-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ας στειλουν το βιδεο με το προσπερασμα του Κουμπιτσα στον Σουτιλ, στον Χαμιλτον, να δει ποια ειναι η καταληξη οταν αφηνεις ενα πλατος μονοθεσιου στον αλλον...
To Hamilton-Webber το έχω πετύχει λιιιιιιιιίγο αργότερα στην στραφή (πριν το μπαμ).
Μάλιστα.
Ο Χάμιλτον γιατί κλείνει τόσο πολύ τη γραμμή του προς τον Webber ενώ ο Kubica όχι?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μάλιστα.
Ο Χάμιλτον γιατί κλείνει τόσο πολύ τη γραμμή του προς τον Webber ενώ ο Kubica όχι?
Γιατί ο ένας θέλει να τελειώσει το προσπερασμα ενώ ο αλλος νομίζει ότι τελείωσε ...
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ναι οκ , φανηκε σαν να τον βρηκε στο ψυγειο αλλα τελικα η ροδα του webber μπαινει μπρος απο τη ροδα του χαμιλτον .πολυ οριακο. παντως αν τον ειχε δει ο χαμιλτον με μια τιμονια λιγο δεξια θα τον ειχε αποφυγει γιατι μπαινουν μαζι στη στροφη και η μοιραια επαφη ειναι μετα το απεξ.Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία παραπάνω, ρόδα με ρόδα χτυπάνε.
Σχετικά με το ατύχημα, ο Hamilton αφού ξέρει ότι προσπερνάει τον Webber ο οποίος προτιμάει να τρακάρει παρά να τον προσπεράσεις, έπρεπε να την πάρει λίγο πιο ανοιχτά και να τον περνούσε στην επόμενη που θα είχε την εσωτερική. Φυσικά αν ο κάγκουρος δεν ήθελε να τρακάρουν μπορούσε παλύ εύκολα να το αποφύγει καθώς ο Hamilton δεν έστριψε καταπάνω του όπως είχε κάνει πχ ο Vettel στην Τουρκία.
Ως εκ τούτου για το ατύχημα φταίει 100% ο Webber.Μετά απο καμιά δεκαριά στενες επαφές μεταξύ των διεκδικητών, οπού μόνο οι ΜcLaren εγκατέλειψαν, μπορούμε να παρατήσουμε το εν λόγω πρωτάθλημα(τα) και να το ρίξουμε στο τζόκερ.
Alonso Μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.
-
Μάλιστα.Ο Χάμιλτον γιατί κλείνει τόσο πολύ τη γραμμή του προς τον Webber ενώ ο Kubica όχι?
Γιατί ο Hamilton θέλει να τελειώσει το προσπέρασμα, ενώ ο Kubica το έχει ήδη τελειώσει καθώς είναι κατα πολύ ταχύτερος (St Devote ). Επίσης μη παραβλέπεις ότι έιναι λίγο μετά στη στροφή.
Με λίγα λόγια Sutil και Webber είχαν ακριβώς τον ίδιο χώρο με τη διαφορά ότι ο Hamilton κλείνει περισσότερο μετά στην ευθεία.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δεν διαβασα ολα τα προηγουμενα post αλλα διαβασα ενα τ οποιο δεν μπορω ν αφησω ασχολιαστο. Ρε συ Βασιλη (A-Viper) λες οτι αυτα παθαινει ο Hamilton αν μπλεκει με ζωα οπως ο Massa και ο Webber. Για τον Webber οκ να το δεχτω ειχες νευρα. Αλλα ο Massa? Δλδ εσυ πιστευεις οτι ο Massa εφταιγε για την μ*λακια που εκανε ο Hamilton ο οποιος κιολας το παραδεχτηκε? Ελεος ρε man!
Όταν τόλμησα να δώσω συγχαρητήρια στον Αλόνσο για την Μόντζα (που στην τελική έκανε φοβερό αγώνα - αυτός και ο Button), τα άκουσα. Ενώ θα μπορούσα να πω πολύ απλά οτι ο υπερπρωκταθλητής των 5 ηπείρων ΙΔΡΩΣΕ για να κερδίσει τον τρίτο οδηγό μας...
Εφόσον λοιπόν 'θέλετε' (όχι εσύ προσωπικά, εξού και τα εισαγωγικά) καφρίλα, καφρίλα θα έχετε...
Ζώο ο Μάσσα, μ@λ@κομπούκωμα ο Αλόνσο και χαρούμενο παιδί ο Πικέ._
Τόσο απλα...
Απο εμενα προσωπικα δεν τ ακουσες. Κοιτα, ο καθενας γραφει οπως θελει. Το μοναδικο που καταφερνεις χρησιμοποιωντας τετοιους χαρακτηρισμους ειναι να ριχνεις τον ευατο σου στα ματια των αλλων και να μην σε παιρνουν στα σοβαρα. Αν εσυ δεν εχεις προβλημα με αυτο οκ.
Συγκεκριμενα για την Monza, ο Alonso δεν πιστευω πως ιδρωσε ιδιαιτερα. Εκανε προσπεραση με τον ιδιο τροπο που κανουν ολοι οταν δεν μπορουν να περασουν στην πιστα. Κατα τ αλλα εγω σου εγραψα συγκεκριμενα για το περιστατικο μεταξυ Massa και Hamilton και εσυ μου απαντησες γενικα. Μου λες συγκεκριμενα με ποιο σκεπτικο αποκαλεις ζωο τον Massa για μια μαλακια που εκανε ο Hamilton?
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Συγκεκριμενα για την Monza, ο Alonso δεν πιστευω πως ιδρωσε ιδιαιτερα. Εκανε προσπεραση με τον ιδιο τροπο που κανουν ολοι οταν δεν μπορουν να περασουν στην πιστα. Κατα τ αλλα εγω σου εγραψα συγκεκριμενα για το περιστατικο μεταξυ Massa και Hamilton και εσυ μου απαντησες γενικα. Μου λες συγκεκριμενα με ποιο σκεπτικο αποκαλεις ζωο τον Massa για μια μαλακια που εκανε ο Hamilton?Με το σκεπτικό ότι εδώ μέσα, όσο υπάρχουν κάτι αστείοι τύποι, μόνο η καφρίλα περνάει...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Με λίγα λόγια Sutil και Webber είχαν ακριβώς τον ίδιο χώρο με τη διαφορά ότι ο Hamilton κλείνει περισσότερο μετά στην ευθεία.Αυτό ακριβώς! Ήθελα να δω αν θα το έλεγε κανείς.
Το πρόβλημα είναι ότι το κάνει σε εντελώς λάθος περίοδο του πρωταθλήματος...και προσωπικά θα προτιμούσα ο Χάμιλτον να τερμάτιζε πάνω από τον Webber.
Πρέπει να δουλέψει λίγο τον τομέα του προσπεράσματος ο Λιούις...όχι τόσο στην είσοδο, όσο στην έξοδο.
-
Πρέπει να δουλέψει λίγο τον τομέα του προσπεράσματος ο Λιούις...όχι τόσο στην είσοδο, όσο στην έξοδο.O Lewis χρειάζεται να δουλέψει το προσπέρασμα;
Όλοι οι άλλοι δηλαδή τι πρέπει να κάνουν;Και φυσικά όλοι λέτε τι λάθος έκανε ο Hamilton που ρίσκαρε. Ο Webber που αντί να αποδεχτεί το προσπέρασμα, κάνει την ταλιμπανιά ενώ οδηγεί το πρωτάθλημα τα έκανε όλα σωστά. Επειδή του άνοιξε ο πάτος και δεν έπαθε τίποτα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πρέπει να δουλέψει λίγο τον τομέα του προσπεράσματος ο Λιούις...όχι τόσο στην είσοδο, όσο στην έξοδο.
O Lewis χρειάζεται να δουλέψει το προσπέρασμα;
Όλοι οι άλλοι δηλαδή τι πρέπει να κάνουν;Μεταμόσχευση εγκεφάλου...
Ίσως και κανα σεξ θα βοηθούσε...
-
http://www.youtube.com/watch?v=MbgKrWAL ... r_embedded
Στο τέλος ακούγεται και η προσπάθεια του Webber να μη χάσει καθόλου έδαφος πατώντας τέρμα το γκάζι
Μεγαλοπρεπέστατο σπινάρισμα και βουρ για το επόμενο θύμα (που έτσι και τον προλάβαινε κανείς από πίσω θα κλέγανε μανούλες)
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Γιατί ο Hamilton θέλει να τελειώσει το προσπέρασμα, ενώ ο Kubica το έχει ήδη τελειώσει καθώς είναι κατα πολύ ταχύτερος (St Devote )
Δεν τον βλέπω να τον απασχολεί ... ο Λούης - για άλλη μια φορά - οδηγεί θεωρώντας ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ συμπεριφορές ΑΛΛΩΝ. ( αυτο δεν σημαίνει ότι ο Μαρκος με το δική του 'θεώρηση' της μη παραχώρησης θέσεις έχει δίκιο ... καθε άλλο μάλιστα. )
Το 'νομίζει ότι έχει τελείωσει την προσπέραση'¨κολλάει στην παγιωμένη οδηγικά άποψη του Λουης ότι εφόσον έχει 'ξεμυτίσει' πιο πολύ ο άλλος οφείλει να τον αφήσει ( και δεν το αντιομετωπίζει ότι απλά έχει πλεονεκτημα )
Σε καμία δε περίπτωση δεν στρίβεις σαν να μην έχεις κανέναν δίπλα σου ......
υγ ... η όποια - μικρή - ενόχληση έχω επι αυτής της οδηγικής συμπεριφοράς πηγάζει από το γεγονός ότι αυτή θεωρήθηκε αναπόσπαστο κομμάτι της οδηγησής του τόσο από τον ίδιο , όσο και από τον βρετανικό τύπο. ( και όλα αυτά από τον 1ο χρόνο του στην Φ1 )
Εάν όλα αυτά είναι μέρος της αγωνιστικής του οδηγησης ( thats Lewis ) θα πρέπει να δεχθεί και τις πιθανότητες να στραβώσει
υγ ... ίσως ακόμα να μην μπορώ να ξεχάσω τις απειρες μπαρούφες που είχε πεί για την 1η στροφή εκείνου του Φουτζι ...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
O Lewis χρειάζεται να δουλέψει το προσπέρασμα;
Όλοι οι άλλοι δηλαδή τι πρέπει να κάνουν;Και φυσικά όλοι λέτε τι λάθος έκανε ο Hamilton που ρίσκαρε. Ο Webber που αντί να αποδεχτεί το προσπέρασμα, κάνει την ταλιμπανιά ενώ οδηγεί το πρωτάθλημα τα έκανε όλα σωστά. Επειδή του άνοιξε ο πάτος και δεν έπαθε τίποτα.
Δε ξέρω τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι...για τον Λούις λέμε. Και ο Webber έχει μερίδιο ευθύνης...αλλά ο Λιούις κλείνει τη γραμμή του χωρίς λόγο πρακτικά. Αυτό πρέπει λίγο να δουλέψει.
50/50 είναι για μένα και γιαυτό δεν έπεσε ποινή.
Σχετικά με το βίντεο παραπάνω.
Κοιτάξτε από το 0:25 - 0:27 πως ΚΛΕΙΝΕΙ τη γραμμή του Χάμιλτον αγνοώντας ΕΝΤΕΛΩΣ τον Webber αριστερά του. Ε, εντάξει ρε σεις...αυτά δε τα κάνεις 4 αγώνες πριν το τέλος όταν είσαι σε καλή θέση στο πρωτάθλημα, είσαι ανταγωνιστικός και ξέρεις ότι ο Web δεν αφήνει χώρο.
-
μπραβο ρε αλονσο εχει πλακα να το σηκωσεις...
παντως εγω ειμαι πολυ αγχωμενος με τους κινητηρες μας και πως θα την παλεψουν
κριμα για το κατασκευαστων παντωςοσο για το συμβαν στα παιδια χαμιλτον μαρκ γνωμη μου ειναι αγωνιστικο συμβαν στο βιντεο του ausfahrt αν δειτε ο μαρκ εχει πατησει το εσωτερικο κερμπ αρα ο μαρκ εχει παραμεινει κλειστα στην στροφη κ ο χαμιλτον κλεινει λιγο πιο νωρις....για να μην ανοιξει πολυ περνωντας ατσαλα απ το εξωτερικο κερμπ χτυπωντας με οτι συνεπαγεται αυτο (κλαταρισμα-σπασιμο αερωτομης-αναρτησεις σπινιαρισμα χανοντας εδαφος κτλ) μηπως οποτε δεν φερθηκε και τοσο που...κα ο μαρκ? η' μπορει την στιγμη που παταει ο μαρκ το κερμπ να του πεταει λιγο μουτρα και να εγινε οτι εγινε...
-
βγαλτε λιγο τα κοκκινα γυαλια οσοι εδω μεσα λετε ο,τι να ναι.
και εντελως φιλικα το λεω γιατι 100% εφταιγε ο Webber...
ο οποιος ενω τον εχει περασει ο Χαμιλτον αν δειτε στηνει το αμαξι πριν την στροφη για να στουκαρει.
ειπαμε σεβομαι να ειστε τιφοζι αλλα μια και εδω δεν εχει να κανει φοραδα στην μεση, λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει...ενταξει εχετε εμπαθεια με τον Χαμιλτον,αλλα ειπαμε...
το πρωταθλημα θα το χασει η Ρεντ Μπουλ και στο τελος καλα να παθει γιατι εχει οδηγους ασχετους.ημουν υπερ του κουτοwebber αλλα τωρα εχει αρχισει και με χαλαει.
ο τυπος ειναι καγκουρας εντελως.τεσπα το πρωταθλημα παιζεται αναμεσα απο Alonso / Webber με υπερ του Αλονσο το Abu Dhabi (εσωτερικος αγωνας με το Ferrari World διπλα ) και υπερ του webber το οτι ο αλονσο εχει κινητηρες που τουλαχιστον ενας θα σπασει.
τεσπα αλλα 5 λεπτα χαμενα λες και θα καταλαβουν καποιοι εδω...
@ Niko....ο Χαμιλτον δεν αγνοει το καγκουρομ@λ@κ@ εκει που κλεινει την τροχια του...
αυτο που κανει ο αυστραλος ειναι καθαρη βουτα... -
Για να καταλάβω πού ανήκω δηλαδή, εγώ που πιστεύω ότι ήταν λάθος του LH πάει να πει ότι είμαι φερραρίστα;
Τη λέξη 'λάθος' δε τη χρησιμοποίησα τυχαία...
-
προσωπικα τον παω τον χαμιλτον
τον σαγονια δεν τον μπορω με τιποτα αλλα αφου εμεις τα λεμε καλα εδω εκει οι κριτες γιατι δεν δωσανε καμια ποινη?οκ φταιει ο μαρκος γιατι δεν τιμωρηθηκε επειδη κατεστρεψε τον αγωνα του χαμιλτον?θα μπορουσαν να το κανουν οπως το κανανε και με τον φετελακο που χτυπησε το μπατον στο σπα!τα γυαλια μου παντως ειναι μαυρα και rayban

-
10 σελίδες για τον ορισμό του race incident.....
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Και φυσικά όλοι λέτε τι λάθος έκανε ο Hamilton που ρίσκαρε. Ο Webber που αντί να αποδεχτεί το προσπέρασμα, κάνει την ταλιμπανιά ενώ οδηγεί το πρωτάθλημα τα έκανε όλα σωστά. Επειδή του άνοιξε ο πάτος και δεν έπαθε τίποτα.
...το 'λάθος' (άσχετα αν ήταν 'τίμια' οδηγική συμπεριφορά κτλ), ήταν ότι πρακτικώς και τελικώς, στους 2 τελευταίους αγώνες = ΖΗΡΟ πόιντς, άρα για τον εαυτό του πρωτ' απ ' όλα λάθος...
Ο δε Καγκουρός, που ούτε τον Βέτελ που άφησε (Τουρκία), ούτε τον Χάμι να κάνουν αυτό που γούσταραν, κερδισμένος βγήκε...
-
εεεεεε ποτε θα παμε συγκαπουρη????

-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
βγαλτε λιγο τα κοκκινα γυαλια οσοι εδω μεσα λετε ο,τι να ναι.και εντελως φιλικα το λεω γιατι 100% εφταιγε ο Webber...
ο οποιος ενω τον εχει περασει ο Χαμιλτον αν δειτε στηνει το αμαξι πριν την στροφη για να στουκαρει.
ειπαμε σεβομαι να ειστε τιφοζι αλλα μια και εδω δεν εχει να κανει φοραδα στην μεση, λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει...ενταξει εχετε εμπαθεια με τον Χαμιλτον,αλλα ειπαμε...
το πρωταθλημα θα το χασει η Ρεντ Μπουλ και στο τελος καλα να παθει γιατι εχει οδηγους ασχετους.Εγώ παρακαλούσα να πάρει ποινή ο Webber για να μην πάρουν τόσους βαθμούς οι Red Bulls. Αλλά κάνεις ένα λάθος... το πρωτάθλημα θα το πάρει η Red Bull δυστυχώς. Καλύτερα αυτή παρά η μισητή McLaren βέβαια. Η Scuderia δυστυχώς είναι 64 βαθμούς πίσω και πολύ δύσκολα θα κερδίσει. Όσο για τον οδηγών... δεν με πολυενδιαφέρει ποιός εγωιστής θα το κορνιζώσει στο πανάκριβο σπίτι του στο Monte Carlo ή στην Ελβετία από τη στιγμή που δεν θα κερίσει η ομαδάρα το καλό πρωτάθλημα.
2010 Singtel Singapore Grand Prix