-
επειδη οι μερες πλησιαζουν ειπα να ανοιξω το τοπικ για το 32ο ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ που θα γινει 30-31/10/2010...
-
επειδη οι μερες πλησιαζουν ειπα να ανοιξω το τοπικ για το 32ο ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ που θα γινει 30-31/10/2010...
-
-
Kαλα εκανες και το ανοιξες , γιατι μεγαλη μεριδα αγωνιζομενων μετα την αστεια ανακοινωση της ανικανης αθηναικης λεσχης , περιμενουν με αγωνια τις οποιες διευκολυνσεις-προσφορες που θα κανει η λεσχη σας , ωστε να κανουν δυο τουλαχιστον αγωνες φετος .........
Περιμενουμε ...... σοβαρες ανακοινωσεις με ενδιαφερον !
-
Μικράς Ασίας –Ν. Αλικαρνασσός
Τηλ.-Φαξ: 2811.101707
e-mail: aokritis@hotmail.com
http://www.aokritis.grΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας γνωρίζουμε ότι το φετινό 32ο Rally Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Οκτωβρίου 2010, προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτου Ελλάδος, στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων καθώς επίσης και στο Έπαθλο Κρήτης.
Ο αγώνας αποτελείται από 4 ειδικές διαδρομές, επαναλαμβανόμενες, μήκους 70χλμ., με κεντρικό service park και γραμματεία στο εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Αρκαλοχωρίου.ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ:
· 2 Δωρεάν διανυκτερεύσεις (Παρασκευή και Σάββατο) για κάθε πλήρωμα.
· 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει ήδη και λήγουν στις 20-10-2010.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παροχές αλλά και για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλώ απευθυνθείτε στο τηλ.6977.398000 κ. Ηρώ Παγωμένου.Με εκτίμηση
Η οργανωτική Επιτροπή -
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟΚ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ 32ου RALLY ΚΡΗΤΗΣ Ο ΑΟΚ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ 6977398000 ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΟ ΑΓΩΝΑ!!!! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΩ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ FORUM ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!! ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ Γ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ
-
Με το θάρρος που εχω, διοτι εχω συμμετάσχει 2 χρονιές στο πανεμορφο ράλι σας, λυπάμαι αλλα δεν ειναι προσφορές αυτές για εναν αγώνα και μια λέσχη με το κύρος που εχει.
Προς θεού μην χρησιμοποιήτε την 'καραμέλα' οτι ο αγώνας προσμετρά στο κύπελλο ασφάλτου!
Ειναι πολλά τα έξοδα ενός αγωνιστικου αυτοκινήτου να κατέβει στην Κρήτη.Μακράν περισσότερα απο οποιονδήποτε αλλο αγώνα ράλι του Ελληνικού πρωταθλήματος.Δεν ειναι μόνο το αυτοκίνητο.Είναι μια ολόκληρη ομάδα που το ακολουθεί.Φορτηγό, που το κόστος του είναι μεγάλο σε εισιτήρια.Μηχανικοί, αυτοκίνητο δοκιμών, κλπ.Ολα αυτλα κοστίζουν και πολύ μάλιστα συγκριτικά με αλλα ράλι.
Το θάρρος αυτό το πέρνω απο τις καλύτερες αναμνήσεις που εχω το 1999 και το 2000.Τότε που οι παροχές σας ήταν απο 'αλλον πλανήτη'.Ελπίζω να καταλάβετε...Πάντα φιλικά!
-
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΚΡΗΤΗΣ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ???
-
Παμε Κρητη ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Παμε Κρητη ?Λές ?
-
Παμε Ηρακλειο ?
-
Πάμε πλατεία;;; (στο Αρκαλοχώρι;;;)
-
Σαββατο βραδυ ηρακλειο πλατεια μετα ποτακι κ κατευθειαν απο το μπαρ στο αρκαλοχωρι...
-
Δεν βλεπω την αναλογη κινηση .......
-
ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ .ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ
-
ειναι τοση πολλη η στεναχωρια μου που δεν εγινε το αττικο....που λεω να παω Κρητη για να ξεχασω τον πονο μου....
dimos
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
ειναι τοση πολλη η στεναχωρια μου που δεν εγινε το αττικο....που λεω να παω Κρητη για να ξεχασω τον πονο μου....dimos
Σαν τουριστας ? η σαν pilot
Aν εκανες το δευτερο ..... θα ημουν εξεδρα με .....κτλ οεεεοεοοε αλλα που το παλικαρακι μας ..
Η λεσχη εργαζεται πυρετοδως οπως μαθαινω ,για εναν εξαιρετο αγωνα και για την καλυτερη φιλοξενια των αγωνιζομενων , στα δυσκολα της εποχης , το παλευουν σκληρα !
Για καντε τα κουμαντα σας , πρεπει να ειμαστε ολοι εκει !
-
πηγα χθες μια βολτα στις ειδικες, και ειδα με μεγαλη μου χαρα.πολλα πληρωματα απο την αθηνα ,να κανουν δοκιμες.ΜΠΡΑΒΟ
-
Το πώς γίνεται να κάνουν δοκιμές αφού ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι ειδικές μόνο σε εμένα προκαλεί εντύπωση;
Πήρα τηλέφωνο την περασμένη Τετάρτη στο τηλ. που έχει δοθεί για να μάθω λεπτομέρερειες για τον αγώνα, τρόπο δήλωσης συμμετοχής κτλ. και μου είπαν να στείλω e-mail. Έστειλα e-mail αμέσως και αφού δεν ήρθε καμία απάντηση μέχρι χτες, Κυριακή, το ξαναέστειλα σε περίπτωση που είχε χαθεί ή σβηστεί καταλάθος. Μου απάντησαν λοιπόν σήμερα, Δευτέρα, ότι εντός των επόμενων 2 ημερών θα υπάρξει ανακοίνωση στο site. Αυτό μόνο.
Τα υπόλοιπα 'πληρώματα από την Αθήνα' τι παραπάνω έκαναν και όχι μόνο έμαθαν τις ειδικές αλλά πρόλαβαν να κατέβουν και για αναγνωρίσεις το ΣΚ;
Δεν θέλω να δημιουργήσω αρνητικό κλίμα για τη λέσχη ή για τον αγώνα, άλλωστε είναι δεδομένο ότι θα κατέβει η συμμετοχή μου, δεν τίθεται θέμα, αλλά για μερικά πράγματα είναι να απορείς. Καλοπροαίρετα λοιπόν ρωτάω, αφού οι ειδικές είναι γνωστές και οι αναγνωρίσεις έχουν ξεκινήσει, γιατί δεν έχει υπάρξει μια σχετική ανακοινωσούλα εδώ ή στο site του ΑΟΚ ή όπου αλλού τελοσπάντων θεωρείται κατάλληλο μέρος;
-
ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΑΟΚ http://WWW.AOKRITIS.GR Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 32ο RALLY ΚΡΗΤΗΣ
32o ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ