-
Το καλό που τους θέλω να έχει μαξ 100€ πάνω απ' το 7α αλλιώς δεν πάει πουθενά. Εγώ το χω στο μυαλό μου 499€, άρα θεωρητικά 250€ κάτω απ' το Ζ2.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το καλό που τους θέλω να έχει μαξ 100€ πάνω απ' το 7α αλλιώς δεν πάει πουθενά. Εγώ το χω στο μυαλό μου 499€, άρα θεωρητικά 250€ κάτω απ' το Ζ2.η 499 η 549 το κοβω
Ακομα και 549 θα ειναι -200 απο το ζετακι -
Έρχεται Δευτέρα και το Ζ2 και η Oppo παίζει ακόμα την πίπιζα. Μπας είναι ψιλομούφα η εταιρία και τσάμπα ασχολιέμαι?μην τα λες αυτα... θα γελάνε οι high endαδες
-
Υπαρχει τροπος να τροποποιησω το hosts χωρις root; (για να μπλοκαρω τα banners που εχουν καποιες εφαρμογες)
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
απιθανο
-
Άλλη ερωτηση: πως μπορω να προσθεσω ελληνικο λεξικο & αυτοματη συμπληρωση; (kit kat)
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
Το καλό που τους θέλω να έχει μαξ 100€ πάνω απ' το 7α αλλιώς δεν πάει πουθενά. Εγώ το χω στο μυαλό μου 499€, άρα θεωρητικά 250€ κάτω απ' το Ζ2.Η εμπορική διάθεση της συσκευής θα ξεκινήσει από τις 5 Μαΐου προς όλα τα καταστήματα, με προτεινόμενη τιμή λιανικής €749.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το καλό που τους θέλω να έχει μαξ 100€ πάνω απ' το 7α αλλιώς δεν πάει πουθενά. Εγώ το χω στο μυαλό μου 499€, άρα θεωρητικά 250€ κάτω απ' το Ζ2.
Η εμπορική διάθεση της συσκευής θα ξεκινήσει από τις 5 Μαΐου προς όλα τα καταστήματα, με προτεινόμενη τιμή λιανικής €749.
Για το Find 7 λέω. Αυτό που γράφεις είναι για το Ζ2.
-
αν κανεις θελει εχω συγκριτικες φωτο S5 vs Oppo Find7a...
θα παθετε σοκ....
Ποιος κερδάει?
δεν υπαρχει συγκριση αστο....
-
Βρε λες? Το χα βάλει στο μάτι απ' όταν είχε πρωτοβγεί αυτό αλλά φοβάμαι δεν θα πάρει update τον αιώνα τον άπαντα.
-
http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-wifi/Samsung-Galaxy-Note-P600-10-1-2014-Wifi-Black-SM-P6000ZKEEUR.htmΒρε λες? Το χα βάλει στο μάτι απ' όταν είχε πρωτοβγεί αυτό αλλά φοβάμαι δεν θα πάρει update τον αιώνα τον άπαντα.
καθολου κακο....
-
http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-wifi/Samsung-Galaxy-Note-P600-10-1-2014-Wifi-Black-SM-P6000ZKEEUR.htmΒρε λες? Το χα βάλει στο μάτι απ' όταν είχε πρωτοβγεί αυτό αλλά φοβάμαι δεν θα πάρει update τον αιώνα τον άπαντα.
Αυτό έχω. Ρώτα ότι θες. Έχει βγει ήδη η kit kat απλά δεν έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες.
Σε αυτή την τιμή είναι 5 κλάσεις ανώτερο από οτιδήποτε άλλο. -
Ripper, δύο λόγια για την αυτονομία του;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Βρε λες? Το χα βάλει στο μάτι απ' όταν είχε πρωτοβγεί αυτό αλλά φοβάμαι δεν θα πάρει update τον αιώνα τον άπαντα.
Αυτό έχω. Ρώτα ότι θες. Έχει βγει ήδη η kit kat απλά δεν έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες.
Σε αυτή την τιμή είναι 5 κλάσεις ανώτερο από οτιδήποτε άλλο.Το χω βάλει στο μάτι καιρό προκειμένου να μην μπλέξω με την κατάρα το iTunes και νομίζω σ' αυτή την τιμή δεν παίζεται. Αν δεν είχα παραγγείλει προχθές κάρτα γραφικών της ίδιας αξίας θα το είχα χτυπήσει επιτόπου. Από μπαταρία όντως τι λέει? Η διαφορά στην ανάλυση σε σχέση με FHD φαίνεται?
-
Η οθόνη του είναι απλά συγκλονιστική. Αν δεν σε χαλάει το μέγεθος, χτύπα το.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η οθόνη είναι ποίημα, μην το ψάχνετε.
Περί αυτονομίας, στην αρχή με τρόμαξε αλλά μετά την πρώτη βδομάδα έστρωσε. Βγάζει περίπου 6 ώρες οθόνη με πολύ gaming σε διάρκεια δύο ημερών, παραπάνω αν βλέπεις ταινίες ή browsing. Ούτε καλή , ούτε κακή δηλαδή κατά τη γνώμη μου.
Αρνητικό το ότι κάνει 5 1/2 ώρες να φορτίσει, με λίγα λόγια το φορτίζεις μόνο βράδυ (κάθε δεύτερο βράδυ με τη δική μου χρήση).
Έχει και όλα τα καλούδια των note για όσους τα χρειάζονται. -
1.έχει Knox.... (τρως τις διαφημίσεις στη μάπα)
2.εχει exynos.... (υπάρχει αρκετή γκρίνια για λαγκαρίσματα) -
Την έβαλα την παραγγελία και ότι ήθελε προκύψει. Αν δεν μου κάνει το πουλάω...απ' το να δώσω 150€ να συνεφέρω το λαπτοπ καλύτερα αυτό.
-
Stefan έχει 3g η ταμπλα;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Σε αυτή την τιμή είναι 5 κλάσεις ανώτερο από οτιδήποτε άλλο.
Sorry αλλά το Nexus 10 είναι περίπου 100 ευρώ φθηνότερο και είναι εξ ίσου καλό με αυτό...
Μόνες μεγάλες διαφορές, το Nexus 10 δεν έχει MicroSD, αλλά έχει USB OTG. Και δεν έχει τόση επεξεργαστική ισχύ, αλλά πάει ήδη σφαίρα.
Χάνω κάτι;
Περι συσκευών Android...