-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Ερώτηση 1.
Για να μπω στο market πρέπει να έχω λογαριαμό gmail??Nαι
-
υπαρχει κανα προγραμα που να μετραει ποσα χλμ περπαταω την ημερα?..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
υπαρχει κανα προγραμα που να μετραει ποσα χλμ περπαταω την ημερα?..http://www.appbrain.com/app/run-gps-tra ... ungps_lite
-
εχω το magic και εδω και πολυ καιρο ειχα την 1.5 cupcake version της htc. αφου ειδα και αποειδα και αφου καταλαβα οτι δεν προκειτε να βγαλουν update, μπηκα στην διαδικασια (κανα 4ωρο) και εγκατεστησα το CyanogenMod με την 2.2 froyo.
Καμια σχεση...μερα με την νυχτα...και επιτελους μπορω να εγκαταστησω νεες εφαρμογες. οποιος μπορει (υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες) του συνιστω να το κανει. και εαν χρειαστει εγγυηση, ξαναβαζει το default rom και ολα καλα (μου χρειαστηκε και ολα ενταξει)
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Με ποιό κινητό έπαιξες;
defy & desire HD
με το UI της htc και το magic που εχει 560mhz cpu δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα ακομα και οταν φορτωνα ενα σωρο applications
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει κανα προγραμα που να μετραει ποσα χλμ περπαταω την ημερα?..
http://www.appbrain.com/app/run-gps-tra ... ungps_lite
Με τη σειρά μου ψηφίζω RunKeeper.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
θα παρω και εγω ενα ανδροιδ ....
ελπιζω μονο να προλαβω την προσφορα των 249/299 Ε του Nexus One...
ειμαι της αποψης πως αν ειναι να παιρνω ενα λειτουργικο,θελω αμμεσα τα updates.Πολύ καλή τιμή. Που το έχει τόσο?
Το δικό μου Nexus σήμερα πέρασε το update σε Android 2.3.3 (Gingerbread). Δεν το έχω ψάξει και πολύ ακόμα να δω τι ακριβώς άλλαξε, εκτός από το status bar που δείχνει μπαταρία, σήμα κλπ, κάτι εφέ (όπως το σβήσιμο της οθόνης που είναι σαν να σβήνει οθόνη καθοδικού σωλήνα), το quick menu στην home screen (manage apps, wallpaper, search, notifications & settings) και ο τρόπος επιλογής κειμένου για editing όταν γράφεις.
-
υπαρχει κανα προγραμα που να μετραει ποσα χλμ περπαταω την ημερα?..CardioTrainer
-
cardiotrainer ειναι πολυ δυσκολο να λειτουργησει σε μενα σωστα..
το runkeeper δεν μου φορτωνει καν
τεσπα κατι θα βρω που θα παει -
cardiotrainer ειναι πολυ δυσκολο να λειτουργησει σε μενα σωστα..Tι εννοεις..?
Και εγω το cardio trainer χρησιμοποιουσα.. Βεβαια μου ξεσκιζε την μπαταρια μαζι με μουσικη
Δες αυτα αμα σου κανουν http://www.softrace.net/ http://mover.projects.fraunhofer.pt/
-
εννοω οτι δεν δουλευει οπως θα επρεπε κοινως δεν μετραει τιποτα αφου το εχω σεταρει
-
εννοω οτι δεν δουλευει οπως θα επρεπε κοινως δεν μετραει τιποτα αφου το εχω σεταρειέχεις ανοιχτό το gps;
-
ναι αλλα τιποτα...
-
Επειδη δεν πολυασχολουμαι τωρα τελευταια με το θεμα android,μηπως ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορησουν τα πρωτα tablets με το Honeycomb?
-
Σήμερα παρέλαβα το καινούργιο μου τηλέφωνο:Desire HD. Πολύ μεγάλο, αλλά το αντιπαρέρχομαι!
Η μετάβαση γίνεται από το HD και το πρώτο που παρατηρώ είναι η ταχύτητα απόκρισης και η ευκολία χειρισμού της οθόνης με τα δάχτυλα!
Θα ήθελα μια βοήθεια από τους γνώστες.
Μετέφερα αυτόματα τις επαφές από το ένα στο άλλο, αλλά αυτές αναγράφονται πλέον με βάση το όνομα και όχι το επώνυμο που με βολεύει! Υπάρχει λύση να αναγράφονται με σειρά επωνύμου, γιατί όσο κι αν παιδεύτηκα, δεν βρήκα!
Επίσης, για να έχω πρόσβαση στις εφαρμογές πρέπει να έχω σύνδεση internet;
Φωνητική κλήση/χειρισμός είναι διαθέσιμος;
Έχει συζητηθεί κάπου το θέμα, ώστε να ανατρέξω εκεί;Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Επειδη δεν πολυασχολουμαι τωρα τελευταια με το θεμα android,μηπως ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορησουν τα πρωτα tablets με το Honeycomb?Αρχές απριλίου κυκλοφορεί το Xoom.
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Μετέφερα αυτόματα τις επαφές από το ένα στο άλλο, αλλά αυτές αναγράφονται πλέον με βάση το όνομα και όχι το επώνυμο που με βολεύει! Υπάρχει λύση να αναγράφονται με σειρά επωνύμου, γιατί όσο κι αν παιδεύτηκα, δεν βρήκα!Πού σαι corsair να με διαβάσεις!
Επαφές-->Επιλογές Προβολής-->Ταξινόμηση λίστας κατά
και Προβολή ονομάτων επαφών ωςυπό την προυπόθεση ότι έχουμε τα ίδια μενού.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μετέφερα αυτόματα τις επαφές από το ένα στο άλλο, αλλά αυτές αναγράφονται πλέον με βάση το όνομα και όχι το επώνυμο που με βολεύει! Υπάρχει λύση να αναγράφονται με σειρά επωνύμου, γιατί όσο κι αν παιδεύτηκα, δεν βρήκα!Πού σαι corsair να με διαβάσεις!
Επαφές-->Επιλογές Προβολής-->Ταξινόμηση λίστας κατά
και Προβολή ονομάτων επαφών ωςυπό την προυπόθεση ότι έχουμε τα ίδια μενού.
ΟΚ! Ευχαριστώ πολύ!
-
Δεν την ειχα ξανακουσει σαν λεξη..
-
Φαντάρος πήγες;
Περι συσκευών Android...