-
Volvo S60 / V70 και Bmw X1.
Μπορειτε τωρα να κλεισετε το τοπικο... -
Ο χρήστης deadp έγραψε:
Τσίμπησε είδα σήμερα το Cityscape, ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ χιλιαρικάκι στις 15/9... Φαίνεται αυτοί στις αντιπροσωπείες δεν έχουν πάρει χαμπάρι σε τι περιβάλλον οικονομικό ζούμε...
Ελπίζω να παίζει καμμιά έκπτωση, δεν πέρασε πολύς καιρός που το διαφήμιζαν γύρω στο 20άρικο...Στα μέσα του καλοκαιριού που βρέθηκα σε αντιπροσωπία είχαν μεγάλη έκπτωση (αν θυμάμαι 4000€) στα στοκαρισμένα Rav4 προηγούμενης γενιάς ενώ στο τωρινό f/l τίποτα. Μάλιστα έλεγαν για Rav4 (προf/l) κοντά στα 25.000€ στην βασική έκδοση και στην πραγματικότητα υπήρχαν μόνο 4κίνητα πλούσιας έκδοσης που με την εκπτωση έβγαιναν στα 30.000€.
Εχε υπόψη σου ότι το Cityscape δεν έχει ESP. Μόνο στο 4κίνητο βάζουν. -
μπηκα σημερα και οδηγησα λιγουλακι Scirocco 2λιτρο με dsg!!πιστευω οτι θα ηταν μια πααααρα πολυ καλη επιλογη!! (αν ξεπερνα τις 31000 η τιμη του,συγχωρεστε με δεν το ξερα)
-
κομπλέ.. αρα προτείνεις ρόκο+τρέιλερ η ρόκο sw?
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
κομπλέ.. αρα προτείνεις ρόκο+τρέιλερ η ρόκο sw? -
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
κομπλέ.. αρα προτείνεις ρόκο+τρέιλερ η ρόκο sw?ροκο+τρειλερ,αν οι μεταφορικες αναγκες ειναι τοσο μεγαλες!μα αν ριξουν τα πισω καθισματα κανει εναν ικανοποιητικο χωρο αποσκευων..αν κανω λαθος,οκ σορρυ!
-
Βασικα ο ανθρωπος ανεφερε πως το θελει για 4μελη οικογενεια κ δεν εχει σπορτιφ ανησυχιες
-
V60 2.0T (όταν έρθει)
Scout 1.8 TSI 4x4Χ1, είδα σήμερα για αρκετή ώρα ..... μου αρέσε εξωτερικά , αλλά μάλλον θα θέλει πιο δυνατό μοτέρ
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Βασικα ο ανθρωπος ανεφερε πως το θελει για 4μελη οικογενεια κ δεν εχει σπορτιφ ανησυχιεςΑν κρίνουμε πάντως από την αυτοκινητοβιομηχανία γενικότερα, τέτοια άτομα δεν υπάρχουν πια.
-
@nightwalker:
Ο σιΡόκκος παίρνει και μπαγκαζιέρα οροφής. Έχει κάτι μακρουλές, κοντά δυο μέτρα.
Βολικές για να ρίχνεις κι έναν υπνάκο. Θα χωράνε και το λαδάκι που πρέπει να έχουμε πρόχειρο για συμπλήρωμα, μόλις ο σιΡόκκος διψάσει.@johnkyr:
Ξεφεύγουμε από τα 30 χιλιάρικα με το V60 2.0... το 1.6 γιατί όχι;Έχω ήδη κάνει μια λίστα με 6 αυτοκίνητα. Πλέον, πρέπει να πάνε μόνοι τους, να δουν, να οδηγήσουν, να αποφασίσουν.
-
το S60, to ζύγισε το drive, με λίγα extra, 1660Kg ,έχουμε ξεφύγει ...
το 1.6Τ(180hp) με το 2.0Τ(203hp), σαν αρχική τιμή αγοράς δεν πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά.
το skoda 1.8Τ scout τώρα, πιστεύω ότι είναι στη δύση της καριέρας του, ενώ σαν σχήμα μετά το fl δεν μου αρέσει, δεν παύει όμως να είναι αξιόλογο ... το superb station ..... μου παραείναι μεγάλο για Ελλάδα ....επίσης, πιστεύω ότι η αγορά του S/V 60 ίσως αξίζει να αναβληθεί για λίγο καιρό, να περάσουν οι παιδικές ασθένειες ....
H X1 μου αρέσει σαν σχήμα κτλ.... όταν το είδα live, αλλά στην εθνική ήταν πιο γρήγορο το v50 μου . Θέλει πιο δυνατό μοτέρ .... και πιο πολλά Λ7. Να δεις, που όπως γεμίσαμε 316, θα γεμίσουμε Χ1s18.Υπάρχουν τπτ C180 compressor ακόμα, με χαμηλή τιμή ?
ποια είναι αυτά τα 6 αυτοκίνητα ???
μτχ 1-2 ετών με 31κ ??? το έχουν σκεφτεί ???
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ενώ σαν σχήμα μετά το fl δεν μου αρέσειΕχω ακριβως την αντιθετη αποψη, για μενα ομορφυνε πολυ μετα το φ/λ, ειδικα μπροστα οπου θεωρω οτι 'επασχε'
Αγορά με οροφή τα (περίπου) 31.000€