-
Ναι το έκανα μου βγαίνει ειδοποίηση usb connection και διαλέγω usb mass storage... το συννεφάκι κάτω δεξιά συνεχίζει να αναβοσβήνει αλλά όταν μπαίνω στο εικονίδιο ''ο υπολογιστής μου'' δεν φαίνεται πουθενά η sd
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί κάνουν τα πάντα εκτός από το να τηλεφωνούν (με απλότητα).Χμ, το android μου μια χαρά τηλεφωνεί. Με απλότητα. Επίσης διατηρεί μόνο του τον τηλεφωνικό μου κατάλογο, έχει έξοχη διαχείριση αναπάντητων / χαμένων κλήσεων, και το σταθερό μου νούμερο με ακολουθεί σε όλον τον κόσμο όπου έχει WiFi χάρη στον SIP client του.
Τι εννοείς στο 2ο μέρος της απάντησής σου;
Λες ότι είναι περιορισμός το να μη μπορείς να γράψεις μόνο με κεφαλαία ελληνικά.
Εγώ λέω ότι είναι εξέλιξη το να γράφεις κανονικά ελληνικά, καθώς και ό,τι χαρακτήρα unicode θες!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ναι το έκανα μου βγαίνει ειδοποίηση usb connection και διαλέγω usb mass storage... το συννεφάκι κάτω δεξιά συνεχίζει να αναβοσβήνει αλλά όταν μπαίνω στο εικονίδιο ''ο υπολογιστής μου'' δεν φαίνεται πουθενά η sdΜήπως δεν έχει εγκαταστήσει τον οδηγό σωστά; Εννοώ στον υπολογιστή σου. Με το που συνδέεις το κινητό σε ένα υπολογιστή, εγκαθιστά τους οδηγούς... Όπως και στα φλασάκια. Έκανε κάτι τέτοιο ο υπολογιστής;
Και το... συννεφάκι που λες, πού ακριβώς το βλέπεις γιατί... μπερδεύτηκα!
Να το δοκιμάσεις σε έναν άλλο υπολογιστή μήπως;Δες επίσης μήπως στις Ρυθμίσεις/Ανάπτυξη εφαρμογών/ Εντοπισμός σφαλμάτων USB, τι το έχεις, ενεργοποιημένο ή όχι;
-
υπάρχει τρόπος να αλλάξει η οθόνη απάντησης κλήσης που 'σπρώχνεις' την μπάρα δεξιά ή αριστερά αναλόγως αν θες να μιλήσεις ή να απορρίψεις ;
τώρα τελευταία μου έχει σπάσει τα νεύρα, πολλές φορές δεν το παίρνει με την μία.
-
Συννεφάκι κάτω δεξιά παραδίπλα από την ώρα και λέει: ''Εντοπίστηκε νέο υλικό MTP Device''
Τα όσα αναφέρεις στην τελευταία σειρά που τα βρίσκω στον υπολογιστή ή στο κινητό?
Θα το δοκιμάσω και στο laptop στο σπίτι γιατί τώρα είμαι στον υπολογιστή του γραφείου.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Συννεφάκι κάτω δεξιά παραδίπλα από την ώρα και λέει: ''Εντοπίστηκε νέο υλικό MTP Device''Τα όσα αναφέρεις στην τελευταία σειρά που τα βρίσκω στον υπολογιστή ή στο κινητό?
Θα το δοκιμάσω και στο laptop στο σπίτι γιατί τώρα είμαι στον υπολογιστή του γραφείου.
To USB debug είναι στις ρυθμίσεις κινητού. Χλωμό να είναι αυτό αλλα δες το.
Έχω την αίσθηση πως οι drivers δεν εγκαθίστανται... Η USB που το βάζεις είναι κατευθείαν στην μητρική; Εμφανίζεται να φορτίζει το κινητό; -
Είναι στην μπροστινή όψη του tower. Ναι φορτίζει κανονικά.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ναι το έκανα μου βγαίνει ειδοποίηση usb connection και διαλέγω usb mass storage... το συννεφάκι κάτω δεξιά συνεχίζει να αναβοσβήνει αλλά όταν μπαίνω στο εικονίδιο ''ο υπολογιστής μου'' δεν φαίνεται πουθενά η sdκάνε ένα restart στο pc κων, ίσως παίζει κάτι τέτοιο με τους drivers
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Λες ότι είναι περιορισμός το να μη μπορείς να γράψεις μόνο με κεφαλαία ελληνικά.Εγώ λέω ότι είναι εξέλιξη το να γράφεις κανονικά ελληνικά, καθώς και ό,τι χαρακτήρα unicode θες!
Δεν συνεννοηθήκαμε καλά.
Ρώτησα αν ο περιορισμός των λιγότερων από 160 χαρακτήρων ισχύει για τα κεφαλαία ελληνικά. Με άλλα λόγια, αν γράφω κεφαλαία θα μπορώ να στέλνω 160 χαρακτήρες σε ένα SMS χωρίς να κατεβάσω τίποτα περίεργα apps από το market?
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αν θέλω να μεταφέρω φωτογραφία και mp3 από το Pc στο ντέφι σε ποιον φάκελο θα τα βάλω?
τα πετας οπου θες. εσυ φτιαχνεις φακελους...
-
ευχαριστώ corsair
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρώτησα αν ο περιορισμός των λιγότερων από 160 χαρακτήρων ισχύει για τα κεφαλαία ελληνικά. Με άλλα λόγια, αν γράφω κεφαλαία θα μπορώ να στέλνω 160 χαρακτήρες σε ένα SMS χωρίς να κατεβάσω τίποτα περίεργα apps από το market?Δεν τό'πιασα.
Είμαι βέβαιος ότι από την εφαρμογή Messaging του Android τα μηνύματα θα φεύγουν πάντα ως Unicode, κι ας γράφεις κεφαλαία ελληνικά χωρίς τόνους. Θα πρέπει να βάλεις Handcent ή ό,τι άλλο τέλος πάντων υποστηρίζει κωδικοποίηση GSM 03.38 για να πετύχεις αυτό που θες.
-
Όποιος κατέβασε το Handcent (βαριέμαι να αλλάζω σελίδα) ας σιγουρευτεί οτι έχει κατεβάσει και την υποστήριξη για την Ελληνική γλώσσα (Handcent SMS Greek language pack).
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ρώτησα αν ο περιορισμός των λιγότερων από 160 χαρακτήρων ισχύει για τα κεφαλαία ελληνικά. Με άλλα λόγια, αν γράφω κεφαλαία θα μπορώ να στέλνω 160 χαρακτήρες σε ένα SMS χωρίς να κατεβάσω τίποτα περίεργα apps από το market?
Δεν τό'πιασα.
Είμαι βέβαιος ότι από την εφαρμογή Messaging του Android τα μηνύματα θα φεύγουν πάντα ως Unicode, κι ας γράφεις κεφαλαία ελληνικά χωρίς τόνους. Θα πρέπει να βάλεις Handcent ή ό,τι άλλο τέλος πάντων υποστηρίζει κωδικοποίηση GSM 03.38 για να πετύχεις αυτό που θες.
Ευχαριστώ πολύ Avel!
ΥΓ: Να γιατί λέω ότι ο Θεός να το κάνει τηλέφωνο. Ένα απλό καβουρντιστήρι 15ετίας το κάνει αυτό από τη μάνα του.
-
Πριν λίγο trollάρισα δίχως οίκτο...
Ο χρήστης Ροζούλης είπε (8:04 μμ):
φατ32 ή ntfs για καρτουλα 4GB για android??
Ο χρήστης Corsair είπε (8:05 μμ):
ntfs re mlkΟ χρήστης Ροζούλης λέει (8:05 μμ):
*δεν μαφηνει
*:S
Ο χρήστης Corsair λέει (8:06 μμ):
*!!!!!
*kanto sto pc re
Ο χρήστης Ροζούλης λέει (8:06 μμ):
*fat32 ή exfat μου δινει
*σ πισι ειμαι ρε
*kai de se afinei na kaneis ntfs tin karta?
*ela xriste kai panagia
Ο χρήστης Ροζούλης λέει (8:06 μμ):
*ναι
*ti windows exeis?
Ο χρήστης Ροζούλης λέει (8:07 μμ):
*xp
Ο χρήστης Corsair λέει (8:07 μμ):
*miso na do enan odigo kai tha sou po
Ο χρήστης Corsair λέει (8:08 μμ):
*And in Win XP Start Menu…Runchkdsf /f d:
convert d: /fs:ntfs
*opou D esy vazeis to diko sou drive
Ο χρήστης Corsair λέει (8:09 μμ):
*ekei pou antistoixei i SD
Ο χρήστης Corsair λέει (8:10 μμ):
*to ekanes?
Ο χρήστης Ροζούλης λέει (8:10 μμ):
*done
Ο χρήστης Corsair λέει (8:10 μμ):
*bravo pasa mou
*omorfaκαι μετά από λίγη ώρα συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά...
Ο χρήστης Ροζούλης λέει (8:49 μμ):
*δεν την αναγνωριζε....
Ο χρήστης Corsair λέει (8:49 μμ):
*giati?
Ο χρήστης Ροζούλης λέει (8:49 μμ):
*και εκανα φορματ και μεσα απο το κινητο
*δεν ξερω
Ο χρήστης Corsair λέει (8:49 μμ):
*!!!!ΡΟΖΟΥΛΗ ΤΟ ANDROID ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ NTFS... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ
-
το defy+ Μου υποστιριζει
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το defy+ Μου υποστιριζειναι το ειδαμεεεε
-
Ο Ροζούλης εμπιστεύθηκε τον άνθρωπό του, αλλά έχουμε γίνει ζούγκλα κύριοι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο Ροζούλης εμπιστεύθηκε τον άνθρωπό του, αλλά έχουμε γίνει ζούγκλα κύριοι.γαμησετα... κωλοπαιδο τελικά ο Corsair... το @ρχιδι...
Περι συσκευών Android...