-
- Αυτόν τον Paffett για πόσα ακόμη χρόνια θα τον ακούμε... τεστ για νέους οδηγούς δεν είπαμε;;
- Τα ρέστα μου στον Πωλ Ντι Ρέστα!
- o Jerome έχει καμια σχέση με την Alessandra?
-
Τα points μου ειναι τα εξης:
- Τα μονοθεσια (απο οσο γνωριζω) δεν χρειαζεται να ειναι απολυτως νομιμα αφου κανεις δεν τους ελεγχει τωρα, μπορει δηλαδη να βαλουν διαφορα εξαρτηματακια πανω.
- Εχουν υποθετω μπολικα σετ ελαστικων για να δοκιμαζουν.
- Δυο γομες θα εχουν κι αυτοι λογικα, αλλα εχουν τον χρονο να πειραματιζονται καθε χρονικη στιγμη με τις πιεσεις κι αν καταστρεψουν κι ενα σετ λογω λαθος επιλογων δεν τους πειραζει.
- Γομα που εχει στρωθει.
- Εχουν μεγαλη διαρκεια της ημερας για να δοκιμασουν αρα σιγουρα θα βρουν το παραθυρο που η πιστα ειναι πιο γρηγορη.
- Οι περισσοτεροι απο αυτους δεν ειναι τυχαιοι πιλοτοι.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Τα points μου ειναι τα εξης:- Τα μονοθεσια (απο οσο γνωριζω) δεν χρειαζεται να ειναι απολυτως νομιμα αφου κανεις δεν τους ελεγχει τωρα, μπορει δηλαδη να βαλουν διαφορα εξαρτηματακια πανω.
Στην ρεντ μπουλ δεν νομιζω να αλλαξαν κατι σε σχεση με τον μονοθεσιο που ετρεχε στο πρωταθλημα..
Παρανομακι ηταν παρανομακι ειναι
-
Μουχαχαχα, με εβγαλες απο την δυσκολη θεση του να φανω εγω κακος!
-
Εγώ μόνο σ' αυτό στέκομαι.
Και παλιότερα είχα θέσει το παρακάτω θέμα και οι απόψεις όλων (σχεδόν) ήταν ταυτόσημες:Έλεγα τότε:
Δώσε 2 πανομοιότυπες Ferrari, τη μία στον MS και την άλλη στον xειρότερο οδηγό F1 που υπάρχει (πχ Alex Yoong και βάλε δηλαδή), δώστους λάστιχα και πλήρη υποστήριξη για 3 μέρες full δοκιμών στην ίδια πίστα, με την επιταγή: Κάνετε όσο καλύτερο χρόνο μπορείτε.
Στο τέλος της ημέρας η διαφορά των δύο δεν πρόκειται να είναι πάνω από -ας πω- 0.200sec.
Αυτό φυσικά δεν λέει τίποτα για τους οδηγούς. -
Τα points μου ειναι τα εξης:- Τα μονοθεσια (απο οσο γνωριζω) δεν χρειαζεται να ειναι απολυτως νομιμα αφου κανεις δεν τους ελεγχει τωρα, μπορει δηλαδη να βαλουν διαφορα εξαρτηματακια πανω.
Aυτό το έγραψα και εγώ νωρίτερα. Ποιος μου λέει οτι δεν εχουν αφησει τα μοτερ ελεύθερα τώρα που δεν τους νοιάζει αν θα σπάσουν?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τα points μου ειναι τα εξης:
- Τα μονοθεσια (απο οσο γνωριζω) δεν χρειαζεται να ειναι απολυτως νομιμα αφου κανεις δεν τους ελεγχει τωρα, μπορει δηλαδη να βαλουν διαφορα εξαρτηματακια πανω.
Aυτό το έγραψα και εγώ νωρίτερα. Ποιος μου λέει οτι δεν εχουν αφησει τα μοτερ ελεύθερα τώρα που δεν τους νοιάζει αν θα σπάσουν?
Γιατι τα μοτερ συγκεκριμενα τα ειχαν ανοιξει στο 100% και στα δοκιμαστικα φυσικα! Δεν μπορεις να ρισκαρεις θεση στο grid στον τελευταιο αγωνα.
-
Ο Ταύρος μάλλον εννοεί την απενεργοποίηση του κόφτη των 18.000 Σ.Α.Λ. και την μετατώπισή του στις 19.000 π.χ. Δε βλέπω τον λόγο να έχει γίνει κάτι τέτοιο πάντως.
-
Εγω προβλεπω για το 2011, να στηνει παλι ενα ταχυτατο μονοθεσιο ο Ross Brawn.
Φετος ο Horner τους επιασε ολους κοτσους μιας και ενω περσυ ( 2009 ) προσπαθουσε μεχρι τελους να πιασει την Brawn GP μπας και τους παρει πρωταθλημα, και θεωριτικα εδωσε πολυ βαρος στο μονοθεσιο του 2009, . Παρολλα αυτα το μονοθεσιο του φετος 2010 ηταν λες και ειχε παρει αναβολικα!
Απο την αλλη ο ( κατα την προσωπικη μου αποψη και εντυπωση ) καραγκιοζακος που λεγετε domenically, ειχε θεωριτικα πεσει με τα μουτρα απο τον Αυγουστο του 2009 ( μετα την νικη στο Spa του Raikonnen ) στο μονοθεσιο του 2010. Το οποιο δεν ηταν και κατι το φοβερο σε σχεση με των red bull.
Οι McLaren αναμενονται να ειναι ανταγωνιστικες, οι red bull φανταζομαι επισης, η Mercedes με roseberg / Schumi σιγουρα πολυ πιο δυνατες απο περσυ...
Αγνωστο (?) αν θα παραμεινει μετα την τραγικη χρονια του ο Massa στην Ferrari ( ποτε δεν ξερεις - παροτι εχει συμβολαιο ) αν θα μεινει στην Renault ο kubica
Φαντασου λεει να μας κανει δευτερο δωρο ο προεδρος ( Luca ) και μετα τον Ισπανο να μας φερει και τον Πολονο στην Scuderia
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο Ταύρος μάλλον εννοεί την απενεργοποίηση του κόφτη των 18.000 Σ.Α.Λ. και την μετατώπισή του στις 19.000 π.χ. Δε βλέπω τον λόγο να έχει γίνει κάτι τέτοιο πάντως.Αυτο αν δεν κανω λαθος ελεγχεται απο τον εγκεφαλο και δεν νομιζω να μπορει να παρακαμφθει. Εξ αλλου, ποιος ο λογος να γινει (οπως λες και εσυ) ειδικα αφου δοκιμαζουν νεους οδηγους! Ασε που δεν νομιζω να εχουν ορεξει να καψουν μοτερ ετσι για πλακα.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Εγώ μόνο σ' αυτό στέκομαι.
Και παλιότερα είχα θέσει το παρακάτω θέμα και οι απόψεις όλων (σχεδόν) ήταν ταυτόσημες:Έλεγα τότε:
Δώσε 2 πανομοιότυπες Ferrari, τη μία στον MS και την άλλη στον xειρότερο οδηγό F1 που υπάρχει (πχ Alex Yoong και βάλε δηλαδή), δώστους λάστιχα και πλήρη υποστήριξη για 3 μέρες full δοκιμών στην ίδια πίστα, με την επιταγή: Κάνετε όσο καλύτερο χρόνο μπορείτε.
Στο τέλος της ημέρας η διαφορά των δύο δεν πρόκειται να είναι πάνω από -ας πω- 0.200sec.
Αυτό φυσικά δεν λέει τίποτα για τους οδηγούς.... το παραπάνω με τον Trully και τον Yoong θα ίσχυε ? ( και εαν ναι γιατι δεν χρησιμοποίησες αυτό το παραδειγμα αφου πχ ο Trully σου ειναι - προφανως - πιο εύκολος )
υγ ... βρε κόλλημα ( εκατέρωθεν ) με τον 'ακατανόμαστο'
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Ο Ταύρος μάλλον εννοεί την απενεργοποίηση του κόφτη των 18.000 Σ.Α.Λ. και την μετατώπισή του στις 19.000 π.χ. Δε βλέπω τον λόγο να έχει γίνει κάτι τέτοιο πάντως.
Αυτο αν δεν κανω λαθος ελεγχεται απο τον εγκεφαλο και δεν νομιζω να μπορει να παρακαμφθει. Εξ αλλου, ποιος ο λογος να γινει (οπως λες και εσυ) ειδικα αφου δοκιμαζουν νεους οδηγους! Ασε που δεν νομιζω να εχουν ορεξει να καψουν μοτερ ετσι για πλακα.
Εύκολο είναι να γίνει. Μια ρύθμιση με ένα λάπτοπ... Αλλά δεν βρίσκω το λόγο για κάτι τέτοιο όπως προείπα και συμφωνούμε σε αυτό.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Φαντασου λεει να μας κανει δευτερο δωρο ο προεδρος ( Luca ) και μετα τον Ισπανο να μας φερει και τον Πολονο στην ScuderiaDen nomizw.... Den 8elei na aytoktonisei, ektws kai o Kubica exei to syndrono Massa Bariccelo na einai panta to No.2.....
-
Περιεργα θα ναι..Ειναι και καλα φιλαρακια.Θα χαρω να ειναι ενας ακομα τιμ μειτ που κερδισε το καμαρι...
Για αυριο τωρα!!
Team Friday 19th Saturday 20th Red Bull Sebastian Vettel Sebastian Vettel McLaren Oliver Turvey Gary Paffett Ferrari Felipe Massa Fernando Alonso Mercedes Nico Rosberg Michael Schumacher Renault Robert Kubica Robert Kubica Williams Rubens Barrichello Rubens Barrichello Force India Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi and Paul di Resta (order TBC) Sauber Kamui Kobayashi Kamui Kobayashi (am), Sergio Perez (pm) Toro Rosso Jaime Alguersuari Sebastien Buemi Lotus TBA (Heikki Kovalainen and Jarno Trulli expected) HRT Pastor Maldonado Pastor Maldonado Virgin TBA (Timo Glock and Lucas di Grassi expected)
ο Γουεμπερ δεν θα δει Πιρελλι φετος!!Οτι του πει ο Φεττελ!!!
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Δώσε 2 πανομοιότυπες Ferrari, τη μία στον MS και την άλλη στον xειρότερο οδηγό F1 που υπάρχει (πχ Alex Yoong και βάλε δηλαδή), δώστους λάστιχα και πλήρη υποστήριξη για 3 μέρες full δοκιμών στην ίδια πίστα, με την επιταγή: Κάνετε όσο καλύτερο χρόνο μπορείτε. Στο τέλος της ημέρας η διαφορά των δύο δεν πρόκειται να είναι πάνω από -ας πω- 0.200sec
... το παραπάνω με τον Trully και τον Yoong θα ίσχυε?
Να μη μιλησουμε με συγκεκριμενα προσωπα αλλα για χρονια βλεπουμε στο GP2 15-20 οδηγους στο ιδιο δευτερολεπτο. Ετσι αν βγαλεις και τον παραγοντα ομαδα που μπορει να ειναι μισο δευτερολεπτο, τοτε οι εξαιρετικοι απο τους μετριους καθε γενιας δεν εχουν πανω απο 0.5, αντε κατι ψιλο επιπλεον διαφορα.
Οι περισσοτεροι απο αυτους δεν ειναι τυχαιοι πιλοτοι.
Τυχαιοι δεν ειναι και σιγουρα οι περισοτεροι ειναι δουλεμενοι, πχ οι δυο των ταυρων και ο Turvey της McL ηταν ολη τη χρονια στους εξομοιωτες. Παρολα αυτα δεν ειναι ακομη αρκετα ωριμοι για να εχουν σταθερη αποδοση απο την αρχη της ημερας για να μπορεις να πεις οτι επαιζαν με πιεσεις για να βρουν το ενα κα το αλλο. Καμια σχεση. Ολη μερα μαθαιναν και το απογευμα οσοι ηταν τυχεροι (γιατι ειχε κατι σημαιες), φυσικα ικανοι και τελος ειχαν το ελευθερο απο την ομαδα εγραψαν χρονο. Για μενα παντως εντυπωσιακος ηταν ο Bird και πολυ καλος (αλλα με πλεονεκτημα εμπειριας) ο D'Ambrosio. Θα εβαζα και τον da Costa στην λιστα αλλα για αυτον ειδικα βλεπω τον χρονο του με μια δυσπιστια.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Περιεργα θα ναι..Ειναι και καλα φιλαρακια.Θα χαρω να ειναι ενας ακομα τιμ μειτ που κερδισε το καμαρι...Για αυριο τωρα!!
Team Friday 19th Saturday 20th
Red Bull Sebastian Vettel Sebastian Vettel
McLaren Oliver Turvey Gary Paffett
Ferrari Felipe Massa Fernando Alonso
Mercedes Nico Rosberg Michael Schumacher
Renault Robert Kubica Robert Kubica
Williams Rubens Barrichello Rubens Barrichello
Force India Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi and Paul di Resta (order TBC)
Sauber Kamui Kobayashi Kamui Kobayashi (am), Sergio Perez (pm)
Toro Rosso Jaime Alguersuari Sebastien Buemi
Lotus TBA (Heikki Kovalainen and Jarno Trulli expected)
HRT Pastor Maldonado Pastor Maldonado
Virgin TBA (Timo Glock and Lucas di Grassi expected)> >ο Γουεμπερ δεν θα δει Πιρελλι φετος!!Οτι του πει ο Φεττελ!!! H McLaren γιατί κατεβαίνει με τα τσικό;
-
Με τον Paffett δεν συνεργαζεται πολυ καιρο;
Θα τους δωσει αρκετες πληροφοριες αυτος πιστευω.
Τωρα γιατι αυριο δεν θα δοκιμασει ενας απο Lewis/Jenson, οντως περιεργο... -
Με τον Paffett δεν συνεργαζεται πολυ καιρο;
Θα τους δωσει αρκετες πληροφοριες αυτος πιστευω.
Τωρα γιατι αυριο δεν θα δοκιμασει ενας απο Lewis/Jenson, οντως περιεργο...Με τον Paffet ναι, αλλά όταν όλοι οι άλλοι κατεβαζουν τους βασικούς... Περίεργο όπως λες.
-
Ντιβες παιδι μου,ντιβες!!!
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Και παλιότερα είχα θέσει το παρακάτω θέμα...
Έλεγα τότε:... το παραπάνω με τον Trully και τον Yoong θα ίσχυε ? ( και εαν ναι γιατι δεν χρησιμοποίησες αυτό το παραδειγμα αφου πχ ο Trully σου ειναι - προφανως - πιο εύκολος )
υγ ... βρε κόλλημα ( εκατέρωθεν ) με τον 'ακατανόμαστο'
Κανένα κόλλημα, απλά τότε ο MS ήταν στα μάτια όλων ο καλύτερος. Τον χειρότερο δεν τον θυμάμαι, γι' αυτό έγραψα πχ Yoong.
Το παράδειγμα ήταν για να δείξω ότι ο καλυτερότερος με τον χειρότερο, στο τέλος της μέρας δοκιμών μπορεί να είναι ισάξιοι. Κι αυτό δεν είναι καθόλου έκπληξη. Ο καλυτερότερος θα βγάλει το ψωμί του στον αγώνα. Εκεί είναι η διαφορά του.
Τέλος παρένθεσης.
Χειμερινες δοκιμες 2011-Σχολια