-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έγινε η αναβάθμιση κανονικά, κράτησε τα πάντα.
Με ανησύχησε λίγο στην αρχή γιατί έκανε παραπάνω ώρα για να ανοίξει, αλλά όλα κομπλέλοιπον εδω και μια μερα που εκανα το update ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος,δεν ειχα το παραμικρο παραταγουδο και καποια bugs που ειχα πριν φαινεται να εξαφανιστηκαν (ελπιζω και το sd unmount )
αυτο που λιγο με χαλασε ειναι οτι στα βιντεο πλεον το κουμπι που ρυθμιζει την ενταση εχει 'σταθερο προσανατολισμο' (ας το πω ετσι) ως προς την αυξομειωση και δεν προσαρμοζεται αναλογα με το προς τα πού εχεις γυρισμενο το κινητο
αυτο απο οτι θυμαμαι γινεται και στο zte , αλλα στο δικο μου μου αρεσε που προσαρμοζοταν
εχεις κι εσυ το ιδιο πλεον ? (youtube πχ)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Έγινε η αναβάθμιση κανονικά, κράτησε τα πάντα.
Με ανησύχησε λίγο στην αρχή γιατί έκανε παραπάνω ώρα για να ανοίξει, αλλά όλα κομπλέλοιπον εδω και μια μερα που εκανα το update ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος,δεν ειχα το παραμικρο παραταγουδο και καποια bugs που ειχα πριν φαινεται να εξαφανιστηκαν (ελπιζω και το sd unmount )
αυτο που λιγο με χαλασε ειναι οτι στα βιντεο πλεον το κουμπι που ρυθμιζει την ενταση εχει 'σταθερο προσανατολισμο' (ας το πω ετσι) ως προς την αυξομειωση και δεν προσαρμοζεται αναλογα με το προς τα πού εχεις γυρισμενο το κινητο
αυτο απο οτι θυμαμαι γινεται και στο zte , αλλα στο δικο μου μου αρεσε που προσαρμοζοταν
εχεις κι εσυ το ιδιο πλεον ? (youtube πχ)
βασικά... δεν έχω παίξει ποτέ βιντεο για να καταλάβω τι λες
Κατά τα άλλα, μόνο το SD umnount να διορθώθηκε (που δεν διαπίστωσα κανένα από χθες το πρωί) μια χαρά θα είναι για μένα. -
Αμα δεν πολυβλεπεις βιντεο στο youtube ειναι δυσκολο να καταλαβεις τι εννοω..
Με λιγα λογια πριν ανεξαρτητως με το πού το χες στραμμενο το αριστερο κουμπι (το οποιο αριστερο οπως αντιστοιχα και το δεξι αλλαζε αναλογα τη περιπτωση) μειωνε την ενταση και το δεξι την ανεβαζε
Πλεον το καθε κουμπι εχει σταθερο ρολο ανεξαρτητως το πού κοιταει το κινητο
Αυτο ειναι το μονο που με χαλασε,αυτο που μου αρεσει πιο πολυ περα απο τη βελτιωση στη ταχυτητα ειναι η βελτιωση στην αποκριση της οθονης, ειδικα τωρα που πληκτρολογω ειναι πολυ εμφανης!
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
θα ξαναρωτησω
υπαρχει προγραμμα που να μου εχει φορα παρτιδα παραπανω επιλογες ρυθμισεων για το τηλεφωνο? -
σαν τι ρυθμισεις δλδ?
-
οτιδηποτε που να μπορει να ρυθμιζω στο κινητο
-
Υπάρχει καμιά έκδοση Android που να μπαίνει σε όλα τα android-compatible κινητά, όπως π.χ. μπαίνει το λειτουργικό σ' ένα PC? Να μην έχει τα customization που δίνουν οι διάφοροι κατασκευαστές με τις συσκευές τους αλλά να μπορείς να το κάνεις όπως θες....
...οr not yet?
-
νομιζω πώς οχι
ολες οι custom rom καπου βασιζονται απο οτι (πιστευω πως) ξερω ,σε εργοστασιακες ρομ δηλαδη που αφορουν τη καθε συσκευηπρεπει να γινονται port καποιες απο αλλες συσκευες, αλλα συνηθως οι διαφοροι developers περιμενουν να υπαρξει rom απο τον κατασκευαστη και μετα να της βαλουν χερι για να τη βελτιωσουν (ή να τα κανουν ολα πουτανα φυσικα )
-
linux ειναι στην ουσια
και δεν νομιζω οτι το καθε κινητο εχει την δικια του μοναδικη cpu λογικα αυτο που φορανε τα google ειναι και τα πιο απλα (λογικα) -
Οπότε αγοράζεις κάποιο κινητό με το brand της google και είσαι σίγουρος.
Προσωπικά προτιμώ να μην έχει έξτρα UI. Ευτυχώς το milestone δεν είχε.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Οπότε αγοράζεις κάποιο κινητό με το brand της google και είσαι σίγουρος.Προσωπικά προτιμώ να μην έχει έξτρα UI. Ευτυχώς το milestone δεν είχε.
Κι εγώ προτιμώ το UI της Google (που έχει το Nexus μου) από τα διάφορα customizations που έχω δει, γι αυτό ρωτάω.... Θα ήθελα να μπορώ να πάρω κάποιο κινητό το οποίο με ικανοποιεί πλήρως ως hardware και να του περάσω το android της αρεσκείας μου....
δεν νομιζω οτι το καθε κινητο εχει την δικια του μοναδικη cpu λογικα αυτο που φορανε τα google ειναι και τα πιο απλα (λογικα)
HTC [google] Nexus One και HTC Desire είναι σχεδόν πανομοιότυπα από hardware (μόνες εξαρέσεις νομίζω είναι το trackball και το 2ο μικρόφωνο που έχει το Nexus από πίσω για noise cancellation) αλλά δεν ξέρω κατά πόσον η rom του ενός μπορεί να μπει στο άλλο....
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
linux ειναι στην ουσια
και δεν νομιζω οτι το καθε κινητο εχει την δικια του μοναδικη cpu λογικα αυτο που φορανε τα google ειναι και τα πιο απλα (λογικα)ναι αλλα εχει το δικο του διαφορετικο hardware (και cpu), η καθε rom συνεργαζεται με συγκεκριμενα πραγματα * , εχει συγκεκριμενα πραγματα μεσα και ενα αρκετα μικρο μεγεθος
το να βγει μια εκδοση που να δουλευει με τα παντα θα σημαινε ενδεχομενως (υποθεσεις κανω) τεραστιο μεγεθος το οποιο δε θα χωρουσε στα 200ΜΒ που εχει πχ το δικο μας
δε νομιζω οτι μπορουμε να το αντιμετωπισουμε σαν κανονικο os υπολογιστη, αλλα ακομα και αν ηταν ετσι θα επρεπε να υπαρχουν drivers
*ακομα και η ληψη του gps επηρεαζεται απο τη rom που εχεις , πχ σε μας οι custom roms που φτιαχνει ενας πορτογαλος και βασιζονται στη πορτογαλικη εκδοση δεν εχουν το ιδιο καλη ληψη σε αλλες χωρες σε σχεση με τις αντιστοιχες εργοστασιακες
αργει να κλειδωσει σημα (αν εχεις δοκιμασει καποιο προγραμμα πλοηγησης κλειδωνει σφαιρα ουτε ενα λεπτο δε θελει )
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κι εγώ προτιμώ το UI της Google (που έχει το Nexus μου) από τα διάφορα customizations που έχω δει, γι αυτό ρωτάω.... Θα ήθελα να μπορώ να πάρω κάποιο κινητό το οποίο με ικανοποιεί πλήρως ως hardware και να του περάσω το android της αρεσκείας μου....
αυτα πιστευω λυνονται με ενα launcher, εγω προσωπικα δε θυμαμαι πώς ειναι το ui της samsung , εβαλα adw και το εφερα στα δικα μου μετρα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτα πιστευω λυνονται με ενα launcher, εγω προσωπικα δε θυμαμαι πώς ειναι το ui της samsung , εβαλα adw και το εφερα στα δικα μου μετρα
Για πες πώς πάει αυτό Γιώργο....
Βάζεις launcher και έχεις ό,τι interface θες? -
οχι ο,τι θες ο,τι σου προσφερει ο καθε launcher
απλα ο συγκεκριμενος που για παραδειγμα χρησιμοποιω εγω περα απο διαφορες βελτιστοποιησεις που εχει για τη ταχυτητα (κατι που εχει αναγκη το μπουρουχι μου) , σου δινει αρκετες επιλογες για το interface του κινητου σου
μπορω πχ να το κανω να μοιαζει με nexus (πχ στο τροπο που σκρολλαρουν οι εφαρμογες αλλα και στα κουμπια) , μπορω να το κανω να μοιαζει με iphone , να του βαζω ο,τι συντομευσεις θελω , διαφορα εφφε αν θελω την οταν αλλαζω τις κεντρικες οθονες , μπορω να κλειδωνω το desktop για να μη σβησω ή μετακινησω κατι κατα λαθος μπορω να κανω uninstall μια εφαρμογη απλα πιεζοντας παρατεταμενα πανω της (μου βγαινει σχετικη επιλογη, χωρις να χρειαζεται να μπω στις ρυθμισεις)
εχει παρα πολλες επιλογες που πιστευω οτι καλυπτουν σχεδον καθε γουστο και μπορει να καθεσαι ολη μερα να τις ψαχνεις
στο δικο μου κινητο και της αδερφης μου πχ (που του χω περασει επισης τον ιδιο launcher ) δεν βλεπεις καποια διαφορα και ας ειναι διαφορετικης εταιρειας
αν και ο launcher της lg δεν ειχε κατι το ουσιαστικα κακο, προτιμησα το συγκεκριμενο ο οποιος ειτε τον τρεχεις σε desire , ειτε σε galaxy, ειτε σε zte εχεις ουσιαστικα τα ιδια πραγματα μπροστα σου (αν εχουν τις ιδιες ρυθμισεις)
το μονο που με ενοχλουσε απο την lg ηταν το πληκτρολογιο της, αλλα και αυτο λυθηκε απλα αλλαζοντας το
το ιδιο πληκτρολογιο εβαλα και στο samsung του πατερα μου γιατι τον ενοχλουσε αυτο της samsungδοκιμασε παντως να παιξεις με καποιον launcher (και μετα απεγκατεστησε τον ) και θα δεις οτι υπαρχουν παρα πολλες επιλογες να φερεις τα πραγματα στα μετρα σου
οποτε εμενα το ui δε με απασχολει ιδιαιτεραυπαρχουν και διαφορα τσαμπα skins στο μαρκετ αν θες το εικονιδια σου να μοιαζουν με ο,τι του κατεβει του καθενος στο κεφαλι τα οποια χωνεις στο launcher σου
-
Κατατοπιστικότατος!
Οπότε ΟΚ από UI. -
πολυ συμπαθητικη συσκευουλα το Nexus S !
-
το καλυτερο απο ολα ισως;;
μονο με Amoled ομως...
-
Γνωμη για το wildfire? αρκετα τιμιο μου φαινεται..
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Γνωμη για το wildfire? αρκετα τιμιο μου φαινεται..και εγω αυτο ελεγα μεχρι που ειδα το p500
Περι συσκευών Android...