-
-
Μπραβο κυριοι , πολυ ωραια δουλεια (και εξαιρετικη περιγραφη) !! και του χρονου στο πρωταθλημα ,ισως με λιγο νωριτερη ημερομηνια !
-
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...και η 2η ειδική (Μάλια - Κράσι _ 1ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΤΟ 2011 ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ -
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΙ ΥΓΕΙΑ
-
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ -ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ- ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤ.. ,ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ Η ΤΖΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ???ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΥ.Γ.ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ,ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ STARTLINE ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΠΟΛΕΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΘα μπορούσες την άποψή σου να την καταγράψεις εδώ που είναι και το σωστό θέμα και όχι σε ένα άσχετο. Αυτό για την περίπτωση που όντως είχες να απαντήσεις κάτι και όχι απλώς να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Δίχως να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κάποιου, στην λέσχη δεν διάβασα να αποδίδονται ευθύνες. Στις εντυπώσεις του από το τριήμερο αναφέρθηκε ο agalanop. -
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ -ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ- ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤ.. ,ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ Η ΤΖΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ???ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΥ.Γ.ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ,ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ STARTLINE ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΠΟΛΕΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΘα μπορούσες την άποψή σου να την καταγράψεις εδώ που είναι και το σωστό θέμα και όχι σε ένα άσχετο. Αυτό για την περίπτωση που όντως είχες να απαντήσεις κάτι και όχι απλώς να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Δίχως να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κάποιου, στην λέσχη δεν διάβασα να αποδίδονται ευθύνες. Στις εντυπώσεις του από το τριήμερο αναφέρθηκε ο agalanop.ΣΩΣΤΑ
ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ-ΚΑΤΟΙΚΩ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ- ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ???
ΜΑΚΑΡΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ.
ΕΥΧΩΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
Το να ξυπνάς κάθε πρωί άρρωστος σε παγωμένο δωμάτιο επειδή το ξενοδοχείο Νοέμβρη μήνα δεν έχει θέρμανση δεν είναι κάτι 'αρκετά μικρό' κατά τη γνώμη μου φίλε Wagon R. Επειδή δε βλέπω άλλους αγωνιζόμενους να έχουν γράψει γι' αυτό, ίσως άλλοι να μην είχαν πρόβλημα ή να μην τους ενόχλησε τόσο, αλλά εμάς τουλάχιστον μας πείραξε αρκετά.
Παρότι έγραψα 'Δε θέλω να μείνει αρνητική εντύπωση από το ποστ μου πάντως, αφού κατά τα άλλα ο αγώνας ήταν εξαιρετικός!' εσύ απλώς το προσπέρασες και θεώρησες ότι κατηγορώ τη λέσχη, έγραψες ότι οι λέσχες δεν είναι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, ότι θέλω Ρωσίδες κ.λπ. Δηλαδή διάβασες ό,τι ήθελες και το ερμήνεψες όπως ήθελες. Εγώ έγραψα απλώς τα θετικά του αγώνα (πολλά) και τα αρνητικά (μόνο το ξενοδοχείο), κάνοντας καλοπροαίρετη κριτική όπως λες.
-
Ο χρήστης agalanop έγραψε:
Το να ξυπνάς κάθε πρωί άρρωστος σε παγωμένο δωμάτιο επειδή το ξενοδοχείο Νοέμβρη μήνα δεν έχει θέρμανση δεν είναι κάτι 'αρκετά μικρό' κατά τη γνώμη μου φίλε Wagon R. Επειδή δε βλέπω άλλους αγωνιζόμενους να έχουν γράψει γι' αυτό, ίσως άλλοι να μην είχαν πρόβλημα ή να μην τους ενόχλησε τόσο, αλλά εμάς τουλάχιστον μας πείραξε αρκετά.Παρότι έγραψα 'Δε θέλω να μείνει αρνητική εντύπωση από το ποστ μου πάντως, αφού κατά τα άλλα ο αγώνας ήταν εξαιρετικός!' εσύ απλώς το προσπέρασες και θεώρησες ότι κατηγορώ τη λέσχη, έγραψες ότι οι λέσχες δεν είναι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, ότι θέλω Ρωσίδες κ.λπ. Δηλαδή διάβασες ό,τι ήθελες και το ερμήνεψες όπως ήθελες. Εγώ έγραψα απλώς τα θετικά του αγώνα (πολλά) και τα αρνητικά (μόνο το ξενοδοχείο), κάνοντας καλοπροαίρετη κριτική όπως λες.
ΟΚ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ 16-20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ 28-31 ΟΚΤ.ΕΣΥ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΑΙΟ ΕΩΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΕΛΟΣ. -
Σου έχει καρφωθεί τώρα εσένα για κάποιο λόγο ότι έκανε ζέστη και είμαστε περίεργοι που κρυώναμε και δυστυχώς δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι για να στο βγάλω από το μυαλό. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να γράψω κάτι κακό για τη λέσχη, για την Κρήτη ή για οποιονδήποτε γενικότερα. Δεν είμαι μέλος καμίας λέσχης, δεν έχω σχέση με κανένα συμφέρον οποιουδήποτε είδους ώστε να ψάχνω να βρω ντε και καλά κάτι κακό. Και τέλος δεν έχω κανένα πρόβλημα με το χειμώνα και τα κρύα, απ' ότι έχω καταλάβει τουλάχιστον - μπορεί εσύ να με ξέρεις καλύτερα, τι να πω.
Η θερμοκρασία ΔΕΝ ήταν 16-20 βαθμούς εκείνες τις μέρες, το πρωί, στο δωμάτιο. Τα μεσημέρια προφανώς ανέβαινε και ειδικά το μεσημέρι της Κυριακής έκανε πραγματικά ζέστη, αλλά ξέρεις το 24ωρο έχει και νύχτα και τότε η θερμοκρασία ήταν πολύ χαμηλότερη. Φυσικά δε θυμάμαι πόση ήταν ακριβώς γιατί ποτέ δεν κοίταξα θερμόμετρο, αλλά αν μπεις σήμερα στο meteo θα δεις ότι αυτές τις μέρες (που κάνει τρελή ζέστη και κυκλοφορούμε με τα κοντομάνικα) για τις 8.00 το πρωί στα Μάλια δείχνει 17-18 βαθμούς. Ειλικρινά πιστεύεις ότι τα ξημερώματα το ΣΚ του αγώνα ήταν 16; Για να βγει ο κόσμος από το εστιατόριο του ξενοδοχείου να κάνει τσιγάρο έβαζε μπουφάν και σκουφιά και θα μας πεις εσύ ότι δεν έκανε κρύο; Μάλιστα.
Με έχεις πει αχάριστο (?), έχεις γράψει ότι θέλω Ρωσίδες και τώρα διαβάζω ότι αρρωσταίνω εύκολα και μάλιστα πως είναι δικό μου πρόβλημα. Έχω λοιπόν μια απορία: Φίλε, στα βουνά μένεις; Ξέρεις να συνεννοείσαι με ανθρώπους; Ξέρεις να διαβάζεις μια άποψη η οποία ενδεχομένως να διαφέρει από τη δική σου;
Αν εσύ θεωρείς ότι ένας αγώνας που γίνεται τέλη Οκτώβρη-αρχές Νοέμβρη είναι σωστό να φιλοξενείται σε ξενοδοχείο χωρίς θέρμανση επειδή μπορεί και να τύχει να μην κάνει κρύο, τότε αυτό φίλε μου είναι, όπως λες κι εσύ, δικό σου πρόβλημα.Το 'ευχαριστώ' που παπαγαλίζεις συνεχώς δεν καταλαβαίνω που κολλάει και σε παρακαλώ τις υποδείξεις για το ποιους αγώνες θα τρέξω να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου.
(αν βέβαια τρέχεις/έτρεχες/θα τρέξεις, αφού δεν έχω ιδέα με ποιον μιλάω)Φιλικά
Αλέξης Γαλανόπουλος
32o ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ