-
Όταν λέω οτι σε κανα-δυο χρόνια θα μας σκάσει με 'μπούσα ο Ντάφυ...
-
Αφου πρωτα θα εχει αγορασει καμια 15αρια δικυκλα.
Η χαρα του εμπορου, αυτο το παιδι.
Απο την αλλη, κανει καρτ, εχει s2000 και φοβαται την δυναμη της μηχανης. Τι να πεις... -
Καλημερα! Ειπαμε, βοηθω οσο μπορω την αγορα! Το χρημα πρεπει να κινειται!
Δεν φοβαμαι τα αλογα της μηχανης.. Τους δρομους φοβαμαι...
Βασικα για τις διαδρομες μου ακομα και το Neo's ειναι αρκετο.. Οταν χρειαστει να παω καπου μακρυα παιρνω το 'μεγαλο' σκουτερ.. Απλα, ειναι ερωτας το ρημαδι το RS!!
Ταυρε, μπουσα με τιποτα.. Κανα χορνετακι, ομως - να μαστε καλα - δεν το αποκλειω!! -
Καλά, σε πιστέψαμε τώρα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεύτερο αρνητικό, είναι το κιβώτιο ταχυτήτων του... κάποιες φορές απλά αρνείται να μπει η πρώτη, μου έχει κάνει 1-2 φορές το κουλό, ενώ να δείχνει οτι έχω νεκρά, να έχει μέσα ταχύτητα, ενώ αν έχω 6η μέσα και φρενάρω, χωρίς να κατεβάζω παράλληλα, όταν σταματήσω σε φανάρι, το να μπεί η 1η, ή έστω να βρώ την νεκρά, είναι άθλος
Γενικά όταν σταματάς με μηχανάκι, παράλληλα ξεκινάς και να κατεβάζεις. Το να σταματάς με 6η και να ψάχνεις εκεί την 1η δεν παίζει σε πάρα πολλά μηχανάκια και δεν είναι βλάβη, απλά έτσι πρέπει να κάνεις.
-
καλημερα!
εχει περασει ... καιρος και χιλιομετρα (αισιως μετραω 670+) με το RS-ακι, αφου πλεον το χρησιμοποιω καθημερινα!
Το θεμα με το κιβωτιο ηταν κυριως θεμα απειριας δικης μου. Τοσο καιρο μετα, το κιβωτιο δεν με προβληματιζει, αφου εχω μαθει τι και πως.. Βεβαια - πολυ σπανια - εχει συμβει να μου δειχνει οτι εχει νεκρα και να εχει κουμπωσει η 1η μεσα
Ειναι θεμα ... αριστερου ποδιου, καθαρα! -
Mάλλον έχεις 2 αριστερά πόδια.
-
καλοταξιδο...ωραιο ειναι το aprilia φιλε μου...εχει και τα αρνητικα του οπως ανεφερες ομως για τα κιβυκα του ειναι πολυ καλο...ενας ξαδερφος μου εχει ενα DERBI 5Ο ειναι αντιγραφη του απριλια ρς πολυ καλυτερο απο το απριλια.....διχρονα ομως....γιαυτο και εχουν τοσο καλες επιδωσεις
Life in 2 (strokes)