-
Ηρθε η μεγαλη ωρα για τον αγωνα που περιμενουν οι αγωνιζομενοι χωρις χορηγους !
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=18950
Δεκα ειδικες , μπραντ νιου Αγιαννης (ΛουΜου τον ξερεις ?) και οι γνωστες περσινες !
Καλο ακουγεται ε ?
-
Δεκα ειδικες , μπραντ νιου Αγιαννης (ΛουΜου τον ξερεις ?) και οι γνωστες περσινες !
Καλο ακουγεται ε ?
-
Καλο ακουγεται ε ?
-
10 Ε?? ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ !!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΚΑΙ Η F2 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ)
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΣΗΜΕΙΑ.. (ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ)ΧΑΧΑΧΑ!!!
-
Μαθαινω οτι στις συμμετοχες ενδεχεται σοβαρα να ειναι ενας νεαρος rookie στα ραλι - φρεσκια μεταγραφη απο τις πιστες. Τον τσιμπησε φτερουγα και αυτον
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ηρθε η μεγαλη ωρα για τον αγωνα που περιμενουν οι αγωνιζομενοι χωρις χορηγους !http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=18950
Καλο ακουγεται ε ?
ΜΠΡΑΝΤ ΝΙΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ.
ΚΑΤΑ ΤΥΧΗΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΠΑΣΑΛΗ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΘΕΙ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Δ. ΘΑ ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΙΤΣΙ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΤΗΣ.
4.8 ΧΛΜ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΦΟΡΑ ΜΕ ΦΟΥΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΙΜΑΤΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΛΜ ΕΠΙΠΕΔΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 6 ΧΛΜ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΑΣΙΜΟ.
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Ε.Δ. ΚΑΙ ΑΝ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Ε.Δ. ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ,ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ,ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΚΥΚΛΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μαθαινω οτι στις συμμετοχες ενδεχεται σοβαρα να ειναι ενας νεαρος rookie στα ραλι - φρεσκια μεταγραφη απο τις πιστες. Τον τσιμπησε φτερουγα και αυτονΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΜΙΤΣΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΠΟΕΙΔΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ 'ΑΠ'ΕΞΩ' ΑΛΛΟ,ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ (ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ 'ΠΩΣ') ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟ EVO-9 ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.ΖΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ.Δ.ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ.
ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΘΙΣΜΑ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΟΗΘΑΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ,'ΒΑΖΟΝΤΑΣ' ΤΟΝ ROOKIE ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΡΑΛΛΥ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ,ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ,ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.
ΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ,ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΛΛΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Να πάει καλά το παιδί και να τερματίσει, αλλα, αλλα αυτοκίνητα και αλλες κατηγορίες, δεν υπάρχουν πριν το MITSUBISHI?
Αφού οπως λέτε τώρα μαθαίνει να ακούει, να γράφει και να μπαίνει στην φιλοσοφία ενός ράλι.Εχει ολα τα χρόνια μπροστά του, γιατι απο τώρα? Στην Ευρώπη πάντως, δεν κάνουν ετσι οι μπαμπάδες... -
Αυτο που λεει ο Βασιλης συμφωνω! γιατι αμεσως με εβο? βεβαιως και δεν θα τον κρινουμε απο τον πρωτο αγωνα γιατι δεν θα εχει συνηθισει την ταχυτητα ρε παιδια πρωτα απο ολα!
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Να πάει καλά το παιδί και να τερματίσει, αλλα, αλλα αυτοκίνητα και αλλες κατηγορίες, δεν υπάρχουν πριν το MITSUBISHI?
Αφού οπως λέτε τώρα μαθαίνει να ακούει, να γράφει και να μπαίνει στην φιλοσοφία ενός ράλι.Εχει ολα τα χρόνια μπροστά του, γιατι απο τώρα? Στην Ευρώπη πάντως, δεν κάνουν ετσι οι μπαμπάδες...ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΡΙ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΙΤΣΟΥ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΓΙΩΡΓΟ.
ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ C2 ΤΟΥ COLIN,ΝΑ ΚΑΝΕΙ 1-2 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.
ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ !ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Καλο ακουγεται ε ?
ΚΑΤΑ ΤΥΧΗΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΠΑΣΑΛΗ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΘΕΙ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Δ. ΘΑ ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΙΤΣΙ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΤΗΣ.
4.8 ΧΛΜ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΦΟΡΑ ΜΕ ΦΟΥΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΙΜΑΤΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΛΜ ΕΠΙΠΕΔΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 6 ΧΛΜ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΑΣΙΜΟ.
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Ε.Δ. ΚΑΙ ΑΝ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Ε.Δ. ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ,ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ,ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
'EL-EM'
Καταλαβες Α ΠΟΥ ΡΟΥ μου πως παει η διαπλοκη? Καβαλαμε ελικοπτερο (τυχαια!ωτοστοπ καναμε και μας πηρε ), βλεπουμε πεδια μαχων και τα στελνουμε στον Πασαλη, δεν τα στελνουμε στον ...Καραπετσανο
Κεραταδες, θα σας τρελλανω στην πλακα, δεν αντεχω αλλο τη μαυριλα και το ΔΝΤ (Διαπλεκομενο Νεφελωδες Τοπιο )Λου Μου μη μου απαντησεις καμμια χοντραδα, επιστρατευσε το ξεχασμενο χιουμορ σου ρε! Εχεις ξεχασει ακομα και τ ανεκδοτα, τρομαρα σου.
Αμα θες να βρισεις, στο υπογειο ειμαι. Μονταρω...
-
'EL-EM'[/quote]
Λωρη ειναι αυτη που καποτε ξεκιναγε διπλα στην εκκινηση της πολυ παλιας ΚΙΝΕΤΑΣ και τερματιζε στο μοναστηρι? ΑΝ ειναι αυτη !!!!!!τοτε οντως ειναι το κατι αλλο.Την εχω τρεξει σε νυχτερινο Παλλαδιο -
Aν εννοεις εκεινη που ο Καντζουρης εγινε ιπταμενος δισκος πανω απ'τα δενδρα με το 205 ....δεν ειναι ακριβως αυτη !
Ετσι δεν ειναι Λου Μου ? αλλα για πες μας και τι σχεση εχει με εκεινη να καταλαβουμε περισσοτερα .....το Μοναστηρι το βρησκαμε μετα απο μια κακοτραχαλη κατηφορα ,αν θυμαμαι καλα , τωρα ? περναμε απο εκει ?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΡΙ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΙΤΣΟΥ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΓΙΩΡΓΟ.
ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ C2 ΤΟΥ COLIN,ΝΑ ΚΑΝΕΙ 1-2 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.
ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ !ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Κρίμα που δεν σε άκουσε...Τεςπα, να πάει καλά το παιδί και να τερματίσει...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aν εννοεις εκεινη που ο Καντζουρης εγινε ιπταμενος δισκος πανω απ'τα δενδρα με το 205 ....δεν ειναι ακριβως αυτη !Ετσι δεν ειναι Λου Μου ? αλλα για πες μας και τι σχεση εχει με εκεινη να καταλαβουμε περισσοτερα .....το Μοναστηρι το βρησκαμε μετα απο μια κακοτραχαλη κατηφορα ,αν θυμαμαι καλα , τωρα ? περναμε απο εκει ?
ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ.
ΞΕΚΙΝΑΕΙ 700 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (ΣΤΟΥ ΚΑΤΖΟΥΡΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4.8 ΧΛΜ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΠΑΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΔΕΞΙΑ. ΣΕ 1,5 ΧΛΜ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΑΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ 'Π' ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο VARNI ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ 4.8 ΧΛΜ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΙΣΩΣ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ Ε.Δ. ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ !!!! ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΘΕΛΕΙ,ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καλο ακουγεται ε ?
'EL-EM'
Καταλαβες Α ΠΟΥ ΡΟΥ μου πως παει η διαπλοκη? Καβαλαμε ελικοπτερο (τυχαια!ωτοστοπ καναμε και μας πηρε ), βλεπουμε πεδια μαχων και τα στελνουμε στον Πασαλη, δεν τα στελνουμε στον ...Καραπετσανο
Κεραταδες, θα σας τρελλανω στην πλακα, δεν αντεχω αλλο τη μαυριλα και το ΔΝΤ (Διαπλεκομενο Νεφελωδες Τοπιο )Λου Μου μη μου απαντησεις καμμια χοντραδα, επιστρατευσε το ξεχασμενο χιουμορ σου ρε! Εχεις ξεχασει ακομα και τ ανεκδοτα, τρομαρα σου.
Αμα θες να βρισεις, στο υπογειο ειμαι. Μονταρω...
OYTE XONTΡΑΔΑ ΕΙΧΑ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΟΥ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ ΑΚΟΜΑ.
ΒΓΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ,ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΩΤΟ-ΣΤΟΠ ΜΕ ΠΗΡΕ !!!
ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ? ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.
ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
ΠΑΛΙΑ,(ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 1994) ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑ ΕΝΑ PAJERO ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΖΑΛΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΩΡΕΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΜΕ Ε.Δ. ΠΑΤΕΡΑ,ΣΚΟΥΡΤΑ ΚΛΠ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
δεν το ειχα δει αυτο με την διαπλοκη , βρε πυροβολημενοι .......και το επιστρατευσε .....
-
Κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος αγώνας που μπορεί να σχεδιαστεί στην Αττική υπό τις υπάρχουσες απαγορευτικές συνθήκες. Σήμερα βοήθησα φίλο (εγώ δεν τρέχω στο συγκεκριμένο αγώνα) να γράψει σε 'παράνομες' αναγνωρίσεις και εντυπωσιάστηκα από τη δυσκολία του Αη Γιάννη. Μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακός όσο εκείνος του 97, αλλά και πάλι είναι μια από τις πιο δύσκολες ΕΔ στην Ελλάδα. Όσοι μπορείτε τρέξτε. Είναι από τους καλύτερους αγώνες που μπορείτε να κάνετε.
Υ.Γ. Τουλάχιστον 10 πληρώματα έγραψαν σήμερα και πέραν αυτών υπήρχαν δύο οδηγοί που πήγαιναν σε ΕΔ 'αέρα' χωρίς συνοδηγό, όπως επίσης και ένας συνοδηγός που πέρασε σε Ε.Δ. διαβάζοντας ήδη γραμμένες σημειώσεις και μάλιστα χωρίς τον οδηγό με τον οποίο θα συμμετάσχει!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[ανεκδοτα, τρομαρα σου.
OYTE XONTΡΑΔΑ ΕΙΧΑ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΟΥ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ ΑΚΟΜΑ.
ΒΓΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.
ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ? ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.
ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
ΠΑΛΙΑ,(ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 1994) ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑ ΕΝΑ PAJERO ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΖΑΛΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΩΡΕΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΜΕ Ε.Δ. ΠΑΤΕΡΑ,ΣΚΟΥΡΤΑ ΚΛΠ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Πωπω πώ!!!Αμα σου λεω εγω. Σαν την μανα μου (που τη λεω Στρατηγο) απαντας ρε
Δε μου λες, εχεις παθει κατι και θες να σου λενε μπραβο?
Μια φορα, δανειστηκα μια πενσα απο τον Φιλιππο τον Αντωνιαδη, κι εβγαλα 6 Φρονιμιτες μεσα σε 3 Ειδικες
Με σωστη και εμπειρη ματια, εκανα κι ενα σφραγισμα στη Δαναη, στις δοκιμες στο Πηλιο. Μετα απο ενα χρονο φανηκε το αποτελεσμα.....................................................Πρηστηκε
Αει, φιλια και μην απαντας σοβαρα οταν σου κανουν καλοπροαιρετη πλακα.
Πιο πολυ απο φιλικα
Ο φιλος σου -
Ο χρήστης platis έγραψε:
[ανεκδοτα, τρομαρα σου.
'EL-EM'
Πωπω πώ!!!Αμα σου λεω εγω. Σαν την μανα μου (που τη λεω Στρατηγο) απαντας ρε
Δε μου λες, εχεις παθει κατι και θες να σου λενε μπραβο?ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ,
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 'ΜΠΡΑΒΟ' ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ 'ΞΥΠΝΗΣΩ' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ,ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΥΣ.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ. ΟΤΙ ΓΡΑΨΩ , ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ !Μια φορα, δανειστηκα μια πενσα απο τον Φιλιππο τον Αντωνιαδη, κι εβγαλα 6 Φρονιμιτες μεσα σε 3 Ειδικες
Με σωστη και εμπειρη ματια, εκανα κι ενα σφραγισμα στη Δαναη, στις δοκιμες στο Πηλιο. Μετα απο ενα χρονο φανηκε το αποτελεσμα.....................................................Πρηστηκε
Αει, φιλια και μην απαντας σοβαρα οταν σου κανουν καλοπροαιρετη πλακα.ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΜΜΙΑ ΧΟΝΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΟΒΑΡΑ.
ΜΕΤΑ ,ΤΟ 'ΣΟΒΑΡΑ' ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ?ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 2010