-
«Το συμφερον του σπορ ειναι και συμφερον σου»
Σίγουρα, όχι όμως όπως το εννοείς….
«γιατι τρως απο κει ψωμακι»
Αποτινόμενος σε εμένα που γνωρίζεις τι έχω δώσει στο σπορ, θα έπρεπε να ντρέπεσαι.
«Το συμφερον του σπορ ειναι και κεφι μου, γιατι το ΠΛΗΡΩΝΩ.»
Ευχαριστώ για τα λεφτά που μου δίνεις αφεντικό….
Συγνώμη που ενεργό ατέλειωτες ώρες για να προσέχω για την ασφάλεια σου.
Ευχαριστώ για το θέαμα που απολαμβάνω όταν περνάς από εμπρός μου.
Με συγχωράς που συνεχώς μαθαίνω και νεότερα για την ασφάλεια σου κατά τον αγώνα ΣΟΥ, και την ασφάλεια σου από δολοπλοκίες που υποσκάπτουν τα συμφέροντα σου/σας.Τέτοιες σκέψεις ΣΑΣ, έφεραν τους αγώνες ΜΑΣ, στην κατάντια του σήμερα, driver.
A.
-
ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΦΤΟ!
Το θεμα ΣΟΑΑ ειναι πολυ πιο σοβαρο απο αυτα που εσυ κι εγω τωρα γραφουμε.- Ζηταω συγγνωμη που το υποβαθμισα
- Δεν εισαι μελος, ΕΧΕΙΣ δικαιωμα γνωμης, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ δουλεια με τον ΣΟΑΑ
- ΤΕΛΟΣ
Τα υπολοιπα μεταξυ μας.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΦΤΟ!
Το θεμα ΣΟΑΑ ειναι πολυ πιο σοβαρο απο αυτα που εσυ κι εγω τωρα γραφουμε.- Ζηταω συγγνωμη που το υποβαθμισα
- Δεν εισαι μελος, ΕΧΕΙΣ δικαιωμα γνωμης, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ δουλεια με τον ΣΟΑΑ
- ΤΕΛΟΣ
Τα υπολοιπα μεταξυ μας.
-
Επιστολή Σ.Ο.Α.Α. 9/12/2010 12:18 μμ
Αυτή η επιστολή στάλθηκε έγκαιρα στην εκπομπή “Auto Sprint Live” (με email) ώστε να αναγνωστεί ,επειδή όμως αυτό δεν έγινε, δημοσιεύοντας την, την παραδίδουμε στην κρίση σας:
8/12/2010 15.47
Κύριοι,
Έπειτα από πρόσκλησή να παρευρεθούμε στην επαναληπτική εκπομπή σας “Auto Sprint Live” με θέμα το Ράλι Παλλάδιο 2010 είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι κατά πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. του συνδέσμου δεν δεχόμαστε να στείλουμε εκπρόσωπό μας, ούτε στη συγκεκριμένη αλλά ούτε και σε επόμενες εκπομπές σας. Με αυτήν μας την στάση δηλώνουμε την αντίθεσή μας στην «κίτρινη» ποιότητα των τελευταίων εκπομπών σας και ιδιαίτερα της τελευταίας όπου και προσπαθήσατε να κατευθύνετε τους καλεσμένους σας στο σημείο της συζήτησης που σας βόλευε, προσπαθώντας να διερευνήσετε και να διαλαλήσετε την αλήθεια.
Θα θέλαμε να σας θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της εκπομπής που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς και στα προηγούμενα δύο Δ.Σ. του συνδέσμου είχαμε έρθει σε αντίστοιχη αντιπαράθεση. Οι λόγοι παραμένουν οι ίδιοι και είναι η άδικη στάση σας απέναντι στον θεσμό του ΣΟΑΑ αλλά και η συνεχής έλλειψη σεβασμού απέναντι στις προσπάθειες του Συνδέσμου και στα πρόσωπα που εκάστοτε τον απαρτίζουν. Παρά τα κατ’ ιδίαν λεγόμενά σας ότι «αγαπάτε τον σύνδεσμο» θεωρούμε ότι λειτουργείτε απαξιωτικά κάνοντας κριτική εκ του ασφαλούς, έχοντας σαν όπλο σας την δύναμη των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ανωτέρω είναι η μη προβολή του dvd με τα μέτρα ασφαλείας για τους αγώνες αυτοκινήτου που κυκλοφόρισε ο ΣΟΑΑ από τις εκπομπές σας, παρά τα λεγόμενα και τις υποσχέσεις σας.
Θεωρούμε ότι εκπομπές τέτοιου «κίτρινου» περιεχομένου είναι περιττές στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε ένα άθλημα πού όλοι αγαπάμε αλλά ασθενεί, μη βοηθώντας το σε αυτή την κρίσιμή περίοδο οπού όλοι οι φορείς προσπαθούν να το γιατρέψουν, συμπεριλαμβανομένου και του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου. Αντιθέτως χρειαζόμαστε εκπομπές που να προβάλουν και να προωθούν το πλούσιο θέαμα των Ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου.
Η αλήθεια απέχει πολύ από τον τρόπο που προσπαθείτε να την παρουσιάσετε και σύντομα θα φροντίσουμε να ενημερωθούν οι αγωνιζόμενοι με λεπτομέρειες ως οφείλουμε σχετικά με το θέμα του Ράλι Παλλάδιο 2010 που εσείς δημιουργήσατε, σύμφωνα με μαρτυρίες αγωνιζομένων μελών μας.
Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου είναι ενωμένος και δυναμώνει ακόμα περισσότερο μετά από κάθε επίθεση που δέχεται, έχοντας ως προτεραιότητά του την ασφάλεια των αγωνιζομένων και την σωστή προβολή των αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα.
Με σεβασμό,
Η πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΟΑΑ.
Απιστευτα πραγματα...
-
Πριν διαβασω την επιστολη:
ΜΠΑΑΑΑ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΓΙΝΕ ΠΕΔΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ? ΤΩΡΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΜΑΣ? ΕΕΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!
Η εκδικηση της...γυφτιάς... Καλιο αργα παρα ποτέ.
Τωρα θα την διαβασω με την ησυχια μου.
Και με την ευκαιρια, τελειωνω την επεξεργασια της προτασης καταστατικου. Θα δημοσιευσω μολις θα ειναι ετοιμο. Θαθελα να ευχαριστησω ΟΛΟΥΣ, μα ΟΛΟΥΣ που...κανεις δεν κουνησε το δαχτυλακι του για να βοηθησει.
Με τιμη
Χ.Π. -
Τωρα που την διαβασα και χωρις σε καμμια περιπτωση να διαφωνω στα κυρια σημεια της, μου ερχεται στο νου μια πολυ συγκεκριμενη ερωτηση παντα καλοπροαιρετα
ΕΡΩΤΗΣΗ. Αν η συνθεση των σημαντικων για το σπορ οργανων (ΟΜΑΕ, ΕΠΑ, ΣΟΑΑ) δεν ηταν η σημερινη και συγκεκριμενη, ο ΣΟΑΑ θα ειχε παρει μια τοσο αποφασιστικη θεση? Αν πιστευετε ΝΑΙ, ευγε. Αν πιστευετε οχι, τοτε η οικογενειοκρατια της πολιτικης μας ζωης, απεκτησε μιμητες. Περιμενω απαντηση.
Κι ενα σχολιο για ενα ΜΗ ΚΥΡΙΟ σημειο. Οταν αγωνιζεσαι για κατι, δεν επιλεγεις που θα πας και που οχι. Ζωνεσαι τα φυσεκια σου και δινεις τη μαχη, σωμα με σωμα με τον εχθρο, ακομα κι αν πατας σε...βουρκο. Ετσι μονο ξεχωριζουν τα παλληκαρια κι οι λεβεντες απο τους κοινους θνητους.
Καλησπερα! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Πριν διαβασω την επιστολη:Και με την ευκαιρια, τελειωνω την επεξεργασια της προτασης καταστατικου. Θα δημοσιευσω μολις θα ειναι ετοιμο. Θαθελα να ευχαριστησω ΟΛΟΥΣ, μα ΟΛΟΥΣ που...κανεις δεν κουνησε το δαχτυλακι του για να βοηθησει.
Με τιμη
Χ.Π.Γιατρέ μου, δεν γνωρίζουμε ολοι απο καταστατικά και δικηγορίστικα και νομικά.Και προκειμένου να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, σε ακρως σημαντικά θέματα, καλύτερα που το ανέλαβες εσύ.Εχω την εντύπωση οτι σε αυτόν τον τομέα γνωρίζεις πολλά και εχεις αποψη...ίσως περισσότερο και απο δικηγόρους...!
Είναι σαν να μου ζητάς να σου 'χρονίσω' τον φρονημίτη...Αφού δεν ξέρω, τι θα ρυθμίσω...? -
Ο χρήστης van έγραψε:
Πριν διαβασω την επιστολη:
Και με την ευκαιρια, τελειωνω την επεξεργασια της προτασης καταστατικου. Θα δημοσιευσω μολις θα ειναι ετοιμο. Θαθελα να ευχαριστησω ΟΛΟΥΣ, μα ΟΛΟΥΣ που...κανεις δεν κουνησε το δαχτυλακι του για να βοηθησει.
Με τιμη
Χ.Π.Γιατρέ μου, δεν γνωρίζουμε ολοι απο καταστατικά και δικηγορίστικα και νομικά.Και προκειμένου να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, σε ακρως σημαντικά θέματα, καλύτερα που το ανέλαβες εσύ.Εχω την εντύπωση οτι σε αυτόν τον τομέα γνωρίζεις πολλά και εχεις αποψη...ίσως περισσότερο και απο δικηγόρους...!
Είναι σαν να μου ζητάς να σου 'χρονίσω' τον φρονημίτη...Αφού δεν ξέρω, τι θα ρυθμίσω...?Λαθος μου που δεν το ανεφερα. Ο ΜΟΝΟΣ που ΑΜΕΣΑ απαντησε σε ερωτημα μου κι εξεφερε αποψη ηταν ο...Γεροπαραξενος , οοο μπαμπας σου ηθελα να πω
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ. Αν η συνθεση των σημαντικων για το σπορ οργανων (ΟΜΑΕ, ΕΠΑ, ΣΟΑΑ) δεν ηταν η σημερινη και συγκεκριμενη, ο ΣΟΑΑ θα ειχε παρει μια τοσο αποφασιστικη θεση? Αν πιστευετε ΝΑΙ, ευγε. Αν πιστευετε οχι, τοτε η οικογενειοκρατια της πολιτικης μας ζωης, απεκτησε μιμητες. Περιμενω απαντηση.
Αποφασιστική θέση, νομίζω οτι πάντα είχε ο Σύνδεσμος. Πάντα είχε πυγμή, πάντα είχε φωνή, πάντα πίστευε σε κάτι ορθό.Δυστυχώς ομως, τότε δεν είχε απήχηση η φωνή του.Μην με ρωτήσεις γιατι, το γνωρίζουμε και οι δύο πολύ καλά.
Τώρα με την πάροδο των Ετών και την εξέλιξη της ΕΛΠΑ, τα πράγματα άλλαξαν.Απλά τώρα 'εμαθε' και αλλος κόσμος τον ΣΟΑΑ...Κι ενα σχολιο για ενα ΜΗ ΚΥΡΙΟ σημειο. Οταν αγωνιζεσαι για κατι, δεν επιλεγεις που θα πας και που οχι. Ζωνεσαι τα φυσεκια σου και δινεις τη μαχη, σωμα με σωμα με τον εχθρο, ακομα κι αν πατας σε...βουρκο. Ετσι μονο ξεχωριζουν τα παλληκαρια κι οι λεβεντες απο τους κοινους θνητους.
Καλησπερα!Εντάξει εχεις δίκιο, αλλα και επι εποχής Αντωνιάδη, δεν υπήρχε συνέχεια μια μονομαχία? Εγώ θυμάμαι οτι πάντα είμασταν σε σχηματισμό επίθεσης κατα μετοπων... Μήπως αυτό κούραζε τα μέλη στο παρελθόν? Δεν ξέρω, ρωτάω...
Ισως το πιο παράξενο της υπόθεσης, είναι οτι στέλεχος της Εκπομπής αλλα και μέλος του ΔΣ του Σοαα, είναι ο Ν.Τ..Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, επειδή εχω μπλέξει τις ιδιότητές του (3 συγκεκριμένα, Του οδηγού, του Μέλους του ΣΟΑΑ, του Δημοσιογράφου), είναι με ποια ιδιότητα κάθε φορά μιλάει.
Μήπως αυτή η καραμέλα της ιδιότητας, που είναι και μοδα απο τους πολιτικούς μας, ήρθε ο καιρός να σταματήσει...? Είναι πανεύκολο να κρυβόμαστε πίσω απο τις ιδιότητές μας. Αντρίκιο, ομως είναι να πούμε ανοιχτά οτι διαφωνούμε.Χωρίς ιδιότητες!Αυτό που θα έπρεπε να σταθούμε γιατρέ μου, είναι το 'Η πλειοψηφία του ΔΣ'. Τι σημαίνει αυτό?
Ο ΣΟΑΑ κανει καινούριους κανόνες? Μια απόφαση του ΣΟΑΑ είναι παντα πλειοψηφική.Και εντέλει είναι ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ. Οποιανου δεν του αρεσει, λυπάμαι εχασε.Δλδ, αυτός που διαφώνησε ή αυτοί, θα βγουν μετά και θα λένε άλλα? Γιατι ο Πρόεδρος το επιτρέπει αυτό? Θα εχουμε λοιπόν ΣΟΑΑ 2 ταχυτήτων?Οι διαφωνούντες και οι συμφωνούντες ? Καινούρια μόδα? -
Ο χρήστης van έγραψε:
Αυτό που θα έπρεπε να σταθούμε γιατρέ μου, είναι το 'Η πλειοψηφία του ΔΣ'. Τι σημαίνει αυτό?
Aυτο ακριβως...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Αυτό που θα έπρεπε να σταθούμε γιατρέ μου, είναι το 'Η πλειοψηφία του ΔΣ'. Τι σημαίνει αυτό?
Aυτο ακριβως...
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥ Ν.Τ. ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ,ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ 'Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.'.
ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ Ο ΣΟΑΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΗΤΑΝ 6 ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ.
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ Ν.Τ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟΣΟ Ο Μ.Χ. ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΣΟΑΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ 'ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ' ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
«ΜΠΑΑΑΑ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΓΙΝΕ ΠΕΔΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ?»
Πάντα ήτανε, και ευχαριστώ τον johanndelta, και τον παρακαλώ να συνεχίσει…..
ΤΩΡΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΜΑΣ?
Οποίος γραφεί εδώ μέσα, δεν σημαίνει ότι αποδέχεται ότι γράφετε. Εδώ γράφουμε πληροφορίες, και επίσης γραφούμε όταν διαφωνούμε σε κάτι.
«Και με την ευκαιρια, τελειωνω την επεξεργασια της προτασης καταστατικου. Θα δημοσιευσω μολις θα ειναι ετοιμο».
Όλοι το περιμένουμε εναγωνίως. Σε ευχαριστώ.
«……μα ΟΛΟΥΣ που...κανεις δεν κουνησε το δαχτυλακι του για να βοηθησει.»
ΑΝΤΩΝΗΣ.
-
Βασιλη, Γιαννη, εμεις οι παρεπειδημουντες την Ιερουσαλημ ξερουμε πολυ καλα ποια ειναι η πλειοψηφια, ποια η μειοψηφια και...που κατουραει ο καθενας μας!
Το θεμα ειναι οτι ηδη υπαρχει σοβαρο προβλημα, μυριζε και μυριζει μπαρουτι,το θεμα ειναι οτι σπανια ο Συνδεσμος λειτουργησε εν ομονοία (υποχρεωτικη η πραγματικη) κι ετσι δουλεια δεν γινεται.
Απο την αλλη, η ερωτηση μου δεν ειναι τυχαια. Εχει εμπειρια μεσα της που διδασκει οτι συχνα-πυκνα ο ΣΟΑΑ εχει λειτουργησει οχι με βαση τα σημεια που απτονται συνδυαστικα με το συμφερον ΟΛΩΝ, αλλά με βαση προσωπικα η ομαδικα τερτιπια.
Αρα, δικαιολογησε την ειρωνιουλα μου περι φορουμ (μακαρι να συνεχιστει η...εξωστρεφεια) και την μανια μου να λειτουργησουμε σωστοτερα, φτιαχνοντας πρωτα πρωτα το θεσμικο πλαισιο (Τυπολατρης που λεει και το Λενιωγραμματεας μας ). -
«'ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ' ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ.»
Εμένα μου φάνηκε, μια δημοκρατική διαδικασία κακώς διατυπωμένη.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥ Ν.Τ. ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ,ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ 'Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.'.
ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ Ο ΣΟΑΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΗΤΑΝ 6 ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟΣΟ Ο Μ.Χ. ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΣΟΑΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ.
'EL-EM'
Ας πάρουμε τα πράγματα απο την Αρχή.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω κύριε ΕΛ-ΕΜ, αλλα εσύ, απο οτι θυμάμαι είσαι μέλος του ΣΟΑΒΕ και οχι του ΣΟΑΑ. Αρα δεν θα επρεπε να παρεμβαίνεις στα 'εσωκοματικά' του Συνδέσμου μας...
Παρόλα αυτά ομως, θα σου απαντήσω...
Θα συμφωνήσω μαζί σου οτι καλά εκανε και δεν πήγε ο Μ.Χ και ο ΣΟΑΑ.(3η φορά που συμφωνούμε...σε καλο δρόμο είμαστε!)Στα 7 μέλη, αν ενα δεν συμφωνεί-δεν παρευρίσκετε δεν και εγώ δεν ξέρω τι, μου είναι αδιάφορο.Η απόφαση είναι μια. Και αν αυτή δεν αρεσει σε κάποιο μέλος, τότε αυτό ή παραιτήται ή το 'τρώει' και πάει παρακάτω.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Αλλωστε νομίζω οτι για αυτήν την δημοκρατία γράφει και στο κειμενό του.
Αντιπολιτευση στην αντιπολίτευση και ετσι για να εχουμε να λεμε, είναι φλουδοφιλοσοφίες του κερατά.
Στοχος των μελών ενός ΔΣ, είναι να πείσουν τα υπόλοιπα μέλη για τις απόψεις τους-ιδεες τους.Δεν εγινε δυνατό αυτό?!bad luck.Την επόμενη φορά σε καποιο αλλο θέμα που θα προκύψει ισως να τα καταφέρει.Δεν εγινε ουτε αυτό εφικτό ποτέ?Και νιώθει το μέλος θιγμένο και τελικά με αντίθετες απόψεις? ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ και οχι πόλεμο απο μέσα εκ του ασφαλούς, μαζεύοντας μελοντικά 'ψηφουλάκια'! Τέτοια στοιχεία μόνο κακό εκαναν στον Σύνδεσμο τόσα χρόνια.Είναι τουλάχιστον ανανδρο να μην μπορείς να στηρίξεις μια ομάδα ανθρώπων και υποτίθετε ψήφιστηκες γιαυτόν τον λόγο.
Αν ο Ν.Τ ήταν ο Πρόεδρος και τα υπόλοιπα 6 μέλη διαφωνούσαν, τι θα γινόταν? ε?Απο Προέδρους ο ΣΟΑΑ, δοξα τον θεό, δεν επασχε ποτέ.Απο ανθρώπους να τον στηρίζουν επασχε...
-
Ο χρήστης van έγραψε:
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
'EL-EM'
Ας πάρουμε τα πράγματα απο την Αρχή.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω κύριε ΕΛ-ΕΜ, αλλα εσύ, απο οτι θυμάμαι είσαι μέλος του ΣΟΑΒΕ και οχι του ΣΟΑΑ. Αρα δεν θα επρεπε να παρεμβαίνεις στα 'εσωκοματικά' του Συνδέσμου μας...
Παρόλα αυτά ομως, θα σου απαντήσω...
Θα συμφωνήσω μαζί σου οτι καλά εκανε και δεν πήγε ο Μ.Χ και ο ΣΟΑΑ.(3η φορά που συμφωνούμε...σε καλο δρόμο είμαστε!)Στα 7 μέλη, αν ενα δεν συμφωνεί-δεν παρευρίσκετε δεν και εγώ δεν ξέρω τι, μου είναι αδιάφορο.Η απόφαση είναι μια. Και αν αυτή δεν αρεσει σε κάποιο μέλος, τότε αυτό ή παραιτήται ή το 'τρώει' και πάει παρακάτω.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Αλλωστε νομίζω οτι για αυτήν την δημοκρατία γράφει και στο κειμενό του.
Αντιπολιτευση στην αντιπολίτευση και ετσι για να εχουμε να λεμε, είναι φλουδοφιλοσοφίες του κερατά.
Στοχος των μελών ενός ΔΣ, είναι να πείσουν τα υπόλοιπα μέλη για τις απόψεις τους-ιδεες τους.Δεν εγινε δυνατό αυτό?!bad luck.Την επόμενη φορά σε καποιο αλλο θέμα που θα προκύψει ισως να τα καταφέρει.Δεν εγινε ουτε αυτό εφικτό ποτέ?Και νιώθει το μέλος θιγμένο και τελικά με αντίθετες απόψεις? ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ και οχι πόλεμο απο μέσα εκ του ασφαλούς, μαζεύοντας μελοντικά 'ψηφουλάκια'! Τέτοια στοιχεία μόνο κακό εκαναν στον Σύνδεσμο τόσα χρόνια.Είναι τουλάχιστον ανανδρο να μην μπορείς να στηρίξεις μια ομάδα ανθρώπων και υποτίθετε ψήφιστηκες γιαυτόν τον λόγο.
Αν ο Ν.Τ ήταν ο Πρόεδρος και τα υπόλοιπα 6 μέλη διαφωνούσαν, τι θα γινόταν? ε?Απο Προέδρους ο ΣΟΑΑ, δοξα τον θεό, δεν επασχε ποτέ.Απο ανθρώπους να τον στηρίζουν επασχε...
ΒΑΣΙΛΗ,
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ (ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ) ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΟΑΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΧΕΤΙΚΑ,ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΟΧΙ ΕΣΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΟΥ,ΟΜΩΣ (ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ).
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ (ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.
ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο Ν.Τ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ, ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α/Ε.Π.Α. ΟΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΩΝ Ε.Δ. ΤΟΥ ΠΑΛΑΔΙΟΥ.
ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ 'ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ' ????
ΑΝΤΕ, ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΣΑ ΞΕΡΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
.................ΑΝΤΕ, ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΣΑ ΞΕΡΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δηλαδή; Αν υπάρχουν θέματα μήπως θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν για το καλό του αθλήματος ;
Αλλιώς ας τα ξεχάσουμε όλα και πάμε παρακάτω. -
[quote='el-em ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο Ν.Τ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ, ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α/Ε.Π.Α. ΟΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΩΝ Ε.Δ. ΤΟΥ ΠΑΛΑΔΙΟΥ.
ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ 'ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ' ????
ΑΝΤΕ, ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΣΑ ΞΕΡΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote]
Για πες μας και το αλλο που θα σου ειπε (στο τηλεφωνο ισως ).... οτι διαμαρτηρομενος υπεβαλε την παραιτηση του ....
Αν και μ'αρεσεις θυμωμενος ΛουΜου μου , μηπως καταντησεις
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ (ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ) ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΟΑΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση μόνο κακό θα κάνεις, αφού δεν είσαι μέλος και δεν πιστεύεις τον ΣΟΑΑ μέσα σου...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΧΕΤΙΚΑ,ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΟΧΙ ΕΣΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΟΥ,ΟΜΩΣ (ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ).
Ειδες που δεν ξέρεις ιστορία? Η ιστορία του Αυτοκινήτου στην Ελλάδα δεν είναι μονο ο Ιαβερης, η stratos κλπ. Ιστορία είναι και ο Σύνδεσμος των οδηγών και οι αποχές και αλλα πολλά που δεν χρειάζεται να τα αναλύσουμε τώρα.Σε αυτήν την ιστορία λοιπόν, κάποτε επαιξα και εγώ ρόλο.Για μια τετραετία και βάλε.Ενεργό μέλος του ΔΣ και μάλιστα 2ο σε ψήφους(ο ΄Φ.Αντωνιάδης πρώτος).Εφτυσα αίμα, τσαντίστηκα-τσακώθηκα-βοήθησα-αρπάχτηκα-διαφώνισα, με φίλους και γνωστούς και ολα αυτά
1ον, για να υπάρχουν οι αγώνες μέχρι σήμερα και να τους απολαμβάνεις και εσύ οπως και εγώ τώρα.
2ον, Για να καυχιούνται ολοι αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους Πρωταθλητές,
3ον, Για να υπάρξει ενα Πρωτάθλημα υπόδειγμα οργάνωσης (ΕΝΙΑΙΟ) με τις αποδοχές του
4ον, για να εχεις εσύ σήμερα ενα ασφαλιστήριο της προκοπής
5ον, Για να φτιαχτούν οι κανονισμοί στις μικρές κατηγορίες
6ον, για να μην καπελώνει μια ζωή ενα WRC ολους εμάς τους 'τσιγκοπάφυλες'
7ον, για να μπεί τότε η PEUGEOT και η SEAT στους αγώνες
8ον, για να εχει ο ΣΟΑΑ μια ηλεκτρονική γραμματειακή υποστήριξη
9ον, και αλλα πολλά... μικρά και μεγάλα!
Δεν σε είδα τότε ομως στο υπόγειο να ερθεις και να μου πεις κατάμουτρα οτι 'δεν θα το συζητησεις μαζί μου'...
Μήπως νομίζεις, οτι ολοι οι 'τσιγκοπάφυλες', εκτός απο εσένα, εχουμε τρέξει μερικές δεξιοτεχνίες και κανα δυο αναβασούλες?
Απο το 1992 είμαι μέλος του ΣΟΑΑ...φίλτατε. Εσύ απο πότε? ή επειδή δεν γίναμε Πρωταθλητές δεν εχουμε και γνώμη?Χέστηκα για τα Πρωταθλήματα.Στα χαρίζω.Μου φτάνει και μου αρκεί που Σοβαροί ανθρωποι στον χώρο αυτό, εχουν το σθένος να ρωτούν την γνώμη μου-μας χωρίς να εχουν να πουν το παραμικρό πίσω απο την πλάτη.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ (ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.
ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο Ν.Τ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ, ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α/Ε.Π.Α. ΟΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΩΝ Ε.Δ. ΤΟΥ ΠΑΛΑΔΙΟΥ.
ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ 'ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ' ????Πήρες εσύ τα πρακτικά, ή παρευρέθηκες σε καμία τηλεφωνική συνομιλία και είσαι τόσο σίγουρος οτι ετσι εγιναν?
Να είσαι σίγουρος μόνο, οτι οι οδηγοί στη επόμενη ψηφοφορία θα κρίνουν σωστά.Και τότε θα μετρήσει οτιδήποτε μεμπτό υπάρχει, αν υπάρχει και τι βαρύτητα εχει.Επειδή λοιπόν εγώ το είδα τότε αυτό, και ολη την διαδικασία, κατάλαβα, οτι δε πα'να είσαι πρωταθλητής, και ξακουστός, αν προσπαθήσεις τους οδηγούς (ναι αυτούς που θεωρείς 'τσιγκοπάφυλες') να τους 'δουλέψεις', θα σε 'στείλουν' αδιάβαστο...και θα σε κάνουν 'ρόμπα' οταν δεις τα νούμερα των ψήφων...Παραδείγματα πολλά...που εξαφανίστηκαν απο τον χώρο των αγώνων πλέον.ΑΝΤΕ, ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΣΑ ΞΕΡΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Να θυμώσεις... Ο ΣΟΑΑ δεν εχει να φοβηθεί τίποτα.Οι εκλεγμένοι του εχουν...και σίγουρα μόνο κακό θα κάνεις. Αλλα να μην νιώθουμε και υποχρεωμένοι που δεν θυμώνεις...
-
Για να μην τσακωνεστε, στην ολη προταση για το καταστατικο, περιλαμβανεται κι αυτο:
ΑΡΘΡΟ 19.
Συμπληρωνεται. 1. «Κατά τις διαδικασιες εκπροσωπησης του Συνδεσμου από τον Προεδρο ενωπιον παντος Τριτου, ο Προεδρος οφειλει να εχει την εξουσιοδοτηση της πλειοψηφιας του ΔΣ, επι κάθε θεματος και αφου θα εχει προηγηθει συζητηση σε τακτικη η εκτακτη συνεδριαση του ΔΣ.»
-
Αντιστοιχη εξουσιοδοτηση εκπροσωπησης με την ιδια διαδικασια, μπορει να λαβει οποιοδηποτε άλλο μελος του ΔΣ.
-
Σε περιπτωση αποδεδειγμενων ενεργειων εκπροσωπησης του Συνδεσμου από μελος του ΔΣ , χωρις την τηρηση της διαδικασιας που περιγραφεται στην παραγραφο 1, συζητειται το θεμα και με απλη πλειοψηφια των υπολοιπων μελων επιβαλλεται α) επιπληξη η Β) εκπτωση εκ του αξιωματος του και αντικατασταση του από αναπληρωματικο μελος, και υποχρεωτικη δημοσια ανακοινωση των γεγονοτων.
Αν θελουμε να ξανακερδισει ο ΣΟΑΑ την εμπιστοσυνη και των πιο συσπιστων, πρεπει να τολμησουμε.
Λιγη υπομονη. -
ΣΟΑΑ.