-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Γνωμη για το wildfire? αρκετα τιμιο μου φαινεται..Πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω πως μπορεί να φαίνεται τίμιο το wildfire με φθηνότερη τιμη στο skroutz τα 225€.
-
τιμιο ως προς δεν ειναι πολυ χαλια σε σχεση με αλλα των 500...η μηπως ειναι...;
-
-
τιμιο ως προς δεν ειναι πολυ χαλια σε σχεση με αλλα των 500...η μηπως ειναι...;Το παρόμοιας τιμής P500 είναι σαφώς ανώτερο.
-
τιμιο ως προς δεν ειναι πολυ χαλια σε σχεση με αλλα των 500...η μηπως ειναι...;Eίναι και μάλιστα πάρα πολύ. Χτύπα ένα Defy και δεν θα το μετανοιώσεις
-
καλά, δεν έχεις βαρεθεί να χτυπάς το ντέφι
-
στα 330Ε ειναι καλη τιμη ενα Galaxy S....?
με αποδειξη στο κουτι του!
θελω να βαλω την Darkys asap....
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
καλά, δεν έχεις βαρεθεί να χτυπάς το ντέφικάπως πρέπει να συμπληρώσει εισόδημα
-
Καλά αυτοί οι άθλιοι δεν μπορούσαν να βάλουν 720p video recording στο Nexus S?
ποιο να πάρεις τώρα..... -
Καποιο με tegra φυσικα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Όπως;
-
Παιδια λογικα εχει αναφερθει και σε προηγουμενα Posts αλλα θελω να μου απαντησει οποιος γνωριζει.Πηρα ενα Joy της vodafone
για να πειραματιστω με το android Λιγο.Αλλα ορισμενα πραγματα δεν πολυλειτουργουν.Π.χ δεν μπορω να ενεργοποιησω widgets.Υπαρχει καποια λυση τυπου restore? -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
ποιο να πάρεις τώρα.....Μην πάρεις τώρα.... Περίμενε λίγο....
Έρχονται πολύ σύντομα τουμπανιασμένα μοντέλα από LG και Μοτορόλα με Tegra 2 που θα είναι και φθηνότερα του Nexus S. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Καποιο με tegra φυσικαSent from my LG-P500 using Tapatalk
Άχρηστός η να το θέσω καλύτερα υπερβολικός για κινητό και τις εφαρμογές που τρέχουν. Μην τσιμπάτε από τις διάφορες τάσεις που επικρατούν.
-
εγω δεν τσιμπησα με τις τασεις που επικρατουσαν , θα τσιμπησω με αυτες που επικρατουν?
απλα αν ειναι να μιλαμε για τετοια ποσα (που θεωρω υπερβολικα για ενα τηλεφωνο) , παρε το καλυτερο, το nexus s ηταν ξεπερασμενο με το που παρουσιαστηκε
εμενα απο την αλλη δε θα με χαλαγε τιποτα απο ολα αυτα, φτανει να μπορω να το παρω μεχρι τα 200 ευρω
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Παιδια λογικα εχει αναφερθει και σε προηγουμενα Posts αλλα θελω να μου απαντησει οποιος γνωριζει.Πηρα ενα Joy της vodafone
για να πειραματιστω με το android Λιγο.Αλλα ορισμενα πραγματα δεν πολυλειτουργουν.Π.χ δεν μπορω να ενεργοποιησω widgets.Υπαρχει καποια λυση τυπου restore?μηπως υπαρχει θεμα με την αναλυση και καποια απο αυτα?
προεγκατεστημενα widgets δεν εχει να δοκιμασεις?
-
Εχει,ουτε αυτα μπαινουν.εκει ειναι το προβλημα.οτι οταν παταω menu στην αρχικη οθονη και επιλεγω ''προσθηκη'',κ μετα επιλεγω '''widgets''' αντι να ανοιξει τη λιστα μ αυτα,παει στην αρχικη και μετα απο 2 δευτερολεπτα μου βγαζει '''υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Αρχικη οθονη(android.process.launcher)προσπαθηστε ξανα
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
ποιο να πάρεις τώρα.....Μην πάρεις τώρα.... Περίμενε λίγο....
Έρχονται πολύ σύντομα τουμπανιασμένα μοντέλα από LG και Μοτορόλα με Tegra 2 που θα είναι και φθηνότερα του Nexus S.Τώρα έχω την επιδότηση. Δεν θα την έχω ούτε καν σε 10 μέρες.
Κιούση λέγε ρε ποια είναι η ναυ-αρχίδα των android να πάω να το πάρω να τελειώνουμε.
-
Νομιζω υπαρχει ηδη το lg optimus x2 , αλλιως περιμενε το motorola atrix που θα χει amoled , γιατι το lg παροτι τουμπανι εχει lcd
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τώρα έχω την επιδότηση. Δεν θα την έχω ούτε καν σε 10 μέρες.
τους παιρνεις ΤΩΡΑ τηλεφωνο και ζητας παραταση. Αν σου πουν οχι, πες τους οτι κανεις αιτηση φορητοτητας.
Περι συσκευών Android...