-
Ξέρετε από πού , πόσο, τί αυτοκίνητα , κτλ, μπορώ να νοικιάσω τζιπάκι για ένα offroad σαββατοκυριακο?Όλες οι εταιρίες ενοικίασης έχουν ή είναι κάποια που πρέπει να προτιμήσω?
-
Ξέρετε από πού , πόσο, τί αυτοκίνητα , κτλ, μπορώ να νοικιάσω τζιπάκι για ένα offroad σαββατοκυριακο?Όλες οι εταιρίες ενοικίασης έχουν ή είναι κάποια που πρέπει να προτιμήσω?
-
-
Οι περισότερες rent a car έχουν τζιπάκια. Αν το θέλεις πραγματικά, εννοείται ότι δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να αναφέρεις πού θα πάς με το αμάξι. Έχε όμως υπ όψη σου ότι αν γίνει κάτι - ατύχημα, ζημιά κλπ - στο αμάξι και βρίσκεσαι εκτός δρόμου θα σε... 'σκίσουν'. Δεν θα σε καλύψει καμμία ασφάλεια σε εκτός δρόμου οδήγηση όσα κι αν έχεις πληρώσει.
-
Υπαρχει μια εταιρεια νομιζω στην Ηπειρο που οργανωνει εκδρομές αλλα ΚΑΙ νοικιαζει αυτοκινητα για χρηση εκτός δρομου γιατι οντως, απο οσο ξερω κι εγω οι κανονικές rentacar δεν το αφηνουν..
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Οι περισότερες rent a car έχουν τζιπάκια. Αν το θέλεις πραγματικά, εννοείται ότι δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να αναφέρεις πού θα πάς με το αμάξι. Έχε όμως υπ όψη σου ότι αν γίνει κάτι - ατύχημα, ζημιά κλπ - στο αμάξι και βρίσκεσαι εκτός δρόμου θα σε... 'σκίσουν'. Δεν θα σε καλύψει καμμία ασφάλεια σε εκτός δρόμου οδήγηση όσα κι αν έχεις πληρώσει. -
μπορεις να νοικιασεις cayenne για γαμους και να πεις οτι ο γαμος ηταν στα Βαρδουσια
-
Να διορθώσω το προηγούμενο μήνυμα μου (που τελικά δεν εμφανίστηκε τιποτα από όσα έγραψα) λέγοντας πως από όσο γνωρίζω δεν αναφέρεται πουθενά στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αποκλειστική χρήση σε άσφαλτο. Άρα δεν βλέπω τον λόγο να μην καλυφθείς σε εκτός δρόμου χρήση. Αν ήταν έτσι άλλωστε δεν θα ασφάλιζε καμία εταιρία αυτοκίνητα 4χ4! Αυτό που συμβαίνει είναι αυτά τα 'ειδικά' αυτοκίνητα (όπως πχ τα κουπέ, κάμπριο κτλ) να έχουν ελαφρώς πιο αυξημένα ασφάλιστρα.
-
Μπορει να εχεις και δικιο Παντος δικη μου εμπειρία απο δευτερο χερι ( φιλος ) σε φαση leasing υπηρχε ορος οτι δεν καλυπτωνται ζημιες απο χρηση εκτός επισημου οδικου δικτιου ( καπως ετσι το ελεγε τελος παντων)
-
Κοίτα για leasing το καταλαβαίνω. Αλλά πχ για ένα Jimny μου φαίνεται περιέργο.
-
Δεν το ξέρω και εγώ και θα με ενδιέφερε και εμένα η φάση αλλά γενικά οι ασφάλειες για όλα τα αυτοκίνητα λένε οτι δεν καλύπτουν εκτός δημοσίων δρόμων (λχ αττική οδός, φέρρυ μποατ, ιδιωτικοί δρόμοι, στρατιωτικές μονάδες και αεροδρόμια πολιτικά και στρατιωτικά, πίστες) οπότε φαντάζομαι θα χρειάζεται ειδικός όρος.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Μπορει να εχεις και δικιο Παντος δικη μου εμπειρία απο δευτερο χερι ( φιλος ) σε φαση leasing υπηρχε ορος οτι δεν καλυπτωνται ζημιες απο χρηση εκτός επισημου οδικου δικτιου ( καπως ετσι το ελεγε τελος παντων)νομιζω οτι και ο χαρτογραφημενοσ χωματοδρομος θεωρειται οδικο δικτυο
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
μπορεις να νοικιασεις cayenne για γαμους και να πεις οτι ο γαμος ηταν στα ΒαρδουσιαEίσαι τιτανομεγιστοτεράστιος
Ενοικίαση τζιπ για εκδρομή offroad?