-
εμενα και σε ταμπλετ και σε κινητο αυτο ελυνε το προβλημα παντως
-
Φφφφφφφφ! Με τικ στο enable ...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το 'φ' δε δουλευει στο tapatalk;
Πήρες τηλέφωνο ρε; Ποιο;
Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ στο Ταπατοκ, στα quotes, δεν μου εμφανίζει το φ.Το βάρεσα με το Defy μου
Λοιπον!
Ειχα καταληξει στα:
http://www.birdphone.gr/gr/prdid/1ea778 ... tinfo.aspx
http://www.kotsovolos.gr/site/product.j ... cc=skroutz
http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Inter ... LIVE-W.htm
Να σου πω τη μαυρη αληθεια εγω ηθελα το πρωτο. Αλλα αυτο θα σημαινε υπερβαση του ηδη τσιτωμενου μπατζετ. Κοινως, με πιασαν οι τσιγκουνιες μου. Το δευτερο ηταν και δευτερη επιλογη αλλα: α) δεν υπηρχε πουθενα διαθεσιμο και κανεις δεν ηξερε να μου πει ποτε θα ερχοταν, β) η ουσιαστικη διαφορα απο το τριτο ηταν η μιση ιντσα μεγαλυτερη οθονη (3,7 αντι 3,2) ενω κατα τα αλλα ειχαν ιδιο επεξεργαστη και μνημη και γ) ηταν ετσι κι αλλιως στα ορια του μπατζετ (200 Ε)
Οποτε κατεληξα στο τριτο που α) μου αφησε και ρεστα (εχουμε και οικογενεια να θρεψουμε), β) εχει ΓΑΜΑΤΟ ηχειακι, γ) δινανε δωρο ενα ωραιοτατο πραγραμματακι για πλοηγηση με χαρτες της GI που το δοκιμασα και δουλευει μια χαρουλα και θ' αντικαταστησει επιτελους το αρχαιο mio p360 με destinator 7 (προσφορα του tm ) δ) εχει λιγο μικροτερη οθονη μεν, χωραει πιο ευκολα στην τσεπη μου δε!
Να τονισω εδω οτι μεγεθος ηταν πολυ σημαντικο για μενα: οι 3,7 ιντσες ηταν ηδη οριακεςΜετα απο μια μερα που το παλευω, δε μπορω να πω οτι εχω λυσει ολες τις αποριες μου!
Ας πουμε, ποιες εφαρμογες ειναι απαραιτητες; Απο αυτες που εχει περασμενες πανω ποιες να πεταξω; Εκανα τη μαλακια και καποιες εφαρμογες, οπως το giniusdriver, τις περασα στην καρτα micro sd που ειχε ηδη πανω το τηλεφωνακι... Τωρα που θελω να την αλλαξω με μια 8gb (για να βαλω και κανα τραγουδακι μεσα), θα πρεπει να τις ξανακατεβασω, να ξανακανω registration κλπ; θα με αφησει; Τωρα που θα ερθει η αναβαθμιση σε android 4.0 να την τολμησω; Ή θα πεσει πολυ βαρια σε μονοπυρηνο επεξεργαστη με μνημη 512;
ΑυταΑ! Μην ξεχασω! Αυτο το μαρκουτσι που πηρες για το αμαξι, για να το κανεις gps, εχεις κανα link που μπορω να το βρω; Εχεις καμια αλλη καλυτερη ιδεα;
Καταρχήν με γεια!
1ον και σημαντικότερον: οι διαστάσεις του δικού σου και του Defy είναι ακριβώς ίδιες. Το ότι το Defy έχει μεγαλύτερη οθόνη, δεν σημαίνει πως είναι και μεγαλύτερο στο σύνολο!
-Από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές δεν μπορείς να πετάξεις συνήθως κάποιες. Ανάλογα τι θέλει η μαμά εταιρεία. Δηλαδή, η απεγκατάσταση, δεν είναι και δεδομένη. Αρχικά μην ασχολείσαι ιδιαίτερα μ' αυτό μέχρι να το συνηθίσεις και να δεις τι εφαρμογές χρησιμοποιείς.
-Το κακό είναι πως δεν έχεις πολλή ενσωματωμένη μνήμη, αλλά δεν είναι και τόσο μικρή που να σου δημιουργεί πρόβλημα. Το GPS σίγουρα θα έβαζε τους χάρτες του στην SD, τώρα, αν το εγκατέστησες όλο εκεί, δες αν μπορείς να πας από την Διαχείριση εφαρμογών και να επιλέξεις την μετακίνηση από την SD. Επιλέγεις μια εφαρμογή και εκεί έχει μια επιλογή Move to SD ή κάτι τέτοιο. Εγώ δεν έχω καμία στην SD και δεν ξέρω αν παίζει και αντιστρόφως για να σε βοηθήσω. Τσέκαρέ το όμως. Για το registration δεν έχω ιδέα!
-Την αναβάθμιση να την τολμήσεις, απλώς θα πάρεις πιο πριν ένα backup και αν δεν σου αρέσει, γυρνάς πίσω. Δεν νομίζω να τίθεται θέμα όμως.
-GPS, εννοείς αυτό εδώ: http://store.tetrax.com/index.php?optio ... =3&lang=enΑρχή είναι ακόμη, μην αγχώνεσαι, σιγά σιγά θα το συνηθίσεις.
-
Asimov την έκανες μια ψιλή αλλά οκ προφανώς δεν είχες ιδέα να περιμένεις, πολλά neo v θα είναι προς πώληση από τη πασχαλινη προσφορά της βοντα, οι παραδόσεις ξεκινούν πρώτες μέρες μαη αποτι είδα myphone, τεσπα καλορίζικο το αντροιντ
-
Με το defy σου εχουν ιδιες διαστασεις, αλλα εχουν και 60Ε διαφορα στην τιμη Απο το Neo V ειναι ενα εκατοστο κοντυτερο.
Δυστυχως δε βλεπω να εχει επιλογη να μεταφερεις τις εφαρμογες απο την sd στην εσωτερικη μνημη.
Απο εφαρμογες που θα χρησιμοποιω, μη φανταστεις τιποτα extreme πραγματα: gmail, tapatalk, gps, ειδησεις-καιρος, μια ωραια εφαρμογη για τρεξιμο που λεγεται sports tracker... αυτα. Παιχνιδια κλπ δεν παιζω, αλλα και να επαιζα, δεν προλαβαινω (γαμω την αδεια μου, αυριο θα ειμαι ολη μερα στο γραφειο κι οταν ειμαι σπιτι ειμαι σε φουλ προγραμμα ως γνωστον )
Παντως εχει χαβαλε! Χθες που ημουν λιγο πιο χαλαρος, επαιξα αρκετα μαζι του! (πριν παω μια επισκεψη στα Ανω Λιοσια και μαυρισει η ψυχη μου )@adis
Προσφορα της Vodafone; Δεν κατειχα, δυστυχως......ΥΓ. Το προβλημα με το 'φ' δε λυνεται, μου το εμφανιζει κινεζικο, ο,τι κι αν κανω
ΥΓ2. Για τα sms να κατεβασω καποια εφαρμογη ή θα κανω την ιδια δουλεια με την ενσωματωμενη; -
Κι εγώ με το Φ τα ίδια. Μου το κάνει η καινούρια έκδοση 2.0.2 , πριν δεν το είχα το πρόβλημα.
-
Ειχες δικιο. Προσπαθησα να απεγκαταστησω μια εφαρμογη ονοματι wisepilot και δε με αφησε. Μονο τις ενημερωσεις απενεργοποιησε.
-
μερικές ακόμα εντυπώσεις για το nexus s :
μου αρέσει πολύ η οθόνη, χαίρεσαι να την δουλεύεις. Και σε φωτεινότητα και σε αφή. (ωραία η κούρμπα που κάνει στο τελείωμα της)
μου αρέσει που αν και μεγάλο είναι πολύ βολικό να το χειρίζεσαι με το ένα χέρι.
μου αρέσουν το πως είναι όμορφα οργανωμένα τα μενού στο ics.δεν μου αρέσει η κάμερα του - φτωχή σχετικά - α ρε Νοκια σε αυτό το θέμα δεν παίζεσαι.
δεν μου αρέσει η ένταση του ηχείου του - το έχω στο τέρμα και σε θορυβώδες περιβάλλον ίσα που το ακούω
δεν μου αρέσει που δεν έχει ραδιόφωνοαυτιά
-
δηλαδη μπορει να χασεις κληση ετσι?
και το ραδιοφωνο ειναι μαλακια.. παρολα αυτα εγω νεξους θα παρω
-
Oxι δεν χάνεις αλλά το ηχείο του Ideos δεν το έχει σε ένταση.
-
γιατι και το lg μου εχει αρκετα δυνατο ηχειο και εχω καλομαθει
αδυναμα ηχεια εχει το asus, ειδικα αν εχει γυρω κοσμο πρεπει να καταφυγεις στα ακουστικα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oxι δεν χάνεις αλλά το ηχείο του Ideos δεν το έχει σε ένταση.εγω αλλαξα ringtone και εβαλα του Pre 3
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο διαπεραστικος ειναι.
Αν θες στον στελνω.
ειναι ο ιδιος με το Pre και Pre 2τον εχω βαλει και στον πατερα μου με iPhone
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oxι δεν χάνεις αλλά το ηχείο του Ideos δεν το έχει σε ένταση.Κράτα το mp3 που σου αρέσει και έχεις ορίσει ως ringtone και χρησιμοποίησε μια εφαρμογή για να του αυξήσεις το gain.
Edit: Παράδειγμα
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Oxι δεν χάνεις αλλά το ηχείο του Ideos δεν το έχει σε ένταση.
Κράτα το mp3 που σου αρέσει και έχεις ορίσει ως ringtone και χρησιμοποίησε μια εφαρμογή για να του αυξήσεις το gain.
ακριβως.
-
τον βρήκα στο zedge.
σαν καμπάνες δίπλα στο αυτί σου είναι
-
Ερώτηση:χρησιμοποιώ το K-9 Mail,υπάρχει ρύθμιση που να με ειδοποιεί για νέα e-mails?Γιατί μέχρι τώρα κάνω χειροκίνητα refresh για να δω αν υπάρχουν νέα εισερχόμενα.
-
Settings->account settings->fetching mail->polling frequency
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Settings->account settings->fetching mail->polling frequencySent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Settings->account settings->fetching mail->polling frequencySent from my GNex using smoke signals.
εχεις δει το ασπρο μοντελο;Σκεφτομαι να αγορασω αυτο παρα το μαυρο...
εχει πεσει πολυ η τιμη του....349Ε απο Γερμανια... -
Περι συσκευών Android...