-
Συν του ότι κυκλοφοράει στα business στέκια ότι η Motorola Mobility πάει πάλι για πούλημα. Θα μου κάνει εντύπωση αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι παιχνίδια παίζονται σε αυτό το επίπεδο...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γνωμες για razr?
Με ελκυει to individual της συσκευης,το ωραιο περιβαλλον motorolla(motocast) και λογικα η εξαγορα απο τη google κατι λεει.
Σα κινητο αξιζει η ειναι αλλη μια χρυση μετριοτητα?Αξίζει, αλλά εγώ θα περίμενα για το Motorola Razr Maxx που είναι το ίδιο με το απλό Razr αλλά με πολύ μεγαλύτερη μπαταρία.
Δε θα θελα ουτε να φανταστω,το ραζρ στη τσεπη μου με το παχος του maxx.Eιναι αρκετα μεγαλο και το ελαχιστο παχος του σωζει τη κατασταση.Eξαλλου,to maxx βγηκε για να την παλεψει η μπαταρια με τα 4g δικτυα,που σε μας δεν υπαρχουν καν.
-
Μπορείς όμως να φανταστείς το εξόγκωμα της κάμερας στην τσέπη σου. Ουσιαστικά στο MAXX η μπαταρία φτάνει μέχρι το εξόγκωμα και η πίσω επιφάνεια είναι ενιαία
-
αυτός ο Ντινος και ο Φανκυς ούτε κουβέντα για τις ταμπλέτες τους... ουτε μια εντύπωση... κάτι.... Εχω την εντυπωση πως απο τοτε που τις πήρανε κλειστηκαν στην τουαλέτα και δεν ξαναβγήκανε
btw, πολυ καλό το Google Currents σε ταμπλέτα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Houston we have a problem.To καινούριο Τapatalk δεν παίζει. Εμφανίζει κανονικά τα forums, τα threads και τα topics αλλά όταν πατήσω σε κάποιο τόπικ να διαβάσω την τελευταία σελίδα βγάζει blank. Απογοήτευση στην πρωινή επίσκεψη της τουαλέτας.
ωπ κι εμένα το κάνει αυτό.
-
το galaxy 3 θα εχει home button λενε..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το galaxy 3 θα εχει home button λενε..το μόνο που σας σώζει δλδ είναι να κάνει καμια μήνυση η apple για πατέντα του home button.
-
εγω προσωπικα ακομα για nexus κοιταζω, απλα θα ηθελα μια σαφως καλυτερη τιμη(και να μου μεινει και κανα ψιλο), οποτε απλα περιμενω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω προσωπικα ακομα για nexus κοιταζω, απλα θα ηθελα μια σαφως καλυτερη τιμη(και να μου μεινει και κανα ψιλο), οποτε απλα περιμενωΧτυπα το Note απο εδω http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach ... te?c=30140 (οπως εκανα και εγω)και εισαι κομπλε
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
εγω προσωπικα ακομα για nexus κοιταζω, απλα θα ηθελα μια σαφως καλυτερη τιμη(και να μου μεινει και κανα ψιλο), οποτε απλα περιμενω
Χτυπα το Note απο εδω http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach ... te?c=30140 (οπως εκανα και εγω)και εισαι κομπλε
Έπεσε τόσο η τιμή?? Πριν μία εβδομάδα, χονδρική του ΝΟΤΕ για αγορά από Γερμανία ήταν 445 ευρώ.
Το παρέλαβες? -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Χτυπα το Note απο εδω http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach ... te?c=30140 (οπως εκανα και εγω)και εισαι κομπλε
Έπεσε τόσο η τιμή?? Πριν μία εβδομάδα, χονδρική του ΝΟΤΕ για αγορά από Γερμανία ήταν 445 ευρώ.
Το παρέλαβες?Γεια σου προφεσορα!Τις τελευταιες μερες που το παρακολουθουσα επεφτε συνεχεια η τιμη του.
Ε δεν αντεξα στον πειρασμο μιας και με το SIII μας τα κανανε ολιγον τσουρεκια
Λογικα θα το παραλαμβανα αυριο αλλα λογω ημερων μαλλον το βλεπω για Τριτη. -
Άντε, με το καλό ! Ζηλεύω λίγο.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Άντε, με το καλό ! Ζηλεύω λίγο.Eυχαριστω,να σαι καλα.
Χτυπα το!Το εχω δουλεψει λιγο και ειναι πραγματικα απολαυση οταν ξεπερασεις το αρχικο σοκ του μεγεθους.
Μετα τα υπολοιπα τηλεφωνα σου φαινονται ψειρες -
Ο χρήστης dum έγραψε:
Άντε, με το καλό ! Ζηλεύω λίγο.
Eυχαριστω,να σαι καλα.
Χτυπα το!Το εχω δουλεψει λιγο και ειναι πραγματικα απολαυση οταν ξεπερασεις το αρχικο σοκ του μεγεθους.
Μετα τα υπολοιπα τηλεφωνα σου φαινονται ψειρεςΔύσκολο...
Εδώ έκανα φορητοτητα μονο και μονο για να μειωσω-εξευτελισω το μηνιαίο πάγιο κινητής. Για ΝΟΤΕ ουτε λόγος, επομένως. Πέραν αυτού όμως το μέγεθος είναι enormous ρε γαμώτο. Οπότε έμπλεξα με μεγάλη συσκευή το μετανοιωσα γρήγορα. Ειδικά όταν έφτανε καλοκαίρι. Έχω βολευτει και με το S2 και έχω πει στον εαυτό μου να φτάσω με αυτό, τουλάχιστον το προσωπικό μου ρεκόρ (Νokia 8210, 2+ χρόνια. Τώρα είναι στους 8 μήνες).Sent from my bed with GT-I9100 using Tapatalk
-
Dum, το έχεις stock με την 2.3;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Λογικα θα το παραλαμβανα αυριο αλλα λογω ημερων μαλλον το βλεπω για Τριτη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Dum, θα το αφησεις stock με την 2.3;Sent from my GNex using smoke signals.
Fixed
Λογικα θα περιμενω την επισημη αναβαθμιση απο την σαμσουνγ.
Αυτο που ειχα για λιγες μερες ηταν φιλου αλλα του ειχε αλλαξει τα φωτα.
Καθε 3 μερες δοκιμαζει καινουργια rom.Αν και δεν το τσεκαρα μαλλον καποια
ICS θα ειχε μεσα γιατι ειχε καποιες διαφορες με την GB που ειχα στο SII. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λογικα θα το παραλαμβανα αυριο αλλα λογω ημερων μαλλον το βλεπω για Τριτη.
Δεν θα έπρεπε να κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο της τρίτης ηλικίας.
Dum, θα το αφησεις stock με την 2.3;
Fixed
Λογικα θα περιμενω την επισημη αναβαθμιση απο την σαμσουνγ.
Αυτο που ειχα για λιγες μερες ηταν φιλου αλλα του ειχε αλλαξει τα φωτα.
Καθε 3 μερες δοκιμαζει καινουργια rom.Αν και δεν το τσεκαρα μαλλον καποια
ICS θα ειχε μεσα γιατι ειχε καποιες διαφορες με την GB που ειχα στο SII.Α όμορφα. Έχει βγει ανακοίνωση για την ics;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Βγήκε το instagram για Android!
https://play.google.com/store/apps/deta ... am.androidΜπορεί να είναι χαζή η ερώτηση αλλά,υπάρχει τρόπος να κατεβάσω τις φωτος που έχω στο Instagram στο κινητό?Δοκίμασα να τις περάσω στο dropbox αλλά το αρχείο που αποθηκεύεται δεν είναι συμβατό,δεν ανοίγει σαν εικόνα δηλαδή.
-
Περι συσκευών Android...