-
Τι το περασες το android?
Μανα ΝΟΚΙΑ;
Βαλτο σε airplane mode.
Αυτο μονο τιποταλλο. -
Μπιλ στο σ2 παντα ετσι το εκανα. Τωρα ομως που ειναι φρεσκο το νεο μωρο,ειπα ετσι για αρχη τουλαχιστον να το κλεινω το βραδυ.
g8777 καπου εχω ενα 3310!!!
Ωραιες εποχες...ανεμελες...
Φιδακι, και καμια αλλαγη στο ringtone... -
ειπα ετσι για αρχη τουλαχιστον να το κλεινω το βραδυ
geo f1, καταπολέμησε την τάση να κάνεις ό,τι* σου 'ρχεται στο κεφάλι, κατά πάσα πιθανότητα είναι βλακεία lol*σχετικό με android
-
Ναι, βαλες το 3310.
Μαζι με δυο φετες ψωμι-ζαμπον-τυρι απο πανω.
Να χεις ετοιμο το τοστακι οταν ξυπνησεις. -
Γιατι τοσο μαλλωμα πρωι πρωι Αρη και g8777.
Για την επομενη μια ωρα δεν σας μιλαω.
-
Στα ρουταρισμενα νομίζω δουλευει το ξυπνητηρι σε σβηστό κινητό.
-
Όχι , το είχα κάνει θέμα στο android development forum ως bug από την έκδοση 1.5 κάποια στιγμή στην έκδοση 4 μου απάντησε επισήμως η google ότι είναι λειτουργία που δεν σκοπεύουν να υποστηρίξουν παρότι το bug είχε υποστηριχθεί από αρκετούς χρήστες. Χρειάζεται υποστήριξη σε επίπεδο low level hardware. (να κάνει wake up η m/b)
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Όχι , το είχα κάνει θέμα στο android development forum ως bug από την έκδοση 1.5 κάποια στιγμή στην έκδοση 4 μου απάντησε επισήμως η google ότι είναι λειτουργία που δεν σκοπεύουν να υποστηρίξουν παρότι το bug είχε υποστηριχθεί από αρκετούς χρήστες. Χρειάζεται υποστήριξη σε επίπεδο low level hardware. (να κάνει wake up η m/b)Eιμαι σίγουρος ότι κάποιος με lenovo έχει γράψει ότι του δουλευει το alarm και απο σβηστό.
-
Με άλλα λόγια στην google υποστήριξαν ότι τα smartphone δουλεύουν σαν υπολογιστές και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σαν τέτοια!
Όπως λοιπόν ο υπολογιστής για να κάνει τις εργασίες που του ζητάμε πρέπει να έχει μπουτάρει στο λειτουργικό του έτσι θα πρέπει να κάνουμε με τα κινητά μας.
Εδώ ο μη γνώστης σαν και μένα θα ρωτήσει το γιατί γινότανε στα παλαιότερα κινητά! Θα μου απαντήσουν (υποθέτω )ότι εκείνα δεν είχαν λειτουργικό και ότι ήταν ευκολότερο να το έχουν. Θα ξαναρωτήσω όμως...δεν μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από το υπόλοιπο τηλέφωνο; -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Με άλλα λόγια στην google υποστήριξαν ότι τα smartphone δουλεύουν σαν υπολογιστές και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σαν τέτοια!
Όπως λοιπόν ο υπολογιστής για να κάνει τις εργασίες που του ζητάμε πρέπει να έχει μπουτάρει στο λειτουργικό του έτσι θα πρέπει να κάνουμε με τα κινητά μας.
Εδώ ο μη γνώστης σαν και μένα θα ρωτήσει το γιατί γινότανε στα παλαιότερα κινητά! Θα μου απαντήσουν (υποθέτω )ότι εκείνα δεν είχαν λειτουργικό και ότι ήταν ευκολότερο να το έχουν. Θα ξαναρωτήσω όμως...δεν μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από το υπόλοιπο τηλέφωνο;Σε symbian παντως γινόταν .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όχι , το είχα κάνει θέμα στο android development forum ως bug από την έκδοση 1.5 κάποια στιγμή στην έκδοση 4 μου απάντησε επισήμως η google ότι είναι λειτουργία που δεν σκοπεύουν να υποστηρίξουν παρότι το bug είχε υποστηριχθεί από αρκετούς χρήστες. Χρειάζεται υποστήριξη σε επίπεδο low level hardware. (να κάνει wake up η m/b)
Eιμαι σίγουρος ότι κάποιος με lenovo έχει γράψει ότι του δουλευει το alarm και απο σβηστό.
viewtopic.php?f=13&t=44839&st=180&start=645#p2919877
-
Καλά το θυμόμουν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εδώ ο μη γνώστης σαν και μένα θα ρωτήσει το γιατί γινότανε στα παλαιότερα κινητά! Θα μου απαντήσουν (υποθέτω )ότι εκείνα δεν είχαν λειτουργικό και ότι ήταν ευκολότερο να το έχουν. Θα ξαναρωτήσω όμως...δεν μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από το υπόλοιπο τηλέφωνο;Σε symbian παντως γινόταν .
Έχεις δίκιο σε αυτό...το είχα δει σ' ένα sony ericsson vivaz που είχε ο αδερφός μου πριν 4-5 χρόνια
-
Πιο πριν αναφέρατε ότι όλο και θα μεγαλώνουν οι οθόνες. Νομίζω ότι αυτό δεν θα γίνει απεριόριστα, γιατί δεν νομίζω ότι όλοι θα δεχτούνε να απαιτούνται 2 χέρια για χειρισμό του τηλεφώνου τους. Ναι θα βγούνε πιο πολλά phablets αλλά όσο τα χέρια μας μένουν τα ίδια και δεν μεγαλώνουν θα υπάρχει χώρος για τις 4-4,5 ίντσες.
Είναι απλά απαράδεκτο να μη λειτουργεί το ξυπνητήρι με κλειστό τηλέφωνο.
-
Και στο νοκια Ν82 γινόταν,σε κάποια αναβαθμιση σταμάτησε αλλά το διορθωσαν με νεα αναβάθμιση.
-
μια μικρη ενημερωση:
βγηκε ο ExDialer, γιατι δεν ηταν τοσο βολικος για μενα... στο call log δεν εδειχνε τον αριθμο, ενω για καποιο λογο που δεν μπορεσα να καταλαβω, δεν μου εδειχνε ορισμενες επαφες.
ο Nova launcher συνεχιζει ακαθετκος και ειναι απιστευτα βολικος. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Είναι απλά απαράδεκτο να μη λειτουργεί το ξυπνητήρι με κλειστό τηλέφωνο.
Ναι... killer function... απαραδεκτον!!!!
Σοβαρα τώρα... το απαράδεκτο ειναι να κλεινεις το τηλέφωνο! Δεν υπάρχει κανενας απολυτως λογος.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εδώ ο μη γνώστης σαν και μένα θα ρωτήσει το γιατί γινότανε στα παλαιότερα κινητά! Θα μου απαντήσουν (υποθέτω )ότι εκείνα δεν είχαν λειτουργικό και ότι ήταν ευκολότερο να το έχουν. Θα ξαναρωτήσω όμως...δεν μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από το υπόλοιπο τηλέφωνο;Τι είχαν δλδ τα παλίοτερα κινητά και δεν είχαν λειτουργικό;
-
θεωρείς λειτουργικό σύστημα αυτό που είχε ας πούμε το νοκια 6110;
Το συγκρίνεις με το symbian ή το android ή το ios -
Τι ήταν δλδ; Είχε μέσα πολύ μικρά ποντίκια που σηκώναν ρελεδάκια για να γίνει η δουλειά σου;
To UNIX τι είναι για σένα;
Περι συσκευών Android...