-
στην ιδια, αν όχι και πιο φθηνό , τιμούλα με το Σ4 έρχεται το υπερτούμπανο Xiaomi Mi 4.
τι λένε οι ειδικοί του φορούματος;
νταξ δεν έχει τα καλούδια της σάμμυ , αλλά το γεγονός οτι ειναι μάλλον ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί δεν περνάει και τόσο απαρατήρητο...
-
πως πάνε οι ναυαρχιδες σας.τώρα το καλοκαίρι από θερμοκρασίες ? δοκίμασα το Ζ2 με 38 βαθμούς εξ. θερμοκρασία .έπαιξα 7 λεπτά most wanted και η θερμοκρασία έφτασε τους 60 βαθμούς Κελσίου. στο καπάκι ανοίγω τη φωτογραφική μηχανή και ξεκινάω να.τραβάω τη μια φωτο μετά την άλλη . μετά από 14 φωτο μου έβγαλε το χαρακτηριστικό μνμ ότι τώρα θα κλείσει η φωτογραφική μηχανή για να κρυώσει το τηλέφωνο
sent from my cave with smoke signals
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
στην ιδια, αν όχι και πιο φθηνό , τιμούλα με το Σ4 έρχεται το υπερτούμπανο Xiaomi Mi 4.τι λένε οι ειδικοί του φορούματος;
νταξ δεν έχει τα καλούδια της σάμμυ , αλλά το γεγονός οτι ειναι μάλλον ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί δεν περνάει και τόσο απαρατήρητο...
το θεμα ειναι οτι το Σ4 το αγοραζεις αυριο το πρωι, το 4 θα το εχεις το λιγοτερο σε 1,5μηνα, ενω σε 2-3μηνες η τιμη του θα πεσει αισθητα (οποτε θα συμφερει ακομη περισσοτερο)
-
με φαίνεται θα καθίσω στα αυγά μου
πρώτα πρέπει να φτιασω το κωλοτζάμι... φελέκι μου μέσα
-
Καλησπερα ,για οποιον εχει , αν εχει , κανενας το oneplus one μπορει να κανει μια δοκιμη αν τα earpods της apple. Einai συμβατα με χρηση και του μικροφωνου;
Δυστυχως δεν μου δουλευουν και αυτο με εκνευριζει αφανταστα μια και μονο αυτα ειναι βολικα για τονσχημα των αυτιων μου
Ειναι λογος να το δωσω αν δεν ειναι συμβατα
Εχω τρια earpods σε νοσοκομειο αμαξι και σπιτι.... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
και ξαφνικά ο Geo F1, φαινεται φυσιολογικος ανθρωπος...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
και ξαφνικά ο Geo F1, φαινεται φυσιολογικος ανθρωπος...
Εχω χαλασει εκατο ευρω σε earpods μια και μονο αυτα καθονται καλα ενω παω για τρεξιμο η ενω γενικα μιλαω.
Για μενα ειναι προβλημαΕχει κανεις αλλος oneplus one εδω μεσα ;
-
δεν εχουμε oneplus, αλλα εχουμε φυσιολογικα αυτια
-
-
τα βλεπω και κανω raise
-
Το απολυτο κινητο ,τα εχει ολα και συμφερει
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
και Γιατί να.είναι καλύτερο από το oppo find 7 ας πούμε ?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Λογω μπαταριας.
Το 7αρι της oppo ειναι ολιγον οικτρο σε αυτον τον τομεα ειδικα σε σχεση με τα τερατα g2/oneplus 1 -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τα ερωτήματα:
Χρησιμοποιεί κανείς κάποιο από τα προαναφερθέντα handsfree; Τι του αρέσει και τι όχι;
Το SBH52 μήπως είναι overkill τελικά;Εχω το SBH52 και δεν ειναι ντιπ overkill.Ειναι φοβερο εργαλειακι και σου λυνει τα χερια ειτε με τα ακουστικα σαν κλασσικο μπλε δοντι ειτε σαν μινι τηλεφωνακι.
Βλεπεις κλησεις,μηνυματα,ειδοποιησεις χωρις καν να ανοιξεις το κινητο σου.Το ηχειο αψογο οπως και το μικροφωνο του.
Το εχω με το Xperia Z Ultra και για μενα αυτη την στιγμη ειναι ο ιδανικος συνδυασμος. -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τα ερωτήματα:
Χρησιμοποιεί κανείς κάποιο από τα προαναφερθέντα handsfree; Τι του αρέσει και τι όχι;Έχω το Samsung. Για την ακρίβεια είχα γιατί το παραχώρησα στη σύζυγο η οποία το έβαλε γρήγορα στο συρτάρι. Και για τους 2 σοβαρό μειονέκτημα ήταν η ύπαρξη καλωδίου. Αυτό όμως έχει να κάνει με τον τύπο και όχι με το συγκεκριμένο hf. Στο συγκεκριμένο το ενοχλητικό (ίσως το μόνο) είναι τα accidental calls. Λίγο να πατηθεί το κουμπί (πολύ εύκολο αν έχεις το hf πάνω σου), κάνει επανάκληση του τελευταίου αριθμού. Στα θετικά η δόνηση (μου λείπει σ' αυτό που έχω τώρα) και η τιμή.
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Λογω μπαταριας.
Το 7αρι της oppo ειναι ολιγον οικτρο σε αυτον τον τομεα ειδικα σε σχεση με τα τερατα g2/oneplus 1link για αγορά? με τελωνεία κλπ τι παίζει?
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Τα ερωτήματα:
Χρησιμοποιεί κανείς κάποιο από τα προαναφερθέντα handsfree; Τι του αρέσει και τι όχι;
Το SBH52 μήπως είναι overkill τελικά;Εχω το SBH52 και δεν ειναι ντιπ overkill.Ειναι φοβερο εργαλειακι και σου λυνει τα χερια ειτε με τα ακουστικα σαν κλασσικο μπλε δοντι ειτε σαν μινι τηλεφωνακι.
Βλεπεις κλησεις,μηνυματα,ειδοποιησεις χωρις καν να ανοιξεις το κινητο σου.Το ηχειο αψογο οπως και το μικροφωνο του.
Το εχω με το Xperia Z Ultra και για μενα αυτη την στιγμη ειναι ο ιδανικος συνδυασμος.Το χαρακτηριστικο που μου εκανε εντυπωση στο SBH52 ειναι οτι μπορει να χρησιμοποιηθει και χωρις ακουστικα (αρα μπορεις να το εχεις σε ανοικτη ακροαση με το κινητο σου στην τσαντα πχ). Επισης, αν εχω διαβασει σωστα, κουδουνιζει στις εισερχομενες κλησεις (οποτε αντισταθμιζεται το γεγονος οτι δεν εχει δονηση).
Απο την αλλη, ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το SBH50 αλλα νταξ, αυτο αποτελει προβλημα το καλοκαιρι με τα ελαφρια ρουχα που δεν εχεις που να το κρεμασεις σωστα...Τα ερωτήματα:
Χρησιμοποιεί κανείς κάποιο από τα προαναφερθέντα handsfree; Τι του αρέσει και τι όχι;Έχω το Samsung. Για την ακρίβεια είχα γιατί το παραχώρησα στη σύζυγο η οποία το έβαλε γρήγορα στο συρτάρι. Και για τους 2 σοβαρό μειονέκτημα ήταν η ύπαρξη καλωδίου. Αυτό όμως έχει να κάνει με τον τύπο και όχι με το συγκεκριμένο hf. Στο συγκεκριμένο το ενοχλητικό (ίσως το μόνο) είναι τα accidental calls. Λίγο να πατηθεί το κουμπί (πολύ εύκολο αν έχεις το hf πάνω σου), κάνει επανάκληση του τελευταίου αριθμού. Στα θετικά η δόνηση (μου λείπει σ' αυτό που έχω τώρα) και η τιμή.
Sent from my SM-N9005
Ειναι προβλημα γενικοτερο στα Samsung η υπερ-ευαισθησια των πληκτρων. Αυτο και μονο μου φτανει για να μην το προτιμησω δυστυχως...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Λογω μπαταριας.
Το 7αρι της oppo ειναι ολιγον οικτρο σε αυτον τον τομεα ειδικα σε σχεση με τα τερατα g2/oneplus 1link για αγορά? με τελωνεία κλπ τι παίζει?
http://europe.oppostyle.com/
δεν έχει τελωνείο είναι ευρωπαικο μαγαζίsent from my cave with smoke signals
-
Oppo δεν νομίζω....Mi4 κοστίζει 100€ λιγότερα και έχει καλύτερα specs
Xiaomi Mi4 Smartphone Highlight:
- 5.0 inch screen, 1920x1080 pixel display
- Qualcomm Snapdragon 801 Quad-core 2.5GHz
- 13MP back camera + 8MP front camera
- 3GB RAM + 16GB ROM
- MIUI V5
VS
Processor Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AB Quad-core 2.3GHz
Screen 5.5 inch LTPS with Corning Gorilla Glass 3
1080x1920 FULL HD
403 PPI
Memory ROM: 16GB eMMC5.0 ROM
RAM: 2GB LPDDR3 1866MHz
TF Card reader: Up to 128GB -
Ιδέες για καλό δικαρτο κινητό το οποίο θα αντικαταστήσει το Nexus 4?
Sent from Corsair's brick
Περι συσκευών Android...