-
Η Γενικη Συνελευση του καλοκαιριου, που εξελεξε το νεο ΔΣ, αποφασισε με προταση μου και το εξουσιοδοτησε να προκηρυξει νεα Γενικη Καταστατικη Συνελευση , με μοναδικο αντικειμενο τον εκσυγχρονισμου του αρχαιου καταστατικου μας, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010.
Η ημερομηνια αυτη περασε και τιποτα σχετικο δεν ακουγεται, με αποτελεσμα τυπικα το ΔΣ να κινδυνευει να θεωρηθει εκπτωτο λογω απειθειας σε αποφαση της ΓΣ.
Προς το παρον επισημαινω το κενο και περιμενω δημοσια απαντησεις, αφου ως τακτικο κι ενημερωμενο οικονομικα μελος εχω εννομο συμφερον να γνωριζω που παει ο Συνδεσμος.
Οι επομενες ενεργειες μου θ ανακοινωθουν εν ευθέτω χρονω.
Ψηφισαμε νεο και αφθαρτο συμβουλιο για να αποκτησουμε ξανα φωνη κι επικοινωνια. Τουλαχιστον ετσι μας υποσχεθηκαν οταν στηθηκαν στη γραμμη. Τι εγινε? Τους εφαγε κι αυτους το υπογειο? Υπεγραψαν μνημόνιο?
Ελένη, Νικόλα, παιδια???? -
Η Γενικη Συνελευση του καλοκαιριου, που εξελεξε το νεο ΔΣ, αποφασισε με προταση μου και το εξουσιοδοτησε να προκηρυξει νεα Γενικη Καταστατικη Συνελευση , με μοναδικο αντικειμενο τον εκσυγχρονισμου του αρχαιου καταστατικου μας, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010.
Η ημερομηνια αυτη περασε και τιποτα σχετικο δεν ακουγεται, με αποτελεσμα τυπικα το ΔΣ να κινδυνευει να θεωρηθει εκπτωτο λογω απειθειας σε αποφαση της ΓΣ.
Προς το παρον επισημαινω το κενο και περιμενω δημοσια απαντησεις, αφου ως τακτικο κι ενημερωμενο οικονομικα μελος εχω εννομο συμφερον να γνωριζω που παει ο Συνδεσμος.
Ψηφισαμε νεο και αφθαρτο συμβουλιο για να αποκτησουμε ξανα φωνη κι επικοινωνια. Τουλαχιστον ετσι μας υποσχεθηκαν οταν στηθηκαν στη γραμμη. Τι εγινε? Τους εφαγε κι αυτους το υπογειο? Υπεγραψαν μνημόνιο?
Aς τα παιδια βρε doc ειναι απασχολημενα με το facebook ..... που να βρουν χρονο για το αγωνιστικο φορουμ ....... ξερεις τι λαος υπαρχει που περιμενει και πρεπει να τον εντυπωσιασουν τα καμαρια μας με τις ικανοτητες τους ?
Ενταξει , επειδη βαλανε υποψηφιοτητα και εγιναν μελη του ιστορικου Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ , θα πρεπει και να ασχοληθουν σοβαρα μ'αυτο ? εχουνε σοβαροτερα θεματα , ζωτικα , οπως το πως περνανε ,τα ιν καρ τους ,τα αουτ καρ τους , τι ακουνε , πως τα ξυνουν , γενικα ακολουθουν το ρευμα και το παραδειγμα των κρατουντων αυτης της χωρας , μεχρι να αρχισουμε παλι να τους ενοχλουμε με τις εκλογολογιες με τις γνωστες παπαριες γιωργιτσα ...........
φιλακια σ'ολα τα παιδακια
και μην μου τα ταραζετε βαρβαροι
-
http://www.soaa.eu/main/?p=624
Μάλλον δεν μας διαβάζετε ούτε στην ιστοσελίδα (www.soaa.eu) μας ,ούτε στο facebook (http://www.facebook.com/group.php?v=inf ... 986&v=wall) μέσω του οποίου επικοινωνούμε τακτικότατα με τα 1772 μέλη του group μας.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση για τα παραπάνω επικοινωνήστε μαζί μας.
Ευχαριστούμε
-
Oριστε .... τι εχεις να πεις τωρα doc ?
Τακτοποιημενα ολα τωρα πια ......στο φατσεσμπουκ
Μην μου πεις οτι δεν εχεις φατσεςμπουκ και θελεις να εισαι ευρωπαιος αγωνιζομενος ?
Γεια σου ρε προεδραρα του αλλου ιστορικου ...με την αδρεναλινη , στα υψη
σιγα να μην σωνεται τι λεει εδω κατω ...αφου ειμαστε ολοι για τα ....... φατσεςμπουκ σ'αυτην την χωρα
Το .....βρακι δεν εχει ο πατος μας ,γυρλαντες στο facebook μας .... καμια σχεση
-
Ο χρήστης nikos p έγραψε:
http://www.soaa.eu/main/?p=624Μάλλον δεν μας διαβάζετε ούτε στην ιστοσελίδα (http://www.soaa.eu) μας ,ούτε στο facebook (http://www.facebook.com/group.php?v=inf ... 986&v=wall) μέσω του οποίου επικοινωνούμε τακτικότατα με τα 1772 μέλη του group μας.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση για τα παραπάνω επικοινωνήστε μαζί μας.
Ευχαριστούμε
Ωστε αγαπημενα μου παιδια
- Το Facebook ειναι πιο σοβαρο και φυσικα εγκυρο απο το Φοροθμ των 4 Τροχων. Στη θεση σας θα κοκκινιζα, ως τουλαχιστον ανιστορητος και αχαριστος. Σ αυτο, ενας θα μπορουσε να σας απαντησει δικαιωματικά, αλλά κι αυτος εχει χαθει/.. Ας ειναι. Παμε στο 2.
2 λοιπον. Ρεκορ Γκινες ενος ΝΕΟΥ Διοικητικου Συμβουλιου που δυστυχως συνεχιζει να γραφει στα παλαια του υποδηματα νομους και θεσμους, κατα πως εκανε και το προηγουμενο συμβουλιο. Απο ποτε βρε παλληκαρια, ΕΝΑ ΔΣ ΑΝΑΙΡΕΙ Η ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ (Πολεμος, ταραχες, θεομηνια)?
Που το βρηκατε τοσο κουραγιο να στειλετε στα σκουπιδια εγκυρη αποφαση των μελων σας σε συνελευση, ποιος δικηγορος σας συμβουλεψε? Να κανω μεθαυριο μια βολτα σ ενα πρωτοδικειο, να δουμε ποσα απιδια χωραει ο Σακκος? Αλλά βλεπεις βασιζοσαστε στο οτι ο ΣΟΑΑ ειναι αιμα μας και δεν θελουμε να τον διασυρουμε. Θαπρεπε ομως να κανω μια προσφυγουλα, για να καταλαβουν καποιοι καποτε, την διαφορα μεταξυ θεσμου και προσωπου. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ.
Αφηστε λοιπον τις μαγκιες, Νεοπτολεμοι ενδεδυμενοι την πανοπλια των πατεραδων σας, και κοιταξτε πως θα ειστε συνεπεις στις υποχρεωσεις και πως θα κρατατε χαμηλα το βλεμμα.
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,'ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΣ' ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΙΣΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ (οι πατεραδες σας...) ΚΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Αν σας αρεσει , συνεχιστε την...
Υ.Γ. 1.Με το γκρουπ σας των 1772 μελων, να μιλατε οσο θελετε , και μακαρι να γινουν εκατομυρια. Με τα μελη του ΣΟΑΑ ομως που σας εξελεξαν, δεν θα μιλατε απλα. ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΤΕ, γιατι αυτη την υποχρεωση εχετε. Ετσι καλέ μου Νίκο?
2. Οσα μελη του ΣΟΑΑ (μονο μελη) συμφωνουν με την αποψη οτι η αποφαση του ΔΣ περι αναβολης της καταστατικης συνελευσης ειναι παρανομη, παρακαλουνται να επικοινωνησουν μαζι μου με μειλ η προσωπικο μηνυμα. - Το Facebook ειναι πιο σοβαρο και φυσικα εγκυρο απο το Φοροθμ των 4 Τροχων. Στη θεση σας θα κοκκινιζα, ως τουλαχιστον ανιστορητος και αχαριστος. Σ αυτο, ενας θα μπορουσε να σας απαντησει δικαιωματικά, αλλά κι αυτος εχει χαθει/.. Ας ειναι. Παμε στο 2.
-
Αντε και καλη βδομαδα! Κουτσα -κουτσα ( για να μην πω το αλλο της Μιμης ) θα φτασουμε στο Γεναρη.
Ε και μεχρι τοτε, μπορει ναχει σηκωσει το χερι κανενα φοβισμενο μαθητουδι, να παρει θεση. Εδω μνημονιο καταπινουμε, μια παραβασουλα του σωματειακου δικαιου θα μας βαρυνει?
Ελαστικαι συνειδησεις 'ο Τιραμολας'... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αντε και καλη βδομαδα! Κουτσα -κουτσα ( για να μην πω το αλλο της Μιμης ) θα φτασουμε στο Γεναρη.
Ε και μεχρι τοτε, μπορει ναχει σηκωσει το χερι κανενα φοβισμενο μαθητουδι, να παρει θεση. Εδω μνημονιο καταπινουμε, μια παραβασουλα του σωματειακου δικαιου θα μας βαρυνει?
Ελαστικαι συνειδησεις 'ο Τιραμολας'...Γιατρέ, τι να πούμε; Τα αυτονόητα; Έχεις δίκιο, και; Είναι τόσο μεγάλη η απογοήτευση γενικώς και ειδικώς που δεν υπάρχει κουράγιο......Και σαν κι εμένα, φαντάζομαι, είναι πολλοί....Και δεν έχει να κάνει με ελαστικότητα συνειδήσεων (τουλάχιστον για τους 'συνειδητοποιημένους'...).
-
Προσωπικα, και ανεξαρτητα απο τις οποιες συνεπειες, εγω αυτη τη φορα το ξεκιναω. Θα σας κρατησω ενημερους, κι οστις βουλεται οπισω μου ελθειν. Ο σκοπος ειναι καλος και τυψεις δεν εχω.
Εστειλα λοιπον στον ΣΟΑΑ την πιο κατω επιστολη
Ας την παρουν στα σοβαραΑξιοτιμα μελη του ΔΣ του ΣΟΑΑ
Μετα την απαντηση μελους του Συμβουλιου σας σε δημοσιευση μου στο Φορουμ των 4 τροχων, την οποια κρινω ελαφρα ειρωνικη ,σκοπιμα απαξιωτικη, και καθολου διαφωτιστική ,σας παρακαλω θερμα να μου αποστειλετε το ταχυτερο δυνατο ενα αντιγραφο του καταστατικου του συνδεσμου, ενα αντιγραφο των πρακτικων της τελευταιας Γενικης Συνελευσης και ενα αντιγραφο των πρακτικων της συνεδριασης σας της 6ης Οκτωβριου 2010.. τα δε εξοδα αποστολης να βαρυνουν εμενα προσωπικα.Επισης παρακαλω να μην με αναγκασετε να προβω σε εξωδικη παραγγελια των πιο πανω εγγράφων.
Ευχαριστω
Με τιμη
Χρηστος Πλατης
Διεγράφησαν προσωπικά στοιχεία [Mod] -
Επειδη τα τηλεφωνα εχουν σπασει, άλλα με διαθεση συνενοησης, άλλα μ απειλές κι άλλα με τη γνωστη απαξιωση του Φορουμ ('στο φορουμ βρηκες να το γραψεις? Γιατι δεν μας πηρες τηλεφωνο?') πρεπει να ξεκαθαρισω το γιατι το κανω και το τι θα κανω απο δω και περα.
- Γιατι διαμαρτυρομαι? Α) Γιατι κανενα διοικητικο συμβουλιο δεν εχει δικαιωμα (κατα τον νομο) ν αλλαζει αποφαση Γενικης Συνελευσης. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ! Β) Γιατι 4 μηνες μετα την ελπιδοφορο Γ.Σ και την εκλογη νεου ΔΣ, δεν εχω δει την πολυποθητη για ολους προσπαθεια εξοδου απο την αφανεια. 3) Γιατι διαισθανομαι οτι καποιοι δεν καλοβλεπουν το ανοιγμα του ΣΟΑΑ σ ολη την Ελλαδα, την λειτουργια του με βαση τις Δημοκρατικες διαδικασιες και το σταματημα των ενεργειων κατω η γυρω απο ενα συγκεκριμενο τραπεζι 4) Γιατι ακομα-ακομα, 4 μηνες μετα, δεν εχουν (κατα πληροφοριες μου) αποφασισει τον τροπο η τα προσωπα εκπροσωπησης του συνδεσμου , ενωπιον της οποιας αρχης διοικει το σπορ.
- Τι Θελω? Να υπαρξει ενας ΣΟΑΑ που θα εχει γραφεια σε καθε πολη η περιοχη της Ελλαδας που εχουν ανεπτυγμενη αγωνιστικη δραστηριοτητα. Τα τοπικα γραφεια να εχουν δικη τους διοικηση και σχετικη αυτονομια και να εκλεγουν εκπροσωπους αναλογα με την δυναμη τους σε μια διοικουσα επιτροπη με εδρα την Αθηνα, η οποια θα δινει τις βασικες κατευθυνσεις για την λειτουργια των συνδεσμων.Ο ΣΟΑΑ να εχει συγκεκριμενες αρμοδιοτητες, με κυριες την ασφαλεια και την προβολη του σπορ, και δευτερευοντως την κοινωνικοποιηση του.Να υπαρχουν θεσμικα πλαισια καλης λειτουργιας, και θεσμοθετημενες υποχρεωσεις μελων και διοικησεων. (Οχι να εκλεγονται και να ξαναεμφανιζονται στις επομενες εκλογες, οχι ναναι συνταξιουχοι σαν κι εμενα και ν αποφασιζουν για τα νεα παιδια).
- Τι θα κανω? Θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ. Τι και με ποιο τροπο? Θα προσφυγω στο Πρωτοδικειο με το ερωτημα της καθαιρεσης του ΔΣ για ασυνεπεια σε εντολη της Γενικης Συνελευσης συμφωνα με το Σωματεικο Δικαιο . Θα ζητησω τον επι τριμηνο διορισμο νεου ΔΣ, με μοναδικη υποχρεωση να επεξεργαστει την ανανεωση του καταστατικου και να πραγματοποιησει την καταστατικη συνελευση. Και μετα την ψηφιση του νεου καταστατικου να προκηρυξει εκλογες για την αναδειξη τοπικων επιτροπων και κεντρικης διοικησης. Κοινως νοικοκυρεμα.
Δηλωνω οτι δεν προτιθεμαι να διεκδικησω κανενα αξιωμα στην πιο πανω περιγραφομενη διαδικασια, και οτι αναλαμβανω μονος τις ευθυνες και το κοστος (ηθικο και οικονομικο) της αποφασης μου, σαν οφειλη μου στα 30 χρονια παρουσιας μου στους αγωνες, οπου δυστυχως τιποτα δεν εχει αλλαξει.
Απο τον κοπο και τα εξοδα, θα με απαλλαξει μονο μια αποφαση του ΔΣ, με την οποια θα καθοριζει ημερομηνια και τοπο Γενικης Συνελευσης μεχρι 15/1/2010, παραλληλα με την συγκροτηση επιτροπης μελετης και καταρτισης καταστατικου, και με την προυποθεση οτι η αποφαση αυτη θ ανακοινωθει εντος 10ημερου απο σημερα.
Χρ Πλατης. -
Μούγκα στη Στρούγκα !!!
Έχουν περάσει πολλές ώρες από το τελευταίο post του Χρήστου αλλά
Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που λυπάμαι που δεν είμαι οδηγός... για να πω την άποψη μου.
Παρακολουθώ όμως με πολύ προσοχή... και καταγράφω...Γιάννης Λουκόπουλος
-
Ρε Γιαννη, φοβερο δεν ειναι ρε ΓΜΤ? Στα καφενεια και τις ταβερνες το θαψιμο παει συννεφο, μολις ερθει η ωρα της υπογραφης γυρναμε στο νηπιαγωγειο...
Θελω καποιον να μου πει οτι εχω αδικο, οτι ο ΣΟΑΑ ειναι μια χαρα οπως ειναι, οτι το κανω για να βγαλω λεφτα, να γινω Προεδρος, να διασπασω, κατι τελος παντων.
Το πιο εντυπωσιακο δε ειναι οτι δεν μιλανε κι αυτοι που τωρα ειναι εξω και τους ζηταμε να μπουν και να δωσουν και τα δικα τους φωτα και συνδρομη στην αναπτυξη.Εννοω τον Πυργο, τα Γιαννενα, την Κρητη, την Πατρα,τη Σπαρτη,τη Λαμια,τους αγωνιζομενους τοσων πολεων που εχουν δραστηριοτητα,αλλά δεν ακούγονται.
Τι να -πω? -
Γιατι να σας πω κατι ρε παιδια? Δεν βλεπω να γινεται τιποτα, καμμια κινηση, σε μια περιοδο πραγματικης κρισης για την χωρις χρηματα προβολη του σπορ. Απλες κινησεις δημοσιοτητας. Τιποτα. Για να το πω πιο απλα, να γινει και παλι μοδα-οπως ηταν παληα-το αυτοκολητο του ΣΟΑΑ στα τζαμια των αυτοκινητων της γκαζονεολαιας, εστω.
Δεν λεω οτι οι εκπροσωποι μας δεν τρεχουν για καποια ζητηματα. Τρεχουν κι αναλωνονται, με λαθος τροπο ομως,ξεχνουν οτι η τροφη του σπορ μας ειναι η προβολη κι η δημοσιοτητα. Ε αυτη την τελευταια, απ οτι καταλαβα απο την χτεσινη πολυ εντονη συζητηση μου με τον Γ. Κοσμοπουλο, ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ. Γιατι???
Γιωργο Προεδρε μου, οποιος εχει αντιθετη αποψη με σενα, δεν ειναι σωνει και καλα εχθρος σου. Ουτε και προδοτης. Ξεκοληστε πια. Οι προσωπικες συμπαθειες η αντιπαθειες στο καφενειο, οχι σ εναν συνδεσμο που ψαχνει την ανασταση. Ελεος.
Οσον αφορα στο καταστατικο, θα δεχομουν οποιαδηποτε αναβολη, αν την επομενη της συνελευσης του Ιουλιου, ειχε συσταθει επιτροπη μελετης και προτασεων, και ειχε δουλεψει και τελικα δεν ειχε προλαβει να ολοκληρωσει. Το καταστατικο δεν ειναι ψυλου πηδημα. Θελει δουλεια, δικηγορους, προτασεις, χρονο.Ετσι, η ανακοινωση 'θα κανω την συνελευση τον Γεναρη' δεν μου λεει τιποτα, γιατι ακομα και τωρα δεν εχει αρχισει καμμια προετοιμασια. Και θα βγουν τον Γεναρη και θα πουν¨'αναβαλλεται για τον Ιουνιο' και παει λεγοντας. Γνωστες μεθοδευσεις στην Ελλαδα του 'απο Δευτερα...'
Ολα στο ποδι πια? Δεν μαθαμε απο τα λαθη μας? -
Τρελλογιατρε μας ....δικιο εχεις (και μαζι με σενα ολα τα μελη του ΣΟΑΑ) Η Γενικη Συνελευση εδωσε εντολη για αλλαγη καταστατικου και ειναι το ιδιο ισχυρη με την εντολη που εδωσε για να βγει το Διοικητικο Συμβουλιο.
Δικιο εχεις και γιαυτο δεν μιλα κανεις - ΟΛΟΙ συμφωνουν (αν δεν ειχες δικιο θα πεφταν ολοι να σε φανε)
Το καταστατικο μας ειναι γραμμενο το 1960 και δεν ταιριαζει στις σημερινες συνθηκες ,απο τοτε που ημουν εγω προεδρος λεγαμε να το αλλαξουμε αλλα παντα καποιοι ,τοτε, εφερναν αντιδραση ,τωρα ομως η Γενικη Συνελευση αποφασισε να το αλλαξουμε.(λετε να υπαρχουν ακομα αντιδρασεις???? Γιατι??? ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΣΟΑΑ???)
Ειπε λοιπον το ΔΣ τον Γεναρη ?
Ενταξει λιγο υπομονη ακομη..
Δεν ειναι και οι πιο ευκολες εποχες .Τωρα αν και τον Γεναρη δεν κανουν τιποτε τοτε θα εχεις καθε δικαιωμα να κανεις οτιδηποτε,...
dimos
-
Οπως εγραψα Δημο, για να γινει τον Γεναρη, πρεπει ν αρχισουμε να το δουλευουμε απο τωρα. Γι αυτο κι εγω θα κανω...οτιδηποτε, εκτος κι αν αφησουν τους χαζοεγωισμους και καθορισουν απο τωρα συγκεκριμενη ημερομηνια κι ομαδα επεξεργασιας. Ολα τ άλλα ειναι κοροιδιες. Και πλεον εχω βαρυστομαχιασει απ αυτες...
-
ΕΠΙΣΤΟΛΗ Νο 2
ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ
Κυριοι
Προφανως δεν εχετε αντιληφθει την σοβαροτητα της καταστασης και των προθεσεων μου, οποτε δεν επιδεικνυετε την πρεπουσα υπευθυνοτητα και ευγενεια, ωστε ν απαντησετε εγκαιρα στην επιστολη μου της 1/11/2010, παρ ολο που οπως γνωριζω συνεδριασατε μετα την ληψη της .
Σας υπενθυμιζω οτι ειμαι τακτικο και οικονομικα ενημερωμενο μελος του Συνδεσμου μας και κατα συνεπεια ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ν απαντατε θετικα η αρνητικα σ οποιοδηποτε αιτημα μου.
Συμφωνα με τα παραπανω ΑΠΑΙΤΩ να εχω ΑΜΕΣΑ στην διαθεση μου τα στοιχεια και τα εγγραφα που με την προηγουμενη επιστολη μου σας ζητησα, αλλιως θ αναγκασθω να προσφυγω στην Ελληνικη δικαιοσυνη, αφου ως μελος διατηρω νομιμο δικαιωμα και συμφερον να υποστηριζω και να διεκδικω την ομαλη λειτουργια του Συνδεσμου.
Εναλλακτικα θα διακοψω οποιαδηποτε απαιτηση μου, αν -αμεσα παλι - ανακοινωσετε την συσταση επιτροπης μελετης καταστατικου και την διεξαγωγη καταστατικης συνελευσης του ΣΟΑΑ μεσα στο πρωτο εικοσαημερο του Ιανουαριου 2011, καθοριζοντας ακριβη χωρο και χρονο.
Το μελος
Χρηστος Πλατης -
!!!!
-
Εσυ ο λες οτι εναν ? Μια μιά ,τωρα γιατι
-
Ειλικρινα τωρα αρχιζω και παραξενευομαι
ΣΟΑΑτζηδες.......δεν εχετε απαντηση???
Το φορουμ το διαβαζουμε αρκετα μελη του ΣΟΑΑ ...δεν αξιζουμε να μαθουνμε την αλλη πλευρα???για δημιουργηθει σφαιρικη αποψη????
Ταδαρη-Πλεσσα -Ελενιτσα-Χαλι και οι λοιποι τι γινεται??
Ξερω πολυ καλα οτι εχετε φωνη ας την ακουσουμε
dimos
ΣΟΑΑ.