-
ευχαριστουμε απο τα βαθη της καρδιας μας για τη κατανοηση σου κι εγω , και οι πακιστανοι, και οι 3μηνιτες συμπατριωτες του ΕΣ
για το ελλαντα ρε γκαμωτο
-
Πολύ ζjέστα ρε σεις
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γιατί πλακώνεστε βρε αγορίνες;Το βάρεσα με το Defy μου
ernani τσάμπα χαλιέσαι. Δεν σου είπε κ τίποτα τρομερό εκτός κ αν έχετε προηγούμενα.
-
To Android τοπικ πρέπει να πάει διακοπές... πολύ στα σοβαρά τα παίρνετε όλα... Χαλαρώστε
-
Η μπαταρία έχει στρώσει 1 μήνα μετά και αρκετές ημέρες μετά το root.
Πλέον βγάζει άνετα τη μέρα, ευτυχώς, γιατί ήταν ενοχλητικό να φορτίζεις σχεδόν 2 φορές τη μέρα!!!Qsis
Εγώ έχω επιλέξει το power controls να είναι πάντα πάνω στις ειδοποιήσεις.
Το Beats Audio το βλέπετε???
Εφαρμογούλα που βελτιώνει τον ήχο των media, για όσους είναι rooted, υπάρχει στο play store.Ποιο καλό παιδί θα μου δώκει το Titanium PRO? Θέλω να μπορώ να κάνω freeze κάποιες εφαρμογές και όχι delete που αυτό μόνο επιτρέπει η free έκδοση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ηρθε και εγκατάσταθηκε και η Jelly Bean. Α ρε Nexus S τρελό value4money που είσαι!Pure Google λέμε!
πρώτες εντυπώσεις:
( συν ) υπερηχητικό σε ταχύτητα
( συν ) γμάει το πληκτρολόγιο τελικά, δεν με νοιάζει να με διορθώνει ξέρω ορθογραφία.( πλην ) έβγαλαν το tv effect στο κλείδωμα
Πολύ κακό για το (σχεδόν) τίποτε η 4.1.1. Σιγά τη διαφορά σε ταχύτητα πια, το ίδιο με τη 2.3.6 μου φαίνεται (εντάξει, κάποιες φορές είχα κολλήματα με την 4.0.4 αλλά στην 4.1.1 έχω επιλέξει και Force GPU rendering). Τα τονισμένα κεφαλαία στα ελληνικά ακόμη υπάρχουν (πχ ΟΝΌΜΑΤΑ, ΔΊΚΤΥΟ ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο - τουλάχιστον δεν αναγκάζομαι να τα βλέπω γιατί είμαι με ιταλικά), η persistent Google search bar εκεί... persistent, χωρίς δυνατότητα αφαίρεσης (χωρίς root), το ρουτάρισμα πάλι διαφορετικό (και αν πιάσει, στην 4.0.4 προσπαθούσα αλλά όλο κάτι κόλλαγε και το παράτησα).
Μόνο εγώ πιστεύω ότι η 4.1.1 δεν προσφέρει τίποτε ουσιαστικό στο NexuS ή μήπως απλά σκέφτομαι με τη λογική του τηλεφώνου και όχι του ελβετικού πολυσουγιά; -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πολύ κακό για το (σχεδόν) τίποτε η 4.1.1. Σιγά τη διαφορά σε ταχύτητα πια, το ίδιο με τη 2.3.6 μου φαίνεται (εντάξει, κάποιες φορές είχα κολλήματα με την 4.0.4 αλλά στην 4.1.1 έχω επιλέξει και Force GPU rendering). Τα τονισμένα κεφαλαία στα ελληνικά ακόμη υπάρχουν (πχ ΟΝΌΜΑΤΑ, ΔΊΚΤΥΟ ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο - τουλάχιστον δεν αναγκάζομαι να τα βλέπω γιατί είμαι με ιταλικά),
αγγλικά έχω και τα ονόματα στον κατάλογο με μικρά ελληνικά.
η persistent Google search bar εκεί... persistent, χωρίς δυνατότητα αφαίρεσης (χωρίς root), το ρουτάρισμα πάλι διαφορετικό (και αν πιάσει, στην 4.0.4 προσπαθούσα αλλά όλο κάτι κόλλαγε και το παράτησα).
πως την έβγαλα εγώ: πας system settings > apps > all > Google Search > Disable και έφυγε από την αναμονή.
στην ics έπιανε, τώρα στην jb δεν το έχω δοκιμάσει.Μόνο εγώ πιστεύω ότι η 4.1.1 δεν προσφέρει τίποτε ουσιαστικό στο NexuS ή μήπως απλά σκέφτομαι με τη λογική του τηλεφώνου και όχι του ελβετικού πολυσουγιά;
κι εγώ το ίδιο πιστεύω αλλά λένε ότι οι αλλαγές είναι κάτω από το κέλυφος.
βέβαια μιλάμε για την 4.1 και όχι την 5.0. κάποιο λόγο είχαν που την ονόμασαν έτσι προφανώς γιατί δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή για το λειτουργικό.ΥΓ. Το τηλ μου πάντως έχει γίνει πιο γρήγορο και πιο άμεσο. Επίσης μου άρεσε το εφέ της κάμερας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
η persistent Google search bar εκεί... persistent, χωρίς δυνατότητα αφαίρεσης (χωρίς root), το ρουτάρισμα πάλι διαφορετικό (και αν πιάσει, στην 4.0.4 προσπαθούσα αλλά όλο κάτι κόλλαγε και το παράτησα).
πως την έβγαλα εγώ: πας system settings > apps > all > Google Search > Disable και έφυγε από την αναμονή.
στην ics έπιανε, τώρα στην jb δεν το έχω δοκιμάσει.Με τον τρόπο αυτόν όμως απενεργοποιείς γενικά την αναζήτηση του Google (δε δουλεύει δηλαδή ούτε το capacitive πλήκτρο). Το θέμα είναι να υπήρχε επιλογή εμφάνισης ή μη αυτής της μπάρας στην οθόνη.
-
ήρθε newsletter απο e-shop που λέει το Nexus 7
στα 249 και 299 αντίστοιχα.
αναμενόμενη ημ/νια παραλαβής 26/7.
δεν τους πιστεύω αλλιώς θα είχα παραγγείλει. -
Και γιατί δεν παραγγέλνεις με παραλαβή από κατάστημα; Δεν πληρώνεις τίποτα, άμα σε ζαλίσουν απλά ακυρώνεις την παραγγελία.
-
τόσα τους λείπουν;
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ήρθε newsletter απο e-shop που λέει το Nexus 7
στα 249 και 299 αντίστοιχα.
αναμενόμενη ημ/νια παραλαβής 26/7.
δεν τους πιστεύω αλλιώς θα είχα παραγγείλει.ερρρμμμμ δεν το βρίσκεις κάπως... πανάκριβο ας πουμε?
Με αυτά τα λεφτά καθαρίζεις Xoom 2 Media Edition 3G 16GB. Δεν ειναι μεν Google Xperience, αλλα ειναι σαφώς πληρέστερο μηχανακι... -
Μην σπαμάρεις κι εσύ με το μπρίκι σου ρε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μην σπαμάρεις κι εσύ με το μπρίκι σου ρε!Μα εγω δεν εχω αυτο αγορινα
Απλά για 210 λίρες ειναι τρελό bargain! -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μην σπαμάρεις κι εσύ με το μπρίκι σου ρε!
Μα εγω δεν εχω αυτο αγορινα
Απλά για 210 λίρες ειναι τρελό bargain!Ποιο έχεις? Το WiFi?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
.ναι αλλα σου εχει και το σπαστικο γραναζακι συνεχεια, ετσι δεν ειναι?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
.ναι αλλα σου εχει και το σπαστικο γραναζακι συνεχεια, ετσι δεν ειναι?
Excactly. Έχεις επιλογή transparent αλλά ουσιαστικά δεν βάζει τα άλλα εικονίδια πιο αριστερά. Δεσμεύει πάλι τον χώρο
Έχω επιλέξει το γραναζάκι και όχι την μπαταρία, γιατί έχω βάλει άλλη εφαρμογή για αυτό. -
cosraiρε που το βρίσκεις τόσο?
ΥΓ κάτω απο 200 δεν νομίζω οτι θα βγει στην Ελλάδα επίσημα. οπότε 250 είναι λογικό ΑΝ το φέρουν πρώτοι 26/7.
και κάτι άλλο. έχετε πετύχει πουθενά usb otg αντάπτορα το οποίο να επιτρέπει ταυτόχρονα και τη φόρτιση?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
cosraiρε που το βρίσκεις τόσο?ΥΓ κάτω απο 200 δεν νομίζω οτι θα βγει στην Ελλάδα επίσημα. οπότε 250 είναι λογικό ΑΝ το φέρουν πρώτοι 26/7.
και κάτι άλλο. έχετε πετύχει πουθενά usb otg αντάπτορα το οποίο να επιτρέπει ταυτόχρονα και τη φόρτιση?
το expanys το ειχε (νομιζω ακομα το εχει) χτες με promo code.
εαν δεν εχεις λογο ειδικο μην ψωνιζεις τετοια πραγματα απο ελλαδα. Ληστεια μετα φονου ειναι... -
Αυτό το κολπάκι έπιασε στο stock Nexus S μου και έλαβα το JB OTA:
http://www.androidcentral.com/google-co ... ent-449546
Εμένα έπιασε με την 4η προσπάθεια!!!
Για όσους δεν έχουν όρεξη να ασχοληθούν με custom ROMs και bootloaders πιστεύω είναι ό,τι πρέπει!
Περι συσκευών Android...