-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Να το πω κι εδώ...
Παρήγγειλα απ'τη Wind το LG Optimus One P500. Μου λέει μετά τις γιορτές μάλλον, αν και ελπίζω να διαψευστεί.
(αν δεν χρειαζόταν να μοιραστώ την επιδότηση θα ερχόταν Desire HD αλλά ας όψεται... )Ωραι θα εχω κι εγω ενα συναδελφο στο φορουμ!
Δινουν βασεις και χαρτες στη wind?
To gps της συσκευης παντως ειναι τρομερο, κλειδωνει παρα πολυ γρηγορα δορυφορουςSent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
Δεν αναφέρθηκε τίποτα για βάση/χάρτες, θα δείξει όταν έρθει
-
χαρτες παιζει πολυ σοβαρα να εχεις ετσι κι αλλιως (του ndrive ειναι, τους κατεβαζεις απο μαρκετ βασει imei) , οσο για βαση δεν ξερω αν εχουν ολοι αυτη τη προσφορα
παντως ισχυει σιγουρα σε γερμανο, πλαισιο , μουλτιραμα
και ειναι πολυ γαματη η βαση απο τις καλυτερες που εχω δει (η original του κινητου, ταιριαζει τελεια , δεν κουνιεται τιποτα και ειναι πολυ ρυθμισιμη) και ο φορτιστης αυτοκινητου που ερχεται πακετο νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα χρησιμος σε τετοιες μπαταριορουφηχτρες
αν ειναι θεμα επιδοτησης παντως μπορεις να τη παρεις απο αλλου, εγω την πηρα απο πλαισιο
στην αρχη παντως μου λεγαν κι εμενα οτι οι βασεις εχουν τελειωσει (για τους χαρτες διαβασα τι παιζει σε αλλο φορουμ) , μετα ομως απο ενα mail στα κεντρικα του πλαισιου μου την εφεραν
δε μπορει να διαφημιζουν κατι (στο οποιο δεν αναφερουν περιορισμενα κομματια ή συγκεκριμενα μαγαζια) και να μου κανουν τους κινεζουςυπαρχει παντως αυτη η δυνατοτητα , μην το αφησεις ετσι, αν ειναι παρτο απο αλλου γιατι ειναι πολυ καλα δωρακια
η βαση ειναι αυτη παντως
-
ανδρολόγοι του φόρουμ, αν πάρει το μάτι σας 2.2 για το Blade σφυράτε ...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν μπορώ να σκεφτώ τι πιο δύσκολο έχει το Android από το iOS.Βέβαια εμένα και τα Windows απλά μου φαίνονται...
Χρόνια πολλά σε όλους!
Επειδή και σε εμένα τα windows φαίνονται απλά, μπορείς να μου πεις αν σε αυτα ή στο Android δυσκολεύτηκες περισσότερο; -
χαλαρα ειναι πιο ευκολο το android απο τα μεχρι τωρα windows πιστευω (γιατι για τα τελευταια windows διαβαζω πολυ καλα λογια)
και απο το symbian κατα βαθος πιο ευκολο, απλα επειδη σου παρεχει αρκετες περισσοτερες ρυθμισεις , μπορει να μπερδευτεις
εμενα παντως μου αρεσει παρα πολυ η δυνατοτητα παραμετροποιησης
ο,τι μαλακια μου κατεβει τη βρισκω σαν widget στο μαρκετ και τη βαζω οπου θελω
μολις δηλαδη το στησεις οπως θες (κατι που μπορεις να πετυχεις στο 90% τουλαχιστον) τα παντα ειναι γελοια μετα
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Δεν μπορώ να σκεφτώ τι πιο δύσκολο έχει το Android από το iOS.
Βέβαια εμένα και τα Windows απλά μου φαίνονται...
Χρόνια πολλά σε όλους!
Επειδή και σε εμένα τα windows φαίνονται απλά, μπορείς να μου πεις αν σε αυτα ή στο Android δυσκολεύτηκες περισσότερο;Δε μιλάω για τα καινούρια Windows Phone 7 τα οποία και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά για τα παλιά.
Ανάμεσα στα παλιά Windows και το Android πιο δύσκολα ήταν φυσικά τα Windows αλλά όχι κάτι που δεν μπορούσες να μάθεις σε ένα μισάωρο. -
angel τι launcher χρησιμοποιεις?
-
angel τι launcher χρησιμοποιεις?Android Default Launcher.
-
Στην εφαρμογή gallery, με την οποία βλέπω τις εικόνες και τα βιντεάκια στο Nexus από τότε που έκανα update σε Froyo παρατηρώ ότι το mutitouch δε δουλεύει όπως στην αρχή... Αν ανοίξω μια φωτό στον browser, το pan & το zoom δουλεύουν κανονικά (ζουμάρει το σημείο που είναι ακριβώς ανάμεσα από τα δάχτυλα), αλλά στο gallery αν τα δάχτυλα δεν είναι στο κέντρο της οθόνης αλλά προς μια γωνία, αρχίζει να κινεί όλη την εικόνα ώστε να σε φέρει στην αντίστοιχη γωνία της, παράλληλα με το zoom που κάνει αν τα ανοίξεις, με αποτέλεσμα τελικά να μη ζουμάρει στο σημείο που θέλεις (που είναι ακριβώς ανάμεσα στα δάχτυλά σου)...
Το κάνει και σ'εσάς αυτό (αν καταλάβατε τι εννοώ όπως το έγραψα! )?
Έχετε να προτείνετε καμιά καλή εναλλακτική του gallery που να παίζει το zoom με multitouch? -
Εβαλα κι εγω maps 5 , γ@μαει και πανε αρκετα γρηγορα και τα 3d κτιρια!
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Εβαλα κι εγω maps 5 , γ@μαει και πανε αρκετα γρηγορα και τα 3d κτιρια!Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
Από που το βάζεις αυτό?
-
http://www.speedyshare.com/files/257501 ... 05.0.0.apk
Το κατεβαζεις, το πετας μες στην sd και το τρεχεις
Αν δεν εχεις προγραμμα να εγκαθιστας εφαρμογες εκτος μαρκετ κατεβασε το es file explorer
Δεν ξερω αν εσυ λογω συσκευης μπορεις να το παρεις και απο το μαρκετ(ας μας πει και ο ντινος), εγω προς το παρον παντως δε μπορω..
Μονο ετσιΓια 3d κτιρια πηγαινε αμερικη και χαιδεψε την οθονη προς τα κατω με τα 2 δαχτυλα
-
πηγαινε αμερικη και χαιδεψε την οθονη προς τα κατω με τα 2 δαχτυλα
Pervert...
-
Τελικα βολευει αφανταστα το tapatalk...
Sent from my GT540 using Tapatalk
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Τελικα βολευει αφανταστα το tapatalk...Sent from my GT540 using Tapatalk
Απο τις καλυτερες εφαρμογες χαλαρα
Το φορουμ μας με ζορισε λιγο συγκριτικα με αλλα να βρω, αλλα τα καταφερα τελικαSent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Μπα εγω πηγα κατευθειαν στο search πατησα 4tforum και το εβγαλε...
-
Εγω επρεπε να του βαλω ακριβως ρη διευθυνση του σιτε για να γινει δουλεια
-
Ειναι στην κατηγορία detailinig εύκολα βρίσκεται αρκεί να ξέρεις την κατηγορία
-
Δεν είναι απαραίτητη η κατηγορία.
-
Ναι μου το πε ο drdino, αλλα αν βαλεις ακριβως τη διευθυνση που λεει στο ευρετηριο το βρισκει αμεσως
Παντως αλλα φορα μου τα βρηκε αρκετα πιο ευκολα
Περι συσκευών Android...