-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
κυριε αρη μην ειστε απολυτος,αμα γινουν οι σωστες κινησεις μπορει κατι να γινει..!ειμαστε διπλα με την καλυτερη χωρα σε οτι αφορα ειδικα τον ασφαλτηνο ταπητα σσπαλλαδιο ! πολλοι οδηγοι εχουν προσωπικα σαιτ με τις μουτσουνες τους εκει πχ ο πλεσσασιερρα και ο κοσμοπολιτικ μπορουν να εποικινωνησουν και η ΕΘΕΑ εννοειται, που λογικα θα εχουν εναν που να ξερει να ομιλει ξενες γλωσσες ωστε να κανει τα ''κονε''¨τις σωστες κινησεις' που λες επρεπε να εχουν γινει ηδη απο τους αρμοδιους για αυτα τα θεματα (αν υπαρχουν φυσικα)
και οχι να συζηταμε μεταξυ μας τι ΘΑ μποπουσε να γινει η τι ΘΑ ηταν καλλυτερο να γινει για τον αγωναριξε μια ματια εδω να δεις τι κανουν χωρες που οικονομικα ειναι στην ιδια οικονομικη μοιρα με τη χωρας μας (ετοιμαζονται για ΔΝΤ και αυτοι) http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=18976 οπως λεει και ο σοφος λαος μας ¨των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν' αυτοι ξερουν ηδη τι θα κανουν τον Μαρτιο και πως θα το φερουν ες περασ δεν τρεχουν τελευταια στιγμη με την κατσαρολα στο χερι να ζητησουν φαι απο τον γειτονα
αυτο που λες για το προσωπικα site εχεις δικιο αλλα ποιος θα επικοινωνισει πες μου ποιος θα αναλαβει και σιγουρα οι περισσοτεροι ξερουν και ομιλουν και ολιγον απο Αγγλικην γλωσσα
-
Ο χρήστης ΑΡΗΣ ΒΑΡΣΟΣ έγραψε:
κυριε αρη μην ειστε απολυτος,αμα γινουν οι σωστες κινησεις μπορει κατι να γινει..!ειμαστε διπλα με την καλυτερη χωρα σε οτι αφορα ειδικα τον ασφαλτηνο ταπητα σσπαλλαδιο ! πολλοι οδηγοι εχουν προσωπικα σαιτ με τις μουτσουνες τους εκει πχ ο πλεσσασιερρα και ο κοσμοπολιτικ μπορουν να εποικινωνησουν και η ΕΘΕΑ εννοειται, που λογικα θα εχουν εναν που να ξερει να ομιλει ξενες γλωσσες ωστε να κανει τα ''κονε''
¨τις σωστες κινησεις' που λες επρεπε να εχουν γινει ηδη απο τους αρμοδιους για αυτα τα θεματα (αν υπαρχουν φυσικα)
και οχι να συζηταμε μεταξυ μας τι ΘΑ μποπουσε να γινει η τι ΘΑ ηταν καλλυτερο να γινει για τον αγωναριξε μια ματια εδω να δεις τι κανουν χωρες που οικονομικα ειναι στην ιδια οικονομικη μοιρα με τη χωρας μας (ετοιμαζονται για ΔΝΤ και αυτοι) http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=18976 οπως λεει και ο σοφος λαος μας ¨των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν' αυτοι ξερουν ηδη τι θα κανουν τον Μαρτιο και πως θα το φερουν ες περασ δεν τρεχουν τελευταια στιγμη με την κατσαρολα στο χερι να ζητησουν φαι απο τον γειτονα
αυτο που λες για το προσωπικα site εχεις δικιο αλλα ποιος θα επικοινωνισει πες μου ποιος θα αναλαβει και σιγουρα οι περισσοτεροι ξερουν και ομιλουν και ολιγον απο Αγγλικην γλωσσα
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ !!!!
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ.
ΑΥΤΟ,ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΟ Ρ.ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ?
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ?
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ 'ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ?
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ANDREUCCI ΚΛΠ.(ΟΠΩΣ ΕΛΕΧΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Η ΟΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ ,ΓΙΑΤΙ ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ Ν.ΠΕΡΑΜΟ ?
ΑΝ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ,ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΜΟΝΗ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 10 ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ 'ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ' ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
κυριε αρη μην ειστε απολυτος,αμα γινουν οι σωστες κινησεις μπορει κατι να γινει..!ειμαστε διπλα με την καλυτερη χωρα σε οτι αφορα ειδικα τον ασφαλτηνο ταπητα σσπαλλαδιο ! πολλοι οδηγοι εχουν προσωπικα σαιτ με τις μουτσουνες τους εκει πχ ο πλεσσασιερρα και ο κοσμοπολιτικ μπορουν να εποικινωνησουν και η ΕΘΕΑ εννοειται, που λογικα θα εχουν εναν που να ξερει να ομιλει ξενες γλωσσες ωστε να κανει τα ''κονε''
¨τις σωστες κινησεις' που λες επρεπε να εχουν γινει ηδη απο τους αρμοδιους για αυτα τα θεματα (αν υπαρχουν φυσικα)
ΑΥΤΟ,ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΟ Ρ.ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ?
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ 'ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ?το προγραμα του 2010 το ξερουμε απο τις αρχες του ετους 'περιπου' οποτε ειχαμε ολο τον καιρο να οργανωσουμε οτι καλλυτερο μπορουσαμε (απο αποψη οπως αναφερθηκε και πιο πανω ¨καλεσμενων¨η οτιδηποτε αλλο) τωρα οσο για το Ακροπολις αν θυμαμαι καλα η BP εξαφανιστηκε μολις δεν εισεπραξε την προβολη που ηθελε απο τους ανθρωπους που το ¨δουλευαν'
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ANDREUCCI ΚΛΠ.(ΟΠΩΣ ΕΛΕΧΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Η ΟΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ ,ΓΙΑΤΙ ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ Ν.ΠΕΡΑΜΟ ?
ΑΝ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ,ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΜΟΝΗ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 10 ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.δεν υπαρχει μονο Αndreucci κ.λ.π. αλλα για θυμηστε μου το 2005 στο Αττικο (τρεχατε με το κιτρινο clio s1600) το ιταλικο ενιαιο που ηρθε με τα clio το χορηγησαμε να ερθει?? μπορουσαμε και φετος αφου υποτιθεται οτι ξεραμε απο την αρχη του ετους την ημερομηνια τελεσης του αγωνα και την τοποθεσια να συννενοηθουμε με τους γειτονες απο την αρχη του ετους ξαναλεω να συμπεριλαβουν τον αγωνα στο προγραμμα τους π.χ. το ενιαιο με τα Panda η τα 500αρακια η οτι εχουνε τελος παντων και μπορουν να συμπεριλαβουν και το δικο μας Παλλαδιο μεσα
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης ΑΡΗΣ ΒΑΡΣΟΣ έγραψε:
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ 'ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ?το προγραμα του 2010 το ξερουμε απο τις αρχες του ετους 'περιπου' οποτε ειχαμε ολο τον καιρο να οργανωσουμε οτι καλλυτερο μπορουσαμε (απο αποψη οπως αναφερθηκε και πιο πανω ¨καλεσμενων¨η οτιδηποτε αλλο) τωρα οσο για το Ακροπολις αν θυμαμαι καλα η BP εξαφανιστηκε μολις δεν εισεπραξε την προβολη που ηθελε απο τους ανθρωπους που το ¨δουλευαν'
ΤΩΡΑ,ΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ? ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡ ΠΟΥ ΕΦΙΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ANDREUCCI ΚΛΠ.(ΟΠΩΣ ΕΛΕΧΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Η ΟΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ.
ΑΝ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ,ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΜΟΝΗ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 10 ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.δεν υπαρχει μονο Αndreucci κ.λ.π. αλλα για θυμηστε μου το 2005 στο Αττικο (τρεχατε με το κιτρινο clio s1600) το ιταλικο ενιαιο που ηρθε με τα clio το χορηγησαμε να ερθει?? μπορουσαμε και φετος αφου υποτιθεται οτι ξεραμε απο την αρχη του ετους την ημερομηνια τελεσης του αγωνα και την τοποθεσια να συννενοηθουμε με τους γειτονες απο την αρχη του ετους ξαναλεω να συμπεριλαβουν τον αγωνα στο προγραμμα τους π.χ. το ενιαιο με τα Panda η τα 500αρακια η οτι εχουνε τελος παντων και μπορουν να συμπεριλαβουν και το δικο μας Παλλαδιο μεσα
ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΝΕ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ ΟΙ ANDREUCCI ΚΛΠ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Για όσους από εμάς βοηθάμε κάποιο πλήρωμα με τελευταία νούμερα, μήπως είναι πολύ λίγος ο χρόνος των 15' που μας δίνεται στο remote service ώστε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται στο αυτοκίνητο και επιπλέον να βάλουμε προβολείς για την Ψάθα 3; Η ίδια ερώτηση θα ισχύει φυσικά και για πιο μπροστινά πληρώματα αν γίνει κοιλιά στον αγώνα και αναγκαστούν να πάνε στην Ψάθα μετά τις 17.10.
Και επίσης, μήπως θα ήταν πιο σωστό να γίνουν για όλους νύχτα οι δύο τελευταίες;
Αυτά, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 60. Διαφορετικά το παραπάνω ερώτημα ισχύει μόνο για την περίπτωση 'κοιλιάς'. -
Για να δούμε από συμμετοχές τι θα γίνει,πάντως ακούγεται για πολύ κόσμο.....
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Για όσους από εμάς βοηθάμε κάποιο πλήρωμα με τελευταία νούμερα, μήπως είναι πολύ λίγος ο χρόνος των 15' που μας δίνεται στο remote service ώστε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται στο αυτοκίνητο και επιπλέον να βάλουμε προβολείς για την Ψάθα 3; Η ίδια ερώτηση θα ισχύει φυσικά και για πιο μπροστινά πληρώματα αν γίνει κοιλιά στον αγώνα και αναγκαστούν να πάνε στην Ψάθα μετά τις 17.10.
Και επίσης, μήπως θα ήταν πιο σωστό να γίνουν για όλους νύχτα οι δύο τελευταίες;
Αυτά, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 60. Διαφορετικά το παραπάνω ερώτημα ισχύει μόνο για την περίπτωση 'κοιλιάς'.Όντως, θα είναι μία αδικία αυτοκίνητα ακόμα και της ίδιας κλάσης να κάνουν την ειδική οι μεν ημέρα, οι δε νύχτα...Ελπίζω τουλάχιστον η σειρά εκκίνησης, να αμβλύνει λίγο την κατάσταση....
-
Το ροντμπουκ δεν το ειδε κανεις ?
Καλα τσαμπα τα λεγαμε περυσι για την Πανακτο με τελικη 2.5 χλμ ευθεια ?
Ειστε καλα τετοια εποχη , τετοιες τελικες σε ραλλυ ?
Τα εχετε μπερδεψει κυριοι , δεν δηλωνουμε συμμετοχη για το σιρκουι Σερρων .....
Για κοιταξτε για σωστες επιβραδυνσεις , μην εχουμε δραματα παλι ...........
Αυτο ειναι φιλε μου Λου Μου , που εχεις φροντισει να βοηθησεις τους φιλους οργανωτες ? Εσυ που εχεις δει τοσους αγωνες εξω , και γνωριζεις τα θεματα ασφαλειας τους , και σου ξεφυγε ενα τοσο σημαντικο θεμα , ασφαλειας ?περα του μεγεθους των καταστροφων ....
-
Την προηγούμενη κυριακή κάναμε και εμείς οι θεατές κάποια περασματα στις ειδικές Μελετάκι και Αγ.Ιωάννης για να δουμε που θα τρέξουν τα αγωνιστικά αλλά και που θα κάτσουμε.
Όπως οι περισσοτεροι λεγανε η ειδικη Αγ. Ιωαννης ειναι τρομερή που κατα την γνώμη μου τα μικρά αγωνιστικα θα πρωτοστατησουν μιας και έχει πολλά / πολυ κλειστα κομματια.
Σχετικό video ειδικής
Youtube Videoκάποια προτεινόμενα σημεία παρακολούθησης της ειδικής είναι τα εξής
5,0 km αλλαγή πορείας (5.12 λεπτό στο βίντεο)
6,0 km (6,18 στο βίντεο) ενδεχομένως οι γρήγοροι να πηδάνε κιόλας.....
6,3 Km (απο 6,26 ---6,46 λεπτό στο βίντεο) σημείο με αρκετή ορατότητα
10,3 και μετά πολλά ωραία κατηφορικά κομμάτια μέχρι λίγο πριν τον τερματισμό....
Η ειδική Μελετάκι απο την άλλη είναι σχετικα με τον Αγ.Ιωάννη αρκετα πιο ανοιχτή αλλα και αυτή με μεγάλο βαθμό δυσκολίας
σχετικό video
Youtube Videoξεχωρίσαμε κάποια σημεία παρακολούθησης
2,0 km αριστερή στροφή απο ευθεία (2,13 λεπτό στο βίντεο)
4,1 Km φουρκέτα δεξια (3,52 λεπτό στο βίντεο)
5,1 Km φουρκέτα αριστερή (4,43 λεπτό στο βίντεο )
5,5 km (5,02 λεπτό στο βίντεο)
6.4 km (5,55 λεπτό στο βίντεο)
8.1 γεφυράκι ( στο βίντεο στο 7,32 λεπτό)
Υ.Γ. τα km ίσως να έχουν μια αποκλιση το πολύ των 100 μέτρων μιας και δεν γνωρίζαμε τα ακριβής σημεία των αφετηριών-τερματισμών.
Αρνητικό για τους θεατές ότι δεν υπαρχουν πολλές ενδιαμεσες προσβάσεις. Θετικό για όσους καταφερουν να μπουν στις ειδικές ότι θα απολαυσουν θεαμα.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:yikes: Το ροντμπουκ δεν το ειδε κανεις ?Καλα τσαμπα τα λεγαμε περυσι για την Πανακτο με τελικη 2.5 χλμ ευθεια ?
Ειστε καλα τετοια εποχη , τετοιες τελικες σε ραλλυ ?
Τα εχετε μπερδεψει κυριοι , δεν δηλωνουμε συμμετοχη για το σιρκουι Σερρων .....
Για κοιταξτε για σωστες επιβραδυνσεις , μην εχουμε δραματα παλι ...........
Αυτο ειναι φιλε μου Λου Μου , που εχεις φροντισει να βοηθησεις τους φιλους οργανωτες ? Εσυ που εχεις δει τοσους αγωνες εξω , και γνωριζεις τα θεματα ασφαλειας τους , και σου ξεφυγε ενα τοσο σημαντικο θεμα , ασφαλειας ?περα του μεγεθους των καταστροφων ....
ΑΓΑΠΗΤΕ Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ,
ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑ ΠΡΟΧΘΕΣ,ΟΤΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ STARTLINE !!!
ΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΝ ΑΠΟ ΕΥΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΜΠΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ,ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ,ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΙΣΩΣ) ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟΝ 'ΚΟΦΤΗ' ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. 116 ΜΩΤ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ 2009 Η ΠΑΝΑΚΤΟΣ !
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Ο ΑΓ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΜΩΣ !!!
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΣΟΑΑ ΚΑΙ Η Ε.Π.Α ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ.
ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ DVD ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Ε.Δ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ,
ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑ ΠΡΟΧΘΕΣ,ΟΤΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ STARTLINE !!!
ΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΝ ΑΠΟ ΕΥΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΜΠΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ,ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ,ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΙΣΩΣ) ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟΝ 'ΚΟΦΤΗ' ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. 116 ΜΩΤ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ 2009 Η ΠΑΝΑΚΤΟΣ !
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Ο ΑΓ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΜΩΣ !!!
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΣΟΑΑ ΚΑΙ Η Ε.Π.Α ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ.
ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ DVD ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Ε.Δ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δεν μιλας ωραια Λου Μουδακο μου .....
Δεν φταιω εγω αν εφαγες μπινελικια για την με την οργανωτικη πλευρα , αλλα πριν μαθεις εμενα για το θα σε στειλουμε Γαλλια και Ιταλια , να τους μαθεις κι αυτους τους ασχετους ,γιατι βαζουν επιβραδυνσεις σε οποιες ευθειες βλεπουν οτι μαζευουν πανω απο 200 χλμ μεσα σε ειδικες !
Τωρα βεβαια αν εσυ κι η παρεα σου πιστευετε οτι εκτος απο επικινδυνο δεν ειναι και οικονομικα καταστροφικο (ειδικα στις ημερες μας) να πηγαινουν αγωνιστικα μοτερ 1.5 χλμ με τον κοφτη ..... μαλλον δεν ειμαι εγω αυτος , που δεν εχει επαφη με το αντικειμενοΦιλακια ΛουΜουδακο
υ.γ. Καποιοι επι τελους θα πρεπει να αποφασισουν τι θελουν να υπαρχει σ'αυτην την χωρα .......
Θελουν να φερνουμε αγωνιστικα σωστα για να μπορουν να προσφερουν αυτο που θελει ο θεατης στα ραλλυ ? η να φτιαχουμε τριμπουρδελα παντως ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω , για ραλλυ για αναβασεις για λεμαν κι οτι μας προκυψει ......επι τελους καποιοι που εχουν με την πραγματικοτητα , θα πρεπει να περνουν αποφασεις τετοιες που να ξερουμε τι πρεπει να εχουμε να αντιμετωπισουμε , κι οχι αναλογα με το αν τρεχει ο Ταδε η οι Ταδε στον συγκεκριμενο αγωνα να ψαχνομαστε .........Y.G.2 Προσπαθω να εχω επαφη ΛουΜουδακο , εχω μονο αισθησεις ακομα απο Παυλιανη με βροχη 94με το παιδι μου συνοδηγο με 210 χλμ κοφτη και εμπρος αριστερο λαστιχο πλακα , οπως το ειδαν στο σεχ τρομαγμενοι φιλοι !
-
Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους σε αυτήν την χώρα, οτι ράλι δεν είναι Ευθείες και καμπές με 200+, αλλα στροφές...Αν θέλουμε κεκτημένες και τελικές, δεν εχουμε παρα να συμμετάσχουμε σε πίστα.Αλλωστε σε καμπές των 200+ και ευθείες 2 χλμ, τι να τον κάνεις τον συνοδηγό?Σου είναι αχρηστος, εκτος αν θέλεις να σου κρατάει το χεράκι...
Και επειδή η STARTLINE δεν σας εχει ενημερώσει ακόμα...:
Τα 2τελευταία χλμ, στον Αη Γιαννη-κοπηκαν. Στην Πανακτο μπαίνουν 3 σικεην και κόβετε μετά το χωριό η Ειδική.Τα πρώτα (μ@λ@κισμένα) χλμ στο Μελετάκι είναι εκτός...
Και βέβαια το μαγικό...Η ταλευταία Ψαθα τέλος...Και θα δούμε για τον Τελευταίο ΑηΓιάννη.Και για να πώ την Προσωπική μου άποψη.. Η τελευταία Ψάθα ούτως η αλλιώς θα κοβόταν λόγω χρόνου.Απλά το θέμα είναι να το μαθαίναμε στον αγώνα...Βλέπετε τα 11300 Ευρώ παραπάνω, είναι μεγάλο νούμερο, αυτήν την εποχή.ΑΑΑΑ το 2ο SERVICE παραμένει στην Ν.Περαμο και μειώνονται ολα σε 20λεπτα!
Τελικά είμαι προκατηλημένος με την STARTLINE και δεν με 'γουστάρει' ο κος Χιωτίδης, ή Εχω δίκιο?
Οσο για τις ευθείες και την αποψη του Ελ-Εμ... Αλλα μας ελεγε πριν 2,3 χρόνια...'Η μήπως τελικά εμείς βάλαμε φουστίτσες και εκείνοι παντελόνια ξαφνικά?
Η πυγμή του Προεδρου είναι καθοριστική και μου αρέσει... γιατι εχει παιδιά και πονάει και η τσέπη του.Οσο θα 'ορμάει' θα με εχει πλάϊ του...και εμένα και πολλούς άλλους... Ειναι καλά σημάδια για καλύτερους και διακαιότερους αγώνες του χρόνου...
-
.......θα κοπει κ αντιστοιχα το παραβολο??????? ......γιατι αντι πρωταθληματικος κατηντησε κυπελλο...........
-
Οπα ....οχι robert , γιατι ετσι θα πουν οι διοργανωτες μετα το τελος του αγωνα ....
Οταν ενας αγωνας ειναι σχεδιασμενος στο με απωτερο σκοπο το ταμειο να γεμισει κανοντας τα λιγοτερα εξοδα , φτυνοντας στοιχιωδεις καταστασεις ασφαλειας , ωραριων ( αστω ,κι θα δουμε , θα τους το πασαρουμε με μπουλετεν στην μεση του αγωνα ) οταν θα πρεπει για αλλη μια φορα σαν τους γυφτους τα ξημερωματα να παμε να στησουμε στο πουθενα για να μας δει ο κανενας , να ξεστισουμε για να παμε στην αλλη παπαρια ...... αυτος μονον αγωνας πρωταθληματικος δεν ειναι , μια ξεπετα του κερατα ειναι , απο τρεις ανθρωπους που ..... περιμεναμε οτι με την πειρα τους , θα μπορουσαν να φτιαξουν **ΤΟΝ **ΑΓΩΝΑ ΡΑΛΛΥ και το σπορ αυτο !
Φυσικα , οταν δεν απο χρονους τα υπεραισιοδοξα ωραρια τους (τετοια εποχη,και με τετοιες συμμετοχες ) , μονον με αφαιρεση γινεται κατι ασφαλες και σιγουρο , και η τιμη(ευρω) και ο τιτλος (πρωταθληματικος) ..... δεν τους αξιζει !
350 και πολλα τους ειναι .
Υ.Γ. Ασε αυτη την μ@λ@κια που συνεχιζουν να την κανουν λες και ειμαστε στην εποχη του Πεσματζογλου , να τρεχουμε για τεχνικο ελεγχο 100 τοσα αγωνιστικα μεσα στην ζουγκλα της Αττικης πανω κατω και να μας κοροιδευει ο κοσμος .......
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους σε αυτήν την χώρα, οτι ράλι δεν είναι Ευθείες και καμπές με 200+, αλλα στροφές...Αν θέλουμε κεκτημένες και τελικές, δεν εχουμε παρα να συμμετάσχουμε σε πίστα.Αλλωστε σε καμπές των 200+ και ευθείες 2 χλμ, τι να τον κάνεις τον συνοδηγό?Σου είναι αχρηστος, εκτος αν θέλεις να σου κρατάει το χεράκι...Και επειδή η STARTLINE δεν σας εχει ενημερώσει ακόμα...:
Τα 2τελευταία χλμ, στον Αη Γιαννη-κοπηκαν. Στην Πανακτο μπαίνουν 3 σικεην και κόβετε μετά το χωριό η Ειδική.Τα πρώτα (μ@λ@κισμένα) χλμ στο Μελετάκι είναι εκτός...
Και βέβαια το μαγικό...Η ταλευταία Ψαθα τέλος...Και θα δούμε για τον Τελευταίο ΑηΓιάννη.Και για να πώ την Προσωπική μου άποψη.. Η τελευταία Ψάθα ούτως η αλλιώς θα κοβόταν λόγω χρόνου.Απλά το θέμα είναι να το μαθαίναμε στον αγώνα...Βλέπετε τα 11300 Ευρώ παραπάνω, είναι μεγάλο νούμερο, αυτήν την εποχή.ΑΑΑΑ το 2ο SERVICE παραμένει στην Ν.Περαμο και μειώνονται ολα σε 20λεπτα!
Τελικά είμαι προκατηλημένος με την STARTLINE και δεν με 'γουστάρει' ο κος Χιωτίδης, ή Εχω δίκιο?
Οσο για τις ευθείες και την αποψη του Ελ-Εμ... Αλλα μας ελεγε πριν 2,3 χρόνια...'Η μήπως τελικά εμείς βάλαμε φουστίτσες και εκείνη παντελόνια ξαφνικά?
Η πυγμή του Προεδρου είναι καθοριστική και μου αρέσει... γιατι εχει παιδιά και πονάει και η τσέπη του.Οσο θα 'ορμάει' θα με εχει πλάϊ του...και εμένα και πολλούς άλλους... Ειναι καλά σημάδια για καλύτερους και διακαιότερους αγώνες του χρόνου...
ΒΑΣΙΛΗ,
ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ?
ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΑΛΛΥ,ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠ'ΟΛΑ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ CHICANE ΣΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΤΣΩΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 2 ΧΛΜ ΣΤΟΝ ΚΟΦΤΗ ?
ΜΑΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ...ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ Ε.Δ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο Κ@Λ@Σ ΣΑΣ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ,
'EL-EM'
Δεν μιλας ωραια Λου Μουδακο μου .....
Δεν φταιω εγω αν εφαγες μπινελικια για την με την οργανωτικη πλευρα , αλλα πριν μαθεις εμενα για το θα σε στειλουμε Γαλλια και Ιταλια , να τους μαθεις κι αυτους τους ασχετους ,γιατι βαζουν επιβραδυνσεις σε οποιες ευθειες βλεπουν οτι μαζευουν πανω απο 200 χλμ μεσα σε ειδικες !
Τωρα βεβαια αν εσυ κι η παρεα σου πιστευετε οτι εκτος απο επικινδυνο δεν ειναι και οικονομικα καταστροφικο (ειδικα στις ημερες μας) να πηγαινουν αγωνιστικα μοτερ 1.5 χλμ με τον κοφτη ..... μαλλον δεν ειμαι εγω αυτος , που δεν εχει επαφη με το αντικειμενοΦιλακια ΛουΜουδακο
BΛΕΠΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
υ.γ. Καποιοι επι τελους θα πρεπει να αποφασισουν τι θελουν να υπαρχει σ'αυτην την χωρα .......
Θελουν να φερνουμε αγωνιστικα σωστα για να μπορουν να προσφερουν αυτο που θελει ο θεατης στα ραλλυ ? η να φτιαχουμε τριμπουρδελα παντως ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω , για ραλλυ για αναβασεις για λεμαν κι οτι μας προκυψει ......επι τελους καποιοι που εχουν με την πραγματικοτητα , θα πρεπει να περνουν αποφασεις τετοιες που να ξερουμε τι πρεπει να εχουμε να αντιμετωπισουμε , κι οχι αναλογα με το αν τρεχει ο Ταδε η οι Ταδε στον συγκεκριμενο αγωνα να ψαχνομαστε .........ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ (ΔΕΝ ΧΡΕΩΘΗΚΕ)DVD ΜΕ ΤΙΣ Ε.Δ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ Η ΟΧΙ.
Y.G.2 Προσπαθω να εχω επαφη ΛουΜουδακο , εχω μονο αισθησεις ακομα απο Παυλιανη με βροχη 94με το παιδι μου συνοδηγο με 210 χλμ κοφτη και εμπρος αριστερο λαστιχο πλακα , οπως το ειδαν στο σεχ τρομαγμενοι φιλοι !
ΜΕ ΠΛΑΚΑ ΕΜΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΤΟ 94 ΜΕ 210 ΧΛΜ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ 'ΚΟΙΤΑΞΕΙ' ΑΠΟ ΤΟΤΕ !!!! (ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ)
ΦΙΛΊΚΑ,
'EL-EM'
-
αγαπητε λωρη,
ειμαι απο τους πρωτους που επικροτησα το dvd , οπως κ το shake down του ΔΕΘ, κ μακαρι αυτα να γινουν κανονας. Αλλα πες μου σε παρακαλω τελικα ο αγωνας με το dvd τι σχεση εχουν απ τη στιγμη που κοπηκαν ειδικες , μπηκαν επιβραδυνσεις κλπκλπ. Δηλωσαμε συμμετοχη , πληρωσαμε γιατι λοιπον να μην γνωριζουμε τις αλλαγες αυτες πριν τη ληξη κ κρατιουνται μυστικες?????? Δε πρεπει να γνωριζουμε οτι ο αγωνας εχει γινει 70??? χλμ κ οχι 100 που ηταν ?????? Γιατι αυτη η μυστικοπαθεια???????
Φιλικα
ΡΟ-ΝΙ -
Παλι δεν μιλας ωραια ΛουΜουδακο μου ........
Αλλα δυστυχως βλεπω οτι δεν σε βοηθαει πια .......πας κι εσυ , γερασες και εχεις μπερδεψει το 05 με το 10 !
Ξεχασες και το διημερο το ασφαλτινο με το subaru wrc (εκεινο ντε που ειχε πρωτη ημερα Φιλη πανω ,(ειχε ξεραθει ο Λεας ,και την αλλη ημερα Πελλοποννησο προς Τριπολη ), που βγηκες και τρεμαν τα ποδαρακια σου σαν να ειχες κανει τα πρωτα σου βηματακια στρατα στρατουλα , και εβριζες θεους και δαιμονες τι μαλακιες ειδικες ειναι αυτες κατατρομαγμενος απ'τα χλμ που ειχες δει για πρωτη φορα στη ζωη σου ....τωρα μου εγινες και παλληκαροπουλο ? Εεεεελα ...δεν το πιστευω !!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Παλι δεν μιλας ωραια ΛουΜουδακο μου ........Αλλα δυστυχως βλεπω οτι δεν σε βοηθαει πια .......πας κι εσυ , γερασες και εχεις μπερδεψει το 05 με το 10 !
Ξεχασες και το διημερο το ασφαλτινο με το subaru wrc (εκεινο ντε που ειχε πρωτη ημερα Φιλη πανω ,(ειχε ξεραθει ο Λεας ,και την αλλη ημερα Πελλοποννησο προς Τριπολη ), που βγηκες και τρεμαν τα ποδαρακια σου σαν να ειχες κανει τα πρωτα σου βηματακια στρατα στρατουλα , και εβριζες θεους και δαιμονες τι μαλακιες ειδικες ειναι αυτες κατατρομαγμενος απ'τα χλμ που ειχες δει για πρωτη φορα στη ζωη σου ....τωρα μου εγινες και παλληκαροπουλο ? Εεεεελα ...δεν το πιστευω !!!
ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ.
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ NSU ΑΓΩΝΣΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΗΔΑΛΙΑ.
ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΤΡΕΧΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ. ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟΥ SUBARU ΘΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ?
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ,ΤΑ ΚΑΜΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης robert έγραψε:
αγαπητε λωρη,ειμαι απο τους πρωτους που επικροτησα το dvd , οπως κ το shake down του ΔΕΘ, κ μακαρι αυτα να γινουν κανονας. Αλλα πες μου σε παρακαλω τελικα ο αγωνας με το dvd τι σχεση εχουν απ τη στιγμη που κοπηκαν ειδικες , μπηκαν επιβραδυνσεις κλπκλπ. Δηλωσαμε συμμετοχη , πληρωσαμε γιατι λοιπον να μην γνωριζουμε τις αλλαγες αυτες πριν τη ληξη κ κρατιουνται μυστικες?????? Δε πρεπει να γνωριζουμε οτι ο αγωνας εχει γινει 70??? χλμ κ οχι 100 που ηταν ?????? Γιατι αυτη η μυστικοπαθεια???????
Φιλικα
ΡΟ-ΝΙΑΓΑΠΗΤΕ ΡΟ-ΝΙ,
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΑΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 2010