-
η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ μαλακισμενο το pc suite
το να το βγαλεις απο την sd και να το εγκαταστησεις ειναι σχετικα απλο (αν δε το χεις ή το σβησες πες μου να σου λινκαρω)
μετα πρεπει να του κανεις ενα αργο update , πρεπει οπωσδηποτε να περασεις usb drivers (που και καλα κανουν το κινητο σου να φαινεται ως ρουτερ) , αλλιως το pc δε βλεπει καν το κινητο σου , απο κει και περα μολις του πεις να ψαξει updates ολα γινονται πολυ απλα
μπαινει και ενα νεο προγραμματακι που λεγεται lg updater, το οποιο στην ουσια κανει ολη τη δουλεια και μετα μαλλον θα χρειαζεται να τρεχεις μονο αυτο.. θα δω στην επομενη αναβαθμιση
γενικα ομως χαμος για το τιποταειναι μαλακια της lg το οτι σε βαζει να μπλεξεις με το suite της θα μπορουσε απλα να κατεβαινει η rom με wifi
επισης κανουν ο,τι να ναι με τις εκδοσεις
σε μας στο ελλαντα απο οτι καταλαβα δεν ηρθε ποτε η εκδοση που σε παει στο 2.2.1 , ηρθε απ'ευθειας το 2.2.2 και αυτο με ενα μηνα καθυστερηση (23 φεβρουαριου λεει η εκδοση)απο την αλλη το 2.2.2 ενω ειχε ερθει σε αλλες ευρωπαικες χωρες στη γερμανια (που ειναι μεγαλη αγορα) μεχρι πριν 10 μερες που κοιτουσα στο xda δεν ειχε ερθει
εγω επειδη δεν εβλεπα τη v10e να ρχεται εδω, νομιζα οτι μας ξεχασαν οποτε κωλοχαρηκα μολις ειδα ειδοποιηση για τη v10hπαντως αν δεν εχεις custom rom κατσε προσπαθησε να τη βαλεις, αξιζει
(θα χασεις το root βεβαια και δεν ειμαι βεβαιος αν στη νεα εκδοση μπορεις να το κανεις μεχρι στιγμης, με τη v10e που ξερω σιγουρα δε μπορουσες το πρωτο καιρο που κυκλοφορησε , ετσι πολλοι αναγκαζονταν να περασουν ξανα την στοκ v10b)ψιλοκουραζει η lg.. αλλα τουλαχιστον δε βιαζει το android και σε σχεση με αλλα αντιστοιχα κινητα παει σφαιρα (για στοκ rom μιλαω παντα)
-
στην αναβάθμιση θα κρατήσει ρυθμίσεις ή πρέπει να τα ξανακάνω απ'την αρχή;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
στην αναβάθμιση θα κρατήσει ρυθμίσεις ή πρέπει να τα ξανακάνω απ'την αρχή;εμενα μου κρατησε τα παντα παντως, δεν πειραχτηκε κανενα προγραμμα και καμια ρυθμιση
(αν μιλας για optimus one)
-
εμενα ουτε sync δεν κανει
-
γι'αυτό λέω
-
γι'αυτό λέωπροχωρα αφοβα τοτε
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εμενα ουτε sync δεν κανειθες τους usb drivers μαλλον
-
για χωσε πραγμα και πες μου αν μετα απο την εγκατασταση τους βλεπει το κινητο σου ή οχι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμενα ουτε sync δεν κανει
θες τους usb drivers μαλλον
γιατι να θελω usb drivers την στιγμη που το βρισκει?..
-
αα! επισης πηγαινε στις ρυθμισεις στο sd card & phone storage και ξετικαρε (αν ειναι τικαρισμενο) το mass storage only
θα σε ρωταει αν ειναι να διαβασει την sd σου ή οχιγενικα αν θες να κανεις διαφορα τετοια πραγματα απλα το συνδεεις δεν θες mass storage το usb connection mode (αυτο το θες μονο αν ειναι να περασεις αρχεια)
και απλα βγαζεις το usb για να ξεσυνδεσεις, δεν κανεις safely remove hardware (δε βγαινει αλλωστε η σχετικη επιλογη στα windows)
αυτο μονο οταν διαβαζει την sd -
καμια αλλη ιδεα?...
(υπαρχει προγραμμα που να εχει πιο πολλες επιλογες απο το control panel του Κινητου?) -
Δε γνωριζω κατι παραπανω, παντως δεν εισαι και πρωτος που εχει προβλημα στη συνδεση του κινητου με το pc , η οποια δυστυχως ειναι απαραιτητη
Συνηθως ειναι απλα θεμα των usb drivers..
Ισως αν απλα μπορουσαμε να βρουμε μονο το προγραμματακι που κανει update τη ρομ και να παρακμψουμε τη suite..
Αλλα εμενα αυτο μου το κοτσαρε μολις σημερα η suite επειδη ειδε το update ,πιο προν δεν το χα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Έγινε η αναβάθμιση κανονικά, κράτησε τα πάντα.
Με ανησύχησε λίγο στην αρχή γιατί έκανε παραπάνω ώρα για να ανοίξει, αλλά όλα κομπλέ -
Με ανησύχησε λίγο στην αρχή γιατί έκανε παραπάνω ώρα για να ανοίξει,Νομίζω οτι πάντα μετά απο αναβάθμιση αργεί να ανοιξεί λίγο παραπάνω.. Σε όλα τα κινητά
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Με ανησύχησε λίγο στην αρχή γιατί έκανε παραπάνω ώρα για να ανοίξει,
Νομίζω οτι πάντα μετά απο αναβάθμιση αργεί να ανοιξεί λίγο παραπάνω.. Σε όλα τα κινητά
Ναι και μενα αργησε και σε οποιαδηποτε νεα rom σε οποιοδηποτε κινητο το ιδιο γινεται στο πρωτο boot
Αφου ολα πηγαν καλα παντως μια χαρα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
usb drivers on
lg p500 on
lu pc shite on
pair active
sync off
@@ on
help! -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
usb drivers on
lg p500 on
lu pc shite on
pair active
sync off
@@ on
help!reset to factory settings
-
οχι ευχαριστω θα περασω το 2.3 οταν βγει για μενα
-
Αμα δε δουλεύει το sync και δεν το βλέπει το update manager πως θα περάσεις την 2.3;
-
απο το lg suite σιγουρα οχι παντως
Περι συσκευών Android...