-
Εννοείς τα τέλη κυκλοφορίας; Ναι ξέρω, είμαι ενήμερος. Επειδή δεν τα ξέρω καλά, το w203 είναι το προηγούμενο μοντέλο ε; Ξέρω, έχω βρει πολλά και φυσικά δεν το αποκλείω. Άλλα όσο περισσότερο τα κοιτάω, τόσο περισσότερο 'ζαλίζομαι', γιατί υπάρχουν πάρα πολλά...
Την Τετάρτη θα πάω στη Θεσσαλονίκη σε κάποια μάντρα ενός γνωστού να δω τι θα βρω. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τα μερσεντες σειρα W203 τα βρισκεις σε πολυ καλες τιμες μεχρι τα 25 χιλιαρικα οριο που εχεις βαλει Αλλα κοιταξε το 320 του φιλου σου θα πληρωσει 600€ τεληπόσο τέσπα εγώ το Α4 θα έπερνα καινούριο το limited που το παίρνει στα λ7 που δίνει καλή επιλογή με χόρους , ποιότητα , καλό κράτημα και έχει και καλό εξοπλισμό το συγκεκριμένο η merc που κοιτάει έχει αλλάξει μοτέρ και το passat είναι για τέσσερις οπότε .
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Εννοείς τα τέλη κυκλοφορίας; Ναι ξέρω, είμαι ενήμερος. Επειδή δεν τα ξέρω καλά, το w203 είναι το προηγούμενο μοντέλο ε; Ξέρω, έχω βρει πολλά και φυσικά δεν το αποκλείω. Άλλα όσο περισσότερο τα κοιτάω, τόσο περισσότερο 'ζαλίζομαι', γιατί υπάρχουν πάρα πολλά...
Την Τετάρτη θα πάω στη Θεσσαλονίκη σε κάποια μάντρα ενός γνωστού να δω τι θα βρω.W203 ειναι ολα αυτα σαν του αβαταρ μου, με τετοιου τυπου προβολεις να κοιταξεις κυριως γι ατα facelift απο το 2003 και μετα. Το 2007 βγηκε η W204. Αν εισαι εκτος ΑΘηνας και Θεσ/νικης και κανεις πολλα χιλιομετρα μπορεις να δεις και για τις πετρελαιοκινητες εκδοσεις
Ναι αλλα με το Audi Θα πληρωνει ακριβοτερα σερβις απο οτι του αστεριου μιας και ειναι τσουχτερη η τιμολογιακη πολιτικη τους.... -
Την Τετάρτη θα πάω στη Θεσσαλονίκη σε κάποια μάντρα ενός γνωστού να δω τι θα βρω.W203 ειναι ολα αυτα σαν του αβαταρ μου, με τετοιου τυπου προβολεις να κοιταξεις κυριως γι ατα facelift απο το 2003 και μετα. Το 2007 βγηκε η W204. Αν εισαι εκτος ΑΘηνας και Θεσ/νικης και κανεις πολλα χιλιομετρα μπορεις να δεις και για τις πετρελαιοκινητες εκδοσεις
Ναι αλλα με το Audi Θα πληρωνει ακριβοτερα σερβις απο οτι του αστεριου μιας και ειναι τσουχτερη η τιμολογιακη πολιτικη τους....Οκ κατάλαβα, σε ευχαριστώ πολύ. Βασικά από το 2005 και μετά κοιτάω και έχει πάρα πολλά. Ναι, εκτός βρίσκομαι, αλλά από χιλιόμετρα δεν κάνω πάρα πολλά. Τα πολλά τα χιλιόμετρα τα κάνω το καλοκαίρι που συνήθως γυρνάω. Δε θα έλεγα όχι σε πετρέλαιο, αλλά έχω βρει ελάχιστα. Έχεις υπόψη σου κάτι;
-
Ναι αλλα με το Audi Θα πληρωνει ακριβοτερα σερβις απο οτι του αστεριου μιας και ειναι τσουχτερη η τιμολογιακη πολιτικη τους....Οκ κατάλαβα, σε ευχαριστώ πολύ. Βασικά από το 2005 και μετά κοιτάω και έχει πάρα πολλά. Ναι, εκτός βρίσκομαι, αλλά από χιλιόμετρα δεν κάνω πάρα πολλά. Τα πολλά τα χιλιόμετρα τα κάνω το καλοκαίρι που συνήθως γυρνάω. Δε θα έλεγα όχι σε πετρέλαιο, αλλά έχω βρει ελάχιστα. Έχεις υπόψη σου κάτι;
Δυστυχως δεν εχω υποψην κατι. Βαλε στο + της Μερκ και την διαχρονικη σχεδιαση Παντως επειδη η αγορα εχει αναγκη το ρευστο μπορεις να παρεις και W204 του 2007 αν το παζαρεψεις. Μαλλον γενικα σε οτι αποφασισεις να παρεις και εχεις ζεστο χρημα κανε παζαρι δεν θα χασεις
-
Oδηγησέ τα για να δεις πιο σου ταιριάζει.Εμεις λέμε τα δικά μας Ερώτηση:Απο θέμα εμφάνισης και μόνο πιο σου αρεσει?
-
Καπου ανεφερες για το passat cc σαν μειον τα αποκλειστικα 2 καθισματα πισω... Καπου στο φορουμ ειχε αναφερθει οτι με μια εξτρα χρεωση μπορεις να εχεις κανονικα καθισματα ... Ας επιβεβαιωσει καποιος...
-
Ναι με 100€ και ισχυει απο το μαρτιο αλλα ο φιλος κοιταει μεταχειρισμενο οποτε ειναι πιο περιορισμενες οι επιλογες. Ε, και δε νομιζω να αξιζει να παει ν'αλλαξει πισω καθισμα γιατι σιγουρα δε θα κανει μονο 100€
-
Οποτε παλι στη λυση της Mercedes Θα παμε
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ναι με 100€ και ισχυει απο το μαρτιο αλλα ο φιλος κοιταει μεταχειρισμενο οποτε ειναι πιο περιορισμενες οι επιλογες. Ε, και δε νομιζω να αξιζει να παει ν'αλλαξει πισω καθισμα γιατι σιγουρα δε θα κανει μονο 100€Ααα ναι ξεχασα οτι μιλαει για μτχ... mea culpa...
-
Παιδιά δε σας προλαβαίνω πλέον.
Βασικά για το passat, ε δεν το θεωρώ και πρόβλημα που έχει τέσσερα καθίσματα. Τέσσερις στο αμάξι μου θα μπούνε το πολύ 2 φορές το χρόνο. Απλά, το είχα αναφέρει. Προς το παρόν είμαι μόνος μου, οπότε δεν έχω τέτοιο ζήτημα.
@ giorgosvet Από θέμα εμφάνισης δυσκολεύομαι. Δηλαδή το καθένα μου αρέσει για διαφορετικούς λόγους. Αν και ένα προβάδισμα το έχει το Audi. Το έγραψα κιόλας στο πρώτο μήνυμα του παρόντος θέματος.
Θωμά, αυτό που έχω βρει είναι το w204 του 08 και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εννοείται ότι ένα παζάρεμα θα υπάρξει, δε θα δώσω ότι μου ζητήσει. Θα δούμε και πόσο ελαστικός θα είναι ο πωλητής. -
-
Θωμά, αυτό που έχω βρει είναι το w204 του 08 και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εννοείται ότι ένα παζάρεμα θα υπάρξει, δε θα δώσω ότι μου ζητήσει. Θα δούμε και πόσο ελαστικός θα είναι ο πωλητής.
Κομπλε τους δινεις 25 στο χερι και αν δεν θελουν αστα να κοσμουν τις βιτρινες τους για καιρο
-
Λάθος μου, του 07 ήταν τελικά με περίπου 40.000 χιλ. και το έχει 22.800 €
-
Πολύ βαρετό αυτοκίνητο Απο όλες τις απόψεις ... Αλλά 'νταξει...
-
Γιατί το λες βαρετό; Οκ, σχετικά είναι όλα. Μπορεί να είμαι και εγώ βαρετός οδηγός και να ταιριάζουμε αρμονικά
Αν και σίγουρα δεν έχω αποφασίσει ακόμα. -
Αδιάφορα πηδαλια , μαλακες αντιδράσεις (χωρίς να είναι αναλογικά άνετο ) , κορυφαία ποιότητα αλλά αδιάφορη σχεδίαση ( κάποια μικροπροβληματακια τα έχει ...)
Αν είσαι τύπος που περιμένει το δρομο με τις διαδοχικες στροφές για να χαμογελάσει θα σε απογοητεύσει πλήρως ...Παρά το μέγεθος της έχει τρομερή ευελιξία ... Αυτά
-
Όχι φίλε μου, είμαι ο τύπος που περιμένω να βγω στην εθνική και να χαλαρώσω με μουσικούλα. Βέβαια, πού και πού, αναζητώ και τις στροφές, αλλά δε μου 'συμβαίνει' και πολύ συχνά.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αδιάφορα πηδαλια , μαλακες αντιδράσεις (χωρίς να είναι αναλογικά άνετο ) , κορυφαία ποιότητα αλλά αδιάφορη σχεδίαση ( κάποια μικροπροβληματακια τα έχει ...)
Αν είσαι τύπος που περιμένει το δρομο με τις διαδοχικες στροφές για να χαμογελάσει θα σε απογοητεύσει πλήρως ...Παρά το μέγεθος της έχει τρομερή ευελιξία ... Αυτά
Πηγαινε στις ιταλικες φριτεζες σου ! Προβληματακια?? Οπως??
-
Πηγαινε στις ιταλικες φριτεζες σου! Προβληματακια?? Οπως??
αρκετά και σπαστικά...
μπαταρία στους 8 μήνες
τρύπιο ψυγείο σε λιγότερο από 3 χρόνια
2 φορές ανάγκη για update στο software του κιβωτίου...
και ένα περίεργο πρόβλημα στα φρένα... στο σέρβις είπανε οτι ήταν η ιδέα μας και οτι δεν ήταν τίποτα... βέβαια μετά δούλευαν ρολόι...
μαζί με το 206 ότι χειρότερο είχαμε από άποψη αξιοπιστάς...μιλάω για c auto sw
Αγορά μεταχειρισμένου, ποιο από τα τρία;