-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το tune in τρώει πολλά mb ? πχ 1 ώρα ακρόασης πόσο καταναλώνει?δεν τρωει τοσο πολυ θα ελεγα γυρω στα 30 MB χοντρα χοντρα κανε και τις δοκιμες σου βεβαια
εγω παντως το εβαζα συνεχεια στη σκοπια/περιπολα , επειδη το nexus δεν εχει ραδιο (γαμω το κερατο μου iphone εχουμε γινει )
αν εχεις καλο σημα 3g δε μασαει , μη φανταστεις παντως οτι θα σε ξεσκισει , αλλα καλο ειναι να εχεις ενα σχετικα γενναιο πακετο
αν εχεις 1 GB + το ανοιγεις αφοβα ολη την ωρα , εγω με 350 ΜΒ παντως το ανοιγα συχνα (ειχα βεβαια και ιντερνετ απο αλλους που ειχαν 30 GB για την υπολοιπη ωρα, γιατι μαζι με την υπολοιπη χρηση ουτε 10ημερο δε θα εβγαζα )
-
500 ΜΒ έχω με 5€ αλλά μπορώ να κάνω κ άλλες ανανεώσεις.
μαλακία που δεν έχουν ράδιο τα νέξους, τόσο πια πολύ τους κόστιζε?
-
δε νομιζω οτι ειναι θεμα κοστους, απλα νοοτροπιας ισως
το ραδιο ειναι ενα ακομα πραγμα που δεν υποστηριζει επισημα το λειτουργικο, απλα βαζουν ολοι οι υπολοιποι κατασκευαστες που δε σκεφτονται με την αμερικανικη νοοτροπια του οτι ολοι εχουν τεραστια πακετα data
δυστυχως τα nexus ειναι σε πολλα πραγματα iphone, ισως φταιει οτι ειναι και τηλεφωνα για τους developers που απλα θελουν να βλεπουν αμεσα τις νεοτερες εκδοσεις του λειτουργικου και δε νοιαζονται για τετοια 'δευτερευοντα' θεματα.. δε ξερω
ειναι παντως μια ελλειψη μαζι με την sd και ειναι καποιος απο τους λογους που δεν τα προτιμαει μαζικα ο κοσμος (αν και το πιο βασικο ειναι οτι δεν ειναι πολυδιαφημισμενα και τα πλεον high end) , μην κοιτας που οσο περναει ο καιρος ακουγονται ολο και περισσοτερο κυριως λογω της κακης υποστηριξης των υπολοιπων.. και τελικα τα παιρνουν και πολλοι σαν κι εμας που βαριουνται να ασχολουνται με xda και απλα θελουμε ενημερωμενα τηλεφωνα με οσο το δυνατον καλυτερη υποστηριξη
αν δεν ηταν η υποστηριξη ουτε κι εμεις παιζει να ειχαμε νεξους
-
HTC να ξεγνοιασετε
-
με τη χειροτερη υποστηριξη evah και τις πλεον χαζες δικαιολογιες για να μη δωσουν αναβαθμισεις
δε ξερω αν εχεις μαθει για τη πιο καινουρια τους με 'δεδομενα που χανονται' αφου ειδαν οτι το 'ξεπερασμενο hw' δεν εχει περαση
ολοι χαλια ειναι..
-
τι λέει αυτος ρε παιδιά;;
-
εχεις το πιο καλο android κινητο , μακαρι να μη στο βγαλουν ξινο στο τελος
-
είναι το ατιμο πολύ καλο
-
Ποιος έχει το καλύτερο android?????
-
Να κάνει η μάνα.
-
Άρα μοιράζω!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ποιος έχει το καλύτερο android?????εσυ
αν και η οθονη του one x κανει τις amoled μας να κοκκινιζουν , ειδικα στον ηλιο οπου οι δικες μας ειναι αστειες
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το tune in τρώει πολλά mb ? πχ 1 ώρα ακρόασης πόσο καταναλώνει?Εξαρτάται από το σταθμό. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το data transfer rate (kbps -> Kilobits per second) του κάθε σταθμού το οποίο διαφέρει και μπορεί, για παράδειγμα, να κυμαίνεται από 64 kbps έως 128 kbps καθώς και η μετατροπή του σε megabytes (ΜΒ) ανά ώρα.
Έστω ένας σταθμός με 64 kbps data transfer rate.
1 KB = 1,024 bytes = 1024 x 8 bits = 8192 bits. Άρα 64 kb = 7,8125 KB (=64000/8192).
1 h = 3600 s -> 64 kbps = (7,8125 * 3600)/1000 = 28,125 megabytes (MB) ανά ώρα.
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα γιατί τα έκανα γρήγορα. Σε αυτά συνυπολόγισε και κάποια extra data από εικόνα (artwork) και κείμενο (artist - song), τα οποία όμως είναι αμελητέα σε σχέση με τα παραπάνω (κατά προσέγγιση 29 MB ανά ώρα συνολικά για σταθμό με 64 kbps).
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εσυ
αν και η οθονη του one x κανει τις amoled μας να κοκκινιζουν , ειδικα στον ηλιο οπου οι δικες μας ειναι αστειες
Λεπτομέρειες...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
το tune in τρώει πολλά mb ? πχ 1 ώρα ακρόασης πόσο καταναλώνει?
Εξαρτάται από το σταθμό. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το data transfer rate (kbps -> Kilobits per second) του κάθε σταθμού το οποίο διαφέρει και μπορεί, για παράδειγμα, να κυμαίνεται από 64 kbps έως 128 kbps καθώς και η μετατροπή του σε megabytes (ΜΒ) ανά ώρα.
Έστω ένας σταθμός με 64 kbps data transfer rate.
1 KB = 1,024 bytes = 1024 x 8 bits = 8192 bits. Άρα 64 kb = 7,8125 KB (=64000/8192).
1 h = 3600 s -> 64 kbps = (7,8125 * 3600)/1000 = 28,125 megabytes (MB) ανά ώρα.
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα γιατί τα έκανα γρήγορα. Σε αυτά συνυπολόγισε και κάποια extra data από εικόνα (artwork) και κείμενο (artist - song), τα οποία όμως είναι αμελητέα σε σχέση με τα παραπάνω (κατά προσέγγιση 29 MB ανά ώρα συνολικά για σταθμό με 64 kbps).
Πολλα ρε γμτ .... θενξ
-
Να διορθώσω μόνο το 1 KB = 1,024 bytes. Το ορθό είναι 1 KB = 1024 bytes για Ελλάδα. Όλοι οι υπολογισμοί είναι σωστοί, απλά μπέρδεψα την υποδιαστολή (το έκανα και στη δουλειά σήμερα ).
-
αν ακους πολυ μουσικη ισως συμφερει να παρεις τα ειδικα ακουστικα που εχουν ενσωματωμενο ραδιο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ποιος έχει το καλύτερο android?????Galaxy S3 το καλύτερο και εύκολα.
Εγώ γλυκάθηκα από το S3 και θα τολμήσω κάτι πιο ακραίο. Περιμένω το Galaxy Note 2 των 5.5 ιντσών. Η 4.3 μου φαίνεται μικρή στο Razr... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Galaxy S3 το καλύτερο και εύκολα.
Εγώ γλυκάθηκα από το S3 και θα τολμήσω κάτι πιο ακραίο. Περιμένω το Galaxy Note 2 των 5.5 ιντσών.Είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Ζαχαρώνω κι εγώ αβέρτα κι ας μην το έχω δει καν. Πλέον the bigger the better κι ας φτάσει να μην χωράει καν στην τσέπη.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αν ακους πολυ μουσικη ισως συμφερει να παρεις τα ειδικα ακουστικα που εχουν ενσωματωμενο ραδιο.έχεις λινκ Σπύρο; θέλουν δικιά τους μπαταρία;
Περι συσκευών Android...