-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
καλη ειναι, αλλα θελει στησιμο το κινητο απο την αρχη
οποτε θα περιμενω την επισημη εκδοση για να το κανω μια φοραβεβαια ωραια θα ηταν η Samsung να μας εδινε την μαμα ICS χωρις τον μαλλον κακογουστο launcher της... Εν αναμονη.
και να μην το κανει, θα το κανουν αλλοι
Το θέμα ειναι... πως οταν το πιάνουν οι αλλοι στα χέρια τους, μπορεί να είναι ολα καλά, μπορεί ξαφνικά να αρχίσουμε restarts, memory drains, battery drains και ενα σωρό τερτίπια και κρασαρίσματα. Long story short... αν μπορουν απλως να βγάλουν μια ROM με τον launcher της Sammy disabled και τιποτε παραπάνω... θα είμαι ευτυχής. Αν τώρα αρχίσουν τα ορνιθοσκαλίσματα....
Προσωπικά είμαι με την μαμά 2.3.4 και θαυμάζω την σταθερότητα της ROM σε όλα τα επίπεδα. Την έχω απλως rootarei (για το adfree) και τιποτε παραπάνω απλώς γιατι ολα λειτουργούν θαυμάσια.
προσωπικα χρησιμοποιω custom rom εδω και χρονια. Αν κανεις προσεχτικη επιλογη δεν εχει κανενα απο τα προβληματα που λες. Το SG2 που επισης εχει custom rom δεν εχει κολησει ποτε, δεν εχει κανει restart ποτε και γενικοτερα ειναι αρκετα καλυτερο απο το 'μαμα', με καλυτερη ταχυτητα και αυτονομια!
ειμαι σιγουρος οτι τα ξερεις, απορω γιατι τα γραφεις; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
καλο μπρικάρισμααυτη τη φορά θα κρατησω nandroid backup πρωτα!
μάλλον miui θα βάλω. Η cm7 μου φαινεται πολυ φλώρικη
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
drdino μια ερωτηση μια και εισαι ο μονος εδω μεσα(μαζι με μενα) με ICS
οταν εισαι σε κληση με ανοιχτη ακροαση...και κλειδωνει η οθονη αυτοματα....(δηλαδη η οθονη ειναι μαυρη ενω εισαι στην κληση) υπαρχει καποιος τροπος να ᾽᾽ξυπνησεις᾽᾽ το κινητο χωρις να χασεις την κληση;
Power Button. Το δοκίμασα σε Nexus S / ICS 4.03 και φαίνεται να ανάβει την οθόνη χωρίς να ακυρώνει την κλήση.
εμενα μου εκλεινε την κληση....
θα το δοκιμασω και αποψε και θα αναφερω....drdino εχεις βαλει θηκη στο GNex?
-
τα περιεχόμενα αυτου του φακέλου μπορω να τα σβήσω; mnt/sdcad/backups/apps
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
προσωπικα χρησιμοποιω custom rom εδω και χρονια. Αν κανεις προσεχτικη επιλογη δεν εχει κανενα απο τα προβληματα που λες. Το SG2 που επισης εχει custom rom δεν εχει κολησει ποτε, δεν εχει κανει restart ποτε και γενικοτερα ειναι αρκετα καλυτερο απο το 'μαμα', με καλυτερη ταχυτητα και αυτονομια!
ειμαι σιγουρος οτι τα ξερεις, απορω γιατι τα γραφεις;Σπύρο σε ποιά ROM αναφέρεσαι (πλην ICS);
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
θα το δοκιμασω και αποψε και θα αναφερω....
drdino εχεις βαλει θηκη στο GNex?
nope, screen protector μόνο....
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
ειμαι σιγουρος οτι τα ξερεις, απορω γιατι τα γραφεις;Σπύρο σε ποιά ROM αναφέρεσαι (πλην ICS);
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1312240
πραγματικα απροβληματιστη.
-
Αναφέρω μετά από σύντομη δοκιμή 3 ROM:
1.CynogenMod7.2 Nightly
2.MIUI.us 2.1.6
3.WajkIUI 2.1.6Λοιπόν, έχω κρατήσει την 1η προς το παρόν, γιατί είναι η μόνη που δείχνει σταθερότατη και παράλληλα υποστηρίζει σωστά τα ελληνικά. Η δεύτερη δεν τα υποστηρίζει καν, ενώ η τρίτη, που είναι διασταύρωση MIUI και CynogenMod7.2, τα υποστηρίζει μεν, αλλά όταν πας να κάνεις κλήση ή να στείλεις SMS, κάνει fc (force close, κάτι σαν hot restart).
Η ROM του Ούγγρου Wajk, είναι ουσιαστικά μια αρκετά πειραγμένη MIUI, από την οποία έχει αφαιρέσει τον launcher της MIUI και έχει βάλει τον Launcher Pro. Η CynogenMod πάλι, χρησιμοποιεί τον ADW Launcher.
Αν κάποιος ψάχνει την εντελώς διαφορετική εμπειρία, ας πάει στην MIUI. Εικαστικά, είναι απίθανη, αλλά δεν έχει drawer ο launcher της, κοινώς, δεν έχεις την κλασική ιστορία με τα widgets, οι εφαρμογές είναι όλες με την σειρά σε διαδοχικές σελίδες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν άφησαν την δυνατότητα και του drawer.
Γενικώς, η MIUI θέλει συνήθεια, αλλά πραγματικά είναι πολύ όμορφη! Και έχει και ένα ...smoothness που θυμίζει iOS!Προς το παρόν λοιπόν θα μείνω με την CynogenMod και βλέπουμε. Έχει ΑΠΕΙΡΕΣ ρυθμίσεις, μόνο καφέ δεν φτιάχνει, οπότε θα με κρατήσει απασχολημένο για λίγο καιρό, μέχρι να δούμε τι θα κάνουν με το ICS (το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι η κάμερα για εμάς με τον πράσινο φακό κάμερας! ). Πάντως δύσκολο να δούμε κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη της CynogenMod 7, πλέον δουλεύουν εντατικά στην 9 (το ICS δηλαδή...).
Α και όσον αφορά την διαδικασία, τελικά το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να περάσεις το 2nd init, το ClockworkMod Recovery κλπ κλπ. Αυτά τα είχα κάνει από καιρό. Μετά, κάνεις backup (με το Titanium και ένα NANDroid backup) και αφού κάνεις wipe, περνάς την ROM. Δεν φλάσαρα άλλο firmware, δεν χρειάζεται, από την στιγμή που είσαι στην 2.2.2.
Αυτά και θα ενημερώνω!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειμαι σιγουρος οτι τα ξερεις, απορω γιατι τα γραφεις;τα γράφω γιατί έχω δει και κακά παραδείγματα! και ειλικρινά... it's a fuckin phone... δεν θελω να μπω (ξανα) στο τρυπακι με τις ακατάπαυστες αλλαγες ROM (βλεπε HF, Ροζουλης ) που κάθε βδομάδα είναι με αλλο Installation.... Είμαι ποιο πολύ της Λάππιας φιλοσοφίας.... δώσε μου κάτι που να δουλεύει σωστά, και οταν θα έχουμε συνταρακτικές εξελίξεις (πχ ICS) να μπουμε στον κόπο να ξανασετάρουμε.
Ισως και να γέρασα... παντως Apple δεν παιρνω... μην ανυσηχείτε....
-
λοιπον εντυπωσεις απο την cyanogen CM9 (ICS) @ SG2...
σαφεστατη αναβαθμιση σε ολα τα επιπεδα. Επισης δεν εδειξε να κανει το τηλεφωνο πιο αργο, αλλα ουτε και πιο γρηγορο. Το μοναδικο προβλημα που εντοπισα ειναι οτι δεν επεφτε παντα σε deep sleep, αρα η μπαταρια πηγαινε περιπατο. Δεν ειναι ομως τελικη εκδοση οποτε δεν ειναι παραξενο.
το face unlock δουλευε αρκετα καλα.
απο την αλλη, δεν ειδα κατι που να με εντυπωσιασε
-
ειμαι σιγουρος οτι τα ξερεις, απορω γιατι τα γραφεις;τα γράφω γιατί έχω δει και κακά παραδείγματα! και ειλικρινά... it's a fuckin phone... δεν θελω να μπω (ξανα) στο τρυπακι με τις ακατάπαυστες αλλαγες ROM (βλεπε HF, Ροζουλης ) που κάθε βδομάδα είναι με αλλο Installation.... Είμαι ποιο πολύ της Λάππιας φιλοσοφίας.... δώσε μου κάτι που να δουλεύει σωστά, και οταν θα έχουμε συνταρακτικές εξελίξεις (πχ ICS) να μπουμε στον κόπο να ξανασετάρουμε.
Ισως και να γέρασα... παντως Apple δεν παιρνω... μην ανυσηχείτε....
συμφωνω, ουτε εγω αλλαζω συχνα rom, μονο αν δω κατι πολυ ενδιαφερον ή αν εχω χρονο
εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο!
ιφον γιατι να παρεις, υπαρχει λογος να παρεις κατι χειροτερο και πολυ ακριβοτερο απο αυτο που εχεις;
-
Ερωτήσεις ασχέτου για το θεμα ROM:
α) ROM είναι αυτό που στο κινητό αναγράφεται ως firmware;
β) υπάρχει κάποιος λόγος να αλλάξω την προεγκατεστημένη; κερδίζω κάτι δηλαδή;
γ) χάνω κάτι;
δ) πως γίνεται αυτή η διαδικασία; -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ιφον γιατι να παρεις, υπαρχει λογος να παρεις κατι χειροτερο και πολυ ακριβοτερο απο αυτο που εχεις;
Θέλω να ειμαι trendy σαν τον φιλο μου τον Λαππα... αυτό ειναι αρκετός λόγος νομίζω
-
Θέλω να ειμαι trendy σαν τον φιλο μου τον Λαππα... αυτό ειναι αρκετός λόγος νομίζω
αμα μπορεις να αντεξεις το ερωτημα -καρφι στη καρδια-, 'το παλιο 4αρι ειναι;', χτυπα το...
-
sent from my amazing Defy+
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
PLEASE DIE
-
Please go to hell! and stop being sooo jealous
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Please go to hell! and stop being sooo jealoussent from my amazing Defy+
Βλακα... στην κολαση είμαι και σε παιζω εντός εδρας.... Τελικά αλλάζεις συνεχως ROM και πολυ ψιλιάζομαι επειδή δεν εχεις βρε ακόμα την original rom απο τοτε που το μπρικιασες. Πες την αληθεια... παραδέξου το. I want the truth.... κανεις λογικός ανθρωπος δεν θα αλλαζε τοσο συχνα rom αν ολα ηταν καλα και ομορφα.
-
Βλακα... στην κολαση είμαι και σε παιζω εντός εδρας.... Τελικά αλλάζεις συνεχως ROM και πολυ ψιλιάζομαι επειδή δεν εχεις βρε ακόμα την original rom απο τοτε που το μπρικιασες. Πες την αληθεια... παραδέξου το. I want the truth.... κανεις λογικός ανθρωπος δεν θα αλλαζε τοσο συχνα rom αν ολα ηταν καλα και ομορφα.
εσυ δεν θα αλλαζες την γκομενα σου αν η αλλη ηταν ακριβως ιδια αλλα με μεγαλυτερα βυζια?
-
Το defy δεν μπρικαρει ποτε!
Ειναι σαν να βαρεθηκα μια ξανθια γκομενα κ να θελω μελαχρινη τωρα...sent from my amazing Defy+
Περι συσκευών Android...