-
Δε χρειάζεται να πω τίποτε άλλο.
-
-
-
Οδηγων for me.
Πιο πολλοι θυμουνται τον Ηακκινεν σαν πρωταθλητη το 1999 παρα την φερραρι νικητρια σους κατασκευαστες.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οδηγων for me.Πιο πολλοι θυμουνται τον Ηακκινεν σαν πρωταθλητη το 1999 παρα την φερραρι νικητρια σους κατασκευαστες.
Θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο. Το 1999 το θυμούνταi όλοι γιατί η Scuderia έσπασε το ρόδι μετά από 15 πέτρινα χρόνια.
Φυσικα κατασκευαστών για μενα.
-
Ωχ τωρα που ανοιξε ολοκληρο θεμα καηκαμε!
Taurus, βαλε και μια 3η επιλογη και τα δυο το ιδιο. Εγω τουλαχιστον σ αυτη τη κατηγορια ειμαι ισως με μια ελαχιστη ταση προς το κατασκευαστων.
-
Το 1999 το θυμούντια όλοι γιατί η Scuderia έσπασε το ρόδι
χαχαχαχ mind games...νομιζα πως θα διαβαζα εσπασε το ποδι,Σουμαχερ-Αγγλια κλπ
-
Ε Βασίλη, όλοι τα θέλουν και τα δύο. Το θέμα είναι ανάμεσα σε αυτά ποιο θα διάλεγες...
-
Άσχετα ποιο προτιμάμε, βάσει ιστορίας των οδηγών είναι πιο σημαντικό.
Ορίστε και τι έγραψα στο άλλο θέμα.
viewtopic.php?p=2035649#p2035649 -
Για τους φίλους του σπορ σημαντικά είναι και τα δυο.για αυτούς που δεν ασχολούνται το οδηγών είναι πιο πάνω από το κατασκευαστών.
Για μένα το κατασκευαστών. -
Και τι σχέση έχει ποιο καθιερώθηκε πρώτο; Για μένα των οδηγών είναι ένα απομεινάρι του παρελθόντος, τότε που αγόραζες/νοίκιαζες ό,τι αμάξι ήθελες και έτρεχες. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα!!! Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ομάδες. Οι οδηγοί είναι απλά υπάλληλοι!
-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Για τους φίλους του σπορ σημαντικά είναι και τα δυο.για αυτούς που δεν ασχολούνται το οδηγών είναι πιο πάνω από το κατασκευαστών.
Για μένα το κατασκευαστών.Ναι αλλά δεν σε βλέπω να το ψήφισες...
-
Η Φερραρι συμφωνα με τον ιδιο τον ιδρυτη της ειναι ενας κατασκευαστης που στοχευει στο πρωταθλημα οδηγων. Οδηγων ασυζητητι
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε Βασίλη, όλοι τα θέλουν και τα δύο. Το θέμα είναι ανάμεσα σε αυτά ποιο θα διάλεγες...Απ οτι εχω καταλαβει δεν ισχυει αυτο. Πολλοι προτιμουν αποκλειστηκα ενα απο τα δυο. Τελος παντων, οπως εγραψα και πιο πανω εχω μια μικρη ταση προς το κατασκευαστων.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για μένα το κατασκευαστών.Ναι αλλά δεν σε βλέπω να το ψήφισες...
Κατασκευαστών ψήφισα.
-
Ε τότε ο άλλος Βασίλης μας την έκανε...
-
Ομάδα κυρίως (Ferrari), αλλά στηρίζω εννοείται και το οδηγών.
Κυρίως θέλω το κατασκευαστών, αλλά αν δε πάρουμε αυτό θέλω το οδηγών.
Φτάνει να νικήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο μια Ferrari ή ο οδηγός της.
Και τα δύο λοιπόν.
-
Από ότι βλέπω από τα πολύ πρώιμα αποτελέσματα είναι ότι οι μεν οπαδοί της Ferrari ενδιαφέρονται πρωτίστως για το Κατασκευαστών, ενώ οι φίλαθλοι γενικά της F1 που δεν πρόσκεινται σε στρατόπεδο, για των Οδηγών.
-
Κατασκευαστων θα ελεγα......
αν και ο Σουμι στα νιατα του με την Beneton κι ο Σενα με την Λοτους με τα 1.000 αλογα....
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η Φερραρι συμφωνα με τον ιδιο τον ιδρυτη της ειναι ενας κατασκευαστης που στοχευει στο πρωταθλημα οδηγων. Οδηγων ασυζητητιΤι λες μωρέ και συ. Αφού στα ταμπελάκια γράφει των κατασκευαστών.
Οδηγών ή κατασκευαστών.