-
Ηθελημενα σταματηματα πριν το στοπ της ειδικης ειχαμε και απο τον συγχωρεμενο McRae και απο τον Sainz,ημερομηνιες δεν θυμαμαι αλλα το ανοιγμα καπο λογω ' βλαβης' το θυμαμαι πολυ καλα.
Αλλα η πιο γνωστη εντολη για ' κρατημα' ειναι ( τα πασιγνωστα 4¨) του Φιοριο προς τον θεο, που η ανυπακοη του στοιχησε την αποπομπη του απο την Λαντσια.
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
παντως ψαχνω καιρό τωρα ενα video (αν υπάρχει και θυμαται κανεις ποτε ήταν) με τον μικι μπιαζιον και την deltona οπου σε εναν αγώνα (παγος/χιονι/νυχτα) πηρε εντολή απο τον ασυρματο να κόψει ρυθμο για να ευνοηθεί ο team mate Και αυτος για σπάσιμο προτιμησε να αραξει τη deltona μπροστα σε ολον τον κόσμο και να περιμενει να τον περασει...Το αντίθετο συνέβει και το λέει ο DAP πιο πάνω. Η εντολή για κόψιμο ήταν προς τον Kankkunen για να κερδίσει ο Biasion και φυσικά έγινε με επιδεικτικό τρόπο από το 'μουστάκια'.
Το ραλλυ είναι το Monte Carlo, χρονιά δεν θυμάμαι (δεν έχω χρόνο να ψάξω) και η Lancia τότε έτρεχε με τις Delta Integrale. Οι Deltona είναι το τελευταία έκδοση των Delta. Το περιστατικό έγινε πριν εποχής Deltona. -
Πολυ πιθανό να τα εχω μπερδέψει στο μυαλό μου, αλλωστε πανε πολλα χρόνια πίσω οποτε μαλλον ετσι θα ναι.
τα xsara, Πω πω τα χα ξεχασει, τι κανανε και αυτα.... πανικος...
-
To 1987 ειναι, 1η χρονια των Group A
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
παντως ψαχνω καιρό τωρα ενα video (αν υπάρχει και θυμαται κανεις ποτε ήταν) με τον μικι μπιαζιον και την deltona οπου σε εναν αγώνα (παγος/χιονι/νυχτα) πηρε εντολή απο τον ασυρματο να κόψει ρυθμο για να ευνοηθεί ο team mate Και αυτος για σπάσιμο προτιμησε να αραξει τη deltona μπροστα σε ολον τον κόσμο και να περιμενει να τον περασει...
Το αντίθετο συνέβει και το λέει ο DAP πιο πάνω. Η εντολή για κόψιμο ήταν προς τον Kankkunen για να κερδίσει ο Biasion και φυσικά έγινε με επιδεικτικό τρόπο από το 'μουστάκια'.
Το ραλλυ είναι το Monte Carlo, χρονιά δεν θυμάμαι (δεν έχω χρόνο να ψάξω) και η Lancia τότε έτρεχε με τις Delta Integrale. Οι Deltona είναι το τελευταία έκδοση των Delta. Το περιστατικό έγινε πριν εποχής Deltona.Έχει γίνει παρόμοιο με Waldeggard και Mounari, εποχή Stratos.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
παντως ψαχνω καιρό τωρα ενα video (αν υπάρχει και θυμαται κανεις ποτε ήταν) με τον μικι μπιαζιον και την deltona οπου σε εναν αγώνα (παγος/χιονι/νυχτα) πηρε εντολή απο τον ασυρματο να κόψει ρυθμο για να ευνοηθεί ο team mate Και αυτος για σπάσιμο προτιμησε να αραξει τη deltona μπροστα σε ολον τον κόσμο και να περιμενει να τον περασει...
Το αντίθετο συνέβει και το λέει ο DAP πιο πάνω. Η εντολή για κόψιμο ήταν προς τον Kankkunen για να κερδίσει ο Biasion και φυσικά έγινε με επιδεικτικό τρόπο από το 'μουστάκια'.
Το ραλλυ είναι το Monte Carlo, χρονιά δεν θυμάμαι (δεν έχω χρόνο να ψάξω) και η Lancia τότε έτρεχε με τις Delta Integrale. Οι Deltona είναι το τελευταία έκδοση των Delta. Το περιστατικό έγινε πριν εποχής Deltona.Έχει γίνει παρόμοιο με Waldeggard και Mounari, εποχή Stratos.
Οχι ακριβως παρομοιο μιας και η διαφορα ηταν 4 δευτερα υπερ του Σουηδου,ο καισαρ (Φιοριο) κρατησε τον θεο στην εκκινηση της ειδικης ,του μετρησε 4 και τον εδιωξε.Στο STOP η διαφορα ηταν παλι 4 και παλι υπερ του Waldegard!!!
Πρεπει αν δεν με απατα η μνημη μου να ηταν το San Remo του 76 (;) και ο θεος μετακομισε το ιδιο βραδυ στη Ford. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Οχι ακριβως παρομοιο μιας και η διαφορα ηταν 4 δευτερα υπερ του Σουηδου,ο καισαρ (Φιοριο) κρατησε τον θεο στην εκκινηση της ειδικης ,του μετρησε 4 και τον εδιωξε.Στο STOP η διαφορα ηταν παλι 4 και παλι υπερ του Waldegard!!!
Πρεπει αν δεν με απατα η μνημη μου να ηταν το San Remo του 76 (;) και ο θεος μετακομισε το ιδιο βραδυ στη Ford.Απ΄όσο ξέρω ο Waldegaard πριν την τελευταία ειδική ήταν μπροστά 4'', ο Fiorio του ζήτησε να αφήσει τον τοπικό ήρωα Munari να κερδίσει, οπότε ο Waldegaard με το 'GO' βγάζει το χέρι έξω από το παράθυρο της Stratos, μετράει με τα δάχτυλα '1-2-3-4' (οπότε και καλά ήταν στα ίσα) και μετά στην ειδική 'πυροβολεί' και κερδίζει ειδική και αγώνα. Και την άλλη μέρα όντως υπογράφει στη Ford για το 1977.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
...Απ΄όσο ξέρω ο Waldegaard πριν την τελευταία ειδική ήταν μπροστά 4'', ο Fiorio του ζήτησε να αφήσει τον τοπικό ήρωα Munari να κερδίσει, οπότε ο Waldegaard με το 'GO' βγάζει το χέρι έξω από το παράθυρο της Stratos, μετράει με τα δάχτυλα '1-2-3-4' (οπότε και καλά ήταν στα ίσα) και μετά στην ειδική 'πυροβολεί' και κερδίζει ειδική και αγώνα. Και την άλλη μέρα όντως υπογράφει στη Ford για το 1977.Πιο σωστό αυτό. Ετσι το θυμάμαι και εγώ.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
...Απ΄όσο ξέρω ο Waldegaard πριν την τελευταία ειδική ήταν μπροστά 4'', ο Fiorio του ζήτησε να αφήσει τον τοπικό ήρωα Munari να κερδίσει, οπότε ο Waldegaard με το 'GO' βγάζει το χέρι έξω από το παράθυρο της Stratos, μετράει με τα δάχτυλα '1-2-3-4' (οπότε και καλά ήταν στα ίσα) και μετά στην ειδική 'πυροβολεί' και κερδίζει ειδική και αγώνα. Και την άλλη μέρα όντως υπογράφει στη Ford για το 1977.
Πιο σωστό αυτό. Ετσι το θυμάμαι και εγώ.
Πω, πω αυτες ηταν προσωπικοτητες με #sensored#
-
Με ποιο κριτίριο θεωρείτε κάποιον κορυφαίο?Αλλες εποχές άλλα ήθη.Θα πρέπει να μετονομαστεί το πόστ σε ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΞΕΝΟΣ ΡΑΛΙΜΑΝ για να έχει κάποια λογική.
Καλύτερος ξένος ράλυμαν