-
drdino γράψτο άλλη μία και θα πιάσει η ευχή σου.
Μπήκε στο πρόγραμμα η αγορά ενός ΝΟΤΕ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
θα πουλήσει κανείς κανένα μτχ defy+ η θα περιμένω πολύ ακόμα;Sent from my GNex using smoke signals.
το ανταλλάζω με το atrix
-
Δεν το θέλω για μένα ρε Βασίλη
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ξέρει κανείς που είναι αποθηκευμένα/πως διαχηριζόμαστε τα ringtone;
Δηλαδή πως μπορώ να στείλω ένα ringtone σε κάποιον άλλο;Αυτά που έχει αποθηκευμένα από μαμά νομίζω δεν τα στέλνει. Αν θέλεις όμως ένα οποιοδήποτε άλλο Mp3 να το στείλεις θα πας στην αναπαραγωγή μουσικής και εκεί θα πατήσεις 'επιλογές' και αποστολή με όποιο τρόπο θέλεις.
-
καπου πηρε το ματι μου (στο xda Νομιζω) οτι η lenovo βγαζει τηλεοραση 3d με ics επανω? εχει ακουσει κανεις τιποτα?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
καπου πηρε το ματι μου (στο xda Νομιζω) οτι η lenovo βγαζει τηλεοραση 3d με ics επανω? εχει ακουσει κανεις τιποτα?ισχυει
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καπου πηρε το ματι μου (στο xda Νομιζω) οτι η lenovo βγαζει τηλεοραση 3d με ics επανω? εχει ακουσει κανεις τιποτα?
ισχυει
θα ερθει κατα εδω?
-
δεν το ξερω, αλλα θα ακολουθησουν και αλλοι. Σαν ιδεα ειναι πολυ καλη και απλη στην εφαρμογη της. Και με ενα ασυρματο πληκτρολογιο/ποντικι θα εχεις ενα πληρες συστημα.
edit...
http://www.theverge.com/2012/1/9/269420 ... -and-videoτο διαβασα και πιο προσφατα αλλα δε μπορω να το βρω.
-
http://news.in.gr/science-technology/ar ... 1231190825
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
[youtube oIpIcsitOvs[/youtube]χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για να μπορέσεις να μαμήσεις με lag έναν πεντακαίνουργιο τετραπύρηνο CPU. Η HTC ομως... με κρυφό οπλο το sense, και πάλι τα κατάφερε. Μπράβο HTC....
Με διπύρηνο το S2 και το Nexus πετάνε κυριολεκτικά... μα πως διάολο τα κάταφεραν πάλι στην HTC? Τέλος πάντων θα ήθελα πολύ να δώ και memory utilization με όλα αυτά τα fancy του Sense... Κανονικά θα έπρεπέ να το είχαν φορτώσει με 1,5GB RAM....
-
το καλο ειναι οτι η HTC εχει ξεκλειδωτο bootloader οποτε ολα αυτα μπορεις να τα στειλεις στον αγυριστο
ειναι παντως η πιο ομορφη συσκευη που κυκλοφορει τωρα κατα τη γνωμη μου
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το καλο ειναι οτι η HTC εχει ξεκλειδωτο bootloader οποτε ολα αυτα μπορεις να τα στειλεις στον αγυριστοειναι παντως η πιο ομορφη συσκευη που κυκλοφορει τωρα κατα τη γνωμη μου
ερρρμμμμ ποια ομορφια μωρε? Μια απ τα ιδια... Απορώ γιατί εβαλαν capacitive buttons και δεν το εκαναν οπως το nexus prime.... Ηθελαν να το κάνουν ακομα ποιο παντοφλε?
-
http://www.insomnia.gr/topic/442290-� ... %85%CE%BD/
σοβαρή εταιρεία η asus δεν λέω...
-
ναι γτπ.. δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εγινε τετοιο οργιο με το prime
τα ελεγα εγω παλια οτι ειναι αστειοι (με τις μητρικες), αλλα μου βγηκε αρκετα καλο το δικο μου και μου εριξαν σταχτη στα ματια
-
Μετά από άπειρο καιρό - κλασική μου απαλεψιά να αποφασίσω να πάρω κάτι - (μ)andr-ώθηκα κι εγώ.
Χτύπησα από Πλαίσιο το Sony Ericsson Live with Walkman, με δώρο τους χάρτες όπως διαφημίζει το κατάστημα.
Για να δούμε!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι γτπ.. δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εγινε τετοιο οργιο με το primeτα ελεγα εγω παλια οτι ειναι αστειοι (με τις μητρικες), αλλα μου βγηκε αρκετα καλο το δικο μου και μου εριξαν σταχτη στα ματια
Βασικά... η Asus ειναι ικανη για τα καλύτερα, αλλά και για τα χειρότερα! Δεν θα την ελεγα ΓΤΠ, αλλά ωρες ωρες κανει επικές χοντράδες και τρώει κάτι κολλήματα με κουλές αποφάσεις (πχ το να στερήσεις το 3G απο τις ταμπλέτες της)
-
το εχουμε ξαναπει απο την μερα που αγορασε την ασροκ τα εχει κανει ΣΚΑΤΑ
p.S εχουμε κανα καλο theme για ics απο το market?
-
Οι μητρικές της Asus τα σπάνε.
Απλά εσείς είστε τσιπηδες. -
+1 για τις mobo
Περι συσκευών Android...