-
Ο πρώτος...πιθανως θα ακολουθησουν ολοι οσοι εχουν ακριβο συμβολαιο και μπορουν να βρουν αλλου.
Εδω θα μεινουν ο Περπέρογλου,ο Πελεκάνος κτλ*Τον δρόμο προς την Βαρκελώνη φαίνεται πως παίρνει ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος συμφώνησε προφορικά με τους Καταλανούς για διετές συμβόλαιο και την Τρίτη θα πάει να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Η πρόθεση της οικογένειας Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από την 'πράσινη' ΚΑΕ, έχει καθυστερήσει σημαντικά το ραντεβού μαζί του για ανανέωση συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό και οι Καταλανοί έσπευσαν να τον κάνουν δικό τους.
Η Μπαρτσελόνα έχει πλησιάσει τον διεθνή παίκτη, του έχει προτείνει συμβόλαιο (διετές έναντι 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο) και φαίνεται πως έχει αποσπάσει την θετική του απάντηση.
Αν διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο Φώτσης θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη την ερχόμενη Τρίτη (5/7) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του!
Σε περίπτωση μάλιστα που δεν προκύψει κάτι συνταρακτικό από την κρίσιμη συνάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το πρωί της Πέμπτης, τότε ο Έλληνας φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.*
-
Δεν θα πάθει τίποτα το ελληνικό μπάσκετ άμα φύγουν τα 4 αδέλφια. Ίσα-ίσα, που μπορεί να αξιοποιηθούν Έλληνες παίκτες, να ανοίξει ο ανταγωνισμός για ΠΑΟΚ-Άρη και άλλους, να γίνει ελκυστικότερο το πρωτάθλημα, να σταματήσει το κακό που ξεκίνησε με τα εξώγαμα και τα ελληνόπουλα που δεν μίλαγαν ελληνικά.
Κούπες δεν θα δούμε βέβαια εύκολα ξανά, αλλά και που τις πήραμε, τι καταλάβαμε; Έφυγαν κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια σε τουρίστες και αστέρια με αφάνα και μέτρια προσφορά, ενώ οι ακαδημίες γέμισαν ντόπα για να μπορέσουν οι πιτσιρικάδες να αντιμετωπίσουν τους φαρμακωμένους Χουλκ εισαγωγής. -
Αν τελικα φυγουν τα 4 αδελφια,το μπασκετ σαφως και θα γινει ελληνικο παλι, θα γινει πιο απροβλεπτο το πρωταθλημα,αλλα σταδιακα θα γινει ερασιτεχνικο,ο παιχτης θα ψαχνει και μια δευτερη δουλεια για να τα βγαλει περα και πολλοι ταλαντούχοι δεν θα δοκιμαζουν καν την τυχη τους στον επαγγελματικο αθλητισμο.Θα γυρισουμε στην εποχη του Καμπουρη που δουλευε οικοδομη (μονο που δεν υπαρχει πια οικοδομη,την εσβησε η ύφεση).
Ολα αυτα με δεδομενο οτι θα φυγουν και οι 4 (κατι που δεν ειναι 100% σιγουρο ακομα) ,αλλα ακομα και αν δεν φυγουν η πτωση στο μπατζετ ειναι δεδομενη,τα τηλεοπτικα εισοδα της Α1 δεν ειναι σε θεση να υποστηριξουν τετοια εγχειρηματα. -
- Εθνική νέων θα παίζει πεντάδα στις ομάδες!Και ο κάθε Παπανικολάου, Σλούκας etc θα δοκιμαστούν ως ηγέτες!
Φάση θα έχει!
- Εθνική νέων θα παίζει πεντάδα στις ομάδες!Και ο κάθε Παπανικολάου, Σλούκας etc θα δοκιμαστούν ως ηγέτες!
-
Καλυτερα καμπουρης παρα να τελειωνουν τελικοι στη 1 το βραδυ...το μπασκετ πλην του παο και λιγο του οσφπ ηδη ειχε γλυψει πατο...καλυτερα να παιξει η νεα φουρνια ελληνων, να ανεβει και ο βορρας να υπαρχει ανταγωνισμος...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ενώ οι ακαδημίες γέμισαν ντόπα για να μπορέσουν οι πιτσιρικάδες να αντιμετωπίσουν τους φαρμακωμένους Χουλκ εισαγωγής.Τα εχεις δει και τα λες αυτα ; Νομιζεις οτι μοιραζουν ντοπα στις ακαδημιες για να αντιμετωπισουν τους ξενους ; Ποτε θα σταματησετε να γραφετε οτι σας ερθει στο κεφαλι απλα και μονο για να φανειτε γαματοι στο υπολοιπο φορουμ ; Ενταξει, ειπαμε τζιζ-φτου-κακα οι ξενοι παιχτες, αλλα πορσπαθηστε να περνατε αυτο που θελετε χωρις να χρειαζεται να χρησιμοποιειτε υπερβολικες και ακραιες εκφρασεις για να τονωσετε τα λεγομενα σας.
-
Εγω αναμενω τον ΟΣΦΠ να καλει παλι τον Σκλάβο!
Παντως για την βια δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος,θα παραμεινει στα ιδια επιπεδα ή θα χειροτερέψει,δεν υπαρχει λογος να 'πεσει',αντιθετως χωρις Αγγελοπουλους και μια αστυνομικη δυναμη ολοενα και μειουμενη.... -
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
ενώ οι ακαδημίες γέμισαν ντόπα για να μπορέσουν οι πιτσιρικάδες να αντιμετωπίσουν τους φαρμακωμένους Χουλκ εισαγωγής.
Τα εχεις δει και τα λες αυτα ; Νομιζεις οτι μοιραζουν ντοπα στις ακαδημιες για να αντιμετωπισουν τους ξενους ; Ποτε θα σταματησετε να γραφετε οτι σας ερθει στο κεφαλι απλα και μονο για να φανειτε γαματοι στο υπολοιπο φορουμ ; Ενταξει, ειπαμε τζιζ-φτου-κακα οι ξενοι παιχτες, αλλα πορσπαθηστε να περνατε αυτο που θελετε χωρις να χρειαζεται να χρησιμοποιειτε υπερβολικες και ακραιες εκφρασεις για να τονωσετε τα λεγομενα σας.
+1000 καμπας..Manosk 6 χρονια ημουν σε ακαδημια ομαδας α1 και μεικτες κλπ και αυτο π λες πιστεψε με δεν ισχυει με τιποτα,το λεω με καθε σιγουρια γιατι μεσω φιλων-γνωστων αλλα και δικων μου εμπειριων ειμαι αρκετα μεσα στα πραγματα.Τωρα αν το καθε πιτσιρικι με δικη του ευθυνη και κρυφα απ την ομαδα πινει το οτιδηποτε,αυτο ειναι αλλο θεμα.Κ εκτος αυτου οι ξενοι(κυριως βαλκανικων χωρων και ισπανιας που ξερω) στις εφηβικες ηλικιες δεν ειναι χαλκς απ αυτα που πινουν,αλλα απο την γυμναστικη καθως εκει δουλευουν σε εντελως αλλο επιπεδο απο το τιποτα που γινεται στις εδω ακαδημιες
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω αναμενω τον ΟΣΦΠ να καλει παλι τον Σκλάβο!
Παντως για την βια δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος,θα παραμεινει στα ιδια επιπεδα ή θα χειροτερέψει,δεν υπαρχει λογος να 'πεσει',αντιθετως χωρις Αγγελοπουλους και μια αστυνομικη δυναμη ολοενα και μειουμενη....- Παπαστράτειο με την κερκίδα στο μισό μέτρο από το παρκέ!
-
anyway
copa america απο αυριο
live κιολας απο το youtube
http://www.youtube.com/copaamerica -
Ξέρω παιδιά που παίρνουν χαπάκια για να καταφέρουν να σηκώσουν τα 100 κιλά στον πάγκο, χωρίς μάλιστα να ποντάρουν στον πρωταθλητισμό, αλλά στο να κάνουν όνομα στην παρέα, να βγάλουν καμιά γκόμενα, τέτοια πράγματα. Πόσο μάλλον όταν ελπίζουν να λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους με ένα καλό συμβόλαιο στην Α1.
Δεν υποστήριξα ότι τους τα δίνουν οι προπονητές ή οι παράγοντες (αν και ακούγονται διάφορα), αλλά όταν ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εισαγόμενοι πολλοί, άρα οι θέσεις λίγες, εύκολα οδηγείται ένα νέο παιδί στην εύκολη λύση. Εννοείται ότι δεν το κάνει θέμα στα αποδυτήρια... -
υπαρχει πρωτάθλημα άρσης περισσότερων κιλών στον παγκο;
-
Αυτό το έγραψα με την έννοια ότι τους λένε να δυναμώσουν όλο και περισσότερο. Οπότε πλακώνονται στα βάρη.
-
εγώ γνωριζω παιδιά που πλακωνονται στα χαπια για να γράψουν καλά στις πανελλήνιες.
το καταλαβαίνεις ότι δε βγάζει κανένα νόημα σωστα;
-
Μανο πιστεψε με, κανενα παιδι σε ακαδημια δεν ντοπαρεται. Εφαγα 15 χρονια σε ακαδημια ομαδας, επαιξα σε 2 πανελληνια πρωταθληματα και η ομαδα μου διακριθηκε και στα 2, τοσα χρονια ηξερα μονο μια περιπτωση αθλητη ο οποιος απο μονος του πηρε πρωτοβουλια και πηρε για καποιο διαστημα κρεατινες μονο και μονο για να φουσκωσει και να δειχνει ωραιος στην παραλια, δεν επωφεληθηκε σε καμια περιπτωση στο παιχνιδι του. Οι ξενοι αθλητες δεν εχουν κανενα απολυτως πλεονεκτημα σε σχεση με τα δικα μας παιδια, εγω προσωπικα δεν εχω μπει σε αιθουσα με βαρη ποτε, ο ιδιος ο Κωστας Μισσας που ηταν προπονητης μου για μια περιοδο, δεν μου επετρεψε να παρω προγραμμα για βαρη αφου ειδε οτι μπορουσα να ανταπεξελθω και δεν ηθελε να μου 'κοψει' την αναπτυξη. Παιζαμε φιλικα σαν εφηβικο τμημα με την εθνικη ομαδα του Καταρ και με ανδρικες ομαδες Β-Γ εθνικης και στο γηπεδο δεν φαινοταν καμια διαφορα δυναμης, παρ'οτι οι 'ανδρες' ειχαν λιωσει στα βαρη.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ακομα και με πληρη απουσια ντοπας και μονο με εντατικα βαρη δεν κερδιζεις κανενα πλεονεκτημα απεναντι στους αλλους παιχτες ουτε στο σπρωξιμο, ουτε στο αλμα. Αυτο που μπορεις να πετυχεις εφοσον εισαι βασικος παιχτης που παιζει πολλα λεπτα και παιρνει πολλα σουτ, ειναι να εχεις την ιδια δυναμη στα χερια σου μετα απο 20 σουτ στο τελος του αγωνα, ενω ο αγυμναστος θα εχει αρχισει να κουραζεται απο το 15ο. Στο μπασκετ οση ντοπα και να παρεις, οσα βαρη και να σηκωσεις, δεν μπορεις να κερδισεις το ταλεντο, την ταχυτητα, την φυσικη κατασταση και την εξυπναδα εφοσον ο αλλος τα εχει σε μεγαλυτερο βαθμο απο εσενα. Το βλεπω σε ζωντανα παραδειγματα πολλα χρονια τωρα.
-
Χωρίς να έχω την εμπειρία σου Καμπά νομίζω ότι τα Αμερικανάκια στο ΝΒΑ δεν γίνονται terminators επειδή τρώνε όλο το φαΐ της μαμάς τους. Στα κολλέγια μπαίνουν Φώτσηδες και βγαίνουν Malone. Το παιδί που είπες ότι πήρε κρεατίνη και δεν είχε όφελος στο παιχνίδι του απλά δεν δούλεψε σωστά στο γυμναστήριο. Αν από τα 17-18 πλακωθείς στα βάρη με τη βοήθεια ουσιών και φτιάξεις μια γάμπα σα σωλήνα και ένα άλμα στο Θεό, τότε σίγουρα θα έχεις όφελος στο παιχνίδι σου.
-
μα δεν πρεπει να εισαι ηδη καλοφτιαγμενος απο την φυση ωστε να παρεις ενα σοβαρο αποτελεσμα απο την ντοπα?
-
Αν βρεις φωτογραφία του Κεντέρη από μικρή ηλικία θα καταλάνεις πως όχι.
Πρώτη φορά τον είχα δει κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '90 και ήταν ανθρωπάκι. Και ξαφνικά το 2000 είδα ένα τετρακέφαλο (και μούρη) από άλογο. -
Το μπασκετ ομως δεν ειναι βαζω το κεφαλι κατω και τρεχω...Ο Καμπάς εχει εν μερει δικιο, αλλα αν παρει πραγμα ενας ταλαντουχος και τρεχει ακουραστος και τα 40 λεπτα αποκταει ενα καποιο πλεονεκτημα...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν από τα 17-18 πλακωθείς στα βάρη με τη βοήθεια ουσιών και φτιάξεις μια γάμπα σα σωλήνα και ένα άλμα στο Θεό, τότε σίγουρα θα έχεις όφελος στο παιχνίδι σου.Αν απ'τα 17-18 πλακωθεις στα βαρη θα κανεις μια τρυπα στο νερο, το σωμα ακομα αναπτυσεται σε αυτες τις ηλικιες. Εκτος του οτι κοβεις την αναπτυξη, εκτος του οτι το σωμα παιρνει δυναμη με γρηγορους ρυθμους σε αυτες τις ηλικιες και δεν προλαβαινεις να το προσαρμοσεις στο παιχνιδι σου, πας να κανεις και προπονηση και ολο πιασμενος εισαι και δεν μπορεις να σουταρεις. Οσα βαρη και να κανεις, οσο σωληνα γαμπα και να κανεις αλμα δεν θα κερδισεις. Με τα βαρη δεν κερδισε ποτε κανεις και πουθενα, αλμα και ταχυτητα. Υπαρχουν αλλες μεθοδοι για να κερδισεις εκει, αλλα και παλι αν εχεις ενα σχετικα μετριο αλμα 50-60cm οτι και να κανεις αντε να φτασεις τα 70-75cm. Εαν εχεις ενα καλο αλμα 100cm, μπορεις να κερδισεις πολυ περισσοτερο και το ιδιο ισχυει και για την ταχυτητα.
Τα κορμια ειναι σαν τα αυτοκινητα, οταν εχεις ενα κορμι με κυβικα και μοτερ με βασεις για πολλα αλογα, το φτυνεις και παιρνει αλογα. Αλογα και επιδοσεις τις οποιες με το χιλιαρακι, οτι και να του κανεις δεν μπορεις να φτασεις.
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2010-1)