-
Χρησιμοποίησε το Google
-
Δυο φορές έχω πετυχει ένα μπορντώ μεσα στην πολη. Σε εμφάνιση το βρίσκω υπέροχο σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές του.
-
κι εγώ πιστεύω ότι είναι όμορφο, αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι ακριβό... ας βάλουν κανα χαμηλό επιτόκιο τουλάχιστον σαν τη φίατ να βοηθήσουν τον κόσμο..
-
Ο χρήστης Alzazira69 έγραψε:
κι εγώ πιστεύω ότι είναι όμορφο, αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι ακριβό... ας βάλουν κανα χαμηλό επιτόκιο τουλάχιστον σαν τη φίατ να βοηθήσουν τον κόσμο..Να βοηθήσουν τον κόσμο σε τι?
-
... να μην πάρει φίατ
-
Είμαι οδηγός του προηγούμενου μοντέλου και είδα από κοντά σήμερα, έξω από μια αντιπροσωπεία, το νέο. Πολύ καλύτερο φαίνεται από κοντά. Είχε μια πιο σπορ/σοβαρή από το προηγούμενο και σε αυτό βοηθούν οι πιο ωραίες ζάντες αλλά και τα σκουρόχρωμα κρύσταλλα. Έδειχνε στα δικά μου μάτια πιο μεγάλο, πιο στιβαρό και πιο 'ποιοτικό'. Το εσωτερικό δεν το χάζεψα πολύ, αλλά εντύπωση μου έκανε η πιο 'άδεια' κονσόλα.. Τέλος να τονίσω πως μου άρεσε το σκούρο κόκκινο του αμαξώματος σε σχέση με το ντοματί της προηγούμενης γενιάς!
-
Πέτυχα μετά από μερικά 5θυρα, επιτέλους και ένα 3θυρο. Δεν μου άρεσε καθόλου, για μια στιγμή μου φάνηκε ότι ήταν grey import. Πολύ άχρωμη και 'γιαπωνέζικη' σχεδίαση, χώρια που γενικά τα 3θυρα σουπερμίνι χωρίς σπορ χαρακτήρα τα θεωρώ λίιιιγο άκυρα σαν σύλληψη.
-
HSD Concept
-
-
Ο χρήστης Alzazira69 έγραψε:
... να μην πάρει φίατκαι να πάρει τουότα?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πέτυχα μετά από μερικά 5θυρα, επιτέλους και ένα 3θυρο. Δεν μου άρεσε καθόλου, για μια στιγμή μου φάνηκε ότι ήταν grey import. Πολύ άχρωμη και 'γιαπωνέζικη' σχεδίαση, χώρια που γενικά τα 3θυρα σουπερμίνι χωρίς σπορ χαρακτήρα τα θεωρώ λίιιιγο άκυρα σαν σύλληψη..... είπε ο άνθρωπος που οδηγεί Getz....
-
3θυρο κιόλας! Αφού είναι το πιο σπορ στα 1100 κυβικά και 65 άλογα.
-
Συνειδητή επιλογή.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συνειδητή επιλογή.Sent from my GNex using smoke signals.
απο ασυνειδητο οδηγο
-
-
Ανακοινώθηκαν τιμές (για τη γερμανική αγορά) και τεχνικά χαρακτηριστικά...
Υπενθυμίζω, πως θα έχει τον 1500άρη VVT-i, με 100 ίππους και CVT. Η δε (εργαστηριακή) κατανάλωση θα είναι 3,5 λίτρα/100 χλμ. ή 79 gr/km CO2 (μικρότερη κατανάλωση δηλ. κι από την εργοστασιακή που δίνει η Piaggio για το σκούτερ μου ...) !!
Οι τιμές για τις τρεις εκδόσεις εξοπλισμού (περισσότερα στο παραπάνω λινκ) θα είναι 16.950, 17.900 και ...19.200 € (αν θέλετε στο γκερμάνια start-stop και 16άρες αλουμινίου, μαζί με μερικά εξτραδάκια ακόμη...).
Διάθεση σε περίπου 3 μήνες. -
Θα ήθελα να ρωτησω κατι μπορεί να ειναι ηλίθιο μπορεί και οχι! Στο νεο yaris θα μπορούσε να εγκατασταθεί τηλεόραση μέσω της οθόνης που ήδη έχει? Γνωριζει κανείς σε τι είδους επιχειρήση θα έπρεπε να απευθυνθώ? Ευχαριστω!
-
Σε καμία περίπτωση. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις όλη τη μονάδα, να βάλεις κάποιο πλαίσιο που θα του επιτρέπει να πάρει άλλη οθόνη 2din, και να βάλεις κάποια after market πηγή με τηλεοπτικό δέκτη ή είσοδο για τέτοιον. Χαλάς όμως όπως και να'χει την ομοιομορφία του ταμπλώ, και χάνεις τις πιο λεπτομερείς ενδείξεις του trip computer που δείχνει στην οθόνη. Α, και θα κοστίσει και αρκετά.
-
-
Ίσως να γίνεται κάποια πατέντα, αλλά ακόμα και αν είναι εφικτό, μάλλον αποχαιρετάς την εγγύηση. Η μονάδα αυτή δέχεται σήμα βίντεο. Από την κάμερα οπισθοπορείας. Αν μπορεί να συνδεθεί εκεί. Όμως ή θα καταργήσεις την κάμερα, ή θα πρέπει να βρεθεί μια πατέντα να διαλέγει είσοδο αν συνδεθούν και τα 2 παράλληλα. Φυσικά αν γίνει κάτι τέτοιο δεν θα μπορεί να επιλεχθεί η τηλεόραση από κάποιο πλήκτρο πάνω στη συσκευή, αλλά και πιθανότατα ούτε η κάμερα με την εμπλοκή της όπισθεν πλέον. Και για τον ήχο θα πρέπει να γυρίζεις χειροκίνητα στο auxiliary. Προσωπικά δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο...
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4
Toyota Yaris (τρίτη γενιά)