-
Διακρινω καποιο μενος ? η μου φαινεται ?
-
Οι ειδικοί κανονισμοί των αγώνων υπόκεινται στην έγκριση της ΕΘΕΑ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οι ειδικοί κανονισμοί των αγώνων υπόκεινται στην έγκριση της ΕΘΕΑΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ nass,ΑΛΛΑ ΠΟΙΑΣ ΕΘ.Ε.Α. ?
ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ?
ΤΗΣ ΝΕΑΣ (ΕΠΑ)?
ΜΑΛΛΟΝ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 'ΠΕΡΑΣΕ' ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΣ ΒΓΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
ΤΟ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΤΑΙΣΜΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ 'ΠΕΤΑΞΕΙ' ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. Ο ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ (ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΟΥ) κ.Κ.ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ,ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ.
-
Eισαι μεγαλη καρδια βρε ΛουΜου ! ουτε ο Ανθιμος δεν το εκανε τοσο ευκολα ..........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Eισαι μεγαλη καρδια βρε ΛουΜου ! ουτε ο Ανθιμος δεν το εκανε τοσο ευκολα ..........ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ.
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης n.gikas polo 6n έγραψε:
Χωρίς να είμαι ειδήμονας ,,, στο εξωτερικό που έχω χτυπήσει jersey .. δεν μου έριξαν ποινή.. βέβαια ο κριτής είπε ότι δεν έκοψα δρόμο και έβαλα την 1η ταχύτητα αργά στην είσοδο της πρώτης στροφής ,,
Έδιναν ποινές σε αυτούς που έριχναν το ένα από τα 2 jersey , η τα μετακινούσαν κάποια εκατοστά@ n.gikas
Συγγνωμη, αυτη η δημοσιευση δεν ειναι δικη σου? Δεν εχεις συμμετασχει σ Ελληνικους αγωνες? Η ουσια ειναι αν καποιος χτυπησε ενα τζερσευ, η αν ενας οργανωτης θεσπιζει κανονισμο απο το μυαλο του, ενας κριτης εισηγειται μπουρδες κι ενας αγωνιζομενος χανει μια νικη η εστω την ευχαριστηση του να τερματιζει εκει που του αξιζει?
Αν κατι σ ενοχλησε, ζητω ταπεινα και συγγνωμη ...Αλλά του χρονου που ευχομαι ολοψυχα να τρεχεις,αν αδικηθεις, θα προτιμουσα να λες 'ο κανονισμος λεει αυτο', απ το να λες το θεωρητικο 'εγω στην Ιταλια...' Συμφωνουμε? Στο θρανιο!
Χ.Π. -
Μερικες ερωτησεις, και παρακαλω (σοβαρα) οποιον ξερει να μου απαντησει
ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ- τοποθετουνται τζερσευ στα ραλλυ. Επειδη σ ενα κοματι αναπτυσεται μεγαλη ταχυτητα, η επειδη ΟΛΗ η διαδρομη βγαζει μεγαλη μεση ωριαια?
2.Απαγορευεται ν αγγιξεις τα τζερσευ και δεν απαγορευεται να παρεις μαζι σου μια μπαριερα?
3.Οριοθετειται διαδρομη με κινουμενα ορια? - Τιμωρειται ο 'παραβατης'?
- Συνεδριαζουν οι αγωνοδικες και επιβαλλουν ποινη στο συνολο του αγωνα κι οχι στον χρονο της συγκεκριμενης ειδικης που εγινε η παραβαση?
- Ανακοινωνεται η ποινη (χρονικα) στον συμμετεχοντα?
- Σε ραλλυ μετρανε οι δυο ειδικες στις τρεις? Κι αν εχεις ποινη σ αυτη που ξεσκαρταρεις, τι γινεται? Εφ οσον ο αγωνας ειναι χωρισμενος σε τρεις χρονους και πετας τον εναν, κι εφ οσον χρονος=διαδρομη +ποινη, γιατι δεν μπορεις να 'ξεσκαρταρεις τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ?
Συμπερασμα?
ΕΠΑ, Στρατη, ο κανονισμος θελει δουλεια. Τα υπολοιπα...
- τοποθετουνται τζερσευ στα ραλλυ. Επειδη σ ενα κοματι αναπτυσεται μεγαλη ταχυτητα, η επειδη ΟΛΗ η διαδρομη βγαζει μεγαλη μεση ωριαια?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Χωρίς να είμαι ειδήμονας ,,, στο εξωτερικό που έχω χτυπήσει jersey .. δεν μου έριξαν ποινή.. βέβαια ο κριτής είπε ότι δεν έκοψα δρόμο και έβαλα την 1η ταχύτητα αργά στην είσοδο της πρώτης στροφής ,,
Έδιναν ποινές σε αυτούς που έριχναν το ένα από τα 2 jersey , η τα μετακινούσαν κάποια εκατοστά@ n.gikas
Συγγνωμη, αυτη η δημοσιευση δεν ειναι δικη σου? Δεν εχεις συμμετασχει σ Ελληνικους αγωνες? Η ουσια ειναι αν καποιος χτυπησε ενα τζερσευ, η αν ενας οργανωτης θεσπιζει κανονισμο απο το μυαλο του, ενας κριτης εισηγειται μπουρδες κι ενας αγωνιζομενος χανει μια νικη η εστω την ευχαριστηση του να τερματιζει εκει που του αξιζει?
Αν κατι σ ενοχλησε, ζητω ταπεινα και συγγνωμη ...Αλλά του χρονου που ευχομαι ολοψυχα να τρεχεις,αν αδικηθεις, θα προτιμουσα να λες 'ο κανονισμος λεει αυτο', απ το να λες το θεωρητικο 'εγω στην Ιταλια...' Συμφωνουμε? Στο θρανιο!
Χ.Π.Καλημέρα .. πριν αρχίσουμε την εργασία μας , κλέβω λίγο χρόνο και σας λεω κύριε πλάτη , ότι δεν χρειάζεται να ζητάτε συγνώμη δεν μου είπατε κάτι προσβλητικό , απλά εντυπωσιάστηκα που μετά από 4 χρόνια αποχής μου , θυμάστε ακόμα ότι έτρεχα... γιατί εγώ σχεδόν το ξέχασα ..
Παντός κρίμα για το πλήρωμα που έφαγε ποινή , ελπίζω μέσα από τα λάθη μας ( οδηγών Κρίτων θεατών τεχνικών εφόρων ) να μην τα ξανά επαναλάβουμε..
-
[quote='n.gikas polo 6n'][
Καλημέρα .. πριν αρχίσουμε την εργασία μας , κλέβω λίγο χρόνο και σας λεω κύριε πλάτη , ότι δεν χρειάζεται να ζητάτε συγνώμη δεν μου είπατε κάτι προσβλητικό , απλά εντυπωσιάστηκα που μετά από 4 χρόνια αποχής μου , θυμάστε ακόμα ότι έτρεχα... γιατί εγώ σχεδόν το ξέχασα ..quote]
Καλημερα. Ελπιζω κι εγω ν αρχισω δουλεια, αν υπαρξει ανθρωπος που να μπορεσει ναρθει στο κεντρο
Επειδη τους πιο πολλους αγωνες μου τους εχω κανει με 1300ρια, ξερω πολυ καλα τι χρειαζεται για να μπορεις να βρισκεσαι αναμεσα στα θηρια. Οπότε δικαιολογημενα δεν ξεχναω... -
Νασσο στο ειδικό κανονισμό για το συγκεκριμένο σπριντ που βρήκα στη σελίδα της ΕΘΕΑ, γράφει για ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ (και ειναι με ΚΕΦΑΛΑΙΑ...) και όχι για ακούμπημα...
Εφόσον η λέσχη αποφάσισε να βάλει έναν τέτοια κανονισμό για πρώτη φορά σε ελληνικό αγώνα, θα έπρεπε να διασφαλισει με ατράνταχτα ντοκουμέντα πιθανές παραβάσεις και ποινές. Για ένα σπριντάκι 10 χλμ μιλάμε που είχε ένα σηκέην και 30 συμμετοχές... Ο κριτής που ήταν εκεί θα μπορούσε αντι για μπλοκάκι να τραβάει με την κάμερα του κινητού του.Ερώτηση...ο κριτής, ήταν κριτής ή ένας απλός φύλακας που του φόρεσαν ένα γιλέκο και του είπαν, κάτσε εκει?
-
O κριτής απο την πλευρά που είναι δεν είχε άμεση αντίληψη της επαφής. Μάλλον άκουσε κάποιο θόρυβο και είδε το εμπόδιο μετατοπισμένο.
Η κάμερα μόνο ήταν στην σωστή θέση για να εκτιμήσει κάποιος το 'είδος' της επαφής.
-
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΜΟΟΟΟ!!!!!!!! ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΦΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ [ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΚΟΥΜΠΗΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΠΟΙΝΕΣ ΚΛΠ]ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΑΥΤΗ, 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ! ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 3 LOOP, ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ 'ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ' ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΙΠΕ..(ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!)ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ,ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ! ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ (Κο ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟ), ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΑΒ........ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ???!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ -
Αυτα λοιπον καλε μου φιλε, βαλτα σ ενα χαρτι και στειλετα στην ΕΘΕΑ την ΕΠΑ και βεβαια τον ΣΟΑΑ. Χωρις χαρακτηρισμους, μονο τα γεγονοτα και τα ονοματα των μαρτυρων που διατιθενται να τα βεβαιωσουν. Κι αν θελεις, στη διαθεση σου, να βρεθουμε τη Δευτερα να σε βοηθησω να το συνταξουμε μαζι.
Το λαθος σου ειναι οτι δεν ηξερες ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ την διαδικασια της εφεσης. Ο οργανωτης ενδιαφεροταν απλα να κανει την απονομη του και ψεκαστε σκουπιστε, τελειωσατε. Του χρονου θα τοχουμε ξεχασει.
Αμ δε...Υ.Γ. Κ. Καραπετσανο, αν ημουνα εγω στη θεση του Σωτηρη θα κανατε τα ιδια? Η θα φοβοσασταν την αγωγη , αλά Μανιατοπουλος (κι ας μην τον εχω στην καρδια μου), που θα σας εκανε να τρεχετε κανα-δυο χρονια? (Υπερβαση κανονισμου, εκουσια μειωση αθλητικης επιδοσης, δυσφημιση διαφυγοντα κερδη απο διαφημιση χορηγου).
Θελετε ν αρχισουμε τα τετοια? -
Αγαπητέ μου γιατρέ
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και σ ευχάριστο για της απόψεις σου και για την βοήθεια σου.
Την ποινή την μάθαμε 10 λεπτά πριν την απονομή διότι δεν υπήρχε πίνακας ανακοινώσεων και είχε παρέλθει ο χρόνος του δικαιώματος της έφεσης
Δεν είχαμε καμία ενημέρωση από χρόνους σε κανένα σκέλος μάθαμε τα αποτελέσματα στο σημείο απονομής τον επάθλων και δεν μπορούσαμε να κάνουμε καμία ενέργεια -
Γραψε τα κι αυτα!
Καλημερα. -
Τι πίνακας ανακοινώσεων ρε παιδιά...
Οταν είναι να σου επιβληθεί μια ποινή
- Οι αγωνοδίκες είναι υποχρεωμένοι να σε φωνάξουν για να απολογηθείς
- Η ποινή πρέπει να σου ανακοινωθεί εγγράφως
- Εχεις μία ώρα να κάνεις πρόθεση έφεσης (ή ανακοινώνεις επιτόπου, και γράφεται πάνω στο χαρτί της απόφασης, ότι δεν προτίθεσαι να εφεσιβάλλεις)
- Εχεις 3 νομίζω εργάσιμες μέρες να υποβάλλεις έφεση -μπορείς και να μετανιώσεις, το παράβολο το πληρώνεις μόνο αν υποβάλλεις.
Δεν έγινε τίποτε από αυτά ?
-
Νασο
Μη κρυβωμαστε πισω απο το δαχτυλο μαςΚΑΝΕΙΣ ( πιστευω - αντε με ελαχιστες εξαιρεσεις)
δεν εχει μαζι του 'στο πεδιο της μαχης' κανονισμους εγγυκλιους κ.λ.π. ( απο οργανωτικης πλευρας) ωστε να ΔΕΙ και διαβασει πως πρεπει να κινηθει ( αυτο που περιγραφεις δηλαδη) και οχι οπως και οτι θυμαται.
Απο την αλλη δε αυτα τα συγκεκριμενα πραγματα πολλοι αγωνιζόμενοι - πιστευω και παλι - δεν τα εχουν διαβασει καν..
και οταν λεω διαβασει εννοω βεβαια οι ιδιοι κι οχι τι τους εχει μεταφερθει κατα καιρους ή τι ειχαν εμπειρια απο παλια ( πιθανων εξισου στραβα)Αυτα ειναι δουλεια του team Manager ( Ξερω κι ενα με τον Τοτο.....)
Μακαρι βεβαια να ειμαι λαθος...
Αλλα απο την ελαχιστωτατη πειρα μου αυτο εχω διαπιστωσει.. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τι πίνακας ανακοινώσεων ρε παιδιά...Όταν είναι να σου επιβληθεί μια ποινή
- Οι αγωνοδίκες είναι υποχρεωμένοι να σε φωνάξουν για να απολογηθείς
- Η ποινή πρέπει να σου ανακοινωθεί εγγράφως
- Έχεις μία ώρα να κάνεις πρόθεση έφεσης (ή ανακοινώνεις επιτόπου, και γράφεται πάνω στο χαρτί της απόφασης, ότι δεν προτίθεσαι να εφεσιβάλλεις)
- Έχεις 3 νομίζω εργάσιμες μέρες να υποβάλλεις έφεση -μπορείς και να μετανιώσεις, το παράβολο το πληρώνεις μόνο αν υποβάλλεις.
Δεν έγινε τίποτε από αυτά ?
Ε.Α.Κ.
153. Διαβάθμιση Ποινών
Oι ποινές που επιβάλλονται διαβαθμίζονται κατά σειρά σοβαρότητας όπως παρακάτω:
― Eπίπληξη
― Πρόστιμο
― Ποινή χρόνου
― Aποκλεισμός
― Aργία
― Έκπτωση
Ποινή χρόνου σημαίνει μια ποινή εκφρασμένη σε λεπτά ή δευτερόλεπτα.
Για όλες τις πιο πάνω ποινές απαιτείται η διερεύνηση της υπόθεσης πριν από την επιβολή τους. **Για τις τρεις τελευταίες **απαιτείται οπωσδήποτε η πρόσκληση του ενδιαφερομένου προς απολογία και υπεράσπιση του εαυτού του.
Άρα Νάσσο, (συγνώμη που δεν σε αποκαλώ Nass, αλλά με τα 'κωδικοποιημένα' δεν τα πάω καλά, αισθάνομαι σαν να απευθύνομαι σε ... καρτούν ), συμπεραίνω τα εξής:
Οι Αγωνοδίκες δεν έχουν υποχρέωση, αλλά έχουν το δικαίωμα να καλέσουν σε απολογία Αγωνιζόμενο, πριν του επιβάλλουν επίπληξη, πρόστιμο, ποινή χρόνου.- Προθεσμία Yποβολής των Eνστάσεων
δ. Ένσταση εναντίον σφάλματος ή αντικανονικότητας που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, εναντίον της μη συμμόρφωσης των αυτοκινήτων με τα δελτία αναγνώρισής τους ή εναντίον της κατάταξης που δημοσιεύθηκε στο τέλος του αγώνα πρέπει να υποβάλεται το αργότερο μέσα σε μισή (½) ώρα από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων, εκτός από τις περιπτώσεις εκείνες κατά τις οποίες οι Aγωνοδίκες θα διαπιστώσουν φυσική αδυναμία του ενδιαφερομένου να τηρήσει την προθεσμία αυτή.
Γ.Κ.ΣΠΡΙΝΤ
APΘPO 17 ENΣTAΣEIΣ - EΦEΣEIΣ
17.1 Oι ενστάσεις υποβάλλονται ως εξής:
γ. Σχετικά με τα προσωρινά αποτελέσματα της τελικής κατάταξης, μέσα σε μισή (½) ώρα από την ανάρτησή τους.
Ο Αγωνιζόμενος ενημερώνεται για την ποινή του, από τα πρακτικά των Αγωνοδικών και στον πίνακα των προσωρινών τελικών επίσημων αποτελεσμάτων και εάν δεν υποβάλλει ένσταση εντός μισής ώρας από την ανάρτησή τους, τότε αυτόματα αυτά καθίστανται οριστικά - τελικά και υπογράφονται από τον Πρόεδρο των Αγωνοδικών. -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Νασο
Μη κρυβωμαστε πισω απο το δαχτυλο μαςΚΑΝΕΙΣ ( πιστευω - αντε με ελαχιστες εξαιρεσεις)
δεν εχει μαζι του 'στο πεδιο της μαχης' κανονισμους εγγυκλιους κ.λ.π. ( απο οργανωτικης πλευρας) ωστε να ΔΕΙ και διαβασει πως πρεπει να κινηθει ( αυτο που περιγραφεις δηλαδη) και οχι οπως και οτι θυμαται.
Απο την αλλη δε αυτα τα συγκεκριμενα πραγματα πολλοι αγωνιζόμενοι - πιστευω και παλι - δεν τα εχουν διαβασει καν..
και οταν λεω διαβασει εννοω βεβαια οι ιδιοι κι οχι τι τους εχει μεταφερθει κατα καιρους ή τι ειχαν εμπειρια απο παλια ( πιθανων εξισου στραβα)Αυτα ειναι δουλεια του team Manager ( Ξερω κι ενα με τον Τοτο.....)
Μακαρι βεβαια να ειμαι λαθος...
Αλλα απο την ελαχιστωτατη πειρα μου αυτο εχω διαπιστωσει..Φωκίωνα, τυπικά και θεωρητικά όλοι οι Αγωνιζόμενοι πρέπει να γνωρίζουν άριστα όλους τους κανονισμούς που διέπουν τον αγώνα στον οποίο λαμβάνουν μέρος.
Στην πράξη αυτό δεν γίνεται για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.
Αυτό το μειονέκτημα – κενό των Αγωνιζομένων, σε ένα βαθμό καλούνται οι Αγωνοδίκες να το καλύψουν.
Κακώς έχει καθιερωθεί στην συνείδηση πολλών, ότι οι Αγωνοδίκες είναι οι μπαμπούλες της Οργάνωσης και αποστολή τους είναι να ρίχνουν … καμπάνες στους Αγωνιζόμενους !!!
Οι Αγωνοδίκες είναι ανεξάρτητη αρχή, δεν ανήκουν στην Οργάνωση, έχουν υποχρέωση να στέκονται ακριβώς στην μέση, μεταξύ αυτής και των Αγωνιζομένων.
Καθήκον τους είναι να ελέγχουν και να εποπτεύουν, την τήρηση της νομοθεσίας από τους Αγωνιζόμενους, **αλλά κυρίως από την Οργάνωση. **
Δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο να μην περιορίζονται τα δικαιώματα των Αγωνιζομένων, είναι δίπλα τους (έτσι τουλάχιστον πρέπει), διότι είναι αυτοί που κατά τεκμήριο δεν γνωρίζουν καλά τα δικαιώματά τους.Έχουν δικαίωμα να επιβάλλουν ποινές ΚΑΙ προς τα στελέχη, κριτές, κλπ., όπως σύσταση, επίπληξη, πρόστιμο, κλπ
Υ.γ. αυτά θυμάμαι που μου τα έλεγε ο δάσκαλός μου, ο κ. Διονύσιος Νέγκας, ανεπανάληπτο πέρασμα και υπογραφή στον χώρο μας…
-
Ο Μιχαλης Ευφραιμογλου εγραψε:
Δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο να μην περιορίζονται τα δικαιώματα των Αγωνιζομένων, είναι δίπλα τους (έτσι τουλάχιστον πρέπει), διότι είναι αυτοί που κατά τεκμήριο δεν γνωρίζουν καλά τα δικαιώματά τους.
Κι ο Πλατης ρωταει και θα σεβαστει την απαντηση απο καποιον που φαινεται πως ξερει:
Στη συγκεκριμενη περιπτωση, η ΕΘΕΑ ορθα ενεκρινε τον ειδικο κανονισμο?
Στη συγκεκριμενη περιπτωση οι αγωνοδικες ενηργησαν σωστα ?Θερμη παρακληση Μιχαλη, αν εχεις το κουραγιο να διαβασεις και μια σειρα ερωτησεων που εγραψα στη δημοσιευση 15/12/10, 11.41, λιγο πιο πανω.
16ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ 3sss