-
Ο χρήστης robert έγραψε:
- εαν ο παλαιοτερος ηταν μικροτερος απο αυτον που μου εδωσαν???????????
Ισως είναι θέμα 'παρόμοιων συνθηκών'. Μπορεί όταν έγινε το περιστατικό να έβρεχε, να ήταν νύκτα κτλ. οπότε το λαμβάνουν υπόψη τους.
Ολα αυτά 'υποτίθεται', έτσι ?
- ..........
Δεν ξέρω τι έλεγε ο συμπληρωματικός κανονισμός του αγώνα , μπορεί να είχε έξτρα βενζινάδικα στο road book. Κανονικά πάντως απαγορεύεται ο ανεφοδιασμός εκτός SP (μήπως επιτρέπεται για τα ιστορικά ? Αδιάβαστος είμαι σήμερα )
-
Ωραιο το παραμυθι της λεσχης και μακροσκελες , και δρακους ειχε , με καλυμενα προσωπα ομως .......
Εχω ξαναγραψει .... μας εχει γινει βιωμα η τακτικη των ελληνων πολιτικαντιδων σε ολους μας τους απολογισμους .
Αυτο το οτι ...**εμεις τα κανουμε ολα σωστα , αλλα βεβαια σαν ανθρωποι ,κανουμε και τα λαθακια μας , ΑΛΛΑ ειμαστε ανοικτοι για διορθωσεις ** ... και που ποτε δεν ακουσα να μιλανε για χοντρομαλακιες , και οχι μικρολαθακια , που δικαιολογουν με το εξης επιχειρημα ... **οτι κανεις οδηγος δεν διαμαρτηριθηκε για τιποτα και σε κανεναν για την οργανωση **!Δεν εχουν αδικο ως προς το τελευταιο βεβαια μεχρι ενος ορισμενου σημειου , γιατι **ο οχλος **των ελληνων οδηγων , σαν προβατα πανε στην σφαγη ,τσιμουδια δεν βγαζουν οτι και να τους επιβαλουν να κανουν ακομα κι αν γινοντε μονον για το οικονομικο συμφερον του οργανωτη εις βαρος των πρωταγωνιστων - αγωνιζομενων τα αισχη .
Αλλα βρε μεγαλε και φανταστικε διοργανωτη , οταν εσυ μας λες οτι επειδη δεν εχουμε σαν οδηγοι ασχοληθει , δεν εχουμε και το δικαιωμα να εχουμε αποψη και να σου πουμε την γνωμη μας ...... πως περιμενεις να υπαρχει διαμαρτηρια ?Κορακιασαν οι οδηγοι βγαινοντας απ'τις ειδικες , και δεν ειχατε την τσιπα να εχετε ενα μπουκαλακι νερο να τους προσφερετε , παρολα αυτα σας εγινε διαμαρτυρια ? οχι , εγω ομως το ακουσα απο δεκαδες πληρωματα ......
Παρτε το χαμπαρι , οταν εσεις κωφευετε σ'αυτα που σας βολευουν , δεν μπορειτε να βγαινετε και να ζητατε συμπαρασταση απ'αυτους που σας τιμησαν τοσα χρονια , και που περιμενουν οτι στις δυσκολες αυτες οικονιμικα ημερες θα επρεπε να δωσετε εσεις το παραδειγμα σαν επαγγελματικη λεσχη , ωστε να εχουν ενα κινητρο οι αγωνιζομενοι να κανουν το σκατο τους παξιμαδι για την συνεχεια ,πονταρωντας σε αξιοπρεπεις αγωνες φτιαγμενους με φιλοτιμο και αναγνωριση για τις θυσιες τους ..........
Αυτα τα λιγα για τους φανταστικους διοργανωτες μας που αισθανοντε αδικημενοι .
υ.γ. Σε πιο πισω σελιδες ειχα γραψει πως **θα θελαμε **να ειχαν σχεδιασει τον οι φιλοι μας ,που αποριπτοντε ακαριαια λογο μη ειδικοτητος φυσικα .
-
αυτα τα υποτιθεται ειναι ενα απο τα κακα των κανονισμων δυστυχως ......με υποτιθεται ουδεις γνωριζει
δεν υπηρχε τιποτα στο road book ...............
-
Ο χρήστης robert έγραψε:
1)αυτα τα υποτιθεται ειναι ενα απο τα κακα των κανονισμων δυστυχως ......με υποτιθεται ουδεις γνωριζει
δεν υπηρχε τιποτα στο road book ...............
Που να υπηρχε βρε robert ? ολο το ραλλυ ηταν σχεδιασμενο με φαντασια ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΗ , μετα εγιναν οι διορθωσεις (σερβις παρκ ωραρια ΚΤΛ ) αλλα ο Πασαλης ειχε μεινει εκει που με την αλφα ρομεο του και **ενα ρεζερβουαρ **εκανε δυο μερες αγωνα .........που να προλαβουν να μαζεψουν τα αμαζευτα .....
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥς ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥς ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥς ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ , γιατι το να κανεις τοσα εξοδα και να μην τερματιζεις ,γιατι τα αστερια δεν ξερουν τι τους γινεται , ειναι τουλαχιστον αστειο .
-
ναι αλλα ακομα κ το θεμα της αυτονομιας ειναι μεσα στον αγωνα ............ κ αν παιζοντουσαν θεσεις ????????? κ δε μιλαω για μενα , εμεις να μαθουμε πηγαμε ............
-
Αυτα robert αφορουν αγωνες σοβαρους , και αγωνιζομενους που με την αντιστοιχη σοβαροτητα αντιμετωπιζουν το αθλημα ....
Εδω οπως εχεις καταλαβει , ειναι ....< εμεις φιλαρακι θελουμε να πιασουμε το τιμονι ,να κατσουμε στο μπακετ , και να ξεκα@λωσουμε > δεν μας χεζεις με τους κανονισμους και τις ιστοριες για αγριους , σαπως τους ξερουν αυτοι που διοικουν τους αγωνες ? κοντυλοφοροι ειναι ........αλλα περιορισμενης ευθυνης . -
Μια στιγμή: δηλαδή υπάρχουν μοντέρνα αγωνιστικά που δε βγάζουν από πλευράς βενζίνης loops με απλές 110 χλμ. + ειδικές 33 χλμ. (ωράριο πριν τις περικοπές).
Ενα Evo για τα χλμ. αυτά θέλει κάπου 70 lt βενζίνη (33 * 1 + 110 * 0,33), ένα ατμοσφαιρικό θα έλεγα το πολύ κάπου 50.
-
Μπλακα με γκανεις .........
-
Οχι, για πες...
-
Φυσικα , εφευγαν τιγκα απ'το σερβις παρκ και πριν μπουν στο δευτερο Μελετακι εκαναν διακοπες ....
Βρε Nass , ρεζερβουαρ εργοστασιακα εχουν τα περισσοτερα , με λιγοτερο απο το μισο ρεζερβουαρ λογω αδρανιας κανουν διακοπες , αντε να κανουν με λιγοτερο , οσα εχουν τα σχετικα .........και σκεψου τα ιστορικα με 35 τεποζιτα ....
-
Λοιπον, θελετε να μιλαμε σοβαρα, η να λεμε μπαρουφες.
Επιλεγω σοβαρα, διαβασα τα ωραρια του Παλλαδιου απο περιεργεια, εξηγουμαι και κανω μια υποθεση.Παμε.
Ας πουμε οτι ετρεχα με το Σουμπαρακι (τεως ) μου. Ρυθμισμενο για απαιτητικη ασφαλτο, ειχαμε καταναλωση (πλουσια-πλουσια) 0,7 λιτρα ανα χιλιομετρο ειδικης και 1 λιτρο ανα 5-6 χιλιομετρα απλης. (εγω βαζω 5)
Μ αυτην την παραδοχη (επαναλαμβανω πλουσια- πλουσια) απολυτα πραγματικη, εχουμε.- Απο εκκινηση σε ανασυγκροτηση-service 1 39,45 χιλιομετρα ειδικων = 27,.6 λιτρα βενζινης και 105,42 χιλιομετρα απλων=21 λιτρα βενζινης ΣΥΝΟΛΟ 48,6 λιτρα βενζινης.2. Απο service 1 se service 2 39,45 χιλ. ειδικων= 27,6 λιτρα και 100,87 απλες=20,1 λιτρα ΣΥΝΟΛΟ 47,7 λιτρα.3. Απο service 2 σε service zone 20.65 χιλ ειδικων =14.45 λιτρα και 97,61 απλες =19,52 λιτρα ΣΥΝΟΛΟ 33,97 λιτρα.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΒΕΝΖΙΝΟΒΟΡΟ Ν4.
Ε λοιπον για πειτε μου, τοσο καινε τα 1600ρια και τα 1300αρια., η καποιοι πιο ξυπνιοι απο εμας αποφασισαν οτι τους βολευει να κανουν τις ειδικες αδειοι και επνιξαν τα βενζιναδικα?
Και ποιο αυτοκινητο σημερα δεν εχει ρεζερβουαρ 45+ λιτρων? Και ποιος σου λεει οτι μεσα στη νοοτροπια του ραλλυ δεν ειναι το 'φυλαξε τ αυτοκινητο σου για να φτασεις στο τελος?
Γκρινια για την γκρινια λοιπον και κλεψιμο στο κλεψιμο για να μην μπορει καποια στιγμη να εφαρμοστει κανενας κανονισμος και να κανει ο καθεις οτι γουσταρει.
Ρε για δες προοδος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Απο εκκινηση σε ανασυγκροτηση-service 1 39,45 χιλιομετρα ειδικων = 27,.6 λιτρα βενζινης και 105,42 χιλιομετρα απλων=21 λιτρα βενζινης ΣΥΝΟΛΟ 48,6 λιτρα βενζινης.2. Απο service 1 se service 2 39,45 χιλ. ειδικων= 27,6 λιτρα και 100,87 απλες=20,1 λιτρα ΣΥΝΟΛΟ 47,7 λιτρα.3. Απο service 2 σε service zone 20.65 χιλ ειδικων =14.45 λιτρα και 97,61 απλες =19,52 λιτρα ΣΥΝΟΛΟ 33,97 λιτρα.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΒΕΝΖΙΝΟΒΟΡΟ Ν4.
-
Εχεις γινει ..πολυ ονειροπαρμενος γιατρουλι μας ....ολο στο κλεψιμο ειναι το μυαλο σου , και πιστευεις οτι εσυ εισαι μονον που σκεπτεσαι κι αλλοι παιζουν ...βιολοντσελο ....
Ασε μας ρε ντοκ με τις φιλοσοφιες παλι .. -
1.ο κύριος Μίχος μας είπε στο σέρβις ότι ξεκίνησε με 70 λίτρα.....εμείς όλοι ξεκινήσαμε τίγκα και καταναλώσαμε τα άπειρα,αυτά όσον αφορά τις καταναλώσεις,το οποίο είναι το μικρότερο ζήτημα,αλλά είναι και αστείο να λέει κάποιος ότι επίτηδες μπαίνουν στις ειδικές με άδεια ρεζερβουάρ γιά να κερδίσουν από βάρος κλπ....
-
ως αγωνιζόμενος μιά επιστολή κατόπιν εορτής από την λέσχη ,η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους που ξέρουμε ότι όντως γνωρίζουν το αντικείμενο, δεν μου λέει κάτι(όχι με κακή έννοια,απλώς δεν μου λέει κάτι,ότι λένε οι λέξεις.... )
τα 450 ευρώ πληρώθηκαν,ο αγώνας έγινε όπως έγινε,ο καθένας μπορεί να βγάλει όποιο συμπέρασμα θέλει.
(πάντα χωρίς να υπονοώ κάτι) κατά τα άλλα ,όπως λέει και ο κύριος Χρήστος Απρ, είναι σαν τους διάφορους πολιτικούς τα όποια λόγια σε όποιες επιστολές....η ουσία είναι που μετράει!
σαφώς όμως έχουν δικαίωμα όλοι να γράφουν επιστολές -
συγχαρητήρια στον γ. κυριακόπουλο γιά την επίδοση του,(επειδή γνωρίζω πόσες δοκιμές έκανε ,αναφέρω ειδικά την δική του επίδοση)
γενικά μπράβο σε όλους όσους προσπάθησαν να πάνε γρήγορα!!!
απλά στην ελλάδα κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι μπορείς με τις κατάλληλες προϋποθέσεις να κάνεις και υπερεπίδοση,αλλά επειδή το μεγάλο ποσοστό ασχολείται με το παρασκήνιο και με τα πάντα γενικά,δεν.....(δεν εξαιρώ τον εαυτό μου)
Είδατε τι έκανε ο** καθόλου βέβαια τυχαίος **kubica στην γαλλία,στους όμως **επίσης καθόλου τυχαίους **αντιπάλους του.....
Κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθούμε και εμείς με την οδήγηση......
Γιά μένα ,όπως έγραψε και η λέσχη στην επιστολή της ,είναι θετικό το ότι με τόσες 'έκτακτες' συμμετοχές και ειδικές διαδρομές όπως ο άι γιάννης ,δεν έιχαμε εντυπωσιακά απρόοπτα.
Τα υπόλοιπα λύνονται,θέλω να πιστεύω...... -
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εχεις γινει ..πολυ ονειροπαρμενος γιατρουλι μας ....ολο στο κλεψιμο ειναι το μυαλο σου , και πιστευεις οτι εσυ εισαι μονον που σκεπτεσαι κι αλλοι παιζουν ...βιολοντσελο ....
Ασε μας ρε ντοκ με τις φιλοσοφιες παλι ..Ετσι ε? Ωραια λοιπον, να η πρακτικη εφαρμογη της ονειροπαρμενης φιλοσοφιας.
Αρθρο 255 (Γκρουπ Α)
1.Oι αντλίες καυσίμου είναι ελεύθερες. Aυτές δεν πρέπει να τοποθετούνται μέσα στον θάλαμο των επιβατών εκτός και αν έτσι είχαν αρχικά τοποθετηθεί από τον κατασκευαστή. Σ’ αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι καλά προστατευμένες.
2.Στο κύκλωμα καυσίμου μπορούν να προστεθούν φίλτρα βενζίνης με μέγιστη χωρητικότητα κατά μονάδα 0,5 λίτρου.Ωραια ως εδω? Ωραια!
Εγω λοιπον που εχω προβλημα γιατι στις στροφες αδειαζει το ρεζερβουαρ μου κι αναγκαζομαι να κλεψω πηγαινοντας στο βενζιναδικο, τι κανω? Τοποθετω μια τρομπα χαμηλης πιεσης και μεγαλης παροχης (Mitsuba ας πουμε) στην εξοδο του ρεζερβουαρ. Μετα απ αυτην βαζω 1 η 2 φιλτρα χωρητικοτητας 0,5 λιτρου και μετα απ αυτα την κανονικη τρομπα του κινητηρα μου. Αποτελεσμα? Στριβω, αδειαζει το ρεζερβουαρ μου, αλλα εχω 1 λιτρο να κανω τουλαχιστον 1,5 χιλιομετρα μεσα στα φιλτρα μου (υπαρχει στροφη μα;κρυτερη απο 1,5 χιλιομετρο???) και μολις ισιωσω η θαυματουργη πισω mitsuba μου, μού ξαναγεμιζει την αποθηκουλα, κι ολα καλα.
Το λυσαμε? Το λυσαμεεεε Απο δω και περα αναλαμβανει ο Nass κι ο Μαραντζιδης να κοψουν τον κωλο οποιου παει βενζιναδικο. Κι ο Πασαλης μου χαμογελαει με ικανοποιηση
Καταλαβες γερακο μου γιατι φιλοσοφω? Γιατι κανενας δε διαβαζει τα κιταπια πριν το παιξει πρωταθλητης.
Αντε, φιλια τωρα., και απο δω και μπρος να μαθεις οτι δεν λεω τιποτα στα κουτουρου. Και κυριως δεν τα κραταω για τον εαυτο μου. -
Φώτο και βίντεο απο τον αγώνα!!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Απο δω και περα αναλαμβανει ο Nass κι ο Μαραντζιδης να κοψουν τον κωλο οποιου παει βενζιναδικο.Αυτό για την ακρίβεια είναι δουλειά του αλυτάρχη και των κριτών γεγονότων που (πρέπει να) διαθέτει (ως προς την εξακρίβωση και τεκμηρίωση της παράβασης) και των αγωνοδικών (ως προς το κόψιμο του κώλου).
-
Eχεις γινει φοβερος Φωσκολος (σεναριγραφος ολκης) γιατρουλη μας ....
Το πιο αστειο βεβαια ειναι οτι εχεις μαθει και διοικονομικες μαγκιες , και πιανεις οτι σε βολευει , σφυριζοντας αδιαφορα για το κυριως γευμα ... ρε τον μπαγασα τον οδοντογιατρο , μας κανει και μαθηματα για την τροφοδοσια ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ Α τωρα ......Γιατι εγραψε ο robert πουθενα οτι ειχαν την αποκλειστικοτητα τα γκρουπ Α , η τα Ε ? η μηπως τα υποτιθεμενα Α 1600αρια ειναι ολα σαν αυτα που γραφουν οι διαφοροι ειδημονες των 30 και 40 χιλιαδων ευρω ? και εχουν κατι παραπανω απ'την τρομπα της μανουλας τους ?
Γιατρεεεεε εισαι απ'τους προνομιουχους στο σπορ , και δεν ξερεις ουτε καν πως τρεχουν οι περισσοτεροι αγωνιζομενοι ......
Συνεχισε να φτιαχνεις το νεο σου παιχνιδακι το σταρλετακι σου , αλλα οταν σε καθυστερουν τα ανταλλακτικα του , και βγαζεις το κεφαλι εξω .... μην μας κουφαινεις κι ολας ....
φιλακια -
Η αλήθεια είναι ότι εδώ διαβάσαμε ότι από τη στιγμή που δηλώσαμε συμμετοχή στον αγώνα, δε δικαιούμαστε να γκρινιάξουμε για τίποτα.
Είναι πολύ απλό : φυσικά και θέλουμε να τρέχουμε, φυσικά και δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε θα διοργανωθεί ο αψεγάδιαστος αγώνας. Άρα, μπορούμε να λέμε δυο κουβέντες, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει άλλο μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει αντίστοιχο προϊόν.
Και για να ξεκαθαρίζω, δε μέμφομαι τη λέσχη, όσο μερικούς αντιρρησίες εδώ μέσα που πουλάνε τζάμπα θεωρία και αυθεντία.Και το πιο μεγαλειώδες του τοπικ :
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ' ΚΑΙ ΣΕ 'ΤΣΙΓΚΟΠΑΦΥΛΛΕΣ'. **Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΑΤΗΣ.**ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 10 !!!
Να ρωτήσουμε αυτούς τους θεατές, τί αξία έχει ο συνοδηγός.
-
.....για τον ανεφοδιασμο εγω απλα ειπα οτι στεναξαν τα βενζιναδικα ......... κ δεν αναφερθηκα ουτε σε Ν, Α, Ε η ιστορικα ...δεν ειναι η δουλεια μου αυτη .......απλα θα ξερω κ εγω για την επομενη φορα.........
-
Γιατι εγραψε ο robert πουθενα οτι ειχαν την αποκλειστικοτητα τα γκρουπ Α , η τα Ε ? η μηπως τα υποτιθεμενα Α 1600αρια ειναι ολα σαν αυτα που γραφουν οι διαφοροι ειδημονες των 30 και 40 χιλιαδων ευρω ? και εχουν κατι παραπανω απ'την τρομπα της μανουλας τους ?
Γιατρεεεεε εισαι απ'τους προνομιουχους στο σπορ ,
Δικηο εχεις. Μονο που αν τα μη φτερουγατα Ν καινε οσο το Impreza , δεν ειναι Ν
Οσο για τ αλλο το τελευταιο με τα προνομια, η τσεπουλα μου (αντε κι η Ελπη) μονο ξερει ποσα εχω 'χωσει' και πως τα εβγαλα 30 χρονια τωρα.
Αυτο μας ελειπε τωρα. Οι προνομιουχοι εχουνε τα παλληκαρακια τους, δεν ξημεροβραδιαζονται στην υπογα ουτε εχουν σερβις τη γυναικα τους Χριστακο. Να ξερες τι τραβαω τα βρδυα για να βγαλω τη μουντζουρα απ τα χερια για να φορεσω τ ασπρα το πρωι Προνομιουχος βρε ειναι κι αυτος που ΚΑΙ το κεφι του κανει ΚΑΙ το ψωμακι του βγαζει, με τον ιδιο σμπαρο. Εσυ δηλαδη βρε, και δεν το ξερεις : yahoo:Συμπληρωση. Τα 'δες τωρα? Διαβασες τι γραφει ο Robert? Ενας ισιος παει να στραβωσει κι αυτος. Κριμα δεν ειναι?
ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 2010