-
Μολις ανακαλυψα την πρωτη μου μεγαλη απογοητευση απο το Android, το οποιο κατα τ'αλλα το θεωρω αψογο:
Δεν εχει out-of-the-box υποστηριξη για IPv6. FFS, στο 2011 ειμαστε.
Αντε τωρα να βαζεις custom ROMs σε κινητο και tablet. Αλλη ορεξη δεν εχουμε.
-
νομιζω εχει, απο την 2.1 και μετα. Για ψαξτο λιγο...
-
OK, διαβάζοντας τριγύρω διαβάζω πως παίζει - μισοπαίζει - παίζει μόνο με dhcp6 και όχι με από RA - δεν παίζει λόγω dalvik vm κ.λπ. κ.λπ.
Πάντως σίγουρα σε εμένα δεν έπαιξε out-of-the-box -- δεν βρήκε τη site-local διεύθυνσή του από τον radvd (δεν τρέχω stateful dhcp v6) και δεν μπόρεσε να συνδεθεί σε IPv6 site του δικτύου από τον browser.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μολις ανακαλυψα την πρωτη μου μεγαλη απογοητευση απο το Android, το οποιο κατα τ'αλλα το θεωρω αψογο:Δεν εχει out-of-the-box υποστηριξη για IPv6. FFS, στο 2011 ειμαστε.
Αντε τωρα να βαζεις custom ROMs σε κινητο και tablet. Αλλη ορεξη δεν εχουμε.
εδω δεν εχει το Internet ακομη
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
OK, διαβάζοντας τριγύρω διαβάζω πως παίζει - μισοπαίζει - παίζει μόνο με dhcp6 και όχι με από RA - δεν παίζει λόγω dalvik vm κ.λπ. κ.λπ.Πάντως σίγουρα σε εμένα δεν έπαιξε out-of-the-box -- δεν βρήκε τη site-local διεύθυνσή του από τον radvd (δεν τρέχω stateful dhcp v6) και δεν μπόρεσε να συνδεθεί σε IPv6 site του δικτύου από τον browser.
Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά από περιέργεια έριξα μια ματιά και κάποιοι λένε πως παίζει και από RA:
http://ipv6-or-no-ipv6.blogspot.com/201 ... -ipv6.htmlΧωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, πού ακριβώς χρησιμοποιείς IPv6;
-
φρεσκια εγκασταση LeeDrOiD V2.3d σε HTC Desire, με overclock στα 1,2 & scalling @ performance.
η ιδια συσκευη χωρις overclock.
-
H μπαταρία αυτοκινήτου είναι στάνταρ;
-
Αυτο το benchmark ειναι καθολου ρεαλιστικο? γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ιδιαιτερα
δε νομιζω δηλαδη οτι εγινες 3 φορες καλυτερος σε σχεση με ενα απλο desire
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
H μπαταρία αυτοκινήτου είναι στάνταρ;εννοειται οτι η αυτονομια ειναι καλυτερη απο της μαμας ROM
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αυτο το benchmark ειναι καθολου ρεαλιστικο? γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ιδιαιτεραδε νομιζω δηλαδη οτι εγινες 3 φορες καλυτερος σε σχεση με ενα απλο desire
ωρα και μερος
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εννοειται οτι η αυτονομια ειναι καλυτερη απο της μαμας ROM
Mε ο'c και performance governor; Χλωμό ρε συ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
εννοειται οτι η αυτονομια ειναι καλυτερη απο της μαμας ROM
Mε ο'c και performance governor; Χλωμό ρε συ.
καθολου, εκτος αν ειναι συνεχεια αναμμενο!
το κερδος ειναι απο τη χαμηλοτερη ταση λειτουργιας οταν το κινητο ειναι σε 'υπνο'. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αυτο το benchmark ειναι καθολου ρεαλιστικο? γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ιδιαιτερα
δε νομιζω δηλαδη οτι εγινες 3 φορες καλυτερος σε σχεση με ενα απλο desire
ωρα και μερος
δεν εχω απλο desire, δεν εχω καν desire , απλα και σε φιλο μου τα ιδια ελεγα που εβγαζε και αυτος γυρω στο 1.5 χιλιαρικο και χαιροταν, οτι αυτο το benchmark ειναι απλα ενα σκορ που βγαινει ψιλοαυθαιρετα με την εννοια οτι δεν υπαρχει καποια 'λογικη' αναλογια στην αυξηση που να δειχνει καπως ρεαλιστικα την αυξηση σε επιδοσεις
σιγουρα ειναι αρκετα πιο γρηγορο το κινητο σου αυτη τη στιγμη απο ενα στοκ, αλλα 3 φορες πανω δε γινεται να ειναι
εγω προς το παρον βγαζω 420 σε αυτο το benchmark, εχω δει ομως rom με την οποια βγαζει 1100+ , εκει μου πρωτοφανηκε φανηκε λιγο ψεμα
-
δε ξερω με ποιο τροπο ακριβως γινεται η μετρηση, ουτε εαν υπαρχει γραμμικη σχεση αναμεσα στο νουμερο και στην πραγματικη ταχυτητα.
απλα ειναι ενας καλος και διαδεδομενος τροπος συγκρισης.
edit***
καποιες μαγειρεμενες ROM ειναι πραγματικα πολυ πιο γρηγορες απο τις 'μαμα', χωρις να χανεις σε σταθεροτητα & αξιοπιστια. -
ναι το ξερω αυτο , εχουν περασει φιλοι μου και σε galaxy και σε desire
υπαρχουν βεβαια και καποιες που ειναι καθαρα για bench και δε δουλευει το μαρκετ, οι χαρτες , το gps (μερικα απο τα προβληματα που χω δει κι εγω), αλλα αυτες στις οποιες τελικα κατεληξαν ειναι πολυ γρηγορες και σταθεροτατες
καποια στιγμη θα περασω κι εγω, απλα περιμενω να βγει κατι πραγματικα καλο γιατι στο δικο μου βγαζουν ψιλομαλακιες..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί στο βάραMουTοΝτέφι βλέπω τιμές από 331 έως και 395(!!) στο Multirama ?edit: SAR 1.52 W/kg ??
Λοιπόν στο κουτί του Defy έχει αυτοκόλλητο που γράφει Erratum το σωστό SAR είναι 1,09 και όχι η τιμή που δίνεται στο site της Motorola.
Ναι παρέλαβα σήμερα -
Aυτό το γράφεις με το τρίτο χέρι που σου φύτρωσε;
Θέλω να βάλεις ταπαταλκ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί στο βάραMουTοΝτέφι βλέπω τιμές από 331 έως και 395(!!) στο Multirama ?
edit: SAR 1.52 W/kg ??
Λοιπόν στο κουτί του Defy έχει αυτοκόλλητο που γράφει Erratum το σωστό SAR είναι 1,09 και όχι η τιμή που δίνεται στο site της Motorola.
Ναι παρέλαβα σήμεραΓια ποιο λόγο άλλαξες το apple με το moto ? Προπαγάνδα του corsair-drdinou ?
-
Αυτος ειναι mod ,δε προκειται να του τη πει κανεις
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί στο βάραMουTοΝτέφι βλέπω τιμές από 331 έως και 395(!!) στο Multirama ?
edit: SAR 1.52 W/kg ??
Ναι παρέλαβα σήμεραΓια ποιο λόγο άλλαξες το apple με το moto ? Προπαγάνδα του corsair-drdinou ?
Προσωπική άποψη. Ήθελα να δώ κάτι διαφορετικό και το iOS και τα μειονεκτήματα του με είχαν κουράσει. Οπότε το ξεφορτώθηκα τώρα που μπορώ να το κάνω και με κέρδος. Όταν πήρα το μήλο κοίταζα και το android, τότε που ο corsair το έβριζε και υμνούσε τα windows του , απλά η υλοποίηση του και οι συσκευές που υπήρχαν στην αγορά τότε έκαναν το μήλο μονόδρομο. Εξακολουθώ να θεωρώ τα μηλόφωνα καλά τηλέφωνα απλά υπερβολικά ακριβά πλέον για όσα προσφέρουν
Περι συσκευών Android...