-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι είδους πρόβλημα? Όσο και πρόβλημα να έχει η κάμερα, χειρότερη απ' του 3GS αποκλείεται να είναι.
Κάποιες συσκευές με kitkat έβγαζαν camera error (από κάποιο conflict που προκαλούσε το Skype, πιθανότατα) και ήθελαν restart για να δουλέψει η φωτογραφική.
Έχει λυθεί. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ταμπλετ +-300όσο πιο φορητό τόσο καλύτερο
δεν μας νοιάζει αν ρουτάρετε, πόσο εύκολα κλπ μιας και ο κάτοχος δεν θα ασχοληθεί
όσο καλύτερη εμπειρία χρήσης, το προφανέςhttps://www.skroutz.gr/s/3595816/Samsun ... -16GB.html
- Για εμπυρια χρησης:
https://www.skroutz.gr/s/4575124/Samsung-Galaxy-Tab-Pro-10-1-Wi-Fi-16GB.html
- Για να μην εχεις προβληματα με το κρατος:
- Αλλιως αυτο που εβαλες.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ταμπλετ +-300όσο πιο φορητό τόσο καλύτερο
δεν μας νοιάζει αν ρουτάρετε, πόσο εύκολα κλπ μιας και ο κάτοχος δεν θα ασχοληθεί
όσο καλύτερη εμπειρία χρήσης, το προφανέςhttps://www.skroutz.gr/s/3595816/Samsun ... -16GB.html
LG GPad 8.3 και μένουν και ρέστα
-
Καλά νέα για τους κατόχους των S4 mini. Οχι όμως και για τα «καταραμένα» S3.
Ποιά θα πάρουν kit kat.
-
Dropbox - 3GB επιπλέον δωρεάν αποθηκευτικού χώρου (link)
Θα σας βάλουν τα 3 GB όταν: κάνετε login από την εφαρμογή με τα στοιχεία του λογαριασμού Dropbox --> θα λάβετε το email επιβεβαίωσης --> κάνετε κλικ στο link και τέλος.
-
Ωραίος.
Δουλεύει μια χαρά. -
Όντως, τα τσιμπησα κι εγώ. Thanks!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
-
Θενκς!!
-
Eχω σώσει πχ την Αττική σε offline στα Google Maps. Μπορώ με ανοικτά τα data να πλοηγηθώ χρησιμοποιώντας τους offline maps; 'Η συνεχίζει να κατεβάζει κάθε φορά; Λέω έχω ανοικτά τα data γιατί όταν πάω να βάλω destination μου ζητάει να συνδεθώ στο νετ.
-
+1. Και μένα με αποθηκευμένη την θεσνικη σε οποιαδήποτε αναζήτηση ζήταγε δίκτυο. Λογικο μου φαίνεται κιόλας με το μέγεθος αρχείου που και καλά αποθηκεύει το gmaps να μην μπορεί να ψάξει.
-
Koίτα αν το θέλει μόνο για την αναζήτηση καλώς. Δεν θα καταναλώσει πολύ. Αλλά αν ξανακατεβάζει τους χάρτες ενώ τους έχω ήδη αποθηκευμένους τότε είναι άχρηστο να τρώω τόσα data.
-
πολύ καλή ερώτηση, το σίγουρο είναι ότι οι χάρτες σβήνονται μετά από 30 μέρες και τους ξανακατεβάζεις.
Offline map support is being beefed up in this release, making it easier to select a larger area and manage your different maps. From the main interface, hit the profile button on the far right edge of the search box and scroll down to 'Offline maps' — you can then view and manage your offline maps, including downloading large areas.** They expire after 30 days on your device** (at which time you can just re-download them), but it's super useful to cache a large map area before heading out on a trip.
-
σήμερα τελειωσα με την Samsung... ουτε ζωγραφιστή μην την ξαναδω...
Σκέφτομαι G2... καμια παραπλήσια γνώμη... σε οχι μεγαλύτερο μεγεθος... αν εχεις κανεις καμια φαεινη ιδέα ας σφυρίξει.
-
καποιος πουλαγε ενα S3 εδω μεσα, χτυπα το
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καποιος πουλαγε ενα S3 εδω μεσα, χτυπα τοψ ο φ α
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
σήμερα τελειωσα με την Samsung... ουτε ζωγραφιστή μην την ξαναδω... -
Kαλομεταχειρισμένο Motorola Defy?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
σήμερα τελειωσα με την Samsung... ουτε ζωγραφιστή μην την ξαναδω...Σκέφτομαι G2... καμια παραπλήσια γνώμη... σε οχι μεγαλύτερο μεγεθος... αν εχεις κανεις καμια φαεινη ιδέα ας σφυρίξει.
Μοto X, Nexus 5. Γίνε πιουρίστας. Μην το αρνείσαι.
-
Αντικειμενικά το G2 είναι μάλλον καλύτερο απο το N5 και το Moto Χ είναι μια κατηγορία κάτω.
-
μετα απο 6 μηνες με το nexus 5 , πουληθηκε και στην θεση του ηρθε ενα lg g2. (403 σειρα).
ίδρωσα μεχρι να βρω πως να βαλω custom recovery σε 4.4.2 αλλα εγινε και μπηκε μια tweaked εκδοση της μαμας.
για την ωρα, δεν μου λειπει το Nexus.
Περι συσκευών Android...