-
sygic
navigon
-
Το κακό έχει το iGO;
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
sygicnavigon
Ανάποδα βάλτα τα emoticons. Και το iGo μια χαρά είναι.
-
sygicnavigon
-
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Παιδιά επειδή με android δεν έχω ασχοληθεί για πειτε κανενα android αυστηρα μέχρι 200 ευρω.Αν υπαρχει και κάτι αξιόλογο με λιγότερα χρήματα καλό θα ήταν.Απο samsung?
Motorola Moto G (για πιουριστες).
LG L9 στα crazy Sundays.
Από Samsung S4 mini.
-
Motorola G
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το κακό έχει το iGO;Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
απλως δεν υπαρχει....και επίσημα... και οσοι το τρεχουν το τρεχουν με γιατροσοφια και πατέντες. Αυτά δεν ειναι σοβαρα πράγματα .-
-
Σε kit-kat πως εγκαθιστώ ελληνικό spellcheck; Εναλλακτικά, δοκιμάζω το Fleksy keyboard, μια ελληνική εφαρμογή για πληκτρολόγιο στο android, αλλά μου φαίνεται πολύ 'φορτωμένο'...
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σε kit-kat πως εγκαθιστώ ελληνικό spellcheck; Εναλλακτικά, δοκιμάζω το Fleksy keyboard, μια ελληνική εφαρμογή για πληκτρολόγιο στο android, αλλά μου φαίνεται πολύ 'φορτωμένο'...Στάλθηκε από το XT1032 μου
google keyboard
https://play.google.com/store/apps/deta ... thod.latinδιαφορετικα βαζεις Swype και δεν ξαναγραφεις...
-
εννοείται swype.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σε kit-kat πως εγκαθιστώ ελληνικό spellcheck; Εναλλακτικά, δοκιμάζω το Fleksy keyboard, μια ελληνική εφαρμογή για πληκτρολόγιο στο android, αλλά μου φαίνεται πολύ 'φορτωμένο'...
google keyboard
https://play.google.com/store/apps/deta ... thod.latinδιαφορετικα βαζεις Swype και δεν ξαναγραφεις...
Το Google θα τρέχει στο παρασκήνιο παράλληλα η είναι ανεξάρτητο;
Στο swype παίζει αναγνώριση φωνής καλά; Γιατί σαν πληκτρολόγιο όταν το είχα δοκιμάσει δε με βόλεψε....
-
εννοείται swype.δεν θα το αλλαζα με τιποτα πάντως. Ειμαι στο αμάξι, και μπορώ να απαντώ χωρίς να πάρω μάτια απ τον δρόμο η το τιμόνι. Απλά του υπαγορεύεις και γράφει...
@ Saxon: Τι σχέση έχει το τρέχω στο παρασκήνιο με το ειμαι ανεξάρτητο? Δεν καταλαβαίνω τι σε προβληματίζει?
Αναγνωρίζει αρκετά καλά... και καλυτερα να του μιλάς φυσικά παρα σε στυλ συλλαβισμού...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εννοείται swype.
δεν θα το αλλαζα με τιποτα πάντως. Ειμαι στο αμάξι, και μπορώ να απαντώ χωρίς να πάρω μάτια απ τον δρόμο η το τιμόνι. Απλά του υπαγορεύεις και γράφει...
@ Saxon: Τι σχέση έχει το τρέχω στο παρασκήνιο με το ειμαι ανεξάρτητο? Δεν καταλαβαίνω τι σε προβληματίζει?
Αναγνωρίζει αρκετά καλά... και καλυτερα να του μιλάς φυσικά παρα σε στυλ συλλαβισμού...
Μόλις εγκατέστησα την δοκιμαστική έκδοση, θα το δοκιμάσω και βλέπουμε. (Ωραίο φαίνεται)
-
swype or swiftkey?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
swype or swiftkey?swype γιατι περνει απο λογια... Το καλυτερο keyboard ειναι αυτο που δεν χρειαζεται να πληκτρολογησεις
ps: τα εχω αγορασμενα και τα 2...
-
Μιας και δεν ψώνισα εγώ κάτι σε android, έβαλα την έτσι μου και πήρε ένα Moto G για να πετάξει επιτέλους στα σκουπίδια το 3GS. OYAI και αλίμονό σας εδώ μέσα έτσι και παίξει κρεβατομουρμούρα γι' αυτό το ριμάδι!
πσ: το budget ήταν μαξ 200€ και της έκανα δώρο και το καναρινί πίσω καπάκι γιατί μόνο έτσι την έπεισα ότι δεν είναι αρκετά μουντό!
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
το ipad ειναι πολυ καλυτερο και αψεγαδιαστο σαν ταμπλετ απο καθε android..Και πολυ ακριβοτερο βεβαιαΕδώ και μερικές εβδομάδες χρησιμοποιώ ένα ipad mini +cellular (ακούει ο Κορσές? ). Ένα πράγμα μου αρέσει, έχουν πετύχει ακριβώς το βέλτιστο form factor. Στα υπόλοιπα, το ios
Υπάρχει κάποιο free προγραμμα πλοηγησης της προκοπης;
Υπάρχουν μερικά αξιόλογα προγράμματα πλοήγησης που χρησιμοποιούν τους χάρτες του openstreetmap. Πρόσφατα εγκατέστησα το MapFactor, παλιότερα είχα το Navfree μέχρι που μετά από μια αναβάθμιση σταμάτησε να τρέχει στο Motofola μου (Intel ).
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μιας και δεν ψώνισα εγώ κάτι σε android, έβαλα την έτσι μου και πήρε ένα Moto G για να πετάξει επιτέλους στα σκουπίδια το 3GS. OYAI και αλίμονό σας εδώ μέσα έτσι και παίξει κρεβατομουρμούρα γι' αυτό το ριμάδι!πσ: το budget ήταν μαξ 200€ και της έκανα δώρο και το καναρινί πίσω καπάκι γιατί μόνο έτσι την έπεισα ότι δεν είναι αρκετά μουντό!
δεν την εκτιμας και ιδιαιτερα ε? Τς τς τς... ο τσιφουτης με καπάκια παει να την βγάλει καθαρη...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Υπάρχει κάποιο free προγραμμα πλοηγησης της προκοπης;
Υπάρχουν μερικά αξιόλογα προγράμματα πλοήγησης που χρησιμοποιούν τους χάρτες του openstreetmap. Πρόσφατα εγκατέστησα το MapFactor, παλιότερα είχα το Navfree μέχρι που μετά από μια αναβάθμιση σταμάτησε να τρέχει στο Motofola μου (Intel ).
Δώσε feedback.
Τι λένε οι χάρτες, σε πανε στον προορισμό σου; Οι οδοί έχουν αρίθμηση;
Περι συσκευών Android...