-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρώτησα αν ο περιορισμός των λιγότερων από 160 χαρακτήρων ισχύει για τα κεφαλαία ελληνικά. Με άλλα λόγια, αν γράφω κεφαλαία θα μπορώ να στέλνω 160 χαρακτήρες σε ένα SMS χωρίς να κατεβάσω τίποτα περίεργα apps από το market?
Δεν τό'πιασα.
Είμαι βέβαιος ότι από την εφαρμογή Messaging του Android τα μηνύματα θα φεύγουν πάντα ως Unicode, κι ας γράφεις κεφαλαία ελληνικά χωρίς τόνους. Θα πρέπει να βάλεις Handcent ή ό,τι άλλο τέλος πάντων υποστηρίζει κωδικοποίηση GSM 03.38 για να πετύχεις αυτό που θες.
Ευχαριστώ πολύ Avel!
ΥΓ: Να γιατί λέω ότι ο Θεός να το κάνει τηλέφωνο. Ένα απλό καβουρντιστήρι 15ετίας το κάνει αυτό από τη μάνα του.
Το καβουρντιστήρι το κάνει, αλλά κάνει μόνον αυτό. Σε ένα σύγχρονο κινητό θέλεις να γράφεις και φυσιολογικά, όπως γράφω εγώ τώρα και όχι με την κωδικοποίηση των κινητών.
Να θυμίσω πως η κωδικοποίηση για GSM χρησιμοποιεί αγγλικούς χαρακτήρες για τα κοινά γράμματα όπως πχ το Β η το Μ, και ελληνικούς για τα γράμματα που δεν υπάρχουν στο αγγλικό αλφάβητο, όπως το Δ η το Λ.
Παλιότερα στα Windows Mobile το πρόβλημα το λύναμε με διαφορετικά πληκτρολόγια τα οποία εκτός από τις κλασικές γλώσσες, ελληνικά/αγγλικά, είχαν και μια ακόμη, την SMS για να γράφεις μηνύματα.
Τώρα, στο Android, βάζεις μια εφαρμογή που το κάνει μόνη της, ενώ σου δίνει και πολλά αλλά κόλπα.
Εγώ χρησιμοποιώ το GO SMS ενώ για πληκτρολόγιο έχω την τελευταία έκδοση του Swype που έχει και ενσωματωμένο λεξικό και μόλις το μάθεις, είναι ταχύτατο. Δεν χρειάζεται να πατάς ακριβώς τα πλήκτρα, σέρνεις στο περίπου το δάχτυλο πάνω από τα πλήκτρα σχηματίζοντας την λέξη και τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του! Και διαρκώς σου προτείνει εναλλακτικές λέξεις.
Όλα τα πράματα θέλουν στην αρχή να αφιερώσεις λίγο χρόνο, μετά θα βλέπεις κάτι τέτοια ποστ και θα γελάς!Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Οπότε πρέπει να κατεβάσω ένα τέτοιο. Όχι ότι στέλνω μηνύματα, αλλά μια στο τόσο που θα χρειαστεί...
-
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... s-3771.php
defy clones
-
Τελικά τσίμπησα ένα Atrix στα 299Ε.
Καλό φαίνεται. -
Toolkit και CM7
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_and_apple_iphone_5_to_be_waterproof-news-3771.phpdefy clones
Nαι το waterproof δεν υπήρχε πριν, τώρα θα ανακαλύψει και τον τροχό...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τελικά τσίμπησα ένα Atrix στα 299Ε.
Καλό φαίνεται.Με γειες!
Ρίξε μία ενημέρωση πώς το βλέπεις μετά από λίγο καιρό -
-
ειδα απο κοντα το Razr για λιγο, σημερα
Εντυπωσιακα ομορφο κινητο!Ι
Ιδιαιτερα μεγαλο, ομως.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ιδιαιτερα μεγαλο, ομως..σιγα την ομορφάδα μωρε... Οσον αφορα το μέγεθος... τι να κάνουμε? Να το ριξουμε στα γκομενιστικα xperia mini?
-
φιλάκια ομορφάντρα
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ιδιαιτερα μεγαλο, ομως..RAZR __130.7 x 68.9 x 9 mm
3GS ___115.5 x 62.1 x 12.3 mm1,5 εκ στο μήκος και μισό στο πλάτος, big deal.
το ένα έχει όμως 3.5' και το άλλο 4.3'.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Toolkit και CM7Sent from my GNex using smoke signals.
Είναι στα σχέδια. Αν και μετά από μερικούς μήνες με Nokia 1208 μια χαρά μου φαίνεται.
Με γειες!
Ρίξε μία ενημέρωση πώς το βλέπεις μετά από λίγο καιρόΕυχαριστώ.
ΟΚ. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ιδιαιτερα μεγαλο, ομως..Ρε συ Ντάφυ, όχι πως είναι μικρό, αλλά είναι λίγο πιο μεγάλο από το iPhone σου. Κανένα από τα δύο δεν μπαίνει στην μπροστά τσέπη του τζιν εύκολα πάντως!
Δεν θεωρώ τόσο πρόβλημα το μέγεθος του πάντως, αν και σαφώς το μικρό μέγεθος είναι πλεονέκτημα.Αλλά για μικρό μέγεθος θα πέσεις Κάτω από τις 4 ίντσες.
Δεν παίρνεις κι εσύ ένα Ντέφι, μικρότερο από το iPhone και οθόνη 3.7 ίντσες!Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Δεν παιρνει γιατι δυσκολευεται να βαλει ελληνικο πληκτρολογιο , μεγαλο μειονεκτημα, λεει
-
Να ρωτησω κι εγω; Defy ή Neo V; Ή τι αλλο μεχρι 200 ευρω;
-
Αν και μετά από μερικούς μήνες με Nokia 1208 μια χαρά μου φαίνεται.
φαντάρος ήσουν;
Να ρωτησω κι εγω; Defy ή Neo V; Ή τι αλλο μεχρι 200 ευρω;
όχι άλλα ντέφια.
-
Toolkit και CM7
Sent from my GNex using smoke signals.
Είναι στα σχέδια. Αν και μετά από μερικούς μήνες με Nokia 1208 μια χαρά μου φαίνεται.
γενικά τολμούσες και έγραφες στο φόρουμ έχοντας ως τηλέφωνο αυτό?
φθηνά τη γλύτωαες, πρέπει να πάρεις και 2ο ατριξ μπας και ρεφάρεις
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
φαντάρος ήσουν;
Όχι ρε συ. Μακριά από εμάς τέτοια πράγματα.
Απλά είχα ξεχαστεί.Ντρέπομαι αλλά πιστεύω η ποσότητα των κινητών που έχουν περάσει από τα χέρια τα τελευταία 2 χρόνια μου δίνει ελαφρυντικά.
-
Απλά....ΕΙΧΕΣ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ? !!!
Εσύ που αλλάζεις σαν σώβρακα τα κινητά ?
Unbelievable!
Περι συσκευών Android...