-
Ο χρήστης agalanop έγραψε:
Το πώς γίνεται να κάνουν δοκιμές αφού ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι ειδικές μόνο σε εμένα προκαλεί εντύπωση;Πήρα τηλέφωνο την περασμένη Τετάρτη στο τηλ. που έχει δοθεί για να μάθω λεπτομέρερειες για τον αγώνα, τρόπο δήλωσης συμμετοχής κτλ. και μου είπαν να στείλω e-mail. Έστειλα e-mail αμέσως και αφού δεν ήρθε καμία απάντηση μέχρι χτες, Κυριακή, το ξαναέστειλα σε περίπτωση που είχε χαθεί ή σβηστεί καταλάθος. Μου απάντησαν λοιπόν σήμερα, Δευτέρα, ότι εντός των επόμενων 2 ημερών θα υπάρξει ανακοίνωση στο site. Αυτό μόνο.
Τα υπόλοιπα 'πληρώματα από την Αθήνα' τι παραπάνω έκαναν και όχι μόνο έμαθαν τις ειδικές αλλά πρόλαβαν να κατέβουν και για αναγνωρίσεις το ΣΚ;
Δεν θέλω να δημιουργήσω αρνητικό κλίμα για τη λέσχη ή για τον αγώνα, άλλωστε είναι δεδομένο ότι θα κατέβει η συμμετοχή μου, δεν τίθεται θέμα, αλλά για μερικά πράγματα είναι να απορείς. Καλοπροαίρετα λοιπόν ρωτάω, αφού οι ειδικές είναι γνωστές και οι αναγνωρίσεις έχουν ξεκινήσει, γιατί δεν έχει υπάρξει μια σχετική ανακοινωσούλα εδώ ή στο site του ΑΟΚ ή όπου αλλού τελοσπάντων θεωρείται κατάλληλο μέρος;
Φιλε αν εχεις ερθει ποτε ΚΡΗΤΗ.Θα γνωριζες οτι ολο το Ηρακλειο εχει 6 ειδικες,αυτες κανουν ολοι.Δεν ειδα τι μου ειχες γραψι γιατι ειχα παει Γερμανια..........................αν θελεις ομως μπορω να στις δοσω και τσεκαρισμενες....................................
-
Ο χρήστης MEGA CARS έγραψε:
Το πώς γίνεται να κάνουν δοκιμές αφού ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι ειδικές μόνο σε εμένα προκαλεί εντύπωση;
Πήρα τηλέφωνο την περασμένη Τετάρτη στο τηλ. που έχει δοθεί για να μάθω λεπτομέρερειες για τον αγώνα, τρόπο δήλωσης συμμετοχής κτλ. και μου είπαν να στείλω e-mail. Έστειλα e-mail αμέσως και αφού δεν ήρθε καμία απάντηση μέχρι χτες, Κυριακή, το ξαναέστειλα σε περίπτωση που είχε χαθεί ή σβηστεί καταλάθος. Μου απάντησαν λοιπόν σήμερα, Δευτέρα, ότι εντός των επόμενων 2 ημερών θα υπάρξει ανακοίνωση στο site. Αυτό μόνο.
Τα υπόλοιπα 'πληρώματα από την Αθήνα' τι παραπάνω έκαναν και όχι μόνο έμαθαν τις ειδικές αλλά πρόλαβαν να κατέβουν και για αναγνωρίσεις το ΣΚ;
Δεν θέλω να δημιουργήσω αρνητικό κλίμα για τη λέσχη ή για τον αγώνα, άλλωστε είναι δεδομένο ότι θα κατέβει η συμμετοχή μου, δεν τίθεται θέμα, αλλά για μερικά πράγματα είναι να απορείς. Καλοπροαίρετα λοιπόν ρωτάω, αφού οι ειδικές είναι γνωστές και οι αναγνωρίσεις έχουν ξεκινήσει, γιατί δεν έχει υπάρξει μια σχετική ανακοινωσούλα εδώ ή στο site του ΑΟΚ ή όπου αλλού τελοσπάντων θεωρείται κατάλληλο μέρος;
Φιλε αν εχεις ερθει ποτε ΚΡΗΤΗ.Θα γνωριζες οτι ολο το Ηρακλειο εχει 6 ειδικες,αυτες κανουν ολοι.Δεν ειδα τι μου ειχες γραψι γιατι ειχα παει Γερμανια..........................αν θελεις ομως μπορω να στις δοσω και τσεκαρισμενες....................................
ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΧΕΙ 6 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΟΥΤΕ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΦΟΡΑ!!!! ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ Η ΕΧΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ!!! ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ!!! ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ MEGA CARS [ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ] ΚΑΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ!!!! ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΙΣ 20/10/10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ROAD BOOK!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΕΔΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ!!!Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ!!!!
-
Φιλε αν εχεις ερθει ποτε ΚΡΗΤΗ.Θα γνωριζες οτι ολο το Ηρακλειο εχει 6 ειδικες,αυτες κανουν ολοι.Δεν ειδα τι μου ειχες γραψι γιατι ειχα παει Γερμανια..........................αν θελεις ομως μπορω να στις δοσω και τσεκαρισμενες....................................Αποστομωτική απάντηση!
Από τη Γερμανία έβλεπες αυτούς που έκαναν δοκιμές το ΣΚ;
Πράγματι, ας μην το συνεχίσουμε άλλο γιατί έμενα 5 χρόνια στο Ηράκλειο και μπορεί να γνωριζόμαστε κιόλας! Θα πρέπει μάλιστα να νιώθω τυχερός, αφού κάποιος που δεν έχει έρθει ποτέ Κρήτη δεν είναι ευπρόσδεκτος στον αγώνα, όπως φαίνεται από τα γραφόμενά σου.Όπως έγραψα και παραπάνω εγώ ('εμείς', πιο σωστά) θα κατέβω ούτως ή άλλως, ανεξάρτητα του ποιες είναι οι ειδικές, αλλά καλύτερα να προσέχετε λίγο όταν αντί να φροντίζετε να εξαλειφθούν οι παρανομίες (αναγνωρίσεις 1 μήνα πριν τον αγώνα από τους λίγους που με κάποιο τόπο έχουν πληροφορηθεί τις ειδικές) τις ανακοινώνετε δημόσια κιόλας, με υπερηφάνεια!
Αλέξης Γαλανόπουλος
(συνοδηγός)Υ.Γ.1 Ο 'Mega Cars' να υποθέσω ότι είναι ο Κακεπάκης Νίκος, όπως φαίνεται από το bannerάκι στο site του ΑΟΚ;
Υ.Γ.2 Θα μπορούσαμε να μάθουμε τις διαστάσεις και το πού προβλέπεται να τοποθετηθεί η διαφήμιση του οργανωτή ώστε να αφήσουμε τον ανάλογο χώρο στο αυτοκίνητο; Ρωτάω εδώ γιατί φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει και άλλους, αλλά αν υπάρχει πρόβλημα μπορώ να στείλω e-mail ή να πάρω τηλέφωνο. Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης TOYOTA RACING έγραψε:
Το πώς γίνεται να κάνουν δοκιμές αφού ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι ειδικές μόνο σε εμένα προκαλεί εντύπωση;
Πήρα τηλέφωνο την περασμένη Τετάρτη στο τηλ. που έχει δοθεί για να μάθω λεπτομέρερειες για τον αγώνα, τρόπο δήλωσης συμμετοχής κτλ. και μου είπαν να στείλω e-mail. Έστειλα e-mail αμέσως και αφού δεν ήρθε καμία απάντηση μέχρι χτες, Κυριακή, το ξαναέστειλα σε περίπτωση που είχε χαθεί ή σβηστεί καταλάθος. Μου απάντησαν λοιπόν σήμερα, Δευτέρα, ότι εντός των επόμενων 2 ημερών θα υπάρξει ανακοίνωση στο site. Αυτό μόνο.
ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΧΕΙ 6 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΟΥΤΕ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΦΟΡΑ!!!! ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ Η ΕΧΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ!!! ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ!!! ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ MEGA CARS [ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ] ΚΑΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ!!!! ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΙΣ 20/10/10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ROAD BOOK!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΕΔΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ!!!Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ!!!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ.
-
Οι συμμετοχές λήγουν την Τετάρτη το βράδυ.
Η δήλωση συμμετοχής εδώ...
http://www.crn.gr/images/stories/cars/2 ... etoxis.pdf -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Οι συμμετοχές λήγουν την Τετάρτη το βράδυ.
Η δήλωση συμμετοχής εδώ...
http://www.crn.gr/images/stories/cars/2 ... etoxis.pdf...και ο συμπληρωματικός κανονισμός του αγώνα...
http://www.crn.gr/images/stories/cars/2 ... nismos.pdf -
ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ . ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΕΤΟΧΩΝ....................
-
Για την ώρα...
... ο χάρτης του αγώνα ...... το road book του αγώνα ...
... και η διαδρομή από το λιμάνι έως το service park ...
...οι συμμετοχές πιο βράδυ, αλλά είναι κάπου 55+!
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Για την ώρα...
... ο χάρτης του αγώνα ...... το road book του αγώνα ...
... και η διαδρομή από το λιμάνι έως το service park ...
...οι συμμετοχές πιο βράδυ, αλλά είναι κάπου 55+!
το ποιο βράδυ πέρασε και ήρθε η άλλη μέρα.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
...το ποιο βράδυ πέρασε και ήρθε η άλλη μέρα....το βράδυ της άλλης μέρας ενοούσα!
πέρα από την πλάκα τώρα, οι συμμετοχές είναι περίπου 57 και θα ανακοινωθούν επίσημα το πολύ μέχρι αύριο το μεσημέρι, αφού θα έχουν εγκριθεί από την ΕΘΕΑ -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
το ποιο βράδυ πέρασε και ήρθε η άλλη μέρα.Ρε Σήφη , γιατί βιάζεσαι ;
Η λίστα πρέπει να πάει ΕΘΕΑ να εγκριθεί και μετά να βγεί η σειρά εκκίνησης . -
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ 57 .ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ
-
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ 57 .ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ 57 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟ??? ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ !!!!
-
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... 2HUTA6Nnwg
Συμμετοχες ραλλυ Κρητης
-
ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!!!!! ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΚΕΠΑΚΗΣ ΒΙΤΣΑΞΑΚΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
-
ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!!!!!Παρα πολύ καλο επίπεδο συμετοχών απο οδηγούς και απο αυτοκίνητα.Εύχομε να έχουμε σύμαχο το καιρό να ευχαριστηθούν τα πληρώματα και ο κόσμος που θα βρεθεί στις ειδικές, πραγματικά πρέπει να αρχίσουν να ξανα πέρνουν ζωή οι αγώνες απο κόσμο και απο αγωνιστικά.Στο χέρι μας είναι.
Καλή επιτυχία σε όλους και ειδικά στον ΑΟΚ να ολοκληρώσει ενα καλό αγώνα
σε μια δύσκολη περίοδο μπράβο παιδια. -
ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!!!!! ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑΓια μας πού δεν έχουμε facebook ,θα τις ανεβάσει κανείς ;
-
... και οι συμμετοχές στην τελική τους μορφή εγκεκριμένες από την ΕΘΕΑ!!!
http://www.crn.gr/images/stories/cars/2 ... etoxes.xls -
πολυ καλες συμμετοχες....αμα ειχε και Κυριακοπουλο-κυριαζη ν2 -βωβο και μιχο θα ηταν ονειρικο ραλλύ .....μονο ο νιωρας απο τους αμιγως χωματινους τρεχει? γιατι ρε παιδακια ετσι.......ειναι ωραια κρητη...ψιλογλυστραει κιολας σαν σπαθοβουνι ενα πραγμα !!καλο αγωνα
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
32o ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ