-
Προβλήματα από το σέρβις του αντιπροσώπου SKONTA Σωτηρόπουλου στον Άγιο Στέφανο Αττικης.
Πριν δυο εβδομάδες πήρα ένα Skonta Yeti από την αντιπροσωπία του Σωτηρόπουλου και έκανα το λάθος να βάλω κοτσαδόρο, σήμερα που το πήρα όλα τα πλαστικά από την πλευρά του οδηγού ήταν στον αέρα και δεν δούλευε η ζώνη ασφαλείας. Μετά από παράπονα μου προσπάθησαν να φτιάξουν την ζώνη ασφαλείας που δεν μάζευε όταν την απελευθέρωνες . Αλλά τα πλαστικά έχουν χαλαρώσει και δεν κουμπώνουν αφού σε πολλά σημεία έχουν σπάσει τα πλαστικά κλιπ και δεν κουμπώνουν και είναι χαλαρά, ακόμα η ζώνη δουλεύει με δυσκολία αλλά καθόλου αν προσπαθήσεις να την προσαρμόσεις στο σώμα σου.
Δεν είναι μόνο το οικονομικό για την τοποθέτηση του κοτσαδόρου και τα εργατικά τα οποία και έφτασαν στο ποσό 258 ευρω αλλά η ζημιά την οποία τελικά φόρτωσαν το αυτοκίνητο των δυο εβδομάδων.
Όποιος ξέρει τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσω για την υποκατάσταση των ζημιών που μου έκανε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα ήθελα να μου το γράψει γιατί δεν έχω σκοπό να έχω ένα αμάξι με τόσες αστοχίες- ζημίες και να μην κάνω τίποτα θα ακολουθήσω οποία οδό ακόμα και δικαστική!!! -
Προβλήματα από το σέρβις του αντιπροσώπου SKONTA Σωτηρόπουλου στον Άγιο Στέφανο Αττικης.
Πριν δυο εβδομάδες πήρα ένα Skonta Yeti από την αντιπροσωπία του Σωτηρόπουλου και έκανα το λάθος να βάλω κοτσαδόρο, σήμερα που το πήρα όλα τα πλαστικά από την πλευρά του οδηγού ήταν στον αέρα και δεν δούλευε η ζώνη ασφαλείας. Μετά από παράπονα μου προσπάθησαν να φτιάξουν την ζώνη ασφαλείας που δεν μάζευε όταν την απελευθέρωνες . Αλλά τα πλαστικά έχουν χαλαρώσει και δεν κουμπώνουν αφού σε πολλά σημεία έχουν σπάσει τα πλαστικά κλιπ και δεν κουμπώνουν και είναι χαλαρά, ακόμα η ζώνη δουλεύει με δυσκολία αλλά καθόλου αν προσπαθήσεις να την προσαρμόσεις στο σώμα σου.
Δεν είναι μόνο το οικονομικό για την τοποθέτηση του κοτσαδόρου και τα εργατικά τα οποία και έφτασαν στο ποσό 258 ευρω αλλά η ζημιά την οποία τελικά φόρτωσαν το αυτοκίνητο των δυο εβδομάδων.
Όποιος ξέρει τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσω για την υποκατάσταση των ζημιών που μου έκανε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα ήθελα να μου το γράψει γιατί δεν έχω σκοπό να έχω ένα αμάξι με τόσες αστοχίες- ζημίες και να μην κάνω τίποτα θα ακολουθήσω οποία οδό ακόμα και δικαστική!!! -
Τους είπες δηλαδή να σου αλλάξουν τα κλιπ των επενδύσεων ή τις επενδύσεις και τι σου απάντησαν αυτοί;
-
Γιατι να πειραξαν τα πλαστικα;Περασαν καλωδια;
Πηγαινε σε αλλον και ζητα να τα αλλαξουν μεσα στην εγγυηση
-
Πέρασαν καλώδια όπως μου είπαν από τον κοτσαδόρο έως μπροστά. Το θέμα είναι ότι δεν έχει ξεχωριστά κλιπ να κουμπώνουν από ότι είδα την ώρα που το κοίταζαν αλλά είναι ενσωματωμένα πάνω στα πλαστικά!!!Άλλαγμα θέλουν όλα τα πλαστικά που άνοιξαν από την μεριά μου!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι να πειραξαν τα πλαστικα;Περασαν καλωδια;Πηγαινε σε αλλον και ζητα να τα αλλαξουν μεσα στην εγγυηση
Γιατί να πάει σε άλλον? Αυτός είναι εξουσιοδοτημένος,πέρασε τον κοτσαδόρο, προκάλεσε τη ζημιά, άρα, είναι υποχρεωμένος να την αποκαταστήσει.
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Γιατί να πάει σε άλλον? Αυτός είναι εξουσιοδοτημένος,πέρασε τον κοτσαδόρο, προκάλεσε τη ζημιά, άρα, είναι υποχρεωμένος να την αποκαταστήσει.Γιατί προφανώς ο συγκεκριμένος είναι ανίκανος. Δεν δικαιολογείται να σπάσουν τα πλαστικά κλιπ στην προσπάθειά τους να βγάλουν και βάλουν τις ταπετσαρίες. Και κατά λάθος να έσπασαν μερικά κλιπ, δεν δικαιολογείται να του παραδώσουν έτσι το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης SKIPTRO έγραψε:
Πέρασαν καλώδια όπως μου είπαν από τον κοτσαδόρο έως μπροστά. Το θέμα είναι ότι δεν έχει ξεχωριστά κλιπ να κουμπώνουν από ότι είδα την ώρα που το κοίταζαν αλλά είναι ενσωματωμένα πάνω στα πλαστικά!!!Άλλαγμα θέλουν όλα τα πλαστικά που άνοιξαν από την μεριά μου!!!Απο μπροστά ένα καλώδιο περνάει μόνο για να πάει πίσω, αυτό του σταθερού ρεύματος (+) κατευθείαν απο την μπαταρία, με ασφάλεια. Τα υπόλοιπα που χρειάζεται η πρίζα του κοτσαδόρου είναι: πορείας, αρ φλας, δεξ. φλας, στοπ, όπισθεν και γείωση. Αυτά δεν χρειάζεται να έρθουν απο μπροστά, κλεβονται απο την καλωδίωση των πίσω φαναριών...
Αρα όλη αυτή η ζημιά, μου μοιάζει για μεγάλη αρπακόλα, που δεν επιτρέπεται, ειδικά σε επίσημο σσυνεργείο... -
Πήγαινε στον ίδιο 'μάστορα' και πές τους όμορφα και ωραία πως αν δεν το **φτιάξουν σωστά **χωρίς να φαίνεται τίποτε θα πάρεις φόρα να τους ......
Μην κάνεις κανένα λάθος να συμβιβαστείς με τίποτε λιγότερο για αυτό που πλήρωσες -
Αύριο θα πάρω τηλ. την Βιαμαρ σαν επίσημη αντιπροσωπία και θα κινηθώ. Ξέρω ότι εκεί μέσα στον Σωτηρόπουλο έχει αλμπάνηδες μαστόρους , το ρεύμα μπορούν να το πάρουν από την πίσω πρίζα και δεν χρειαζόταν να ξηλώσουν την ταπετσαρία!!! Και ειδικά να επέμβουν στην κολώνα και να έχω τα προβλήματα με την ζώνη.
Το ποιο πιθανό είναι ότι έκαναν κάποια ζημιά με την τοποθέτηση του κουραδόρου………. και προσπάθησαν να την καλύψουν και θα πρέπει να βρω τι ζημιά έκαναν. Έτσι και αλλιώς δεν δουλεύει πάλι η ζώνη και καταντά επικίνδυνο αν δεν μαζεύεται για την ασφάλεια μου. Και όλα αυτά σε ένα αυτοκίνητο δυο εβδομάδων!!!!!!!!!!!!!!!! -
Καλή σας μέρα τελικά ήταν θέμα αλμπάνη τεχνίτη και σήμερα που ξαναπήγα το ανέλαβε άλλος και ο όποιος και έλυσε το πρόβλημα και τις ζώνης η οποία και επηρεαζόταν από πλαστικά και λύθηκε όταν κούμπωσαν καλά ….!!!!
-
Δεν το βλέπω καθόλου έτσι
Δηλαδή εσυ ΕΠΡΕΠΕ να έχεις οσο χρόνο ήθελαν αυτοί,για να μπορείς να πηγαίνεις και να ξαναπηγαίνεις για να γίνει μια δουλειά απλή κατά τα άλλα
Επίσης ΕΠΡΕΠΕ να σπας τα @@@@ σου στο ενδιάμεσο διάστημα με το τι θα γίνει ή τι δεν θα γίνει..
Τέτοιες τακτικές θέλουν με όποιο τρόπο μπορείς
Και σε παω και στοίχημα οτι ο φίλτατος αλμπάνης θα συνεχίζει να δουλεύει τον κόσμο εκει -
Ο χρήστης SKIPTRO έγραψε:
Προβλήματα από το σέρβις του αντιπροσώπου SKONTA Σωτηρόπουλου στον Άγιο Στέφανο Αττικης.Καλή σας μέρα τελικά ήταν θέμα αλμπάνη τεχνίτη και σήμερα που ξαναπήγα το ανέλαβε άλλος και ο όποιος και έλυσε το πρόβλημα και τις ζώνης η οποία και επηρεαζόταν από πλαστικά και λύθηκε όταν κούμπωσαν καλά ….!!!!
Ο κος Σωτηρόπουλος πάντως αυτόν τον αλμπάνη 'τεχνίτη' θα έπρεπε ή να τον έχει να σκουπίζει πατώματα ή να ξεσκονίζει αυτοκίνητα και να μην επεμβαίνει με τρυπάνια και άλλα εργαλεία στα αυτοκίνητα πελατών ή να τον στείλει σπίτι του αφού 'τεχνίτης' δεν είναι!
Προβλήματα από το σέρβις του αντιπροσώπου SKONTA