-
Λοιπόν δημοκρατικότατα θα έρθεις
-
Ορίστε ημερομηνία και το κοιτάμε.
Ίσως έρθω κι εγώ.
-
Εύρος ημερομηνιών ορίζετε από την 26η εώς την 28η Απρίλη και μάλλον σκέφτομαι για 27η Απριλίου ημέρα Τετάρτη δεδομένου το ότι και την προηγούμενη φορά Τετάρτη είχε γίνει η συνάντηση(για να δημιουργηθεί και παράδοση ).
Αν θέλετε ορίζουμε άλλη ημερομηνία και μέρα αλλά πάντα σ' αυτό το χρονικό πλαίσιο -
Ορέστη, για τί ώρα λέτε; Επειδή θα εργάζομαι εκείνες τις μέρες.
-
Mάλλον κοντά στην ώρα που είχε κανονιστεί και η προηγούμενη δηλαδή κατά τις 8 με 8:30 το βράδυ
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Mάλλον κοντά στην ώρα που είχε κανονιστεί και η προηγούμενη δηλαδή κατά τις 8 με 8:30 το βράδυΕντάξει τότε, δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
Kotetsi θα'ρθεις;
-
που και πότε;;;;
-
Το που το σκεφτόμαστε.Το πότε κατά 80 % στις 27 Απριλίου
Πλήρη εικόνα θα έχουμε από Δευτέρα.
Επαναλαμβάνω αν κάποιος έχει να προτείνει μέρος το γράφει -
Επειδή δε θέλω να είμαι αφερέγγυος στο λόγο μου, θα πω πως κατά 80% είμαι μεσα. Έχω πολλά να κάνω τώρα που γυρίζω από Αγγλία, οπότε δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εύρος ημερομηνιών ορίζετε από την 26η εώς την 28η Απρίλη και μάλλον σκέφτομαι για 27η Απριλίου ημέρα Τετάρτη δεδομένου το ότι και την προηγούμενη φορά Τετάρτη είχε γίνει η συνάντηση(για να δημιουργηθεί και παράδοση ).
Αν θέλετε ορίζουμε άλλη ημερομηνία και μέρα αλλά πάντα σ' αυτό το χρονικό πλαίσιοΚαι γω Τεταρτη προτεινω
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Kotetsi θα'ρθεις;Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! (με την προϋπόθεση ότι δε θα δουλεύω φυσικά)
-
Καλύβια
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Καλύβια+1 Εχω ακουσει πολυ καλα λογια
-
+1 άμα δε δουλεύω κ είμαι εδώ
-
Λοιπόν, για όσους δεν ξέρουν και κατόπιν ερώτησης που μου έγινε μέσω πμ, ορίστε οδηγίες για να δείτε πού ακριβώς βρίσκεται το Τρίγωνο Καλυβίων.
viewtopic.php?p=1135453#p1135453
Εδώ και στοιχεία της ταβέρνας.
viewtopic.php?p=769737#p769737
Ορέστη, ΟΚ?
Προτείνω, τιμής ένεκεν, να ανοίξει καινούριο θέμα, στα πρότυπα του παλιού καιρού και μια και η προηγούμενη συνάντηση για φαΐ ήταν η ΧΧΧΙ, αυτή να ονομαστεί επισήμως ως ΧΧΧΙΙ.
-
Οκ Ταυρε σ' ευχαριστώ
-
Συνέχεια λοιπόν εδώ
viewtopic.php?f=11&t=47656&p=2181802#p2181802
Εμείς και τα κοψίδια (συνάντηση μετά την Κυριακή του Πάσχα)