-
Είναι το πρώτο που ήρθε.
Όταν έρθουν και τα υπόλοιπα μοντέλα και το φέρουν και αλλα μαγαζιά θα πέσουν οι τιμές. Ήδη στο σκρουτζ υπάρχει μαγαζί που το έχει φθηνότερα.
-
Σε HTC Wildfire με Android 2.2.1 έχετε να προτείνετε πρόγραμμα navigation δωρεάν με καλούς χάρτες ;
Επίσης μπορείτε να γράψετε μερικές must have apps για αυτό;
Μιλ-Μερσί
-
δωρεαν δεν υπαρχει απο οσο ξερω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δωρεαν δεν υπαρχει απο οσο ξερωσωπα βρε που δεν υπαρχει..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
σωπα βρε που δεν υπαρχει..
Εξαρταται πως το εννοουμε το δωρεαν
Παει το alcatel Σαββα?Sent from my MB525 using a jezellig dutch cow
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εγω φιλε μου δε ξερω απο αυτα, εγω εχω νομιμο ndrive που μου εκανε δωρω η lg
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εξαρταται πως το εννοουμε το δωρεαν
Παει το alcatel Σαββα?Sent from my MB525 using a jezellig dutch cow
Οχι ρε συ απλά ρωτάω για φίλο. Δεν το ξέρω το Wildfire. Εχει πολύ μικρή κ χάλια οθόνη.
-
Αν αυτό εννοείς δωρεάν..
Για must have apps είναι ανάλογα με το χρήστη.. Μπαίνεις στο market πας κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές και βάζεις ότι σου αρέσει..
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Γκουχ-ΓκουχΑν αυτό εννοείς δωρεάν..
Για must have apps είναι ανάλογα με το χρήστη.. Μπαίνεις στο market πας κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές και βάζεις ότι σου αρέσει..
μια χαρα ειναι αυτο.
-
edit: ευχαριστώ παίδες
-
Πρόκειται για έναν ακόμα πλοηγό. Προϋποθέτει συσκευή Android 2.x και GPU με OpenGL.
το Wildfire θα το τρέξει ;
-
ερχεται λιαν συντομως η επιδοτηση απο εταιρικο πακετο 3 γραμμων
Ειμαι μεταξυ desire s και sensation.....
Δυσκολη αποφαση -
Το Desire S δεν με ενθουσίασε ποτέ (μάλλον επειδή δεν είναι καμιά αναβάθμιση της προκοπής σε σχέση με το Desire) και το Sensation με προβληματίζει με την Ram και την μπαταρία του. Περίμενε λίγο να πουλήσει και να δεις τι κριτικές παίρνει.
Defy;
-
ποση ram πρεπει να εχει ντινε? και με 512 δεν εχεις θεμα πουθενα αυτη τη στιγμη, το 1 GB βεβαια θα ηταν καλυτερο
-
Και γω με το Desire δεν έχω συναντήσει ποτέ πρόβλημα, απλά παίζει προβληματισμός για το αν το Sense 3.0 θα τρώει περισσότερη ή θα είναι optimized και θα έχει μικρότερες ανάγκες. Αν ισχύει το δεύτερο έχει καλώς.
-
εχει ερθει το ideos x5 στη wind? θελω να παρω ολες τις κινεζιες φετος
-
Συνφορουμίτης που θέλει να αντικαταστήσει το blade με το χαβάη βρίζει θεούς και δαίμονες, δεν ξέρουν πότε θα το φέρουν
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και γω με το Desire δεν έχω συναντήσει ποτέ πρόβλημα, απλά παίζει προβληματισμός για το αν το Sense 3.0 θα τρώει περισσότερη ή θα είναι optimized και θα έχει μικρότερες ανάγκες. Αν ισχύει το δεύτερο έχει καλώς.κρατηστε τα λεφτα σας για τα 3D...
-
Eγώ σου είπα τι περιμένω
Τα 3D δεν ξέρω, δεν μου λένε κάτι. Θα έπρεπε;
Περι συσκευών Android...