-
Αν τα εν λόγω προγράμματα αποθηκεύονται στην sd κάρτα σου το καταλαβαίνω...το θέμα είναι να το εχει προβλέψει ο προγραμματιστής!
Εγώ από την άλλη παρόλο που αναμένω μια sd 16gb σε λίγες μέρες προτιμώ να έχω όσο το δυνατόν λιγότερες εφαρμογές στην συσκευή μου για να μην την επιβαρύνω και χάνει σε ταχύτητα. Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να έχω έναν file manager και μόνο.
Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις. -
Σιγά τον χώρο που κρατάνε. Ολα στο τηλ τα έχω αν και έχω 16αρα κάρτα. με 1 gb εσωτερική ελεύθερη χωράνε παπάδες.
Ο προγραμματιστής που κολλάει; Και μόνος σου το κάνεις ακόμα και όταν το έχεις εγκαταστήσει.
-
δεν ινσταλαρονται ολες οι εφαρμογές στην sd παρά μόνο για όσες έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο...ενδέχεται να μην δουλέψουν μετά
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
δεν ινσταλαρονται ολες οι εφαρμογές στην sd παρά μόνο για όσες έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο...ενδέχεται να μην δουλέψουν μετάTo εγκαθίστανται, δεν μας αρέσει!
-
δεν ινσταλαρονται ολες οι εφαρμογές στην sd παρά μόνο για όσες έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο...ενδέχεται να μην δουλέψουν μετάΔεν νομίζω πως υπάρχουν πλέον εφαρμογές που δεν μπορείς να τις μετακινήσεις στην SD και αν υπάρχουν είναι η εξαίρεση και πιθανώς και νεκρές σε εξέλιξη
-
έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό...εφεξής θα γράφω εγκαθίστανται
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
δεν ινσταλαρονται ολες οι εφαρμογές στην sd παρά μόνο για όσες έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο...ενδέχεται να μην δουλέψουν μετά
Δεν νομίζω πως υπάρχουν πλέον εφαρμογές που δεν μπορείς να τις μετακινήσεις στην SD και αν υπάρχουν είναι η εξαίρεση και πιθανώς και νεκρές σε εξέλιξη
Σωστόστ !
-
άρα μου λέτε να μην με νοιάζει πλέον το συγκεκριμένο και να της μεταφέρω όλες εκεί...λαμπρά!
-
Nαι και αν δεν δουλεύει απλά απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση.
-
άρα μου λέτε να μην με νοιάζει πλέον το συγκεκριμένο και να της μεταφέρω όλες εκεί...λαμπρά!στις ρυθμίσεις > εφαρμογές έχει το προτιμώμενη θέση εγκατάστασης.
αν το κλικάρεις εκεί έχει 3 επιλογές:
Εσωτερικός χώρος
Αφαιρούμενη κάρτα sd
Να αποφασίζει το σύστημαπράττεις όπως γουστάρεις.
-
Εγώ από την άλλη παρόλο που αναμένω μια sd 16gb σε λίγες μέρες προτιμώ να έχω όσο το δυνατόν λιγότερες εφαρμογές στην συσκευή μου για να μην την επιβαρύνω και χάνει σε ταχύτητα. Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να έχω έναν file manager και μόνο.
it's not ur average Windows Installation. Κοινώς... το χεις πάρει λάθος το πράγμα. Το που θα ινσταλάρεις (φάε τις κάλτσες σου HF ) δεν θα επιβαρύνει λιγοτερο η περισσότερο το σύστημα. Σε απόλυτα νούμερα μάλιστα ισως και να χάνεις με το να τις πετάς σε SD... αν η συσκευη έχει πολυ αργό reader η η κάρτα είναι super slow.
Μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν πρέπει. Απλά αφησε το android να δουλέψει οπως αυτό ξέρει και δεν θα έχεις πρόβλημα. (και να σου υπενθυμίσω να μην αναφέρεις ποτέ ξανα την λεξη task killer... προληπτικά το λεω μην ξεχνιόμαστε)
δίχως να υπερασπίζω την εν λόγω επιλογή θέλω να σε ρωτήσω κάτι από άγνοια κυρίως:
Τι λείπει από το συγκεκριμένο κινητό(αν εξαιρέσω την 512ραμ) που να το κάνει κακή επιλογή;
Τα εβαλα σε συγκριση...
http://www.gsmarena.com/motorola_defy+-4098.php
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... v-4122.phpσε συγκριση με τι αναφέρεσαι?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
it's not ur average Windows Installation. Κοινώς... το χεις πάρει λάθος το πράγμα. Το που θα ινσταλάρεις (φάε τις κάλτσες σου HF ) δεν θα επιβαρύνει λιγοτερο η περισσότερο το σύστημα. Σε απόλυτα νούμερα μάλιστα ισως και να χάνεις με το να τις πετάς σε SD... αν η συσκευη έχει πολυ αργό reader η η κάρτα είναι super slow.
Μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν πρέπει. Απλά αφησε το android να δουλέψει οπως αυτό ξέρει και δεν θα έχεις πρόβλημα. (και να σου υπενθυμίσω να μην αναφέρεις ποτέ ξανα την λεξη task killer... προληπτικά το λεω μην ξεχνιόμαστε)
δίχως να υπερασπίζω την εν λόγω επιλογή θέλω να σε ρωτήσω κάτι από άγνοια κυρίως:
Τι λείπει από το συγκεκριμένο κινητό(αν εξαιρέσω την 512ραμ) που να το κάνει κακή επιλογή;
Τα εβαλα σε συγκριση...
http://www.gsmarena.com/motorola_defy+-4098.php
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... v-4122.phpσε συγκριση με τι αναφέρεσαι?
Να το θέσω διαφορετικά διότι προφανώς κάτι καινούριο θα μάθω!
Πήρα μια κάρτα class 10 για να περιορίσω την πιθανότητα να καθυστερεί η sd.
Task killer μου είπατε/είπαν να μην βάλω ποτέ και δεν θα το κάνω. Απλά θα επιχειρήσω -με ασφάλεια μόλις μάθω- ν' αφαιρέσω τις περιττές εφαρμογές που έχει η σόνυ στο neo v και να το έχω με εκείνες και μόνο που πραγματικά χρησιμοποιώ.Αναφορικά με το δεύτερο ερώτημα είχα ρωτήσει για ποιο λόγο μια συσκευή 200€ είναι α πριορι κακή και στην πρόταση που παρατέθηκε με το μοτορόλα έκανα σύγκριση με αυτό που πήρα για να μου πούνε να ξέρω που διαφοροποιούνται.
-
Αναφορικά με το δεύτερο ερώτημα είχα ρωτήσει για ποιο λόγο μια συσκευή 200€ είναι α πριορι κακή και στην πρόταση που παρατέθηκε με το μοτορόλα έκανα σύγκριση με αυτό που πήρα για να μου πούνε να ξέρω που διαφοροποιούνται.
Ερρρμμμ, δεν είπα πως ειναι κακή, δεν είναι ομως flawless! Κάποιος ποιο εμπειρος η ποιο απαιτητικός θα παρατηρήσει ας πούμε την χειρότερη καμέρα και ας ειναι 5MP, το λιγότερο λαμπρο led, το χειρότερο digitizer οθόνης... τα γυροσκόπια που μπορεί να μην είναι τοσο γρηγορα/ακριβή και λοιπές λεπτομέριες... Μπορεί δλδ να έχεις φαινομενικά τα ίδια specs, στην πράξη ομως να υπάρχει διαφορα που θα την προσέξεις με την χρήση και με τον καιρό... Γι αυτό άλλωστε έχουν και μια Α χρηματική διαφορά. Δεν θιγω καν βέβαια το θέμα της υποστήριξης (πχ, στο Neo V δεν ασχολήθηκαν καν να βάλουν δυνατότητα videoκλήσης ενώ γινόταν) οπου κατα πως φαίνεται οι φτηνές σειρες τυγχάνουν χειρότερης μοιρας σε θέματα upgrade και bug solving.
Σε γενικές γραμμές αν ξέρεις τι παιρνεις και τι προσδοκίες να έχεις, δεν θα χαλαστεις ποτέ ιδιαίτερα και θα παραβλέψεις λεπτομέρειες.
-
Εχει βιντεοκλήση το neo v...τα υπόλοιπα που λες τα καταλαβαίνω και απλά εύχομαι να μην καταλάβω τα χειρότερα specs με τον τρόπο χρήσης που θα του κάνω!
-
Εχει βιντεοκλήση το neo v...Δεν εννοείς skype έτσι;
-
Εχει βιντεοκλήση το neo v...τα υπόλοιπα που λες τα καταλαβαίνω και απλά εύχομαι να μην καταλάβω τα χειρότερα specs με τον τρόπο χρήσης που θα του κάνω!δλδ αμα σε πάρω τωρα τηλεφωνο με βιντεοκλήση θα δω την φάτσα σου? εισαι σιγουρος?
-
Παίδες έχει κάμερα μπροστά vga ανάλυσης. Άρα κάνεις video κλήση...έκανα τέτοια με το w715!Εκτός αν εννοείτε κάτι άλλο που αγνοώ.
Να η σελίδα με τα χαρακτηριστικά της συσκευής από την βοντα που αναφέρεται η δυνατότητα βιντεο κλήσης
http://www.vodafone.gr/portal/client/es ... 568.action -
Παίδες έχει κάμερα μπροστά vga ανάλυσης. Άρα κάνεις video κλήση...έκανα τέτοια με το w715!Εκτός αν εννοείτε κάτι άλλο που αγνοώ.Να η σελίδα με τα χαρακτηριστικά της συσκευής από την βοντα που αναφέρεται η δυνατότητα βιντεο κλήσης
http://www.vodafone.gr/portal/client/es ... 568.actionΗ βοντα δεν σου λέει όμως οτι με τον όρο 'βιντεο-κλήση' εννοεί μέσω skype και λοιπών εφαρμογών μέσω wifi.
Η τυπική βιντεοκλήση δεν υπάρχει για άγνωστο λόγο στο Neo V... -
Μου βγήκε η επιδότησή μου, είναι 210€ . Είχα 18μηνο συμβόλαιο (Voda) και περίπου 75€ πάγιο. Πως σας φαίνεται το ποσό? Ικανοποιητικό ή να ξεκινήσω το γνωστό παραμύθι της φορητότητας? Υπόψιν δεν ενδιαφέρομαι για κάποια συσκευή αυτή τη στιγμή, μέχρι να βγει το Galaxy S3. To πιθανότερο είναι να πάρω ένα iPhone 4s για να το πουλήσω και να πάρω τα λεφτά της επιδότησης στο χέρι.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μου βγήκε η επιδότησή μου, είναι 210€ . Είχα 18μηνο συμβόλαιο (Voda) και περίπου** 75€ πάγιο**.dear God...
με τέτοιο πάγιο και μόνο 210 ευρω? Τελικά μας θεωρούν τέρμα ζωα... Καλα εκανα εγώ και ουσιαστικά μηδένισα τις καταθέσεις μου στην κινητη τηλεφωνία...Stefan κάνε οτι νομίζεις... προσωπικά δεν θα ηθελα επιδοτηση απο αυτους... απλα να τους βρισω θα ηθελα.
Περι συσκευών Android...