-
εγκυκλοπαιδικα δεν ειναι σειριακα αυτα που λετε,ειναι ημιαυτοματα.
σειριακο ειναι το κιβωτιο των μοτοσυκλετων.
εχω οδηγησει ενα αυτοκινητο με τετοιο κιβωτιο,το swift το οποιο ηταν τρισαθλιο πραγματικα
ηθελε σχεδον 1 δευτερολεπτο για καθε αλλαγη ταχυτητων... -
Tλκ απο ότι φαίνεται θα ψάξω για μεταχειρισμένο...
1ος στόχος το Colt Amt,δύσκολο να βρεθεί αφού μένω Κρήτη,αλλα ήδη επικοινώνησα με αντιπροσωπεία να με ενημερώσει αν υπάρξει κάτι διαθέσιμο.
2ος στόχος αυτοκ. με μηχανικό κιβώτιο...αφού εκτός απο το Αmt και με Dsg δεν εμπιστεύομαι τα υπόλοιπα σειριακά/αυτόματα (μεταχειρισμένα).
-
Γειά σε όλους και καλό χειμώνα (Μιας που για μένα τελείωσαν οι διακοπές για φέτος)
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το FIAT BRAVO 1.6 Multijet 120hp με αυτόματο κιβώτιο dual logic.
Αν Ξέρει κανείς να μου δώσει πληροφορίες για το κιβώτιο οσον αφορά την αξιοπιστία του γιατί απο διάφορα forums που έχω διαβάσει, εχω μπερδευτεί....... άλλοι λένε οτι ειναι καλό αλλοι οχι...... τι γίνεται ξέρει κανείς?????????? -
Ο χρήστης Thanos-13- έγραψε:
Tλκ απο ότι φαίνεται θα ψάξω για μεταχειρισμένο...1ος στόχος το Colt Amt,δύσκολο να βρεθεί αφού μένω Κρήτη,αλλα ήδη επικοινώνησα με αντιπροσωπεία να με ενημερώσει αν υπάρξει κάτι διαθέσιμο.
2ος στόχος αυτοκ. με μηχανικό κιβώτιο...αφού εκτός απο το Αmt και με Dsg δεν εμπιστεύομαι τα υπόλοιπα σειριακά/αυτόματα (μεταχειρισμένα).
-
Ο χρήστης lambrosA έγραψε:
Γειά σε όλους και καλό χειμώνα (Μιας που για μένα τελείωσαν οι διακοπές για φέτος)Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το FIAT BRAVO 1.6 Multijet 120hp με αυτόματο κιβώτιο dual logic.
Αν Ξέρει κανείς να μου δώσει πληροφορίες για το κιβώτιο οσον αφορά την αξιοπιστία του γιατί απο διάφορα forums που έχω διαβάσει, εχω μπερδευτεί....... άλλοι λένε οτι ειναι καλό αλλοι οχι...... τι γίνεται ξέρει κανείς??????????Κοίταξε, εγώ το είχα στο 500. Από το εργοστάσιο ήρθε με ελαττωματικό εγκέφαλο, ο οποίος αλλάχτηκε τον πρώτο μήνα λόγω εγγύησης. Από εκεί και πέρα, είχε κάνει μερικές φορές κάτι περίεργα (να μην αλλάζει από 1η σε 2α για το πρώτο λεπτό όταν ξεκινούσα χωρίς ζέσταμα) αλλά ο εγκέφαλος στην αντιπροσωπεία δεν έδειξε κανένα σφάλμα. Η προσωπική μου εμπειρία είναι ανάμικτη δηλαδή, ούτε τέλειο ούτε προβληματικό... Αν το πάρεις καινούργιο, κάνε καλού-κακού μια επέκταση εγγύησης αν υπάρχει η δυνατότητα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Μάλιστα...................
από ότι κατάλαβα εχει τα προβληματάκια του και μάλλον θα πάρω το χειροκίνητο γιατί η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να τρέχω στα συνεργεία, με χαλάει αν υποθέσεις ότι και οι έλληνες dealers είναι λίγο στον κόσμο τους........
πάντως με τη FIAT εχω μείνει ευχαριστημένος μιάς και το panda της γυναίκας μου (μοντελο 05) έχει βγει super αν και δεν είχε και την καλύτερη μεταχείρηση όλα αυτα τα χρόνια..τι εννοείς επέκταση της εγγύησης γίνεται αυτό?????????
-
Ναι, κάποιες εταιρείες το κάνουν, δηλαδή σου δίνουν πχ 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και με 300-500 ευρώ την παρατείνουν για 2 ή 3 χρόνια ακόμα. Ρώτα αν γίνεται (για το 500 νομίζω γίνεται). Πάντως προσωπικά δεν το μετάνιωσα, και σήμερα αν αγόραζα fiat πάλι dualogic θα έπαιρνα.
-
thanks dragonlord.......
θα το ψαξω λιγο γιατι κ μενα μου αρεσουν τα αυτόματα - σειριακά...............
και για την εγγυηση θα ρωτήσω.........
πάντως σε εναν αντιπρόσωπο που πήγα πριν μέρες δε μου ανέφερε τιποτα για επέκταση.....ελπίζω να μην το μετανιώσω αν παρω το dualogic
Aγορά αυτοκινήτου με σειριακό κιβώτιο