-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@qsis: Έχεις το latidute ενεργοποιημένο?Το θέμα με την ανυπαρξία σοβαρών συσκευών με double sim είναι ένα θέμα και ολίγον τι απορίας άξιο.
Εγω πάντως θα προτιμούσα ένα κινητό ως βασικό που να ειναι της προκοπής και μια βασική εντελώς συσκευή για την δεύτερη sim. Έχεις και ένα ακουστικο με διπλό pairing και τέλος.Sent from my Tab using a pigeon.
Ακριβώς αυτή την λύση προτιμώ κι εγώ. Το εταιρικό το έχω σε ξεχωριστή συσκευή και έχω και ένα Plantronics 650E για bluetooth ακουστικό που βλέπει και τα δύο χωρίς πρόβλημα.
Ούτως ή άλλως αν χρησιμοποιείς το κινητό για δουλειά, μιλάς πολλή ώρα συνήθως, οπότε αν είχες ένα 2sim παίζει να μην έφτανε η μπαταρία του για να βγάλεις την μέρα...
Πάντως, αυτό που θα κάνω κάποια στιγμή είναι να αντικαταστήσω το ΝΟΚΙΑ 6600 που έχω για εταιρικό με κάποιο της Business σειράς, σαν το Ε52, ώστε η μπαταρία ν' αντέχει παραπάνω. Το Plantronics, ακόμη και σε μέρες με ομιλία πάνω από 5ώρες, έχει αντέξει. Το ΝΟΚΙΑ, ψάχνει για φαγάκι!ΥΓ: Όποιος ανακαλύψει bluetooth ακουστικό που να είναι multipoint (να βλέπει δύο συσκευές δηλαδή) και να έχει και δόνηση (ώστε ακόμη και να μην ακους το κινητό, να καταλαβαίνεις πως σε καλούν), να μου το πει. Εδώ και 3 χρόνια, μόνον το συγκεκριμένο Plantronics έχω βρει, αλλά σιγά σιγά αποσύρεται από την αγορά!
Επιπλέον, ακόμη έχει τον φορτιστή της Plantronics και όχι microUSB, οπότε πρέπει να κουβαλώ χωριστό φορτιστή!
-
το χω δοκιμασει δε μπορει να κλεισει το maps, ξανανοιγει μετα απο λιγο
τα υπολοιπα δεν μου τρωνε τοση μπαταρια
wifi, οθονη ειναι σε μονοψηφια ποσοστα , το λειτουργικο χαμηλο διψηφιο, το wifi επισης χαμηλα , στο 10% το phone idle , 15 cell standby γενικα κανει καλη διαχειριση της μπαταριας το λειτουργικο.. οπως και να χει δε με απασχολει ιδιαιτερα το ζητημα γιατι με αρκετη χρηση βγαζω 24 ωρες και αμα το αφησω στην ησυχια του περναει ανετα τις 2
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Κανένα advanced task killer δεν χρησιμοποιείς?Κράτα το latitude ανοιχτό αλλά να γλυτώνεις λίγο μπαταρία από άλλα..
Είχα ένα τέτοιο και το πέταξα. Μετά από λίγο καιρό, καταλαβαίνεις πως όντως η Google ξέρει καλύτερα και οι task managers είναι απλώς άχρηστοι.
Επιμένω πάντως πως ο Κιούσης, άδικα χαλάει την μπαταρία του με το Latitude συνέχεια ανοιχτό...
Κακομαθαίνει και η γυναίκα! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εγώ χτες κατέβασα καινούργιο update για το Maps αλλά δεν έμενε ανοιχτό σε μένα
απο μαρκετ ή αναβαθμιστηκε μονο του? εμενα για καποιο λογο εχει μεινει ακομα στην 5.0
αν ειναι απο αλλου μου βαζει καποιος κανα λινκ με τελευταια εκδοση? pleasee?
Ε αυτό τρώει αρκετή μπαταρια...
Sent from my Tab using a pigeon.
το χω καταλαβει , αλλα και παλι το παρακανει..
Πάνε στο market είμαι στην 5.5.0, μπορεί να είναι αυτό.
-
@hifi
πρεπει να δουλευει συνεχεια γιατι εχω βαλει και widget (ή εχει να κανει μονο με το αν θα κανω sign out? )παντως γενικα το χρησιμοποιω πολυ αυτο και για τους φιλους μου..αν δω οτι καποιος ειναι στη γκομενα του πχ δεν θα τον ενοχλησω και θα του πω να τον δω , αν δω οτι ειναι στη δουλεια του/σχολη του κτλ..
γενικα ειναι χρησιμο οσο big brother φαση κι αν ειναι επισης βλεπω που ειναι η αδερφη, πατερας
εχω καμια 12αρια ατομα που παρακολουθω -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@hifi
πρεπει να δουλευει συνεχεια γιατι εχω βαλει και widget (ή εχει να κανει μονο με το αν θα κανω sign out? )παντως γενικα το χρησιμοποιω πολυ αυτο και για τους φιλους μου..αν δω οτι καποιος ειναι στη γκομενα του πχ δεν θα τον ενοχλησω και θα του πω να τον δω , αν δω οτι ειναι στη δουλεια του/σχολη του κτλ..
γενικα ειναι χρησιμο οσο big brother φαση κι αν ειναι επισης βλεπω που ειναι η αδερφη, πατερας
εχω καμια 12αρια ατομα που παρακολουθωΓενικά πρέπει να δουλεύει αν θέλεις να το χρησιμοποιείς. Μπορείς βέβαια να το ανοιγοκλείνεις για να βρίσκει στίγμα, ώστε να κάνεις οικονομία, αλλά τρέχα γύρευε, θα το ξεχνάς, κλπ κλπ.
Οπότε, αν το χρησιμοποιείς, το αφήνεις ανοιχτό και τέρμα. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
πηγα, αλλα δε βλεπω κατι..
θα κοιταξω καλυτερα , αν και πραγματα οπως youtube (που ειναι προγραμμα της google) τα αναβαθμιζει μονο του
πριν την αναβαθμιση της ρομ μου ειχα την εκδοση 4, την 5 την ειχα βρει καπου και την περασα χειροκινητα
μετα την αναβαθμιση ειχε τη 5 απο μονη της η ρομ (δε μου εμφανιζε uninstall updates στις επιλογες των εφαρμογων) και απο τοτε νεκρα@hifi
ε ναι, βαριεμαι να ανοιγοκλεινω πραγματα.. αστο εκει να κανει τη δουλεια του
-
Eγώ το έχω βρεί πολύ χρήσιμο..
ΤΟ έχω βάλει στο low security level και έτσι βγάζει πολλά περισσότερα για κλείσιμο.. Ενδεικτικά τώρα κλείνοντας όσα περισσότερα μπορω φτάνω τα 100mb available memory.. Παλιότερα χωρίς είχα με το ζόρι 60 και το κινητό ζοριζόταν περισσότερο..
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kαι εγώ έχω μείνει στην 5.2.. Κάτσε να δω..
-
εμενα γιατι δε μου το βγαζει στο μαρκετ
θα πρεπει να βρω παλι μονος μου το apk
@carfanaticποτε δεν καταλαβα γιατι πρεπει να εχεις ελευθερη πολλη μνημη
το ιδιο και στα windows..
τη μνημη τη βαλαμε για να τη χρησιμοποιει το λειτουργικο και να κανουμε πιο γρηγορα τη δουλεια μας , οχι για να την αδειαζουμε , αν χρειαστει μνημη το λειτουργικο θα αποφασισει αυτο απο πού θα τη βρει..
αν εχεις 512 οσα πραγματα και να ανοιξεις παντως δεν γεμιζει με τιποτα (δεν ξερω απο παιχνιδια τι παιζει), το χαμηλοτερο που εχω φτασει εγω ειναι 100+ ελευθερα (ισως και 80 MB ) , οποτε δεν ασχολουμαι
το να βλεπω 260+ ελευθερα δε μου λεει κατι , καλυτερα να εχεις μια εφαρμογη ηδη στη μνημηστα 256 (συνολο) εχεις θεμα, εκει ισως πρεπει να το ψαξεις παραπανω
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Eγώ το έχω βρεί πολύ χρήσιμο..ΤΟ έχω βάλει στο low security level και έτσι βγάζει πολλά περισσότερα για κλείσιμο.. Ενδεικτικά τώρα κλείνοντας όσα περισσότερα μπορω φτάνω τα 100mb available memory.. Παλιότερα χωρίς είχα με το ζόρι 60 και το κινητό ζοριζόταν περισσότερο..
Εγώ έχω 512MB RAM και 2GB εσωτερική μνήμη για εγκατάσταση εφαρμογών, οπότε δεν έχω τέτοια προβλήματα!
http://www.gsmarena.com/motorola_defy-3514.php -
τα 2GB εσωτερικη σε γλιτωνουν απο το να μεταφερεις εφαρμογες στην sd, δεν ασχολεισαι ποτε με το θεμα.. εγω μετραω τα 200 MB μου (170 ελευθερα με μονο τη ρομ εγκατεστημενη) ενα ενα
και υπαρχουν και χειροτερα
το zte πχ με τη 2.1 ειχε τεραστιο θεμα
-
Γενικά, θεωρώ το Ντεφάκι μου ακόμη και σήμερα την καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος , γιατί είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά με τις σωστές προδιαγραφές, ενώ η τιμή του είναι λιγότερο από τα μισά ενός iPhone , ενώ αν ψάξεις λίγο, μπορείς να το βρεις στο εξωτερικό με αρκετά λιγότερα από 300€!
Μόλις βγουν τα διπύρηνα και το AndroidOS 3.0 για τα καλά και σε πολλές συσκευές, θα έχει ξεπεραστεί, αλλά σήμερα, το θεωρώ από τα καλύτερα κινητά εκεί έξω.
-
-
κατεβασα το apk και δε μπορει να εγκατασταθει
μπηκα στο μαρκετ απο τον υπολογιστη μπας και το διαταξω να κατεβει απο κει και βλεπω οτι δεν ειναι διαθεσιμο για την ελλαδα
και απο κατω πολλοι ελληναραδες που γκρινιαζουν
-
επειδη το θεμα εγινε προσωπικο και ο qsisvts μπορει βρει τα ΠΑΝΤΑ στο internet , βρηκα τελικα το σωστο apk
και για να μη μπλεκετε με ηλιθια σιτε παρτε κι ενα λινκ κι εσεις
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γενικά, θεωρώ το Ντεφάκι μου ακόμη και σήμερα την καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος , γιατί είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά με τις σωστές προδιαγραφές, ενώ η τιμή του είναι λιγότερο από τα μισά ενός iPhone , ενώ αν ψάξεις λίγο, μπορείς να το βρεις στο εξωτερικό με αρκετά λιγότερα από 300€!Μόλις βγουν τα διπύρηνα και το AndroidOS 3.0 για τα καλά και σε πολλές συσκευές, θα έχει ξεπεραστεί, αλλά σήμερα, το θεωρώ από τα καλύτερα κινητά εκεί έξω.
Κάθε φορα προσπαθείς να αποδείξεις στον εαυτό σου Ότι είναι ΠΟΛΥ καλύτερη αγορα απο το μηλοφωνο ...
-
Τι το θέλετε το maps 5.5; Αφού τα μόνα updates που έχει αφορούν τις social networking χαζομάρες του Google (checkins, latitude, buzz κ.λπ.). Ποιος τα χρησιμοποιεί αυτά... Προσωπικά έχω παραμείνει στην 5.0.
-
@rm
αν με τα μισα λεφτα κανει παραπανω απο ικανοποιητικα περισσοτερα απο τα μισα πραγματα που θα εκανε με το iphone τοτε μπορει να ισχυριστει κατι τετοιο
εξαρταται και ποια ειναι τα στανταρ του καθενος και ποσο ειναι διατεθημενος να δωσει για αυτα
απο οτι βλεπω παιζει και να εχεις δικιο, ομως δεν αποκλειω (ειναι φυσικο αλλωστε) να εχουν διορθωθει καποια bugs (φιλο μου πριν κανα μηνα τον εδειχνε στο τεξας αντι για τη βουλα ) και εγω προσωπικα ελπιζω και σε λιγοτερη καταναλωση της μπαταριας απο το συγκεκριμενο προγραμμα γιατι οπως ειπα με εχει σκισει
(επισης χρησιμοποιω αβερτα latitude)αν παντως δε θες να αναβαθμισεις μην αναβαθμισεις (εγω στη τελικη προσφερω τον απλο τροπο γλιτωνοντας σε απο ψαξιμο , εστω και αν αυτο ειναι του 5λεπτου) ή περιμενε να θυμηθει η google την ελλαδα με καθυστερηση μηνων για ακομα μια φορα και να γινει μονη της..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γενικά, θεωρώ το Ντεφάκι μου ακόμη και σήμερα την καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος , γιατί είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά με τις σωστές προδιαγραφές, ενώ η τιμή του είναι λιγότερο από τα μισά ενός iPhone , ενώ αν ψάξεις λίγο, μπορείς να το βρεις στο εξωτερικό με αρκετά λιγότερα από 300€!
Μόλις βγουν τα διπύρηνα και το AndroidOS 3.0 για τα καλά και σε πολλές συσκευές, θα έχει ξεπεραστεί, αλλά σήμερα, το θεωρώ από τα καλύτερα κινητά εκεί έξω.
Κάθε φορα προσπαθείς να αποδείξεις στον εαυτό σου Ότι είναι ΠΟΛΥ καλύτερη αγορα απο το μηλοφωνο ...
Γιατί είναι
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν είχα ποτέ την παραμικρή αμφιβολία πως είναι καλύτερη αγορά από το μηλόφωνο!
Σίγουρα, δεν έχει την μούρη του 4ριού, αφού οτιδήποτε άλλο από το iPhone, θεωρείται περίπου άχρηστο από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους ( ), ενώ σίγουρα και τα γκομενάκια το βλέπουν και... αποστρέφουν το βλέμμα, αλλά σαν τηλέφωνο, το θεωρώ καλύτερο ούτως ή άλλως, ανεξαρτήτως τιμής.Επιπλέον, δεν ήταν η τιμή του iPhone που με απέτρεψε από την αγορά του, ήταν η στρεβλή εγγύηση (1 χρόνος, αλλά αναλόγως του μεταπωλητή, σου έδιναν και 1 ακόμη, αλλά στο.. περίπου και τρέχα γύρευε... ), και ο πολύ ευπαθής σε ζημιές σχεδιασμός, που προϋποθέτει θήκη κλπ κλπ.
Τα 500€ που ήθελε το iPhone (άνευ ΦΠΑ, γιατί δεν θα πλήρωνα ούτως ή άλλως...), τα είχα και τα έχω πανεύκολα. Απλώς, δεν γουστάρω στην ιδέα μετά από 1 χρόνο να τα κλαίω επειδή βγήκα από την εγγύηση ή επειδή γλίστρησε από το χέρι μου και έσπασε...
Το iPhone έχει νόημα να το αγοράζεις πχ φθινόπωρο και να το πουλάς την άνοιξη για να πάρεις το καινούριο μοντέλο. Έτσι χάνεις ελάχιστα χρήματα και έχεις το καινούριο μοντέλο και σε εγγύηση. Έξυπνο το concept της Apple, αλλά νομίζω πως έχει πολύ περισσότερα πράγματα να πει το Android και τελικώς, δεν είσαι και με το χέρι στην τσέπη. Οι καιροί είναι χαλεποί!Το αστείο είναι πως κάθε μήνα για τηλεφωνία χαλάω 10€. Οπότε, και το Ντέφι, ακριβό είναι αν σκεφτείς τι καταναλωτής είμαι. Το εταιρικό είναι άλλη υπόθεση, αλλά εκεί δεν κάνω ποτέ προσωπικά τηλεφωνήματα.
Περι συσκευών Android...