-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
:lol: σωστος!! Παντως αυτη η εκπομπη δε βλεπεται! Πριν 5+ χρονια που το πρωτοειδα κρατουσε μια ωρα απ'οτι θυμαμαι, τωρα καλυτερα να διαβασεις το σαιτ του autotriti περισσοτερες πληροφοριες παρεχει!!
κριμα παντως που δεν υπαρχει κανενα αξιολογο ελληνικο προγραμμα...+100000
-
Εγω θα πω οτι ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια για τα ελληνικα δεδομενα. Τι και αν ειναι αντιγραφη? Που ειναι το κακο? Εγω προσωπικα ας πουμε δεν γνωριζα τα στοιχεια που ελεγε ο πιλοτος μας για τα μαχητικα...
Εγω που μιλησα με τους ανθρωπους της Aston Martin Athens μου ειπαν οτι το εκαναν και για προβολη της νεας ( στην ελλαδα ) εταιριας αλλα και για τους πιλοτους της ελληνικης αεροποριας και δεχτηκαν να δωσουν το αμαξι για το γυρισμα. Και δεν πιστευω οτι υπαρχει εστο και ενας μας που να πιστευει οτι τα παιδια αυτα δεν το αξιζουν! Το λιγοτερο δυνατο που μπορουμε να κανουμε για αυτους
Αλλα μιας και μιλαμε για αντιγραφες, εμενα καθολου δεν θα με χαλαγε να εβλεπα στην εκπομπη του Στεφανη για παραδειγμα μια 'κοντρα' τυπου αμαξι αεροπλανο-τρενο ( πχ να ξεκινησουν απο πελοπονησο και να πανε Αλεξανδρουπολη ) Η ελλαδα - ιταλια κτλ κτλ... πολλα μπορεις να κανεις! Αλλα λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν! Ποτε δεν υπηρχαν και ειδικα αυτην την περιοδο... παλι καλα και που βγαινει εκπομπη!
Ας μην γελιομαστε, λεφτα, κοινο και αγορα στην ελλαδα δεν υπαρχει για να γινει εκπομπη που να πλησιαζει εστο και στο ελαχιστο τα top gear/Fifth gear. Οπως λοιπον ειναι απολαυση να βλεπεις premier league αγωνα σε γηπεδα κοσμηματα αλλα τελικα.... βλεπουμε Λεβαδιακο-θρασυβουλο σε γηπεδα χωραφια...
Να λεμε λοιπον μπραβο σε τετοιες προσπαθειες και παλι καλα.
p.s. Και τι δε θα εδινα να εμπαινα μια φορα σε μαχητικο !!!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
p.s. Και τι δε θα εδινα να εμπαινα μια φορα σε μαχητικο !!!Δίνοντας αρκετές δεκάδες χιλιάδες δολλάρια στην Ρωσική Πολεμική Αεροπορία, μπορείς να κάνεις τη βόλτα της ζωής σου με MiG 29 Fulcrum ή Sukhoi 27 Flanker.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δίνοντας αρκετές δεκάδες χιλιάδες δολλάρια στην Ρωσική Πολεμική Αεροπορία, μπορείς να κάνεις τη βόλτα της ζωής σου με MiG 29 Fulcrum ή Sukhoi 27 Flanker.
Τωρα που το ξανασκεφτομαι προτιμω να κραταγα τα δεκαδες χιλιαδες δολαρια και με αυτα να αγοραζα μια DBS volante...
-
Mπα, δεν νομίζω να συγκρίνονται τα 25.000 kgf ώσης του flanker με τα ψωράλογα οποιουδήποτε ζούπερκαρ... Μετά από κάτι τέτοιο όλα τα άλλα είναι οδοντογλυφίδες.
-
Και τα 7-8 G...
-
Κάνε τα 10 για να είσαι μέσα... αν και μπορεί να σε λυπηθεί ο Ρώσος και να μη φτάσει τόσα.
-
Εγω θα πω οτι ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια για τα ελληνικα δεδομενα. Τι και αν ειναι αντιγραφη? Που ειναι το κακο? Εγω προσωπικα ας πουμε δεν γνωριζα τα στοιχεια που ελεγε ο πιλοτος μας για τα μαχητικα...Εγω που μιλησα με τους ανθρωπους της Aston Martin Athens μου ειπαν οτι το εκαναν και για προβολη της νεας ( στην ελλαδα ) εταιριας αλλα και για τους πιλοτους της ελληνικης αεροποριας και δεχτηκαν να δωσουν το αμαξι για το γυρισμα. Και δεν πιστευω οτι υπαρχει εστο και ενας μας που να πιστευει οτι τα παιδια αυτα δεν το αξιζουν! Το λιγοτερο δυνατο που μπορουμε να κανουμε για αυτους
Αλλα μιας και μιλαμε για αντιγραφες, εμενα καθολου δεν θα με χαλαγε να εβλεπα στην εκπομπη του Στεφανη για παραδειγμα μια 'κοντρα' τυπου αμαξι αεροπλανο-τρενο ( πχ να ξεκινησουν απο πελοπονησο και να πανε Αλεξανδρουπολη ) Η ελλαδα - ιταλια κτλ κτλ... πολλα μπορεις να κανεις! Αλλα λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν! Ποτε δεν υπηρχαν και ειδικα αυτην την περιοδο... παλι καλα και που βγαινει εκπομπη!
Ας μην γελιομαστε, λεφτα, κοινο και αγορα στην ελλαδα δεν υπαρχει για να γινει εκπομπη που να πλησιαζει εστο και στο ελαχιστο τα top gear/Fifth gear. Οπως λοιπον ειναι απολαυση να βλεπεις premier league αγωνα σε γηπεδα κοσμηματα αλλα τελικα.... βλεπουμε Λεβαδιακο-θρασυβουλο σε γηπεδα χωραφια...
Να λεμε λοιπον μπραβο σε τετοιες προσπαθειες και παλι καλα.
Συγνώμη που θα το αναφέρω , αλλά ακούγεται τουλάχιστον αφελέστατο ότι μαζί με τα υπόλοιπα σκέφθηκαν και την προβολή των πιλότων της ΠΑ.
Το σκεπτικό ήταν (πέρα απο την περίπτωση της αντιγραφής) οτι έχουμε ένα ακριβό σπορ αυτοκίνητο που απευθύνεται σε λίγους , άρα θα το παρουσιάσουμε συνοδεία κάτι αντίστοιχου σε 'ελιτίστικο' χαρακτήρα.
Με την υπόλοιπη τοποθέτηση συμφωνώ. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Συγνώμη που θα το αναφέρω , αλλά ακούγεται τουλάχιστον αφελέστατο ότι μαζί με τα υπόλοιπα σκέφθηκαν και την προβολή των πιλότων της ΠΑ.
Το σκεπτικό ήταν (πέρα απο την περίπτωση της αντιγραφής) οτι έχουμε ένα ακριβό σπορ αυτοκίνητο που απευθύνεται σε λίγους , άρα θα το παρουσιάσουμε συνοδεία κάτι αντίστοιχου σε 'ελιτίστικο' χαρακτήρα.
Με την υπόλοιπη τοποθέτηση συμφωνώ.φιλε μου εγω το εγραψα γιατι απο την πλευρα της ΑΜ Athens το τονισαν ιδιαιτεροσ οταν με ενημερωσαν τηλεφωνικα για αυτη την εκπομπη σε κατ ιδιαν συζητηση. Τωρα αν ηταν ελικρινες, η τυπικο οτι το ανεφεραν δεν μας αφορα
Εμενα προσωπικα που θελω να βλεπω το ποτιρι μισογεματο και οχι μισοαδειο μου αρκει που το σκεφτηκαν και το ανεφεραν. Δεν ειχαν καμια υποχρεωση να το κανουν.
Απο εκει και περα ο καθενας αντιλαμβανεται τις καταστασεις κατα το δοκουν.
Κριμα ομως να ειμαστε στην ψαροκωστενα συνεχεια με ενα κατηγορω...κατα την προσωπικη μου αποψη
-
Με την υπόλοιπη τοποθέτηση συμφωνώ.φιλε μου εγω το εγραψα γιατι απο την πλευρα της ΑΜ Athens το τονισαν ιδιαιτεροσ οταν με ενημερωσαν τηλεφωνικα για αυτη την εκπομπη σε κατ ιδιαν συζητηση. Τωρα αν ηταν ελικρινες, η τυπικο οτι το ανεφεραν δεν μας αφορα
Εμενα προσωπικα που θελω να βλεπω το ποτιρι μισογεματο και οχι μισοαδειο μου αρκει που το σκεφτηκαν και το ανεφεραν. Δεν ειχαν καμια υποχρεωση να το κανουν.
Απο εκει και περα ο καθενας αντιλαμβανεται τις καταστασεις κατα το δοκουν.
Κριμα ομως να ειμαστε στην ψαροκωστενα συνεχεια με ενα κατηγορω...κατα την προσωπικη μου αποψη
Δεν είναι κατηγορητήριο , προσωπικά πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα για όλους μας να παρουσιάζουμε και να βλέπουμε την πραγματική κατάσταση και τα κίνητρα πίσω από κάθε ενέργεια.
Αλήθεια , για τους μισθούς με τους οποίους αμοίβονται οι ιπτάμενοι της ΠΑ είχαν να πουν κάτι?
Και το αν ένα ποτήρι που περιέχει κατά 50% κάποιο υγρό και κατά 50% αέρα , το βαφτίσουμε μισογεμάτο ή μισοάδειο πολύ μικρή σημασία έχει.Η αλήθεια είναι οτι το ωφέλιμο μέρος είναι το μισό. -
Αλήθεια , για τους μισθούς με τους οποίους αμοίβονται οι ιπτάμενοι της ΠΑ είχαν να πουν κάτι?
ποιοσ να πει κατι για τους μισθους των πιλοτων? η Aston Martin η μηπωσ η εκπομπη του Στεφανη που σκοπος της ειναι να διασκεδαζει το κοσμο και να το κανει να ξεχνιεται απο τα προβληματα και την μιζερια που εχουμε γυρο μας??? Γιατι ειναι προφανες οτι η εκπομπη και το συγκεκριμενο θεμα δεν εγινε γιατι περιμενουν στην Ελλαδα ουρες αγωραστων vantage και δεν ειχαν μια αποψη για να επιλεξουν το συγκεκριμενο αμαξι η καποιο αλλο?
Στπ traction εγινε το θεματακι, οχι στο κοινωνια ωρα mega!
Η κατι αλλο εννοεις η εγω δεν το καταλαβα καλα!
-
ποιοσ να πει κατι για τους μισθους των πιλοτων? **η Aston Martin η μηπωσ η εκπομπη του Στεφανη που σκοπος της ειναι να διασκεδαζει το κοσμο και να το κανει να ξεχνιεται απο τα προβληματα και την μιζερια που εχουμε γυρο μας??? **Γιατι ειναι προφανες οτι η εκπομπη και το συγκεκριμενο θεμα δεν εγινε γιατι περιμενουν στην Ελλαδα ουρες αγωραστων vantage και δεν ειχαν μια αποψη για να επιλεξουν το συγκεκριμενο αμαξι η καποιο αλλο?
Στπ traction εγινε το θεματακι, οχι στο κοινωνια ωρα mega!
Η κατι αλλο εννοεις η εγω δεν το καταλαβα καλα!
Μόλις είπες αυτό που λέω , άρα τα περί κοινωνικής προσφοράς της ΑΜ
Εντάξει δεν χρειάζονται και ουρές αγοραστών για να διατηρήσουν κερδοφορία στην αντιπροσωπεία.Marketing που λέει και ΙΚΕ
-
άρα τα περί κοινωνικής προσφοράς της ΑΜΕ καλα δεν ειπαμε οτι εβγαλε να μοιρασει και συσυτιο....
Εν παση περιπτωση εγω το βλεπω λιγο διαφορετικα η λιγοτερο καχυποπτα.
Καλες γιορτες!
-
άρα τα περί κοινωνικής προσφοράς της ΑΜ
Ε καλα δεν ειπαμε οτι εβγαλε να μοιρασει και συσυτιο....
Εν παση περιπτωση εγω το βλεπω λιγο διαφορετικα η λιγοτερο καχυποπτα.
Καλες γιορτες!
Επίσης!
Δεν τίθεται θέμα αντιδικίας , κουβέντα κάνουμε.
-
Δεν τίθεται θέμα αντιδικίας , κουβέντα κάνουμε.
Οχι αλλοιμονο! Προς θεου, σε καμια περιπτωση αντιδικια!
-
http://www.youtube.com/watch?v=6muw6pqz ... ature=fvwp
Πολύ ωραίο clip από το motor trend αντίστοιχης θεματολογίας!Υ.Γ. Η 'κόντρα' με το ελληνικό F-16 και την aston έγινε κανονικά, το αμάξι και το μαχητικό 'head to head' όπως λέτε.
-
-
Nαι ρε φιλε....Το ειδα το μεσημερι στο site του top gear.Τι lap time στο ring ,τι τελικες ,τι επιταχυνση...Ολα αυτα δεν εχουν σημασια Απλα κοιτα αυτο το vid και ακου τον κινητηρα.Πορωση
-
http://www.astonmartin.com/eng/astonmartinappexplore/
για τους εχοντες iphone
-
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... aid=107643
Το ειδα απο κοντα!
Για 60.000 δεν αξιζει σε καμια περιπτωση. Αν το βαλει καποιος με ξενα νουμερα βεβαια κανει 34.000 ευρω ( οχι οτι αξιζει 34.000 αλλα το γραφω για την διαφορα τιμης προκειμενου να φορεσει τις... ξακουστες ελληνικες πινακιδες στους διασημους ελληνικους δρομους! )
Αν τυχον ειχε τα ιδια περιπου λεφτα με ενα smart brabus, τοτε ενδεχμενος να το συζητουσαμε!!!
Η rapide που υπαρχει στην εκθεση μαζι με την σαγηνευτικη λευκη DBS εκλεψαν οπως ηταν αναμενομενο την παρασταση! Ειδικα η DBS
Aston Martin Forum