιατι εγω ξερω τα αντιθετα για το ASTRA?
Επισης μακαρι να μπορουσα Turbo σε αυτα και ειδικα σε αυτα τα λεφτα.
-
για την ηλικια σου η ενεργητικη ασφαλεια ειναι το παν οποτε ξεχνα τα μπουρδελα τα γιαπωνεζικα ,ξεχνα τις γερμανικες λαδιερες και παρε γαλλικο , στη θεση σου θα επερνα xsara ( εχει και ωραιο ηχο ο TU) με 3-4Κευρω και τα ρεστα βενζινη
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
για την ηλικια σου η ενεργητικη ασφαλεια ειναι το παν οποτε ξεχνα τα μπουρδελα τα γιαπωνεζικα ,ξεχνα τις γερμανικες λαδιερες και παρε γαλλικο , στη θεση σου θα επερνα xsara ( εχει και ωραιο ηχο ο TU) με 3-4Κευρω και τα ρεστα βενζινηΕχει κολλησει η κασέτα;
viewtopic.php?f=15&t=46215&p=2047843#p2047843
τα ιαπωνικα μπορει να ειναι αξιοπιστα
αλλα για την ηλικια σου η ενεργητικη ασφαλεια ειναι το παν
οποτε ξεχνα τα μπουρδελα τα γιαπωνεζικα ,ξεχνα τις γερμανικες λαδιερες
και παρε γαλλικο
207
ds3
clio
twingo
στη θεση σου θα επερνα xsara ( εχει και ωραιο ηχο ο TU) με 3-4Κευρω και τα υπολοιπα θα τα εκανα βενζινη -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
για την ηλικια σου η ενεργητικη ασφαλεια ειναι το παν οποτε ξεχνα τα μπουρδελα τα γιαπωνεζικα ,ξεχνα τις γερμανικες λαδιερες και παρε γαλλικο , στη θεση σου θα επερνα xsara ( εχει και ωραιο ηχο ο TU) με 3-4Κευρω και τα ρεστα βενζινη
Εχει κολλησει η κασέτα;
viewtopic.php?f=15&t=46215&p=2047843#p2047843
τα ιαπωνικα μπορει να ειναι αξιοπιστα
αλλα για την ηλικια σου η ενεργητικη ασφαλεια ειναι το παν
οποτε ξεχνα τα μπουρδελα τα γιαπωνεζικα ,ξεχνα τις γερμανικες λαδιερες
και παρε γαλλικο
207
ds3
clio
twingo
στη θεση σου θα επερνα xsara ( εχει και ωραιο ηχο ο TU) με 3-4Κευρω και τα υπολοιπα θα τα εκανα βενζινη -
Ο χρήστης Trolen έγραψε:
Και ομως αυτοι αυτο κοιτανε επειδη ειμαι 23,εαν γραφτει στον αδερφο μου δεν ξερω εαν θα υπαρχει ρποβλημα σε περιπτωση ατυχηματος χτυπα ξυλο εαν το οδηγαω εγω εαν θα μας πιασει η ασφαλεια η δεν θα ισχυει επειδη το οδηγαω εγω και ειναι γραμμενο στον αδερφο μου.
Κοιταξε, η βασικη ασφαλιση ενος αυτοκινητου αναφερεται σε ατομα ανω των 23 που εχουν 3 χρονια διπλωμα.
Σε περιπτωση που το οδηγει κ καποιος μικροτερος, υπαρχει μια εξτρα καλυψη γι'αυτη την περιπτωση που ονομαζεται επασφαλιστρο (και κοστιζει οσο το 20 η 30% -δε θυμαμαι καλα- επι του συνολικου ποσου). Τα κυβικα δε νομιζω να εχουν σχεση με αυτο... -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Κοιταξε, η βασικη ασφαλιση ενος αυτοκινητου αναφερεται σε ατομα ανω των 23 που εχουν 3 χρονια διπλωμα.
Σε περιπτωση που το οδηγει κ καποιος μικροτερος, υπαρχει μια εξτρα καλυψη γι'αυτη την περιπτωση που ονομαζεται επασφαλιστρο (και κοστιζει οσο το 20 η 30% -δε θυμαμαι καλα- επι του συνολικου ποσου). Τα κυβικα δε νομιζω να εχουν σχεση με αυτο...80 % πανω ειναι το επασφαλιστρο.Σωστα θυμασε λαθος τιμη ομως.Μου το ειπαν .
-
80??
Ειναι αν μη τι αλλο υπερβολη, δεν ρωτας κι αλλου καλυτερα???
-
Ο χρήστης Trolen έγραψε:
Σε περιπτωση που το οδηγει κ καποιος μικροτερος, υπαρχει μια εξτρα καλυψη γι'αυτη την περιπτωση που ονομαζεται επασφαλιστρο (και κοστιζει οσο το 20 η 30% -δε θυμαμαι καλα- επι του συνολικου ποσου). Τα κυβικα δε νομιζω να εχουν σχεση με αυτο...80 % πανω ειναι το επασφαλιστρο.Σωστα θυμασε λαθος τιμη ομως.Μου το ειπαν .
Σιγουρα ειναι τοσο υψηλο;Και εγω οσο λεει ο Ευθυμης θυμαμαι .
-
Κι εγώ για λιγότερο θυμάμαι....
Συμφωνώ υπέρ του Fiesta για καινούργιο με κάπως σπορ χαρακτήρα. Ή και 207.... αλλά σίγουρα όχι Corsa.
Πάντως νομίζω ότι αυτή την εποχή της οικονομικής κρίσης και με αυτά τα λεφτά που διαθέτεις θα ήταν καλύτερα να μην ρισκάρεις με δόσεις (αν δεν είσαι εντελώς και απολύτως σίγουρος ότι τα έσοδά σου θα υπερκαλύπτουν τα αυξημένα λόγω και αυτοκινήτου έξοδα και μάλιστα αρκετά ώστε να πληρώνεις και τη δόση) και να πας για μτχ σε καλή κατάσταση. Το Focus πχ από πιο πάνω αν έχει αληθινά χλμ είναι καλό αυτοκίνητο. Εκτός αν δεν θές κάτι τόσο μεγάλο. Αλλά πλέον με 7000 στο χέρι βρίσκεις πολλά αξιοπρεπέστατα μτχ αυτοκίνητα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχει κολλησει η κασέτα;
οχι μονο σε μενα
-
οχι παιδια αληθεια η Interamerican ειναι 80 % τα εκατο πανω. Αλλα θα ρωτησω και αλλου.
Οχι το Focus μεγαλο ειναι.
Οσο για το παλικαρι που μου λεει,για την οικονομικη χρηση εχει απολυτο δικιο αλλα το περιμενα τοσο καιρο αλλα δεν θα το τσιγκουνευτω τωρα.Γιατι ομως οχι το Corsa? ?
-
-
Ουφ καταφερα και τα διαβασα αλλα ελεγε τοσα πολλα που μπερδευτηκα ακομα παραπανω.
Αυριο θα μαθω απο 3 αντιπροσωπεις τι παιζει για το Opel,Ford και προσφορες,θα παρω και 2-3 ασφαλιστηκες και βλεπουμε μετα!
-
και παλι φαγαμε ακυρο οποτε παμε σε μεταχειρισμενο
Αρα κατι βλεπω περι
Astra 1.4
Corsa 1.4
Ford FIesta ( 2008 οχι το καινουργιο με 80 αλογα μονο )Seat Ibiza (στο βαθος του τουνελ)
οποτε.... τι λετε ?
Το Astra αξιζει ?το παλιο ! οχι το ακινουργιο που ειναι σκετη αηδια!
Επιλογή μοντέλου αυτοκινήτου,φάσμα κατασκευαστών