-
το 747 βγαίνει απο το Μπόινγκ να φανταστώ ε; όπως λέμε φιςςςςςςςςςςςςςς ΜΠΟΙΝΓΚ
Ο χρήστης Taurus_Mizerus έγραψε:
Καταρχάς, σε μια γενικότερη εκτίμηση όλοι οι χώροι που βασίζονται κυρίως στην κατανάλωση αλκοόλ θα επηρεαστούν αρνητικά, το θεωρώ δεδομένο και έχει αναφερθεί και ως θετική επίπτωση και από ορισμένους που είναι υπέρ του νόμου, λες και ο νόμος φτιάχτηκε για να πίνουμε λιγότερο, στα χαρτιά πάντως δεν το λέει, τέσπα.Δεν μου φαίνεται και πολύ περιεργο λοιπόν αρκετοί καπνιστές να επιλέξουν την αποχή.
Δεν ξέρω αν σου φαίνεται ασήμαντο πάντως μια εποχή είχε γίνει θέμα στην Γαλλία oi διαστάσεις που είχε πάρει η όχληση των κατοίκων από τους καπνιστές θαμώνες. Ϊσως από τότε ν'άρχισαν οι εκτπώσεις και κει, με την ανοχή εν μέρει των αρχών, καμιάσχέση βέβαια με την τωρινή κατάσταση εδώ.
και βέβαια για να φτασει στο αποκορύφωμα του κομπλεξισμού και του εγωισμού:
Και εδώ υπάρχει ένα βασικό σημείο τριβής με τους αντικαπνιστές (του καλόπιστους πάντα, όχι τους μισάνθρωπους), βάζουν κάποιες προτεραιότητες τόσο ψηλά που είναι αδύνατον να μπουν στην θέση του άλλου και στο τέλος η σούμα είναι ότι απλά ελπίζουν το output να είναι θετικό, από άποψη δημόσιας υγείας και οικονομικά και γενικά ότι όλα θα είναι ΟΚ και όλοι καλυμμένοι.
καποια προτεραιότητα η υγεία μου
όσο κι αν εκνευρίζομαι που τα βλέπω αυτά, ωστοσο χαιρομαι που συνεχίζουν ορισμένοι να δειχνουν από τι πάστα ειναι φτιαγμένοι.
μισάνθρωπος εγώ που θελω να μην αναπνέω τον καπνό σου, καλοκάγαθος και προστατευτικός εσύ που με στο ΣΤΑΝΙΟ με υποχρεώνεις για κάτι που μου κάνει κακό.
ελπιζω να μη σταματήσει εδω η ομορφη αυτή αναζήτηση της αλήθειας
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Οι Άγγλοι ειναι @δελφες και κρυοπλαστοι. Δεν ξέρουν να ζουν. Σε αντίθεση με μας τους αλανιαρηδες που ξέρουμε τα πάντα. Άλλωστε όταν αυτοί τρωγανε κουκουναρια εμείς είχαμε χοληστερίνη και καρκίνο στο στήθος.Οι αγγλοι ειναι σκατα και βρωμιαρηδες, απο τα χειροτερα ανθρωποειδη σε αυτο το πλανητη
Βρηκες ενα θετικο , αλλα παραβλεπεις το υπολοιπο πακετο της λετσαριας..
Ελεος, οχι και να χουμε σαν υποδειγμα αυτη τη βρωμοφαρα
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
καποια προτεραιότητα η υγεία μου
Αφου η υγεια σου ειναι Νο1 προτεραιοτητα για εσενα, φανταζομαι πως δεν βγαινεις πλεον σε μπαρακια κτλ...
-
φις μποοοοοοινγκ_747
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οι Άγγλοι ειναι @δελφες και κρυοπλαστοι. Δεν ξέρουν να ζουν. Σε αντίθεση με μας τους αλανιαρηδες που ξέρουμε τα πάντα. Άλλωστε όταν αυτοί τρωγανε κουκουναρια εμείς είχαμε χοληστερίνη και καρκίνο στο στήθος.
Οι αγγλοι ειναι σκατα και βρωμιαρηδες, απο τα χειροτερα ανθρωποειδη σε αυτο το πλανητη
Sent from my LG-P500
Ενώ οι Ελληνάρες ε... Μοναδική χώρα στην Ευρώπη όπου αυτό που κάνουν οι σκατά και βρωμιάρηδες, να βγουν 3 λεπτά έξω για ένα τσιγαράκι, το θεωρούμε αδιανόητο.
ΟΚ, το ό,τι το ίδιο κάνουν και άλλες, καλύτερες φάρες είναι προφανώς λεπτομέρεια(Πέταγμα της μπάλας έξω από το γήπεδο, για ανθρώπινη συμπεριφορά λέμε, οι Αγγλάρες είναι βρωμοφάρα η απάντηση...)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οι Άγγλοι ειναι @δελφες και κρυοπλαστοι. Δεν ξέρουν να ζουν. Σε αντίθεση με μας τους αλανιαρηδες που ξέρουμε τα πάντα. Άλλωστε όταν αυτοί τρωγανε κουκουναρια εμείς είχαμε χοληστερίνη και καρκίνο στο στήθος.
Οι αγγλοι ειναι σκατα και βρωμιαρηδες, απο τα χειροτερα ανθρωποειδη σε αυτο το πλανητη
Sent from my LG-P500
Και αυτά τα λέει έλληνας... Θα** ήθελες** οι όμοιοι μας να έχουν το 1% της ποιότητας αυτής της βρωμοφάρας...
Φαντάζομαι ότι έχεις γνωρίσει ΠΟΛΛΟΥΣ άγγλους (2-3-10?) για να μπορείς να είσαι τόσο απόλυτος...
-
On topic είναι, αφού και οι καπνιστές βρωμιάρηδες είναι
Sent from a galaxy far away using alien technology
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
On topic είναι, αφού και οι καπνιστές βρωμιάρηδες είναιSent from a galaxy far away using alien technology
Τα σκατά ξέχασες...
-
-
φις μποοοοοοινγκ_747Aυτη υποθετω ειναι η καλυτερη σου απαντηση ε?
-
φις ερμπας ειναι η καλύτερή μου αλλά την κρατώ για αργότερα
εσυ απο την άλλη δε βλέπω να απαντάς πουθενά. απο τη μία πας να το παίξεις εξυπνάκιας για κάτι που ποτέ δεν ειπώθηκε και καλά, απαντώ με παράθεση και μετά κανεις την πάπια να φαίνεται σαν έμβολο.
φιιιιιιιςςςςς
-
εσυ απο την άλλη δε βλέπω να απαντάς πουθενά. απο τη μία πας να το παίξεις εξυπνάκιας για κάτι που ποτέ δεν ειπώθηκε και καλά, απαντώ με παράθεση και μετά κανεις την πάπια να φαίνεται σαν έμβολο.
Eσυ δεν εγραψες κατι για την προτεραιοτητα της υγειας σου ή κανω λαθος?
-
sky isn't a limit
-
...κατα τα αλλα, εγω ειμαι αυτος που δεν απανταει και το παιζει εξυπνακιας κανωντας την παπια ε?
-
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
...κατα τα αλλα, εγω ειμαι αυτος που δεν απανταει και το παιζει εξυπνακιας κανωντας την παπια ε?Ναι. χρειάζεσαι και επιβεβαίωση;
και για να είμεθα ον τοπικόν, την είδηση (που τόσο έντεχνα κρύφτηκε από το παγκοσμιο τραστ ) για τις εγκύους-καπνίστριες παθητικές-ενεργές και τα βλαστάρια τους, τη βρήκες;
φαίνεσαι αρκετά ενημερωμενος ( ) οπότε ειναι παραξενο που σου ξέφυγε...
-
και για να είμεθα ον τοπικόν, την είδηση (που τόσο έντεχνα κρύφτηκε από το παγκοσμιο τραστ ) για τις εγκύους-καπνίστριες παθητικές-ενεργές και τα βλαστάρια τους, τη βρήκες;
φαίνεσαι αρκετά ενημερωμενος ( ) οπότε ειναι παραξενο που σου ξέφυγε...
Την ειδα. Εσυ γιατι δεν εβαλες ενα λινκ ομως να διαβασουν και οι υπολοιποι?
-
άσε τους υπολοιπους.
σου ειχα ζητήσει δις να τη σχολιάσεις και δεν το έκανες.
την επομενη φορά θα το ζητήσω στα παπίστικα
-
**άσε τους υπολοιπους. **σου ειχα ζητήσει δις να τη σχολιάσεις και δεν το έκανες.
την επομενη φορά θα το ζητήσω στα παπίστικα
Τι θα πει 'ασε τους υπολοιπους'?
Aμα ηθελες να τη σχολιασω 'prive' ας εστελνες pm...
Σε δημοσιο νημα ομως, οφειλεις να δωσεις λινκ και να διαβασουν-σχολιασουν ολοι οι ενδιαφερομενοι. -
οτιναναι
κοψε φίλε το κάπνισμα γιατί πραγματικά το να παλεύεις τοσο πολυ με την πραγματικότητα μονο κακό σου κανει...
μπορείς βεβαια να συνεχίσεις, δε φαντάζεσαι τι τροφή δινεις για τα κουτουλιδια με τις 4 γραμμούλες από πανω
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#4]